"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

KUR'ANDAKİ "PEK GÜÇLÜ KULLAR"

KUR'ANDAKİ "PEK GÜÇLÜ KULLAR" KİMLERDİR?

Kur'an- Kerimin İsra Suresi 5.ayetinde "yeryüzünde bozgunculuk yapacak" olan "İsrail oğullarını cezalandırmak için gönderilecek olan kavim olduğu aynı ayette yazılıdır.

İşte o ayetler;

İsra Suresi 4- İsrailoğullarına O kitapta Siz yeryüzünde iki kere bozgunculuk yapacak ve büyüklük taslayacaksınız.” diye hükmettik.

İsra Suresi 5-"Bu ikiden birinin vakti gelince üzerinize pek güçlü olan kullarımı göndereceğim.Onlar da yurdunuzda her şeyi araştıracaklar.Bu yerine gelecek bir vaattir."

-12.yy'da Cengiz Hanla başlayan Moğol-Türk akınları 15.yy.da Timur'un ölümü sonrası da sürmüştür.Bu süredeki işgalleri İsra Suresi 5.ayet'teki kehanetin gereği, tarihçi ve din bilginleri "Yecüc-Mecüc " saldırısı olarak da yorumlamışlardır.

Bu yorumlar yüzünden İbrani kökenli halklar arasında Türk ve Asyalı düşmanlığı başlamıştır.

Osmanlı zamanında bile "Türk'üm" demek aşağılanma nedeni sayılmış,Türkçe konuşanlar devlet makamlarına yardım için bile sokulmamışlardır.

Osmanlı'nın resmi dil olarak Arap ve Fars dillerini kullanması da bu aşağılanma kaynaklıdır.

Osmanlı'da Türklerin bir diğer adı da "Etrak-ı bi idrak" yani "anlama yeteneğinden yoksun halk"tır.Türkler bu yüzden fakir ve cahil bırakılmışlardır.Sadece savaşlarda işe yaradığı için de o da artık son dönemlerde "sopayla askere alma" şekline dönüşmüştür.

Diğer yandan,hadislerde "Türklerin Yecüc-Mecüc" olmadıkları konusunda şüpheye yer verecek en ufak bir ifade yoktur.

Ama bizim Türkler ille de "Yecüc Mecüc değiliz " diyorlar.Ben de araştırıp bunları buldum.

Bu Arap,Yahudi kavmi kadar lanet bir kavim de olmadığı kendi kitaplarında yazılıdır.

Yazılarımın çoğu onlar üstünedir zaten.İstediğinize de bakın.

SECDE SURESİ:3-“Onu peygamber kendisi mi uydurdu” diyorlar? Hayır ya Muhammed! O senden önce peygamber gönderilmemiş olan bir milleti uyarman için sana Rabbinden gelen bir gerçektir.Belki doğru yolu bulurlar.

YASİN SURESİ6- “Babaları uyarılmamış bir kavmi uyarasın diye gönderildin.Çünkü onlar habersiz gafillerdir.Doğrusu çoğunun üzerine azap gerçekleşmiştir.Artık onlar iman etmezler.”

Fussilet Suresi 44-“Bu Kur’anı biz yabancı dilde bir kitap kılsaydık diyeceklerdi ki;ayetleri uzun uzun açıklanmalı değil miydi.?Bir Arap’a başka bir dille söylenir mi?..”

Şura Suresi.:7- “Ya Muhammed; Şehirlerin anası Mekke ve de çevresinde bulunanları şüphe götürmeyen o kıyamet gününün dehşetinden haber veresin diye sana Arapça okunan bir kitap vahiy ettik....”

ENAM SURESİ 92-“Sana Mekke halkını ve çevresindekileri uyarmak,Tanrı azabını anlatmak ve de bu nur dolu Kur’anı onlarda bulunanı doğrulayıcı olarak indirdik.Ahrete inananlar namazlarını daima kılarak bu kitaba da inanırlar.”

