"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2008 Cuma

ERGENEKON ÜSTÜ CARTWRIGHT, BUYURUN



James CARTWRIGHT=ABD Genelkurmayının "nükleer silahlardan sorumlu Güvenlik konseyi üyesi en yetkili 2.komutanı" .

Olağan zamanlarda Amerika gibi dünyanın muhtarı olan ülkeden yapılacak üst düzey ziyaretler çok önceden belirtilir ve kamuoyu haberdar edilirdi.

Bu gün basına birden düşen haber, ABD Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral James Cartwright’ın bu sabah saatlerinde bir günlük ziyaret için özel bir uçakla Ankara’ya geldiğini, bey efendinin Ankara temasları kapsamında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun ile karargahta görüşeceği öğrenildi.

Tam da ABD kaynaklı ve talimatlı “Yüksek rütbeli Ergenekon Zanlılarının” gözaltına alınmasının ertesi günü bu ziyaretin birden olması şüphe çekmeyecek bir olasılık değil.

Acaba,bu kişileri sorgulayan sadece bizim kendi güvenlik güçlerimiz mi yoksa CIA’lı Coniler de buna katılıyor mu?

Malum düne kadar PKK’lı terörisleri daha sorgulamadan Adalet Bakanlığı kapılarını tekmeleyen Claudıa’lar ortaya çıkıverir,AB sözcüleri güvenlik güçlerimizi “İnsan Haklarına saygılı olmaya,hükümeti de vaatlerini tutmaya”davet ederlerdi.

ABD’nin AKP’yi destekleyen,Bush’un kurduğu yeni ABD İstihbaratı olan “neoconcuları” ile Ulusalcı eski ABD İstihbaratının Türkiye uzantıları kapışıyorlar.(Tahmin)

Bu kapışmanın başlangıcından bu yana hürriyeti kısıtlananların bazıları 13 aydır gözaltına alınan, Amerikalı yetkililerin bizzat “Ergenekoncu” adını taktığı iddia edilen Eski Ulusalcı ABD ajanlarının yerli uzantılarının AB ve ABD nezdinde “İnsan”sayılmadıklarını da ortaya koymuşsa da sorgulama için önemleri de bu ziyaretle de kanıtlanmıştır.Neme lazım

Emekliliğinde "Ergenokoncu" ilan edilen Hurşit Toplon Paşa."Yeni Yozgat Kaymakamı Kemal" mi dedirtiyor!!!

Bu gelişme bence Conilerin başından beri olayın içinde olduğunun bal gibi kanıtıdır.Yoksa AB içinde Ergenekoncuların alakalı olduğu “özgürlükçü”ler şimdiye kadar bu hukuksuzluk için çoktan bastırmışlardı.

Bu da ABD’nin eski istihbaratının tüm bağlantılarının da yenisi tarafından iptal yoluna gidildiğini,bu karmaşanın başka yerlerde de yaşanacağını işaret etmektedir.

İsmet Paşa ile “Gizli İngiliz Kolonisi” olan ülkemiz, Kenan Paşa ve Turgut Özal’dan bu yana da “Açık Amerikan Kolonisi” olmuş,ABD-Fethullah destekli yeni hükümet ile de ABD’nin 53.eyaleti olmuş durumdadır.

En azından bende böyle kanaat oluştu.Neden mi?

Arşivden “ABD Nasıl Adam Seçiyor” başlıklı yazımı da bu bilgilerin ışığında bir gözden geçirin.

Asıl korkum bununla yetinilmeyerek,1979 yılında Muhammed Şah Rıza Pehlevi’nin generallerinin başına gelen olayın bizimkilerin başına gelmemesi.Yani, gerçek vatansever “Atatürkçü” askerlerimizin durumları da endişe uyandırmaktadır.

Malum ardından Humeyni hazır devrimin üstüne konduruluvermişti.Fethullah efendinin yasağı da kalkmışken,ha geldi ha gelecek beklenirken, muhtemel darbeciler de içeri alınmışken; hani?

Genelkurmayımıza da buradan haddimiz olmadan bir uyarı yapmış olalım.

Ne olmaz ne olmaz değil mi yani?

Keykubat

03.7.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.