"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

OBAMA'YA ERKEN UYARI


Amerika'nın Başkan seçmedeki incelikleri de ortaya çıkıyor.

Zor durumda "Kadın" veya "Melez" Başkan.Yani ABD B.O.P'den pek emin değil gibi.



SAYIN BARACK OBAMA'YA ERKEN BİR UYARI.

Bazı basın haberlerine bakılırsa Amerikan Başkanlığına oynayan Barack OBAMA büyük ihtimalle Başkan seçilecekmiş.

Şimdiden hayırlı olsun!

Olsun da,doğru çalışması için şimdiden biz de bir uyarı yapalım dedik.

Bize ne mi?

Olur mu?

Türkiye altmış yıldır ABD'nin 53.eyaleti zaten.Burada Amerikancılık Türk Milliyetçiliğinden daha önde.

Yüz yıldır da Halide Edip Adıvar'larımızdan ,İsmet paşalara,T.ÖZAL'lara,Tayyip Erdoğan'lara kadar ülkenin ABD mandası olması için çalışmayan mı kaldı sanki?

Bakmayın siz son kampanyalara.

Millet çocuklarını kaybedince galeyana geldi azıcık,Amerikan yağcıları da biraz prim yapmaya çalıştı o kadar.

Aslında iktidar ve ana muhalefet partilerimizin başkanlarının bile çocukları Amerika'nın güçlü kollarına teslim edilmiş,gül gibi güven içinde yaşıyorlar orada.

Daha mı?

Dahası, Sermayesi,Siyaseti,Silahlı Kuvvetleri ve Sivil Toplum Örgütleri (NGO)'ne kadar herkes derin Amerikancı bu ülkede.

Hatta iki kişiden birinin oyladığı iktidar partisine oy verenler de Amerikancı.Hatta aşırı sağ ve sol partilerimizin bir çok kıymetli elemanları bile,eskiden beri,faşizme,komünizme,gericiliğe vs. karşı savaşlarında hepsi Amerika'dan destek almadılar mı?Onların ajanlarınca eğitilmediler mi?

Şimdi oradan bir gülücük gelir herkes neşesini bir anda buluverir.

Azarlanan çocuğun gönlünün alınması misali.

Yani burası Amerika zaten,uyarımın nedeni de bu.

İşte ibretlik hikayem;

1920 yılında Yunanistan'da yapılan bir seçimde "Türkiye'ye savaş karşıtı bir parti,Yunan Kralı I.Alexander'ın aşırı desteklediği Başbakan Venizelos'a karşı mutlak bir seçim zaferi kazanır.
İktidar olduğunda ise,Yunan Ordusu zaten bir yıldır Türkiye'dedir.

Bu parti de durumu uygun görünce seçim vaadini unutverir ve "savaşa devam" kararı alır.

Yunan Ordusu gitmişken şu meşhur Megalo İdea'yı gerçekleştiriverse kıyamet mi kopar gibisinden düşünüverirler birden.

Türkler de zaten biribirine öylesine düşmüşken tam zamanı derler herhalde.

1922 yılında ise mutlak bir yenilgi alınca işler değişir.

Parti başkanı olan Başbakan Dimitrios GOUNARİS ile Yunan Genel Kurmay Başkanı ve Anadolu Orduları Komutanı Georgios Hatzianestis (Georgi Hacıanesti) ile birlikte dört yüksek mevkiideki politikacı "Altıncı yüksek mahkeme kararı" ile idam ediliverirler.

Sebep ise "Felaketle sonuçlanan Anadolu yenilgisinin sorumluları olarak suçlanmalarıydı..

Siz de "Irak'ta savaşa son vereceğinizi" söylediniz.
Seçimleri kazanınca "durum uygun savaşa devam" kararı alacak olursanız düşününüz!
Sizi boşuna seçmediler.
Ya bir yenilgi alırsanız?
"Bir köleyi Başkan yaptık o da ne yapacağını karıştırdı,sözünde durmadı,ülkeyi yenilgi ile tanıştırdı,bir daha seçmeyin böyleleri" suçlaması ile siz de idam sehpasına çıkan İlk ABD Başkanı olmayasınız?

Beyaz adamın utanmazlığını sizler daha iyi bilirsiniz.

Size ya da bir kadına görev verdiyseler bilin ki bir bit yeniği vardır.

Oralarda hala klu klux klan'lar filan dolanıyorlarmış diye duymaktayız da!

Politikalarınızın merkezinde bulunan bir ülke olan Türkiye'den de uyarı gelmedi demeyin,yukarıdaki resmi de bir daha değerlendirin, sonra bak, karışmam haaa!!!

Ne olmaz ne olmaz bu dünyada..............


Keykubat


Biz uyarı yazdık cevap anında geldi ama kendi ayarında;


OBAMA'DAN TÜRKİYE'YE CEVAP;

02.Nisan.2008 Milliyet


ABD’de Demokratik Parti’nin başkan aday adayı Barack Obama’nın Dış Politika Danışmanlarından Denis McDonough, Milliyet’e yaptığı özel açıklamada, “Barack, Türkiye’nin önemini çok iyi biliyor” dedi. Brookings Enstitüsü’nde yapılan ve Irak ve Afganistan’daki son durumun değerlendirildiği toplantının ardından konuştuğumuz McDonough, aynı zamanda Center for American Progress isimli düşünce kuruluşunda görev yapıyor. McDonough 1999-2000 yıllarında Robert Bosch Vakfı’nın Stuttgart’taki merkezinde araştırma yaptı ve Berlin’de Bundestag’da çalıştı.
AB’ye tam üye olmalısınız
McDonough, Milliyet’e yaptığı kısa açıklamada şöyle konuştu: “Barack, Irak politikası konusunda bölgedeki komşular ve müttefiklerle daha çok ve daha iyi çalışmak gerektiğine inanıyor. Türkiye’nin önemini çok iyi biliyor. ABD ve Türkiye’nin daha önceki gibi iyi ilişkileri ve işbirlikleri olması gerektiğine inanıyor. Biz ekip olarak özellikle de Türkiye’nin AB üyeliği konusunda daha çok desteklenmesi ve tam üye olması gerektiğine inanıyoruz. Avrupa Türkiye’yi mutlaka içine almalı.”
Obama’nın dış politika danışmanlarından McDonough’nun Almanya tecrübesinin Türkiye-AB ilişkilerine bakışta etkili olduğu belirtiliyor. Öte yandan Obama’nın kampanya bürosundan yapılan açıklamada, Başkan seçilirse Obama’nın ilk 100 gün içinde henüz açıklanmayan ve Müslüman nüfusun çoğunlukta olduğu bir ülkede önemli bir konuşma yapmayı planladığı belirtildi.
31.3.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.