"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

KADINA KİMLER MAHREM

HADIM KÖLELER VE HİZMETÇİLER MAHREM Mİ?
 
Eski İran,Roma,Bizans ve Osmanlı saray-harem geleneklerinde de bu açıkça görülür.Saray kadınlarının bulunduğu “Harem “(Yasak –Kadın Yeri) her zaman var olmuştur.

Tevrat'ta peygamber
Balam'a şarık giymesi 
emredilir.Kadına örtü
yoktur. Mezopotamya Sabi
ve Yahudilerine çarşaf peçe
vardır. Şatanisttirler.

Haremlerin korunmaları da kısırlaştırılmış erkek-zenci veya beyaz kölelere yaptırılmıştır.Eski İran kralı “Krus’un(İ.Ö.600) bile hareminden bahsederken tarihçiler,”Krus’un eşlerinin kısırlaştırılmış harem hizmetçileri ile girdikleri cinsel ilişkileri “Zina “ olarak saymadığını yazarlar.(Ben, Cryus Zerdüştün Torunu-Gore Vidal).
Osmanlı Haremi olan Topkapı Sarayı Haremine girdiğinizde ise kapıdan ilk girişin adı “Karaağalar Kapısıdır.”
Yani kısırlaştırılmış zencilerden oluşmuş koruma güvenlik biriminin olduğu yerdir.

Padişah burada atından indirilip,ayakları yıkandıktan sonra içeri “Kadın güvenlikçilerin görev yaptığı “Kadınağalar” bölümüne geçirilir.
Oradan da “Gözdeler taşlığı,Valide Sultan köşkü ve Padişahın eşlerinin bulunduğu “Harem”e geçersiniz.
Ortodoks Doğu Kiliseleri 
ve Katolik ruhbanlıkta
görüldüğü gibi ve çarşaf 
peçe giyme vardır.

Yani Haremi bekleyen kısırlaştırılmış erkek köleler “mahrem” sayılmamışlardır.
Kur’an-ı Kerim’in Nur Suresi 31.Ayeti ise kadınların örtünmelerini ,”mahrem-Namahrem” yani “yasaklı ve serbest” olabilecekleri kişileri bu ayet düzenlemektedir.İşte sarı-kırmızı işaretli cümle bu konuyu anlatmaktadır.


Nur Suresi 31-
Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini sakınsınlar(1), ırzlarını korusunlar: görünmesi zaruri olanların dışında zinetlerini (2)açmasınlar ve baş örtülerini yakalarının üzerine vursunlar; zinetlerini, kocalarından veya babalarından yahut kayın babalarından yahut oğullarından yahut üvey oğullarından yahut kardeşlerinden yahut kardeş oğullarından yahut kız kardeş oğullarından yahut kendi kadınlarından yahut sahibi bulundukları cariyelerden(Kadın köle-hizmetçi) veya uyuntu (şehvetten yoksun-kısırlaştırılmış köle) erkek hizmetçilerden veya henüz kadınların şehvet uyarıcı taraflarından habersiz çocuklardan başkasına göstermesinler; gizledikleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar(3) Ey müminler, hepiniz Allah'a tevbe edin ki, mutluluğu bulabilesiniz.


Ayrıca kadınları da hiçbir şekilde mahrem saymamaktadır.

Topkapı Sarayını bir gün ayırıp ziyaret edin.Bir rehber tutun.

Size haremle ilgili çok ilginç bilgiler vereceklerdir. Mesela,bazı erkek kölelerin tam kısırlaştırılamadıkları için,padişah eşleri veya harem görevlisi kadınlarla girdikleri ilişkilerden doğan siyah-beyaz melez çocuklarının ahşap harem duvarlarına gömülmelerinden tutun da eşcinsel kadın-erkek ilişkileri yumağına kadar bir yığın konuyu dinleyebilirsiniz.

Bu konuda yazılmış sayısız yerli ve yabancı belge gösteren kaynaklar da vardır.

Kur’an ‘ın sözü yoruma gerek göstermeyecek kadar açık iken,Hilafetin “Harem” yaşantısı buna göre düzenli iken, bu “Kara Çarşaf,Peçe,Türban” türü kıyafetler de İslam’ın neresine uyar da nasıl ülkenin başına dert olur diye merak edenler de 2008 yılında T.C.Devletinin haline bir baksınlar.

