"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Demokrasi mi? Demosrasi mi?

Demokrasi mi? Demosrasi mi?


1789 Fransız İhtilali ile insanlığın gündemine ,eski Yunan Site devletlerinde uygulanmasından bu yana , 2000 yıl sonra yeniden giren sihirli sözcük" Demokrasi".Demo-"eşit"; crasi-"lik" yani eşitlik.Bu da insanlar arasında herkese aynı değerin verildiği devlet anlayışını ifade etmektedir.


1917 Ekim Devrimi ile Fransa dışında ilk ve en adil demokratik sistem olan Sosyalizm ilan edilerek insanlığın önemli bir kısmı bu sistemle tanışmış, 1923'de Türkiye Cumhuriyetinin kurulması ile dünyanın doğusunda kalan ülkelere Fransa tipi demokrasi uygulamasının örnek teşkil etmesi,ikinci dünya savaşının sonunda ABD'nin desteği ile ortaya çıkan yeni dünya düzeninde SSCB'ye karşın Fransız tipi demokratik idare sistemleri örnek alınmıştır.


Ancak ne Fransız tipi, ne de Sosyalizm tipi demokrasiler istenilen adaleti toplum içinde bir türlü sağlayamamış 1991' de Sosyalizm çökmüş,bunun ardından Sosyalizm korkusu ile halklarına fazladan haklar veren batı devletleri yavaş yavaş bu hakları geri almaya başlamışlardır.


15 yıl öncesinin tartışmasız adil batı toplumlarında bu gün sokaklarda aç yardım dilenen evsiz barksız insanlar dolaşmakta,40 yıl önce törenlerle getirdikleri yabancılara karşı düşmanlık ve faşizan davranışlar geri gelmiştir.


Bunun bir tek açıklaması ise AB ve diğer batı toplumlarının aslında adil değil tamamen bencil işverenleri ve devlet idarecileri olduğunu ortaya koymaktadır.


Halen onlarda ve bizde siyasetçiler halk önüne çıktıklarında "Demokrasi" yani "eşitlik" çığlıkları ile oy toplamakta, iktidara geldiklerinde ise "Demosrasi" yani "Demos-"Mide",racy-"cilik" yani "midecilik" ilkesine uyduklarını görmekteyiz.


Ülkemiz halkı, Cumhuriyetin ilanından beri kıtlıklar, karne ile ekmek almalar,sigara,gayzağı,margarin kuyrukları,askeri ihtilaller,bir gecede şirketler batıran dolar operasyonları ve siyasi istikrarsızlıklar sonucu iyice fakirleşmiş bir halka sahiptir. Fakir halkın karnı en az üç öğün yemek ister.Bu nasıl olacak tabii ki iş olmayınca doğru ve onurlu yoldan yaşamak da ortadan kalkıyor.Son 20 yılda da tam bir tüketim toplumu haline geldik.


Bu da halkın önemli bölümünü yoldan çıkardı.Halk fahişeleşti.50 YTL verene oyunu verdi.Bu da seçilmiş olan vekillerin asil olmalarına,"demokrat" değil "Demosrat" olmalarına yol açtı.


Şu an seçim kampanyaları hızla devam etmektedir.Halka kimi poşetle kumanya taşırken kimileri de iktidara geldiklerinde 500YTL aylık vereceklerini, kimi de 350YTL verebileceklerini söylüyorlar.


Benim çocukluğumda "Partilerin dağıttığı" hediyeleri alanlar aşağılanırdı."Fakir olabilirim ama oyumu satacak kadar aşağılık değilim" gibisinden oy vermenin menfaat elde etme değil "bir vatandaşlık görevi" olduğu inancı vardı.


Fahişeliğin her gün arttığı günümüzde ise , kadınlara ilaveten erkek fahişelerin de eklendiği, sokak aralarında,internet sitelerinde fuhuş hizmetinin yaygınlaştığı ve uluorta yapıldığı bu topluma başka ne önerilebilir ki?


İşte size "Demosrat"lığın kanıtı.


Bu gün parti değiştiren iki milletvekilinin "vatan sevgisinden" dolayı parti değiştirdiklerini düşünmek güç. Ayrılıkları varsa Cumhurbaşkanlığı oylamasından bir gün önce mi ortaya çıktı?.Ki, bunlardan bir her akşam kanal kanal dolaşarak partisinin sözcülüğünü yapan,vatan kurtaran bir siyasetçidir.


Bakalım daha kaç kişi "demosrat" çıkacak.


Artık bütün dünyada açık seçik gizlenmeden uygulanan gerçek sistem budur." Midecilik".Herkese hayırlı olsun.


Adam, demokratmış, dindarmış hepsi hikaye.Herkes şunda yani "Midecilik" olayında birleşmektedir.Benim ilkokul çağlarımdan beri halen milletvekilliği ve siyasetçiliğini sürdüren insanlar var.Bunun adı ancak "Midecilik" yani "demosrasi"ile açıklanabilir.


Bu gün herkes yani tüm siyasetçiler "Demosrat"tır."Demokrat " derseler ispat etsinler de görelim.


Keykubat/blogcu.com

26.4.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.