"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

İSLAM'DA UFO VAR MI?

Holding sahibi işadamından tuhaf iddia!

"Miraç kandili olarak kutladığımız günde Hz. Muhammed göğe UFO ile yükseldi"

10.08.2007 16:57

DENİZLİ'de ‘UFO'cu işadamı’ olarak bilinen, Türkiye'nin 2'nci, dünyanın 4'üncü UFO Müzesi'ni kuran Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Sözkesen, Miraç Kandili gecesi, Hz. Muhammed'in göğe iki uzay gemisiyle yükseldiğini iddia etti.

Denizli Müftüsü Mehmet Köse ise Sözkesen'in iddiasına katılmadığını söyledi.

UFO'cu işadamı Sözkesen, Denizli Yeni Haber Gazetesi'ne, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama ilanı verdi. Bir süre önce uzay seyahati için yaptığı başvuruyla, ilk Türk uzay turisti adayı unvanını alan ve UFO organizasyonlarının sponsorluğunu yapan Osman Nuri Sözkesen ilanda, Hz. Muhammed'in 14 yüzyıl önce uzay seyahati yapan ilk Müslüman olduğunu da iddia etti.

Hz. Muhammed'in göğe uzay aracıyla yükseldiğinin din alimlerinin kitaplarında açıklandığını öne süren Sözkesen, “Hazreti Muhammed'in göğe yükseliş mucizesi tamamen uzay araçları kullanılarak yapılmış bir astral seyahattir. Dolayısıyla sevgili Peygamberimiz mucize yolculuğunu isimleri de belli olan 2 uzay aracıyla yapmıştır. Bu Hz. Muhammed'in mucizesinin bilimsel kanıtıdır. Yüce peygamberimiz bizim şuurumuzu açan bu yolculuğu 14 yüzyıl önce gerçekleştirmiştir. Bugün halen, ‘Uzaylılılar yoktur, uydurmadır. UFO'lara inanmak saçmalıktır’ diyenlere bu yolculuk en güzel örnektir” dedi.

Sözkesen ilginç Miraç Kandili kutlaması ilanında, şu iddialarına yer verdi;

“Miraç, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in göğe yaptığı seyahatin adıdır. Göğe yükselmesidir.

Aşamaları:

1- Mekke'den Kudüs'e Burak isimli küçük bir vasıtayla gece yolculuğu. Kaynak; bkz. İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman'ın web sitesi.
Bu yolculuk muhtemelen UFO, küçük bir uzay aracı ile yapılmıştır.
2-Kudüs'ten göğe Refref isimli büyük bir araçla yolculuk.
Kaynak: İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman'ın web sitesi. Bu yolculuk muhtemelen UFO, büyük bir uzay aracı ile yapılmıştır.
3-Işınlanma: Bu aşamada göğe yükselme fiziksel bedenle anda seyahat şeklinde devam etmektedir.
4-Astral Seyahat: Fizik evrenin sonuna gelindiğinde beden terkedilerek zihinsel beden ile yolculuk.
21'nci yüzyılda insanoğlunun halen UFO var mı, yok mu tartışmasını yaşadığı bir dünyada 14 yüzyıl önce UFO, uzaylılar ve ruhani varlıklar vasıtasıyla uzay yolculuğunun Peygamberimiz Hz. Muhammed tarafından gerçekleştirildiği miraç gününü kutlar, insanoğlunun şuurlanmasına vesile olmasını dileriz. UFO Müzesi.”

MÜFTÜ KATILMIYOR

Denizli Müftüsü Mehmet Köse ise işadamı Nuri Sözkesen'in iddialarına katılmadığını söyledi. Hz. Muhammed'in önce Mekke'den Kudüs'e gittiğini, Kudüs'ten de semaya yükseldiğini belirten Mehmet Köse şunları söyledi:
“Mekke'den Kudüs'e kadar yapılan yolculuk İsra Suresi'nin 1 ve 2'nci ayetleriyle sabittir. İnkarı küfrü gerektirir. Bu yolculuk sırasında bindiği Burak isimli at hadislerle anlatılmıştır. Kudüs'ten semaya çıkması hadislerle sabittir. Ancak alimler arasında bu konuda çeşitli görüşler vardır. Kimi alimlere göre semaya yükselişte kendini çeşitli atmosfer katmanları arasındaki hava basınçlarından koruyacak Refref isimli taşa binmiştir. Kimilerine göre de Cebrail aleyhüssellamın kanadıyla göğe yükselmiştir.”

