"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Avrupa'nın İlahi Mesajları:

Avrupa'nın İlahi Mesajları:
Daha dün kayıp ettiğimiz 13 evladımızın acısı bitmeden birden 16 oldu ve büyük şehirlerimizde bombalamalarla olaylar halen devam ediyor.
Bir hafta önce de 12 vatandaşın minübüs içinde öldürülmeleri.
"12" İsa'nın 12 havarisi,12 gezegen,Musanın "12 kavmi,"12"pınar,"12" burç böyle bir "12" panteonu dur gidiyor.
Bütün bu olanlar ,son zamanda kamuoyundan gelen baskılar ve ABD-AB koalisyonunun yavaş yavaş yerini bırakacağı yeni bir kuvvetin orada yerini alması çerçevesinin hazırlıkları olarak da bazı uzmanlarca dün ve akşam açıklandı durdu.
13.İsa'nın ölüm günüdür ve Uğursuzluk sayılır.Bu mesaj da Orduya ve hükümete "ölüm mesajı" gibidir."Sizden önce ekonomik krizlerle nice hükümetleri halkın gözünden düşürdük.Siz de düşer helak olursunuz.Vatanseverlik yapmayın,halkınız nankördür,bilesiniz,emirlerimize tereddüt göstermeyin" demektedir.Veplan gereği terör örgütünün saldırısı "Sınır Ötesi Harekat" için bahane yaratacak biz de gireceğiz.Irak'tan hızla kuvvet çekmeye başlayan ABD ve İngilterenin yerini,de böylece biz dolduracağız.Saldırılar sonunda bize yeşil ve sarı ışıklar yanacak.Tümü yeşil olmaz.Kurallara aykırı.Biz de gireceğiz.Biraz avuntu olabilecek haberlerle rahatlayacağız.Sonra tüm pislik bizim üstümüze kalırken,koalisyon güçlerinin yeni hedefi de "İran" veya "Suriye" olacak.Şu an gösterilen hedef bunlar.Ancak ikisinden biri sürpriz olmayacak.
Siyasetçiler Dışardan Kumandalı:
Irak ve İran konusunda gösterdiğimiz kısır siyaset de koalisyon güçleri tarafından da pek beğenilmemiştir.Bu yüzden de bayağı kan da gösterdiler.
Sürpriz olarak hedef biz de olabiliriz.Siyasi ve ordu kadrolarına ayrıca iş dünyasına güvenini oldukça yitirmiş,bölünme aşamasına gelmiş olan T.C halkı zor bir av değil artık.
Bizi işgal edip burada kafalarına göre de örgütlenebilirler.Bu da bir tercih sebebidir.Çünkü yazdığım gibi ne ordu ne hükümet ne de iş dünyası koalisyon güçlerini tatminde yeterli değiller.
Kendi halklarını ise hiç tatmin edemiyorlar.İlahi mesajlar bunlardan dolayıdır.Koalisyondan bir nefes gelse tufan addettiklerinden idarecilerimizin ödleri patlıyor.Halk da buna alıştı zaten.
Avrupa ABD bizi işgal etse bu şerefsizlerden daha iyi yönetirler diyenler çoooook.Bu hitabet aynen vatandaşın kullandığı hitaptır.O yüzden yazdım Amacım hakaret etmek değil.
Terörle Değil Teröristle Mücadele:
Şimdi olayın ardından haberler neymiş efendimiz Kahraman ordumuz terör örgütüne oraları "dar" ediyormuş. Kime dar geldiği belli.Sonuç ortada.Ağlayan biziz.Onlar değil.
Ordu yıllardır personelinin "Şark Hizmeti" sistemini inatla değiştirmiyor.Rusya'nın Kafkas isyanlarını bastırmak için bu bölgede görev yapan askerlerinin hizmet sürelerini 10 yıla kadar çıkarmış.Başarı bundan sonra gelmiş.
1992-95 arasında terörü durduran "Polis Özel Harekat Timleri"dir.Asker yoktur.
Adamlar çekingenlikte haklı.İstersen 10 yıl doğuda çalışsın bir asker iki yıl batıda kaldıktan sonra yine aynı bölgeye geliyor.
Bu canı olan herkeste tereddüte yol açar.Çok asker,ikinci veya üçüncü şarkı geldiğinde istifa düşünmeye başlıyor.Her meslek sonunda bir yudum ekmek için yapılır.O da bir şekilde her yerde kazanılır.
Genelkurmay Başarısızdır Yenileşme Çalışmaları da Görünmüyor:
Ordu yerine bu dönemde "Polisin Başarısı " bundandır.Polis'in sadece "Amir"lerine ikinci şark vardır.Ordu bu gerçeği görmezden gelmekte ve çözmemektedir.Bir çok ordu mensubu arkadaşım bu yaz batıya geldiler.Daha dönmelerine hayli zaman varken dönüş korkusu nedeniyle iş arayanlar bile var.
