"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

ADIM ADIM HAÇLI SEFERLERİ



ADIM ADIM HAÇLI SEFERLERİ




1-AMERİKAN SİYASETİNİ BELİRLEME ADIMI

2000 Yılında Amerikan seçimlerini mahkeme kararı ile kazanan George Walker BUSH,ilk konuşmalarından birinde yeni dünya düzenini kastederek “Crusade” yani Haçlı seferi kelimesini kullanmıştır.G.KORE-IRAK ve İRAN ülkelerini “Şer Odakları olarak göstermiştir.



2- EL KAİDE-S.ARABİSTAN İŞBİRLİĞİ VEYA “İSLAMİ TERÖR”ADIMI

Buna gösterilen tepkiler sonucu sözünü geri almışsa da amaç değişmemiştir.İlk önce kendi petrol şirketinin ortağı olan Arabistanlı “Ladin Ailesinin” küçük oğlu “Usame Bin Ladin’e el altından kurdurmuş olduğu “El Kaide” isimli taşeron örgüte New York’un en güzel ikiz kulelerini uçak kaçırma operasyonu ile yıktırmıştır.



3- HAÇLI SEFERİ KAMPANYASI ADIMI

Ardından,İngiltere ve bazı Avrupa ülkelerinde kamu oyunun nefretini çekecek bir takım metro bombalama eylemleri ile de Avrupa Halklarının ve zenginlik,uyuşturucu,seks sarhoşluğu içinde sapıklaşmış,uyuşuk gençliklerine de yeni “Nazi” duyguları aşılamak için bahane yaratmıştı.



4- AFGANİSTAN VEYA “DEMOKRASİ GÖTÜRME” ADIMI

Bu olayları bahane ederek,SSCB’nin yıkılmasına sebep olan Afganistan’a sığınan bu taşeron örgüt bahanesi ile “Koalisyon Güçleri “ ile birlikte buraya “Demokrasi getirmeye” girmiştir.

Rejim kavgalarını kesip,İtalya’da 1958 yılından beri sürgünde bulunan devrik Afgan Kralı Karzai’yi de kurdukları hükümetin başına Başkan atayarak,vatansever “Taliban” Afganların kanların döken ama,ellerinin altındaki “Usame Bin Ladin”i ve örgütü “El Kaideyi bir türlü ele geçiremeyen (!) bu “Adaletin Kılıçları(!) “İslami Terör” deyimini kullamarak sürekli bir “Müslüman düşmanlığını” körüklemektedirler.



5- İSLAMİ KIYAFET YASAKLARI ADIMI

Buna ilave olarak da kendi ülkelerindeki müslüman azınlıkları da Ülkemizden başlattıkları “Türban-Çarşaf “meseleleri ile yasaklamalar ile “Öcü” haline getirmişlerdir.

“Bu kıyafet yasakları “Türkiye’den başladı biz de uygun gördük.Türkiye tek demokratik müslüman ülkesidir” diyerek de yasak koyucusu olmadıklarını da açıklamaktadırlar.



6- YENİ NAZİZM KAMPANYASI ADIMI

Kendi çabaları ile iş dünyasında yer edinmiş müslüman iş adamlarını da “Yahudi” gibi gösterme çabasına da girişmişlerdir.

Kasıtlı olarak bazı gazete ve dergilerde yayınlattıkları “Hz Muhammed Karikatürleri” ile de hem İslam ülkelerinden toplu tepki çekmeyi hem de ülkelerindeki müslüman azınlıkların tepkileri ile doğan terör olaylarını yaratmışlardır.

Tüm İslam dünyasından alınan bu tepkiler de “Hristiyan hakimiyetine başkaldırı ve Haçlı Seferi Gerekçesi” olarak gösterilemktedir.



7- IRAK ADIMI

İkinci olarak “El Kaide’ye destek,komşularını tehdit,azınlıklara soykırım uygulama,nükleer silah bulundurma iftiraları ile 2003’de Irak işgal edilmiş,devlet başkanının idam sehpasında koparılan kafası yerlerde yuvarlanırken tüm dünyaya gösterilmiştir.

Devamında Irak üç parçaya bölünmüş,”Teba-ı Sadıka” olan Kürtler baş tacı edilerek iktidarın başına getirilmişlerdir.El altından kendi ordularına ait komşu devletlerde bile olmayan bazı ağır silahlarla donatılan “ “Kürt Ordusu” veya “yeni “Irak Ordusu” ile Haçlı hareketinin en önemli adımlarından biri daha başarılmıştır.