Ferah IŞIK/DENİZLİ / DHA

YORUM:Aslında yorum yapmayacağım,Siret ödülü almış,müslüman olmuş bir İngiliz İslam araştırmacısı Martin Lings veya yeni adıyla Ebubekir Siraceddin'in "Hz.Muhammed'in Hayatı" isimli kitabının 32.sahifesi 1.paragrafından bir alıntı yazacağım siz karar verin!

Hz.Muhammed süt annesi Halime'nin bedevi çadırında yaşadığı çocukluk yıllarında süt kardeşinin çadırın arkasında kuzularla beraberken :

(.... kardeşi koşarak geldi ve "Kureyşli kardeşim beyazlar giymiş iki kişi onu aldılar,yere yatırdılar ve göğsünü açtılar,elleriyle göğsünü karıştıryorlar" dedi.

Bunu üzerine ben ve babası onların yanına gittik ve onu oturur bulduk,fakat yüzü solgun görünüyordu.Onu yanımıza çektik ve "Sana ne oldu oğlum" diye sorduk.Şöyle cevap verdi."Beyazlar giymiş iki adam yanıma geldi,beni yatırdılar ve göğsümü açtılar,içinde bilmediğim bir şeyi araştırdılar."

Halime ve eşi Haris etrafa bakındılar fakat insana benzer bir şey göremedile.İki çocuğun söylediğini doğrulayacak bir damla kan veya yara bile yoktu.Sorulan sorular çocukları söyledikleri şeyden vazgeçiremedi.Çocuğun küçücük göğsünde çizik bile yoktu.Normal olmayan tek şey çocuğun sırtında iki kürek kemiğinin ortasındaydı.:Küçüm fakat belirgin yuvarlak bir işaret.Sanki bir bardak kapanmış gibi oranın etleri derinin üstünde bir yükseklik meydana getiriyordu.Fakat bu işaret doğuştandı.

Daha sonraki yıllarda çocuk bu olayı daha ayrıntılı bir şekilde anlatabiliyordu.

"Beyazlar giymiş iki adam yanıma geldi,ellerinde karla dolu altın bir leğen vardı.Sonra beni yatırdılar ve göğsümü açtılar,kalbimi dışarı çıkardılar.Aynı şekilde onu ikiye ayırdılar,içinden siyah bir pıhtıyı alıp attılar.Daha sonra kalbimi ve göğsümü karla yıkadılar."

Şunları da ekledi:

"Meryem ve İsa dışında,doğduğu andan itibaren tüm Ademoğullarına şeytan dokunmuştur."

Halime ve Haris sonunda çocukların doğru söylediklerine inandılar.ve bu onları çok etkiledi.

Sayfa 35-Rahip BAHİRA2.Paragraf:

Bahira Mekke Kervanının manastırdan pek uzak olmayan bir yerde konakladığını bir çokj defa görmüştü.Fakat bu defa daha önce hiç görmediği bir şeyle karşılaştı ve dona kaldı.Alçak ve küçük bir bulut onların üstünde yavaş yavaş ilerliyor ve sürekli yolculardan bir veya ikisi ile güneşin arasında yer alıyordu.Büyük ilgiyle onların yaklaşmasını izledi.Fakat birden ilgisi şaşkınlığa dönüştü.Çünkü konakladıkları anda bulut hareket etmeyi durdurdu ve altında gölgelendikleri ağacın üstünde sabit olarak kaldı.Ağaç ise dallarını aşağı indirerek onların iki kat gölge altında olmalarını sağlıyordu.Bahira böyle bir mucizenin önemli olduğunu biliyordu.Sadece yüce bir şahsiyetin varlığı bu olayı açıklayabilirdi.

Aniden beklenen peygamber aklına geldi.Sonunda gelmişmiydi?Bu yolcuların arasında olabilirmiydi?