Suçu sürekli siyasi hükümete atan genelkurmayımız tam destek aldığı geçmiş DSP koalisyon hükümeti zamanında da sadece "Teröristle" savaşmıştır.
Bu güne kadar "Terör"le savaşan yoktur.Biz içimizdeki terör örgütünün beyinlerini devlet bütçesinden maaşla besliyoruz.
Feribotlarda Barzaninin mallarını taşıyan nakliye araçlarını görmek de olağan hale geldi.Barzani nakliyeyi ülkemiz üzerinden yapması döviz getiriyor diye bölücülük faliyetlerini de görmüyoruz.EEEE "Dünyada mekan ahirette iman" demişler.Başbakanımız,çocuklarına gemiler alır,ABD'lerde forslu işler yaparlar.Oraların devlet başkanları onları kollar.Ana Muhalefetimiz de bundan mahrum değildir.Bakanlarımız,ördek gribi,tavuk yemi mısır vs hesabına onlarda hızla bu yönde ilerlemektedirler.
Halkımız Sorumsuz Kolayına Kaçıyor:
Onlara özenen halkımız da oylarını verdikleri bu zatlar gibi olmak için çalışmakta ve her gün kapanan iş yerlerine yenileri eklenmektedir.Terör sürekli can almaya devam ederken,iktidar kesimine güvenen halkımıza da bolluk yerine kıtlık,zenginlik yerine iş kesatlığı,yağmur yerine kuraklık,yakında da Irak'ta yeniden ortaya çıkarılmış olan "Veba,Kolera" salgınları da gelecektir.10 gün içinde kaybedilen toplam 25 kişiye yere dökülmüş çekirdek gözüyle bakılmaktadır.Halkımız evlatlarının kıyılmasına çok güzel seyirci kalmaktadır.Her politikacı birz yemin edince inanıyor
Terörün Bölge Nüfusunu Kıydığını Görün Artık:
Her iki tarafın da,tamamen "Halk Çocukları" biribirlerine kıydırılmaktadır..Bunun adı terörle mücadele de,Bağımsız Kürdistan İnşaa etmek de değildir.Bu sadece "ülkenin geleceğini yok etmek"tir.Bu terörü uzatarak köylünün,çiftçinin,işçinin yok edilmesini sağlayarak, geleceğin devletini de yok ediyorsunuz.
Yapılacak haçlı seferleri hepimizi yok etmeyi amaçlamaktadır.Bush daha geçen hafta "Yecüc Mecüc-Gog-Mogok Ortadoğuda'dır.Bana Yardım edin" diyerek ABD senatosunun tüm parlamenterlerinden destek istemiştir.Hatta Fransa Cumhurbaşkanından da istemiş oa da "Yecüc Mecüc-Gog-Mogok "nedir diye üniversite hocalarından brifing istemiş.
Yecüc-Mecüc-Gog Mogok da (Devler ve Cüceler),Türkler,Kürtler,İranlılar,Ermeniler'dir.Hıristiyan olmaları onların Turani olmalarını değiştirmemektedir.Papa 16.Benedict'in dediği gibi İbrani dinler sadece belli kavimlere gelmiştir.Onlarda o dönemde yaratılan İbrahim nesilleridir.Araplar bile,Sara'ya karşı kibirlendiği için Mekke çöllerine sürülmek zorunda kalan Kuzey Afrikalı (Ham soyu) Köle prenses Hacer'den doğma İsmail soyundan oldukları için "şeytani" kabul edilirler.
Buraya yaklaşan buzul çağı öncesi ve kıyamet senaryoları gereğince kendileri yerleşeceklerdir. Özellikle kürtleri de oldukça "ilkel" primatlara benzettiklerini de hatırlayınız.Kürtlerin "Turani" oldukları dil yapıları ile bile bellidir.Yani yok edilecek kavimler listesindedirler.Araplarda bu özelliklerinden dolayı "köle" olarak belki yaşayabilirler.Avrupalı onlara biraz bu yüzden yumuşaklık göstermektedir.
Şehit ailelerinin feryatlarını yüreğim parçalanarak izliyorum hepsi fakir,köylü,ezik aile çocukları. Evlerinin damına bir Bayrak asılmış,herkes gözyaşı içinde."Vatan Sağolsun" diyorlar.
Evet vatan sağolsun da nereye kadar ve ne zamana kadar böyle gidecek?Halkımız bunu sorgulamalıdır.