8- TÜRKİYE ADIMI

İslami kıyafet ve yaşam biçimlerinin kendi ülkelerindeki müslümanlara yasaklanmasında “Laik,Demokratik, Sosyal,Batı idare sistemini “ benimsemiş “Müslüman Türkiye” nin koyduğu yasaklar bahane edilirken ,aynı dönemde iktidara getirilen “İslamcı Parti” AKP hükümeti de “Ilımlı İslam,Yumuşak İslam,Dinler arası Diyalog” faaliyetleri ile tanıtılarak,Demokratik Türkiyenin de “İslami ve Haçlı Karşıtı “ oluşu da batı halklarının bilinçaltlarına yerleştirilmiş oluyordu.

Irak’taki Kürtlerle işbirliği içinde olduklarını söylemekten çekinmeyen,hatta “Neşirvan BARZANİ Liderimizdir “ diye Tv kanallarında rahatça beya veren bölücü terör örgütü temsilicilerinin de “Demokrasi adına” TBMM”’ye sokulmaları bu işbirlikçi hükümet sayesinde 2007 Temmuz seçimleriyle alenen sağlanmıştır.Çünkü önceden gizli olarak yapılan bu eylem böylece meşrulaşmış oldu.

60.TBMM Hükümetini kurulması daha tamamlanmadan,Türkiye’ye 90 yıldır yapılan “Ermeni Soykırımını kabul ettirme “baskılarına ilave olacak bir iddia da meclisteki terör örgütü temsilcilerinden gelmiştir.

Artık resmi sıfata haiz olan bu zatlar,Türkiye Ordusunun Hakkari cıvarında “Kimyasal Silah Kullanma “ suçlamasını hemen meclis açılmadan yapmıştır.Bu gerekçe Irak’ı işgal gerekçelerinden biriydi.

El Kaide Örgütünün finansörü olan, tüm koalisyon ülkelerinde mal varlıklarına el konulduğu yazılıp çizilenYasin Elkadı isimli iş adamı ile,işbirlikçi Başbakan “R.Tayyip Erdoğan’ın geçen yıllarda meclisten yaptığı “Yasin El Kadı’ya param kadar kefilim ve arkadaşıyım”sözü de aynı gün İngilterenin kıtalararası basın organlarında gündeme gelmiştir.




Daha hükümetin kurulması ülkemizi 1980’lerde Kenan Evren’in kabul ettiği (8) eyaletli Türkiye projesine uygun veya bilmediğimiz yeni eyaletlere bölecek “Yeni Sivil Demokratik Anayasa” (!) hazırlanması beklenmeden emperyalistlerin içerdeki işbirlikçileri ile aynı anda saldırıya geçmesini “İşbirlikçi Hükümete Güvensizlik” veya “Tabansızlık etmeyin” tehdidi olarak yorumlamak da mümkündür.



Son Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan ve Genelkurmay arasındaki görüşmelere ,hükümet kanadının sürekli olarak “Vatana İhanetle Bizi Suçlamayın,Bu bizim Çalışma Azmimizi Kırar,Biz Hain Değiliz” türü açıklamaları ve terör örgütüne aralıksız yapılan operasyonlar da “Hükümetin tabansızlık gösterdiği veya “davadan döndüğü” şeklinde “Batı’nın Teba-ı Sadıka” sı yani Batıya Sadık Halkı olan İşbirlikçi Kürt temsilciler tarafından bir “müzevirleme “ olayı sonucu da olabilir.

Ya da bu kadar gelişmeyi yeterli görüp “Koalisyon Güçleri “ K.Irak-Ermenistan-Gürcistan’daki üslerinden bu ülkelerin de katılımları ile doğu,güney doğu ve kuzey doğudan toplu bir harekete karar vermiş olabilirler.

Çünkü geçen hafta Rus Uçaklarının Gürcistan’a “patlamayan bomba” atması,İran’ın Irak’taki PKK kamplarına saldırıları,Ural Dağlarında halen süren RUS-ÇİN ortak tatbikatı,güvenlik güçlerimizin terör örgütüne sürekli operasyonları da ancak böyle bir askeri operasyonun beklentisi içinde olanın sadece ben olmadığımın da bir kanıtı olarak açıklanabilir.

