"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Eylül 2024 Cuma

#KURANDA NEDEN EVLİLİK YAŞI YOKTUR?

KUR'AN'DA NEDEN EVLİLİK YAŞI YOKTUR?


Nedeni, önceki kitaplarda geniş, açıklamalı olarak verildiği içindir.

Bakara 136 «Biz, Allah'a ve bize indirilene; İbrahim, İsmail, İshak, Ya'kub ve esbâta indirilene, Musa ve İsa'ya verilenlerle Rableri tarafından diğer peygamberlere verilenlere, onlardan hiçbiri arasında fark gözetmeksizin inandık ve biz sadece Allah'a teslim olduk» deyin." Ayeti, böyle önceki kitapların kabul edildiğini emreder.

Ve Ali İmran Suresi 55: O vakit Allah şöyle buyurdu: “Ey İsa! Seni vefat ettirip kendi yanıma yükselteceğim; inkârcıların kötülüklerinden ve çirkin iftiralarından seni uzak tutacağım; sana tâbi olanları kıyâmet gününe kadar kâfirlere üstün kılacağım."

Diye ayet indiren Allah, Hz İsa'ya ibadet edenlere kıyamete kadar yeryüzünün egemenliğini vermiştir.


613'de, Hz Muhammet'in peygamberliğinin 3. yılında Sasani Imparatorluğu Roma imparatoru Herakles'e ağır bir yenilgi yaşatıŕ. Hz Muhammet Herakles yanlısı oldugu için, tefsircilere göre etrafında kimse kalmaz.
Bu yüzden Rum Suresi ayetleri iner ve sonunda Romalıların galip geleceğini bildirir. Allah da Roma imparatorunu destekliyor yani???
Okuyalım?

Rum Suresi 2,3,4,5. "Rumlar, yakın bir yerde yenilgiye uğratıldılar. Onlar yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde galip geleceklerdir. Önce de, sonra da emir Allah'ındır. O gün Allah'ın (Rumlara) zafer vermesiyle mü'minler sevinecektir..." (Diyanet meali)


Hz Muhammet de, 628'de bu galibiyet Tizpon Savaşı (Medayin Savaşı-Bedir Savaşı da derler) ile gerçekleştikten sonra, Allah'ın emrine uygun olarak, Roma imparatoru Herakles'e, Hıristiyanlar kıyamete kadar yeryüzüne hükmedecektiŕ diyen büyülü bir mektup vermiştir.

Yukarıdaki ayetlere göre, Allah ta,Romalıları desteklediğine ve kıyamete kadar ayetle egemenlik verdiğine, peygemberin de mektupla desteklediğini ciddiye alarak, Roma Katolik İncili ayetleri geçerli demektir.

Öyleyse, tespitleri hadislere değil, önceki kitaplara göre yapmak gerekir. 

Çünkü  Hadisler de önceki dinlere, Hz Muhammet'in vatandaşı olduğu Roma yasalarına göre uygulanan geleneklere uygun veya farklı yorumu veya reddi şeklindedir.

Talmud'a göre kızlarda evlilik yaşı devşirme Yahudilerde kızlarda 0-3, Yahudiyse 3 yaş 1 gün. Tevrat ve İncil'de evlilik yaşı belirtilmemiş. 
İncil Mısır'dan Çıkış 30;14'de kız, erkek vergi yaşı 20 olarak geçer;
14;Sayılan yirmi yaşındaki ve daha yukarı yaştaki herkes bana armağan verecektir.



15 yıl önce okuduğum Türkler online adlı Hıristiyan sitede, Levililer 19 bölümde evlilik yaşının kızlarda adet görme yaşı olan 9 ve üstü olarak okuduğumu hatırlıyorum. Ancak onun için bilgisayarımı açmakla uğraşmayacağım. Yazılarımdan sonra böyle açıklamalı Türkçe Tevrat-İncil siteleri silindi.

Aşağıdaki Talmud ayetleri ayrıntlı olarak açıklamış ben iki örnek vereceğim. Bloglarımda bu konuda cok belge vardır. 





Kuran'da Vatikan İncilinde olduğu gibi açık ayet yoktur. Tebliği sürmekteyken inen Talak 65:4 "Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla, henüz âdet görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz, onların bekleme süresi üç aydır..." ayet yapılmış evliliklerde boşanmak için bekleme süresini verir.

Ancak, Roma hukukuna ve Kuran'a da geçen  ayete göre, yetim çocuklara ailesinin mirasını işleten vekil tarafından miras iadesi konusunda "Rüştüne erişinceye kadar yetimin malına ancak en güzel şekilde yaklaşın. Enam Suresi 152 " Rüşt=Ergen olunca der. 

Roma miras hukukunda ergenlik en erken 14-16'dır. Ayrıca bunu de devletin ilgili memurları ve valileri dahi mirasçının ergenlik durumunu da "koruyucu" vekilin adaletli olup olmadığını da denetler. Adaletsiz ise teslim edilen servetin iki katından fazlasını ödetme veya cehennem tanrılarına yakılarak kurban etme cezaları verilebiliyordu. Hz Muhammet'e de sırasıyla dedesi Abdülmutallip, amcası Ebu Talip, Muhammet'ten 1.100 yıl önce yapılmış Roma hukukuna göre koruyuculuk etmiştir.  Blogumda "12 Tablet Yasaları" çeviri yazımda  var.