Hamasi Palavralar Yerine İbret Alalım:
Efendim dağları dar ediyormuşuz.Yahu bu laf beni hasta ediyor.Ne geniş bir dar yermiş ki buraları 24 yıldır, bırak 24 yılı 1806 Şemdinli,Ağrı isyanlarından beri 201 yıldır hala sıkıştıramadık bunları.
Ne kadar dar ettiğini görüyoruz.Avlanan çocuklar bizzat saldırı işinde görevli olanlar.Bu sevk ve idarenin iyi olmadığını gösterir.
Çocuklarımızı leblebi gibi harcayan insanlar da sorgulanmalıdır.Bunu derken,bu konuda da eleştiriye açık olmalılar.Hani senin helikopterin nerede,arkada kalan bu çocuklara hazırlanan tuzağı neden göremediler?Yoksa en önce onlar mı kaçtı?Bu konuda bir tahkikat yapıldı mı?
Sonra 24 yıldır bu terör niye bitmiyor?Her gün yeni açılan güvenlik,sınır güvenliği vs ihalelerinden kimler ne kadar çıkar sağlıyor?Özellikle Orduya yönelik alımların yapıldığı ihalelere sokmadığımız ülkelerin özellikle "Ermeni Soykırımını" tanıdıklarını görüyoruz.
Bu ne kadarlık bir bütçe ki tüm dünyanın gözü buradadır.Neler oluyor.?Daha ne kadar çekeceğiz?Kimse ABD-AB sömürgesinden kurtulmak istemiyor.Böyle olunca daha çok evlat vereceğiz demektir.Herkes bir daha düşünmelidir.Oy verenden iktidarına kadar.
Düşünün "bir kısım Ermeni" medya bile bu evlatlarımızın kaybına üzüldüğünü beyan ederken acaba siyaset ve ordu genelkurmayının bu işi "bitirmek" gibi bir kararları var mıdır?
Bence vatansever kadrolar bu konuda bir kampanya yaratmalıdır.Önce hükümetin içindeki vatansever kadrolar,bu işlerin kadir gecelerinde mevlüt okutmakla çözülmeyeceğini anlamalrı gerekir.Hükümeti de zorlamalıdırlar.
Sermaye sahibi vatanseverler bu işleri organize etmelidirler.Bazı insanlar görevlendirilerek kampanyalar oluşturulmalıdır.Hergün nereden getirildiği belli olmayan bazı insan tiplerinin ekranlara çıkarılarak merhamet sömürüsü yapan kanallar, biraz da halkın iktidardan ve ordudan da hesap sorması şeklinde örgütlenme içine girmelidir.Evlatlarına sahip çıkmalıdır.
İki yüz senedir devletin bütünlük uğruna bu ayrılıkçı Kürtlere sağladığı değişik para aktarma olayları da artık "isyan edene zırnık yok" şekline dönüşmedikçe,halkı da içeren ciddi bir cezalandırma boyutuna varmadıkça etkili bir sonuç alınamayacğı gerçek olarak önümüzde durmaktadır.
13 askeri,12 vatandaşı çatır çatır kıyanlar bütün aramalara rağmen bir denizin içinde gizli sığınaklara dalıp kaybolmaktadırlar.Bu balıkları saklayan bu deniz de yöre halkıdır.
Metrolarında bir bomba patladı diye "her eve arama kararı" alan,geçen yıl İçişleri bakanlığını ve Polis Teşkilatını yeniden düzenleyen Avrupa İngilteresi de çabalarıyla örnek alınmalıdır.
Hükümet bu denizi kurutacak kararlar almak,yasalar çıkarmakla mükelleftir.Bundan hesap sormayan,hükümet,iktidarı buna yönlendirmeyen halk da zengini fakiri ile onlar da sorumluluk altındadırlar.Bu işlerin dua etmekle çözüldüğüne hiç bir peygamberin sağlığında bile rastlanılmamıştır.O yüzden "Fetih Suresi" barındıran tek din de İslamdır.
Yoksa bu gün "Vatan Sağolsun "diyenlerin dedelerinin "Yörük Ali'ler ,Demirci Efeler,Topal Osmanlar olduğu da unutulmamalıdır.
Bu insanlar bir gün "Vatanı satanlar kahrolsun" demeye başlayabilirler.Her zaman da bir Atatürk" de yetişmez ki dağılanı toplasın.
Terör Yorumculuğu Askerlerin Emeklilik Mesleği oldu:
1970'lerden beri yaşadığımız anarşi,terör ve bölücü faaliyetler bu olayları kökünden kazıyan başarılı siyasetçi ve güvenlik güçleri yaratmak yerine medya maymunu politikacılar,bürokratlar ve generaller yaratmıştır.
Haber kanallarından yaptıkları yorumlarla ek gelir sağlamayan emekli asker ve bürokrat da hiç de az değildir.