1980 yılından beri G.A.P projeleri adı altında “Doğu Anadolu’da devlet yardımı almamış eşek dahi bırakmayan uygulamalar yanında,Diyarbakır’ı geçerek Irak’a bağlantı kuran “Otoyollara son olarak “Karadeniz Oto Yolu”nun eklenmesi de yeni yapılacak “Haçlı seferi “ hareketinin,”Doğu-G.Doğu” dan ve Kuzey doğudan” başlayacağı işaretini vermektedir.

1.Dünya savaşı sonrası Yunanlılarla başaramadıkları “Batıdan Doğuya Sürme” taktiğinin yerini bu defa “Doğudan Denize Dökme “ şeklinde planlandığı anlaşılmaktadır.

Rusya-Çin,Yeni Türk Cumhuriyetleri ile birlikte hareket ederek korumaları altına giren İran’ın öncelikli hedef olmaktan çıktığı ve ülkemizin yeni hedef olduğu da artık şüphe götürmemektedir.



İslamcı bir hükümetin devlet idaresinde bulunması ABD-AB koalisyonunun eline çok önemli kozlar vermiştir.

1-Lozan antlaşmasında OTİ (Osmanlı-Türk-İslam) fanatizmi yapmayacağımız taahhüdü ortadan kalkmış ve lozan antlaşmasını çiğnememiz sağlanmıştır.

2-1989 yıllarında BM’ce hazırlanan “Yeşil Hat” projesi kapsamında,ülkemizin “Demokratik Rejim “ dışına çıkması olasılığı kesinleşmiştir.

3-Başbakanımızın Yasin El Kadı hakkındaki sözleri bu işin de mührü olmuştur.Artık terörü “Başbakan “düzeyinde destekleyen bir ülke durumundayız.

Bütün bunlar koalisyon güçlerinin ülkemize müdahele için gerekli mazeret ihtiyaçlarını fazla fazla karşılamaya yetmektedir.

Bu bizi korkutur mu?

Hayır.Ancak bütün bunlar olurken,hükümetin,basının,iş dünyasının borsa ve döviz olayları ile meşgul olması

kadar aptalca bir şey olamaz.Hala yerini belirlememiş,halkına bile çimdik operasyonu bile başlatmayanlar ve hiçbir şeyle ilgilenmeyenler suçludurlar.

Birkaç yıl sonra Anadolu işgal edilirse,yapılacak soykırımlardan kendini kurtaracağını sanan başta zenginler zarar edeceklerdir.

Böyle bir işgal tamamen “Ortadoğuda Etnik Temizlik” şeklinde sonuçlanacaktır.Hirant DİNK’in dediği gibi “Bu topraklar “Pis Türk ve Müslüman kanlarından “Ermenilerin temiz kanlarıyla yıkanarak temizlenecektir” Şimdi buna yukarıda sayılan ülkeleri de ekleyerek,kıyamet öncesi ”Mesih’i beklemek üzere sadece “İbrani-İshak kavminden olan halkların kuracağı “Kutsal İncil Şeriat Devleti” mi her ne deniyorsa bu devletin kurulmasına geçilecektir.

Bu haritalara bakarak olayın bir "Haçlı savaşı olduğunu anlamak basitleşir.
Tevrat'ta Nuh peygamberin oğlu Sam'ın soyuna verildiği ,insanın yaratılıp yeryüzüne yayıldığı iddia edilen bölge."Bereket Hilali" veya "Fertility Crescent" adı ile bilinen kutsal topraklar.Siyonistler buraya yerleşmek istiyorlar.Amaçları bizleri yönetmek değil,yok etmek.Bu uydurma değildir.



Aşağıdaki de ABD-AB koalisyonunun "Büyük Ortadoğu Projesi haritası.



Takvim artık dolmak üzeredir.İş uzatılmayacak,İndus-Nil nehirleri(Hint-Mısır) arasındaki topraklar tamamen bu kavimlerin elinde olacaktır.Karışık yani Ham-Sam ve İnkarcı Yafes kavimlerinin kanlarına bu topraklarda yer yoktur.Koalisyon güçlerinin hedefi budur.

Yangın bacaya uzanmaktadır.Herkes zamanında yerini tespit etmelidir.Rahmetli İsmet .İNÖNÜ’nün dediği gibi “BİTARAF OLAN BERTARAF OLUR”

Bu böyle biline!



Keykubat

13.3.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.