"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2008 Cuma

İNTERNETTE SANSÜR VAR

İNTERNETTE SANSÜR VAR

İnternet yasakları ilk önce birtakım Türkiye karşıtı Ermeni örgütlenmelerinin Atatürk,Türkiye hakkında hazırladıkları bazı görsel ürünlerin piyasaya çıkarılması ile başladı.Buna kumar ve çocuk pornografisi de eklenince iş biraz daha geniş boyutlara ulaştı.

2007 yılı içerisinde önce Ekşi Sözlük ve YouTube sansürlendi. Bugün de bünyesinde alt alan adları (subdomain) ile milyonlarca siteyi barındıran WordPress sansürlendi. İran ve Çin’in bile sansürlemediği Worpdress.com Türk Telekom tarafından 17:30 civarı ile T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği sansürlendi.Açıklama şöyle :
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.
Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance.
Bizi rezil eden görsel ileti :

İnternet’te sansür aşağıdaki şartlarda verilebilmektedir.

Yasak unsurlar yine 5651 sayılı kanunla belirlenmiştir. Buna göre;

İntihara yönlendirme (madde 84)

Çocukların cinsel istismarı (madde 103, birinci fıkra)

Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma (madde 190)

Sağlık için tehlikeli madde temini (madde 194)

Müstehcenlik (madde 226)

Fuhuş (madde 227)

Kumar oynanması için yer ve imkân sağlama (madde 228) suçları.

25/7/1951 tarihli ve 5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanunda yer alan suçlar.

Bu 8 yasak unsurdan birini içeren sitenin yer sağlayıcısının yurt dışında olması halinde veya yer sağlayıcı yurt içinde olsa bile sitede 2. veya 5. unsurlardan biri mevcutsa erişim engellemesi kararı direk olarak Telekomünikasyon ve İletişim Başkanlığınca da verilebildiği bildirilmektedir.

Son günlerde meydana gelen “Küresel Ekonomik Kriz”in de etkisi ile hükümetimizin pembe tablo çizmesi de son bulmuş artık hükümetin tarafı olan yayın kuruluşları ve destekçi yazarları,iş dünyası bile eleştirilere başlamıştır.

Daha dün evlerde kullanılan elektrik bile %23 civarında zamlandı.Benzin,mazot,otomobil yakıtı olarak kullanılan oto gaz ,doğal gaz ve gıdalara aşırı olarak zamlar ardı ardına sürmektedir.Dış borcumuz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir şekilde 500.000.000.000.USD Dolarına dayanmıştır.

Vatandaş,yandaş kanallar sayesinde “tüketim toplumu” olmaya sevk edilmiş ve her reklamı yapılan malı almaya özendirilen insanımızın kredi kartlarının ve banka kredilerinin ana parayı bırakın faizlerini bile ödeyemediklerinden evlerine,iş yerlerine,tarlalarına ve kümeslerine kadar her şeyi haciz edilmektedir.İnsanımız acımasızca “küresel sermaye”nin kucağına itilmiş ve bu güçlerce sömürülmesine de göz yumulmaktadır.

Son bir haftadır haber programlarında bankaların artık “gayrimenkul zengini” oldukları gösterilmekte hatta kümesleri bile satabilmek için yeni yapılanmalara gitmek zorunda kaldıkları konusu işlenmektedir.

Bu gelişmeler hükümet aleyhine yazılan yazıları arttırınca da mahkeme kararı ile kapatılan internet sitelerine bir de “tadilat yapılmaktadır” veya ;

“Bağlanma girişimi başarısız.

www.blogcu.com sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor. * Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.”

İletileri ile sıkça karşılaşmaya başladık.Yahu bu blogların sitelerin hepsinin aynı anda tadilat yapmaya başlamaları veya bunlara “erişimin sağlanamaması” sizce bir tesadüf müdür?

Bir çok blog yazarı veya site sahibi kendi site ve bloglarına dahi girememektedir.Bu açıkça bir sansür değilse nedir?

Bu sansürden kurtulmak için bazı cin arkadaşlarımızın aşağıdaki kolaylığı bulduklarını gördüm ve denedim ancak ne yazık ki bu da çözüm olmaktan çıktı yine de kendi bloguma dahi girememekteyim.Başkalarına ait yazıları dahi Google sayfasından tıkladığımda bu sayfaların açılmadığını görmekteyim.

Buna ek olarak,terör örgütüne ve hükümete yandaş olan siteleri ise sorunsuzca açabilmekteyiz.

Bu sansürden kurtulmanın yolu var. Hem de çok basit bir kaç adımla sansürsüz bir şekilde internet’te gezintinize devam edebilirsiniz. Yapılması gerekenler :
1- Denetim Masası Ağ Bağlantılarım yolunu takip ediyoruz.
2- Açılan pencereden Yerel Ağ Bağlantısı üzerinde sağ tıklıyoruz ve Özellikler‘e tıklıyoruz.
3- Açılan pencereden İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) seçeneğine tıklayıp Özellikler butonuna tıklıyoruz.
4-

Yeğlenen DNS sunucusu : 4.2.2.1

Diğer DNS Sunucusu : 4.2.2.2

Veya

Yeğlenen DNS sunucusu : 208.67.222.222

Diğer DNS Sunucusu : 208.67.222.220

Ama siz yine deneyin.Belki olur mu olur.

Bir site Başbakanımızı “III.Abdülhamit” ilan etmiş,bu kadar olaydan sonra sizce de doğru yapmamış mı?

Kanunda belirtilen nedenlerle yapılan sansürlere bir diyeceğim şahsen yoktur.Ama bunların dışında olan sadece doğru gitmeyen konuları dile getiren insanları yasaklamanın çok yanlış olduğuna inanıyorum.

Çünkü insan yazdıkça da olgunlaşmakta ve hatalı düşüncelerini de düzeltmektedir.Ayrıca araştırmaya da yöneldiği için sokaklarda suç işleyen tiplerin de sayısının azalması bu bloglar sayesinde olmaktadır.

Hükümeti en azından eleştirilere daha tahammüllü olmaya ve bu bloglardaki yasaklamaları sona erdirmeye davet ediyorum.

Siz de Sultan Mehmed Vahideddin gibi “Millet koyun sürüsü bir çoban ne yapabilir” demek istemiyorsanız insanların düşüncelerini serbest bırakınız.

Bin yıldır kan dökülerek alınmış bu toprakları para ile sattırmak değilse bu nedir?Bu Fatih’in kehanetidir.

Fatih Sultan Mehmet’in kehanetini bu hükümet gerçekleştirmek üzeredir.Bilgilerinize arz ederim ey millet.

Keykubat

26.6.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.