Bunların,"bir olay olsa da yorum yapsak da yolumuzu biraz bulsak" dediklerini düşünmek gibi çılgınca fikirlere bile sahip olmaya başladım.
Akşam Tv kanalında son derece "erkekçe" konuşmalar küfürler seyrediyoruz.Eh diyoruz artık bu çözülür.Bakıyoruz yine bizim çocuklar kayıp.
Medyatik generaller şöyle bir çekilsinler ve gerçek, ağzı laf değil eli iş yapacak asker,siyasetçiler gelsin.Ahmedi Necad veya Putin gibi vatanseverlerin lider olduğu bir ülkede yaşamadığım için şahsen hayıflanıyorum.Her gün büyüyen bir Çin'e gıpta ediyorum.Adamlar neredeyse iki milyar nüfusu ne güzel çekip çeviriyorlar.
Eskiden beri Hain Medyamız Var:
Şu bilumum Ermeni basını da aklını başına alsın.Eşi Fransız,kendi Fransız Vatandaşı ve çift pasaportlu,hatta 1980 başlarında "Çift Taraflı Ajan" olduğunu açıkça kendi köşesinde yazan,soyadı "BİRAND" mı BRİAND" mı ne olduğu belli olmayan bir Ermeni basın mensubumuz da bir başka basın mensubumuzun iddiasına göre basın ve yayın organlarına birer faks çekerek öneride bulunmuş;
"Öldürülen asker sayısı (beş)in altındaysa haber yapmayalım" diye."13" olunca o da yaptı.Çünkü "13" İsa'nın ölümünü simgeler.Bu batının "İlahi Mesajı olduğu için o da yayınladı.Oysa bu adamın benim üzerimde de yıllardır oluşmuş bir saygınlığı vardır.Ama onunda belli bir gücün hizmekarı olduğunu görüyoruz.Acaba bilmediğimiz niceleri var.
Ben yazdım da bunlar bitecek mi?Birileri bir çözüm üretecek mi?Ne yazanlar var ibretle okuyup dinliyorum.Ama bir icraat yok.Terörü lanet mitinglerinde yürüyen bir halk yok.
Helak Edilmeyi Hak Eden Halk
Çocuklarını kaybettiğinde "vatan sağolsun" deyip oturan çaresiz,sahipsiz,şaşkın bir halk var.
Bitmeyen terör bitmeyecek,akan kanlar dinmeyecek.İnsanımız asla iflah olmayacaktır.Oysa;
RA'D SURESİ:11- Önünde ve ardında insanoğlunu izleyen melekler vardır.Allahın emri ile onları gözetirler.Bir millet iman ve gidişini bozmadıkça Allah o halkın durumunu değiştirmez,Allah bir milletin kötülüğüne hüküm verince artık o hüküm durdurulamaz.Mahluklar için Allah’tan başka koruyucu yoktur.
diyen ayette olduğu gibi millet gidişini değiştirmiş,pısırıklaşmış korkaklaşmıştır.Kendi halkına ve kardeş toplumlara ihanet içindedir.Bunu da gurur meselesi yaparak övünmektedir.Sapıklık her gün artmaktadır.
Nisa Suresi: 92- Her kim bir Müslüman’ı kasten öldürürse, onun cezası sonsuza kadar kalacağı cehenneme atılmaktır.Allah onu her türlü esirgemesinden bağışlamasından uzak tutar.
A'RAF SURESİ:35-Ayetlerimizi inkar edip kibirlilik taslayanlar ise cehennemliktir.Orada sonsuz kalırlar.
Kur'an böyle demesine rağmen din kardeşlerinin savaşları bitmek tükenmek bilmemekte,akan kan daha da hızlı akıtılmaya devam etmektedir.
Herkes aklını başına alsın.Ekmeğini yediği toprakların kuyusunu kazmasın.Eller gelirse bu rahatı bulamazsınız.
İSRA SURESİ:16- Bir ülkeyi yok etmek isteyince onun şımarık güçlerine ve zenginlerine emir veririz, onlar yoldan çıkarlar.Artık o ülke helak olmayı hak eder.
İşte tam bu noktadayız.Ülkemizin şımarık güçleri yoldan çıkmışlardır.Terörü durdurmak için hükümetle restleşen Genelkurmay başkanına "Bak gördün mü borsa %12 düştü senin yüzünden paşam " diyen hükümetlerimizi ve parasını düşünenlerimizi görmeliyiz.Artık bizim helak edilme zamanımız gelmiştir.Bundan bizi kimse alıkoyamaz.Tek çare milletin akıllanmasıdır.O da yazıldıysa mı olacak?Ya yazılmadıysa?
İşgale çanak tutanların en son hali Irak ve Afganistanda gözler önündedir.
Okumaya zaman ayıranlara;Saygılarımla.
Keykubat.
09.10.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.