Hangi kitaba göre ergen denilirse Roma vatandaşı oldukları için Katolik İncil'i Çıkış kitabı 30. bölüm mü, Roma Miras Hukuku mu esas olmalıdır.
Burada din ile hukuk yaş konusunda emin olamıyor.

Rüşt-Ergenlik, orgazm olma değil de akıl baliğ olma, bağımsız karar verebilme yeteneğini kazanmış olmaksa, akıl baliğ olmak da 16-18 ise, 20 yaşında Vergi Alan Çıkış 30:14 uygun olmalıdır. Bu defa Miras hukukundaki ergenlik yaşı 20 kabul edilmelidir.

Tek eşli evlilik yapan Romalılara bu uygundur ama, aile içi ensest köleci pedofil Arap, Yahudi ve ötekileri için bir ızdıraptır.

Çünkü Roma imparatorları o dönemde Jül Sezar'ın oğlu Antonyus çağından beri 600 yıldır yeryüzünün En Büyük Allah'ı kabul edilirdi.

Sasanilerde de İran Şahları Allah sayılırdı. (Roma'da Tanrı Krallara Ibadet dini çeviri yazı.keykubatblogspotcom)





Roma soylu olmayan her millet-Teba imparator adına yapılan tapınakta ona ibadet etmeliydi.

Hıristiyanlığı resmi dinler arasına alan I.Konstantin (324) kendisini "Yenilemeyen ve Görülemeyen en büyük tanrı" ilan etmişti.

Hz Muhammet çağında,ona koruyuculuk eden Herakles de Konstanin gibi aynı sıfatla ibadet edilen Allah'tı Tebaa-köle olan Hicaz Arapları için. Bu durumda Tevrat Levililer kitabı esas alınmalıdır.

Kuran, yine aile içi ensest evlenen ve bu gün de Mekke, Arabistan'ı, Suriye, Filistin, Mısır, Irak'ta, altı kıtada ve Turkiye'de sık rastlanan aile içi ve hatta 7 göbek akraba evliliğini, bebeklerle zevk evlilikleriden aile içi ensest cinsellik yaşamını, kadın ve erkek eşcinselliğini Levililer kitabına göre yasaklamıştır.

Hatta iki din kitabındaki bu ortak yasaklara uygun olarak Atatürk hi tereddüt etmeden İsviçre Medeni Hukukunu kabul etmiştir. Iki şeriata da uygundur.

Babil Talmudunda böyle sorun yoktur.

Kız ve erkeklerde miras almayı ergenlik sayan Kur'an göre ergenlik yaşını 8 olarak, Osmanlı esas almış, ama benimsenmemiştir.

Yezidiler, Dürziler, Ermeniler Araplar uymamıştır. Bu gün de Müslüman görünen bu kesimler Şeriat İstekleri yüzünden cumhuriyeti yıkmaktadır.
Çocuk evlilikleri ve bebek tecavüzleri artmaktadır.



Bu durumda Hicaz'da Islam öncesi Irak Sabileri Ay Tanrısı Sin dinine bağlı yaygın ibadete bakılarak, peygamberin kavmine göre evlilik yaşı Sıfır-0'dan başlar. Köleler maldır, köle çocukları da maldır. Peçete gibi kolayca kullanılıp atılması uygundur o zamanlarda. Bu gün de farklı değil.

Bu gün de bu yönde fetva veren Arap din uleması çoktur.

İlâhiyat Doktoru Suudi Said bin Fawzan da " Beşikte evlilik" demiştir.



2011'de dünyaca meşhur olan diğer Suudi Evlendirme bakanı Ahmed El Mubi Bahreyn veya Ürdün Memry Tv'de " bir günlük de olsa evlenilir" demişti.

Sonra bu 1 yaş olarak değiştirilmişti.

Kuran tebliğinin sona erdiği 632 yılından bu yana Babil Talmudu geleneklerinin uygulandığı görülüyor.

Babil Talmud Yahudileri geleneğinde okur-yazarlık halka zaten günahtır dinden çıkmadır. Okuma Cebrail tarafindan öğretilirdi. Hz Muhammet de, Sabi, Mecusi, Hindu peygamberleri de tapınakta melekten öğrenmişlerdir.

Medrese denilen Kuran kurslarına aşiretin ileri gelenlerinin erkek çocukları gidebilirdi. Cumhuriyet sayesinde gidebiliyorlar.

Yani Hicaz Arapları, Harappa Sabileri, Afgan, İran tarzı "evladı karı ve köle gören" gelenekleri tercih ediyorlar.

Linkte yeterince delil vardır.

https://keykubat.blogspot.com/2018/12/yahudilikte-ensest-ve-kulamparalik.html

Alaeddin Yavuz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.