Sonra bir haber göndererek Kureyşlileri yaşlı genç,hür köle hepsini yemeğe davet etmeye ve olayı araştırmaya karar verir.

Sadece Hz.Muhammed getirilmez ve hayvanlara bekçi olarak bırakılır.Rahip gelenlerde aradığı işaretleri göremeyince gelmeyen kalıp kalmadığını sorar ve Hz.Muhammed'i de getirtir.

S.36 prgrf-2:Çocuğun yüzüne bir kez bakmak Bahira için mucizeleri açıklamağa yetti.Yemek boyunca inceledi,sonra yanına giderek yaşam şekli ve uykuları ile ilgili sorular sordu.Muhammed de açıklamalı cevaplar verdi.Sırtına bakmak istediğinde gömleğini sıyırmakta tereddüt etmedi...........İki kürek kemiği arasında kitabında anlatılan yerde "Peygamberlik mührü"nü görünce tüm şüpheleri silindi.... devamı kitapta mevcut.

Biraz da Kuran'ı Kerim'e bakalım:

CİN SURESİ

8-“Doğrusu biz cinler göğe erişmeye çalıştık.Fakat onu sert bekçilerle alevler ve meşalelerle doldurulmuş bulduk.

9-“ Göğün dinlenmeye mahsus bir yerinde oturduk.;ama şimdi kim dinleyecek olsa kendisini gözetip duran ateşten bir ok buluyor.

10-“Biz yerdekilere kötülük mü murad edildi?yahut Rableri onlara bir iyilik mi dilemiştir.Bilmeyiz.”

Biraz da Astral yolculuk;

MEARİC SURESİ

3-O azab yükselme derecelerinin sahibi Allah katındandır.Ellibin yıl süresindeki o derecelere melekler ve Cebrail bir günde yükselebilir.

Hakka Suresi:Kıyamette İnsanların Kurtarılışı:

17-Melekler göğün etrafındadır o gün Rabbimin arşını bunlardan başka sekiz melek yüklenir.

8 Melek sekiz büyük UFO mu?

Rahman Suresi:

33- Ey insan ve cin toplulukları Göklerin ve yerin çevresinden kaçmaya gücünüz yetiyorsa kaçın hadi!Ama Allah’ın verdiği bir güç olmadıkça kaçamazsınız ki!

Güneş Sisteminin dışına çıkış yok diyor gibi

35- Üstünüze saf ateşten bir alev ile bir duman salınır.Onları engelleyip kurtulamazsınız.

37- Gök yarılıp yağ gibi eriyip gül gibi kızardığı anı düşünün.

39- İşte o gün insana da cine de günah sorulmaz.

İşte bir güneş patlaması felaketi uyarısı.

ZARİYAT SURESİ

4-İş bölümü yapan melekler hakkı için !

6-Ceza muhakkak olacaktır. (Kesin.Geliyor)

7-İçinde yörüngeler bulunan göğe and olsun ki!

20-Yeryüzünde gerçekten inananlar için bir çok ibretler vardır.

21-Kendinizde de bir çok alametler vardır.

22- Rızkınız ve size vaad olunanlar göklerdedir.(İstikbal Göklerdedir.Uzaya çıkmamıza müsaade edilecek mi demek )oluyor?)

Yasin Suresi:

41- Gemilerin benzerlerinden binmekte oldukları ve ilerde binecekleri araçları onlar için biz yarattık.

Bindiğimiz ve bineceğimiz vasıtaların önceden yaratılmış olması,Mısır piramitlerinde bu günkü araçların ve ufoların resimlerinin bulunması olayı.Gemilerin insanlığın yaratılışından önce var olmaları olayları.

FATIR SURESİ

1-Gökleri ve yeri yaratan,melekleri, ikişer,üçer,dörder kanatlı elçiler yapan Allah’a hamd olsun. O yaratmada ne dilerse onu arttırır.Şüphesiz Allah her şeye gücü yetendir.

Mitolojik dinlerde kanatlı tanrı heykellerinden bahsediyor .

Sizce bu olaylar tamamen ufo olaylarını andırmıyor mu? Bulut için de "İngiliz Kraliyet Askerleri ve Esrarengiz Bulutlar" isimli yazıma bakınız.

Keykubat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.