"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2008 Cuma

MERSİN ORMAN YANGINLARININ ARKASI

MERSİN ORMAN YANGINLARININ ARKASI

Aslında başka yazı yazacaktım ama haber programlarında ilk haber olarak verilen ve günlerdir 1000 hektar orman alanının yandığı,7 köyün boşaltıldığı vahşet haberleri de beni bunu yazmaya itti.
Ülkemizde yoğunluklu olarak ormanların yakılması malum terör örgütünün güçlenmeye başladığı 1980'li yılların ikinci yarısında başlar.
İsmet İnönü'nün 1948 yıllarında çıkarttığı "Askerlik Yasası" gereğince Türk bölgeleri Kürtler tarafından işgal edilmeye başlanmıştır.Halen mevcut hükümetin de sürdürdüğü bu politika ile sadece Kürtlere her çocuk için 40 YTL cıvarında aylık ödemeler yapılmaktadır.Dünkü haber bültenlerinde de Mersin'in Kürt mahallesinde çocuk parası almak için kuyrukta bekleyen Kürt kadınların yarattığı izdihamları izlemişsinizdir.
2012 yılına kadar Hıristiyan dünyasının "Fatherland-Baba'nın Ülkesi" adını verdikleri,ilk 7 Hıristiyan kilisesinin bulunduğu ülkemizi "Kafir" dedikleri Türklerin işgalinden kurtarılmak isteniyor.
Bu yüzden de İngiliz arkeolog Henry Layard'ın İran Persopolis şehrinden Irak Süleymaniye cıvarlarına yaptığı gezilerde tespit ettiği Sümer harabelerini kazmasından sonra Kürtleri "Sümerli" sanması ile İngiltere'nin bu keşfi nedeniyle bu adamı "Sir " yaptığı,daha sonra çocuklarının ülkemize gelerek "Osmanlı Bankasını" kurmalarına kadar uzanan bu dümenler sonunda Kürtler ayrı devlet kurmaya ikna edilmişlerdir.
200 yıl önce başlatılan Kürt isyanları bu olayın ardından İngiltere ve Fransa'da üniversite destekli olarak incelenmiş ve bu yönde halkımız ayrımcılık konusunda teşvik edilmiştir.
Savaşlarda stratejik özelliğe de sahip olan ormanlarımız taşeron terör örgütüne yaktırılarak hem ülkemizin doğal dengesi bozulmakta,asırlardır buraya yerleşmiş olan orman Türk köylüleri mecburen buralardan sürülmektedir ve ekonomik yaşamları da felç edilerek "çoğalmaları" engellenmektedir.
İnsanlık dışı olan bu olayları planlayanları,örgütleyenleri lanetliyorum.
Yazıktır,orman yangınları ile dünyada soluyacak hava kalmayacak.Neyle yaşayacaksınız akılsız hainler.
Akdeniz bölgesinde özellikle Antalya bölgesine 1992 yılından,Mersin'e ise 1950'li yılından sonra başlatılan Kürt göçleri bölgede Türk çoğunluğunu ortadan kaldırmanın yanında sabotaj türü yangınlarla da yok edilmektedir.
Ey Türk halkı varlığınıza yönelik düşmalıklara karşı artık uyanın ve tedbirinizi alın.Yoksa yok edileceksiniz.Bilmiş olun.
Hükümetlerin bu olayları "vakayı adiyeden" yani adi asayiş olayı olarak alıp sorumlularını bulmakta iradesizlik göstermeleri de bu işleri körüklemiştir.
Tanrı Türk'ü korusun.Türkler pek beceremiyor çünkü.


Keykubat
08,7,2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.