Yapılan ne dindir ne dini ne de iman.Tamamen aklı kıt birkaç yorumcunun geçmiş zamanda kendi korkularını ve kadına güvensizliklerini öne alarak uydurdukları tariflerden olan bir giyim ne kadar dini olabilir?
Allah akıl fikir versin.

(1) (başka erkeklere tahrik edici veya dikkatlerini çekici şekilde bakmasınlar gibi)
(2) (vücutlarını-kadının kendisi ayrı bir ziynettir.Alınır ve satılır.Sultanahmet Dikiitaş meydanı hareme kadınların satıldığı bir kadın pazarıdır.Diğer adı da Avratpazarı olarak geçer.)
(3) .(Ayak vurma olayı; kadınların halhallarına zil takarak yürümeleri olayıdır.Kadınlara “zilli denmesi de bundan gelir.)


29.11.2012 Tarihinde yaptığım ektir;
TÜM MEZHEPLER, TÜM ETNİK KÖKENLER İÇİN HABERLER, DUYURULAR, TANITIMLAR VE ARŞİV

Haberler, 07/09/2010

Rahibe Kıyafeti Tartışmalarına Süryanilerden Tepki
Rahibe Kıyafeti Tartışmalarına Süryanilerden Tepki
Mardin, Midyat’taki Süryani Kültür Derneği ile Dünya Mıhellemi Birliği, çarşaflıları rahibeye benzeten afişler ve ardından yaşanan tartışmalara tepki gösterdi.
Süryani Kültür Derneği Başkanı Yuhanna Aktaş, Hıristiyanların Başbakan Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aşağılandığını belirterek, iki lideri özür dilemeye çağırdı. Midyat Süryani Kültür Derneği Başkanı Yuhanna Aktaş yazılı açıklamasında, rahibe kıyafetinin Hıristiyanlık için önemli bir değer olduğunu belirterek, “Rahibe kıyafeti aşağılanacak bir kıyafet değil, aksine başörtüsü kadar şerefli ve onur verici bir kıyafet. AKP ve Başbakan Diyarbakır mitinginde ‘CHP, başörtüsünü rahibe kıyafetiyle özdeşleştiriyor’ diyerek Hıristiyanlar için önemli bir değer olan dini bir kıyafeti küçümsemiş ve aşağılamıştır. Oysa Başbakan bu ülkede yasayan azınlıkların sıkıntılarıyla birebir ilgilendiğini bir çok yerde ifade etmiştir.”

Açıklamaya katılanlar, “Başörtüsü onurumuzdur”, “Tesettür kutsal bir emirdir”, “CHP başörtülülerden özür dile”, “CHP rahibelerden özür dile”, “Rahibeler Hz. Meryem’in varisleridir” yazılı dövizler taşıdı. 

Süryani Kültür Derneği, Midyat / Dünya Mıhellemi Birliği

Görün işte Süryanileri!

(FAHİŞE KONUSU= Kur'an Meryem Suresi ile Matta İncil'inde Meryem'in tapınağa adanmış bir rahibe olduğu ve Cebrail tarafınan döllendiği anlatılır. Bu gün de Yahudi Sinegoglarından Hırsitiyan kiliselerine tapınağa adanan rahibelere kendileri "Allah'ın Karıları" derler! Allah'ın gökten inip bunlarla birleştiğine ve sırlar verdiğine inanırlar. Sümer'den kalma bir inanıştır. Sümer'de ve Sabilerde, Allah'ın karılarını insanın görmesine izin verilmezmiş. Bu yüzden burka giyenleri de yaygındır. İsrail'de böyle örtünen Haredim Yahudilerini İsrail sınır dışı etmiştir ve Haredim Yahudileri onlara "Tapınak Fahişesi" demektedir. Tevratta "Yahuda ile Tamara" bölümünde böyle örtünenlerin "Fahişe olduğu" yazılıdır. Bütün Hıristiyanlar da bu Tevrat'ı okurlar! Ama Süryanileri okumazlar. Onlar hala Ay tanrısı Allah/Sin'in kızı Ruha Şeytanına ve yedi gök cismine taparlar.)

Keykubat

14.02.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.