ZUHRUF SURESİ 5-Haddi aşan bir kavimsiniz diye sizi Kur’anla uyarmaktan vaz mı geçelim? Öncekilere nice peygamberler göndermişizdir.

ZUHRUF SURESİ:44- “Şüphesiz,Kur’an senin için de ümmetin için de şereftir.Ondan sorumlu tutulacaksınız”

Ayetleri ile Mekke ve çevresinde yaşayan Hz.İbrahim’in Hacer’den doğma İsmail soyununyaklaşık 2600 yıl boyunca hiç bir peygamber gönderilmeden Allah tarafından kaderine terk edilip göz ardı edilişindeki garipliğin Kuran tarafından da tasdik edildiğini,onların Kurandan sorumlu tutulacaklarını okuyoruz.

Ama "uyarılma" 'da bile ataları İsmail'den sonra doğan İshak soyu sonrasına bırakılan ve Mekke çöllerine atılmış bu "Babaları uyarılmamış kavim" veya kovulmuş kavim kesinlikle Türkler gibi yüce bir ulustan üstün değillerdir.

Yoldan çıkmışlıkları,Allah tarafından terk edilmişlikleri Tevrat,İncil,Kuran ayetleri ile sabit olan, İsmail Peygamber soyu olan Mekke ve çevresi Arapları ile,Musa Peygamber hatırına yok edilmekten kurtulmuş,Allah'ın sevgisini ilgisini kazanma ötesinde nefretini üzerine çekmiş olan Yakup Peygamber soyu olan Yahudiler'den oluşan bu İbrani kavimlerini düzene sokan böyle asil bir kavime yakışan sıfat da ancak ayetteki tanımdır.

Eğer bu kavim "Yecüc-Mecüc kavmi olsaydı o zaman ayet bu kahramanlardan sadece "Yecüc-Mecüc" olarak bahsederdi ve o isimle anardı.

"Yani Pek güçlü kullarım" ifadesi gerçek bir tanımlama Moğol ve Türk akınlarını tanımlamaya en uygun sıfattır.

Çünkü,İslam önceki dinleri de kabul ettiğini aşağıdaki ayetin ikinci cümlesinde kesin olarak belirtir;

BakaraSuresi127-Deyin ki;Allah’a, bize indirilene,İbrahim’e,İsmail’e, İshak’a,Yakub’a ve torunlarına indirilene ,Musa ve İsa’ya verilene ve diğer peygamberlere Rableri tarafından verilene inanırız. Ve onlar arasında asla ayırım da yapmayız.Biz Allah’a teslim olanlarız.

Ve kitabın hakkıyla okunup anlaşılmasını ister.

Bakara Suresi 112- Kendilerine verdiğimiz kitabı hakkıyla okuyanlar var ya işte onlar inanırlar ona.Onu inkar edenler ise ziyandadırlar.

Sonuç olarak bütün dinlerin kaynağı odur;

Al-i İmran Suresi1:" Allah katında din,ancak İslam Dinidir.Kitab verilenler bunu da bildikleri halde aralarındaki ihtiras yüzünden ayrılıklara düştüler.Allah’ın ayetlerini kim inkar ederse bilsin ki, Allah hesabını çabucak görür."

İSRAİLOĞULLAR'NIN ÇAĞDAŞ CEZACISI KİM OLACAKTIR?

Önce ödül;

İsra Suresi 6-Bunun ardından sizi tekrar galip getireceğiz;.mallar ve çocuklarla size yardım edeceğiz ve sayınızı arttıracağız.

Şımarıklığa ise af yok;

İsra Suresi 7-İyilik ederseniz,kendinize,kötülük ederseniz yine kendinizedir.İki vaadden ikincisinin vakti gelince kötülükleri ortaya çıkarmaları ve ilk girdikleri gibi mescidde kibir eden-leri yine cezalandırmaları için yeni bir millet gönderir"

Artık günümüzde de İsra 7.Ayet'in vakti gelmiştir.Yani "iki vaatten ikincisi" olarak belirtilen İbrani kavminin güçten çıldırdığı vakit günümüz vaktidir.

