"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2008 Cuma

GELECEK AY FARKLI OLACAK

GELECEK AY FARKLI OLACAK


Herald Tribun Gazetesinin köşe yazarlarından Roger Cohen’in birkaç gün önce görsel ve yazılı basında yer alan “Fight for Turkey” -Türkiye için savaşın- başlıklı makalesinin bazı cümleleri sanırım içinde yaşadığımız ve yaşayacağımız günlerin nasıl olacağına ışık tutmaktadır.

İlk paragrafı orduya bakışını ve gelişen olayların “Ordu-Dindar Hesaplaşması” olduğunu göstermektedir;

“Şimdi bu köprü ülke Avrupa Birliğine bir çabayla bağlanmak için yeterli,tamamen Avrupalı olmayan ılımlı bir bağnazlığa sahip bir rejim,uzun süre NATO’ya hizmet vermiştir.Gururlu laiklerin dindar Müslümanlarla boy ölçüştüğü bir savaşta cami ve devletin sınırları oluşturulmaktadır”

Aşağıdaki paragraf ise batı ülkelerinin geçmişte yaşadığı rönesans tecrübesinin benzerinin ülkemizde yaşanacağını bu savaşta takınmaları gereken tavırlarına işaret etmektedir;

“Batı,bu kavganın verilişi sırasında memnun veya sabırsız olmamalıdır. Yüzyıllardır,devlet ve kilisenin ayrı yapılanmasının yasal inşası öncesinde sayısız savaşlar ve çok sayıda ölüler olması gerekmiştir.

İslam dünya dinlerinin başta gelenleri arasında en genç olanıdır.Onun çağdaşlık çizgisine oturtulması ölümcül bir mücadele aşamasındadır.”

MAZLUM ZALİM OLDU

Ülkemiz ciddi bir kamplaşmaya itiliyor.Bu insanlar sonsuza kadar içerde tutulacak değil.AKP kapatma davası sonunda ortaya çıkacak manzara büyük bir iç karışıklığa sebep olacak şekilde ortam kızıştırılıyor.Meydana gelecek anarşi olayları iç savaşa dönüşebilir.Bu da İran'dan önce işgalimizle bitebilir.

Aynı yazarın aşağıdaki paragrafı ise ülkemizin içine itilmekte olduğu kargaşa ortamını tanımlamaktadır.Ortadoğu ülkesi olarak” kavgasız anlaşmamızın istenmediği açıkça söylenmiştir.;

“İkincisi,çağdaş Türkiye’nin laik kurumları Müslüman toplumlarının en hoşgörülüsünü yaratmada esas olmalıdırlar:Özellikle İslam nüfuzunun olduğu,nadiren demokrasinin rastlandığı Orta Doğu çevresinde “kavgasız” uzlaşmamaları gerekir.Bu açıdan bakıldığında özgürlükçü teminatlarını kanıtlamaya devam etmekte olan AKP’ye mahkemenin kararı sağlıklı bir meydan okumadır”

Başbakanımız "camiden kışla minareden süngü" yaptı diye tutuklandığındaki günlerini unutmuş görünüyor.Şiiri için tutuklanması onu kahraman yaptı ama bu gün de aynı zorbalığı yapması o tutuklamanın haklı olduğunu göstermektedir.

Bu da asker sivil hep darbeciyiz demektir.Demek ne yazık ki her şeyi açıklamıyor.Aynı yazarın aşağıdaki ifadesi AKP’nin gözden çıkarıldığını ve kendi kaosu içinde rahat bırakılması salık verilen bir laboratuar olduğumuz çekinmeden yazılmıştır.İslam’ın ne olduğu da,batının nereye kadar destekleyeceği de ;

Bırakalım, parti mahkeme ile süregelen yüzleşmeleri sonunda gerekirse süresini doldursun. Türkiye ılımlı İslam’ın bir laboratuarıdır,Deneğin üstüne üşüşmeyin. Peçelemek örtüyü kaldırmaktan daha kolaydır.Tersine çevrilebilirliği İslam’ın en iyi olduğu şey değildir.”

Batı “laik faşizmin” tesadüfi dozunu gerektirebilecek açıklığı himaye etmek için hepsini yapmalıdır.”

Amerika eski ortaklarını tasfiye etmeyi mi,ülkeyi bir kargaşaya sokup “İŞGAL” etmeyi mi tasarlamıştır? Bunu vatanseverlerin vicdanlarına bırakıyorum.

Başbakanımızın bir zamanlar yukarıda belirttiğim nedenle tutuklanıp aynı ABD desteği alan basın tarafından kahraman edildiğini biliyoruz.

Ergenekon davası ile suçlananların böyle bir icraatına rastlamadım.Tutuklama hukukta kaçmaya karşı tedbir amaçlıdır.Bunların hiçbiri kaçacak insan değildir.Uygulama tedbirin ötesindedir. Başbakanımızın Belediye Başkanlığından alınarak tutuklanmasındaki haklılık geç de olsa ortaya çıkmıştır.

Bir de hükümetin son operasyonları kimlere dayanarak yaptığı da !

Kökten dinciliğin gelişmesi son ve ilk laik Müslüman devleti ortadan kaldıracak ve insanımızı Hıristiyanların hedefi haline getirecektir.Kutsal Haçlı seferi de böylece haklılık kazanacaktır.Yeni bir Afganistan ve Irak yaratılırken sessizce tanık olmayı sürdürüyoruz.

Gelecek ay çok şeyler getirecek ve farklı olacak.Yeni ufuklar ne yazık ki felaket bulutları ile dolu görünüyor.Bu hesaplaşmanın kime yarayacağı da apaçık ortadayken ne yazık ki göre göre içine itildiğimiz çukura ilerliyoruz.

Allah akıl fikir versin.Batıyoruz millet haberiniz olsun!

Keykubat

03.7.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.