Filistin'de iki günde 700.000 kişi Mısır'a göç etti.Filistinliler kıyılıyorlar,Afgan,Irak işgalleri.Pakistan komploları,İran'ı işgal planları,BOP planları,Sudan,Kenya,Nijerya,Uganda olayları,buralara ABD-AB güçlerinin askeri operasyonları gibi.

Tüm bunlar dünyada sadece "Müslüman ülkelerin halklarının kanlarını akıtmaktadır.

Allah aşağıdaki ayette her ne kadar bu kavmi üstün tutarak bir "ayırımcılık" yapmıştır.

Ali İmran Suresi 33-Allah, Adem’i, Nuh’u,İbrahim ailesini ,İmran ailesini seçti,alemlerden üstün kıldı..

Üstün kıldığı kavim bunlarsa bunda ya yaratma özürü var , veya iyi bir şey yaratmak istemiyen bir tanrımız var.

İşte Allah'ın gözünda Yahudilerin yeri;
Ama Allah'ın İsrail oğullarına tehdit de ediyor;

"Bakara Suresi 35-Ey İsrail oğulları,size verdiğim nimetleri anın ve bana verdiğiniz sözü tutun ki ben de ahdimi yerine getireyim.Yoksa KORKUN benden."diyen Allah'ın bir bildiği olmalıdır.

Tevrat Yeşeya,Bölüm 48.Ayet 9.

Yşa.48: 9 Adım uğruna öfkemi geciktiriyorum.
Ünümden ötürü kendimi tutuyorum,

Yoksa sizi yok ederdim

Görüldüğü gibi Allah "kendi adı ve ünü" uğruna Yahudileri yok etmekten kendini alı koymuştur.Bunu da Musa Peygamberin hatırlatması ve yakarması sonucu yapmış olduğunu Tevrat'ta okuyabilirsiniz.

Şimdi bunları da cezalandıracak "Yeni Bir Millet " acaba kim olacaktır?

Onu da Allah belirtmemiş,sadece başka bir kavim olacağını söylemektedir


İSLAM'IN ve MEKKE ARAPLARININ SONU;

Hz.Muhammed (S.AV)ye ait hadisleri halk arasından derleyip toplayan ünlü hadis yazarlarından biri olan Müslüm İbn El Hacca El Kuşeyri’nin hadis kitabında;

47:6 Gelecekte,Müslümanların,Hıristiyan ve Yahudilerin gerisinde kalacaklarını ve onların ardından Müslümanların onları takip edeceğini vurgularken;Siz onları adım adım,zira zira izleyeceksiniz.Öyle ki onlar zehirli kertenkele çukuruna girseler siz yine onların peşinden gideceksiniz.” “İslam bir garip olarak başladı yine garip olacaktır diyerek de Allah’ın Yakup soyunun başında bekçilik ettiği sayısız peygambere nazaran, İsmail soyuna kıyamete yakın bir zamanda sadece Hz.Muhammed vasıtası ile sadece Kur’an ile seslenmesinin yarattığı garipliği dile getirmekte,geleceğinin de parlak olarak çizilmediği bildirildiğinden dolayı da endişe duyduğunu anlıyoruz.(Hz.Muhammed’in Hayatı İnsan yay.Martin Lings veya Ebubekir Siraceddin.İst.2006)

Yukarıdaki hadis eğer doğru ise,Mekke Araplarının yine garip bırakılacakları "Yahudilerin, Hıristiyanların ardına takılarak kertenkele kuyularına bile girmekten çekinmeyecekleri" iddiası İslamiyetin sadece Mekke ve çevresi Araplarına geldiğini,ve onların da Allah'ın asil kabul edip seçtiği "Yakup Soyu" peşinde kıyamete kadar takpiçi olacaklarını anlamak zor değildir.

Bu da Mekke ve çevresi Arap kavminden olmayan diğer Müslüman kavimlerinin kaderi olamaz.İsmail soyu olmayan Müslüman kavimler bu yoldan acilen ayrılmalıdırlar ve kendilerine doğru olan yolu seçmelidirler.

Bu yol da İbrahim soyu kavimlerin yolu dışında herhangi akıllı bir yol olabilir.Devletler bir sürü ideolog yetiştiriyorlar.Bunlar bu işi yapabilir.

Örneğin ABD-AB işbirliği içinden acilen ayrılmak için her şeyi yapmak ta bir yoldur.

Çünkü,Tevrat ayetlerinde Yafes peygamberin (7) yedi oğlunun soyundan üreyenlerin içinde Türklerde vardır.Yeryüzünün "su kıyılarında yaşayan kavimleri" olarak tanımlanırlar.

Üstelik Yahudiler,başlarında gezen Allah'a güvensizilikler gösterdikleri sıralarda,Tevrat "kıyı halklarının Allah'a bel bağladıklarını belirtir.

Bu yüzden biz zaten yoldan çıkmamış kavimler olduğuğumuz için bu yeni yetme kavimlerinin takipçisi olmamayız ve olmamalıyız.

Çünkü,biz yeryüzünü düzene sokan kavimleriz ve bunu unutmamalıyız.Hıristiyan ve Müslüman olmakla kendimizi kaybettik.Bundan da kurtulmalıyız.

İşte Tevrat ayetleri;

Yaradılış 10.Bölüm Ayet: 2 Yafet'in oğulları: Gomer, Magog, Meday, Yâvan, Tuval, Meşek, Tiras.

Yar.10: 3 Gomer'in oğulları: Aşkenaz, Rifat, Togarma.

Yar.10: 4 Yâvan'ın oğulları: Elişa, Tarşiş, Kittim, Rodanim.

Yar.10: 5 Kıyılarda yaşayan insanların ataları bunlardır. Ülkelerinde çeşitli dillere, uluslarında çeşitli boylara bölündüler.

(Yafes Soyunun "Kıyılarda yaşayan halk" olduğu bu ayetle belirtilmiştir.)

Yeşeya.49.Bölüm:Ayet- 1 Ey kıyı halkları,(Yafes Soyu) işitin beni,
Uzaktaki halklar, iyi dinleyin.
RAB beni ana rahmindeyken çağırdı,
Annemin karnındayken adımı koydu.

Yşa.51: 5 Zaferim yaklaştı,
Kurtarışım ortaya çıktı.
Halkları gücümle yöneteceğim.
Kıyı halkları (Yafes Soyu) bana umut bağladı,
Umutla gücümü bekliyorlar.

Yeşeya 51:5 ayette henüz,Yahudilerin imanlarının denendiği zamanlarda, Türklerin,Allah'a bağlı,doğru yolda olduklarını doğrulayan Tevrat ayetini okudunuz.

Öyle ise neden İbrahim soyu Türkleri "Yecüc-Mecüc-Şeytanın Ordusu " ilan ediyor?

Çok basit,kavimlerin en asili olan Türk soyunu "aşağılamayı,kişiliğini unutturup köle etmeyi başardıkları zaman " dünya onların egemenliğine girer.Sonunda kavimler hayatta kalmak ve güçlü olmak için savaşmak,siyaset üretmek zorundadırlar.

Artık,1200 yıllık Müslüman,4000 yıllık İbrahim Peygamberle başlamış "kendi kavmini üstün gösterip diğer kavimleri köle etme veya aldatarak onların varlıklarını yok etmeye dayalı, İbrani tuzağını görüp o tuzaktan çıkmanın vaktinin geldiğini anlamak için hala zaman vardır.

Ey Türk! titreyerek mi silkinerek mi ne yaparsan yap ama kendine dön ve geçmişine de kendine de güven.

Keykubat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.