"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

22 Temmuz 2024 Pazartesi

#TÜRK MOĞOL TATAR İLİŞKİLERİ

 #MOĞOL- TÜRK ve TATAR İLİŞKİLERİ


Bunlara Ne Diyelim?
Kendilerine Türk denilmesini HAKARET sayan, Cengiz Han'ın büyük oğlu Çoçi hanın emriyle Yahudi olmuş, bazı Yahudi Tatarlar, Özbek Timurlenk'i Tatar diye tanımlıyor.

Her sakallı dedeniz, her çekik gözlü Tatar değildir.

Türklerin çekik gözlüsü de çekik gözlü olmayan boyları da vardır.

Tevrat Ester kitabı, Yahudilerin dünyayı yöneten en güçlüsüne (Pers kralı Krus)kölelik, fahişelik ederek komşularına soykırım yapma hakkı elde ettiklerini yazar.


Aynı kitap, Pers tebaası halkların o tarihlerde Yahudi olduklarını da yazar.
Bu Yahudi Tatarlar da, Atilla'nın 452'de Batı Roma'yı yıkmasıyla başlayan, İncil ve Kuran'a da Roma'nın yazdırdığı Yecüc Mecüc ayetleriyle yapılan Türk Düşmanlığına çanak yalayıcılığı yapıyorlar.

Bu yeni değildir. Blogumdaki yazılarda belgelerini verdim.

Biraz da mitolojik bilgiler vereyim;

2000 yılında aldığım New York Times'ın editörü Josef Campbell'in " Tanrıların Maskeleri -,Doğu Mitolojisi" ile James Churchward'in kitaplarından aklımda kalanlara göre;

Yeryüzünün eski kavimlerinin önderi olan Türkler, göksel işgalci varlıklarla yaptıkları savaşları kaybederler.

Türkler ve onların idaresindeki eski kavimler de birlikte yenilmiştir.

Hepsi yok edilirler ve DNA,'larından onlara güç veren basamaklar çıkartılır ve aşağı insan türü olarak yeniden yaratılırlar.

O zaman belirlenen çok uzun bir zaman süresince teknoloji, okuryazarlık yasağına mahkûm edilirler.

Bu uzun sürede gezegenin koruması göksel konfederasyonlara aittir.

Mükemmel bir eko-denge kurarak yeryüzünü terk ederler.

Kendilerine ihanet eden şeytan da yeryüzünün egemeni olarak bırakılır.

Şeytanla Türkler ve eski kavimler geçinemez. Türkleri ve ortakları eski kavimleri yok ederek dünyaya egemen olmak isteyen şeytan Türkiye-Suriye- İrak ve Himalaya dağları mağaralarında, Türkler ile kendi DNA'sını karıştırıp Moğol ırkını üretir. Sonra Hintliler, Persler...

Türklerin üzerine saldırılan Moğollar, Şeytanın göksel yeteneklerinin desteğiyle Türkleri soykırıma uğratır.

Bu savaşlalarda karşılıklı tecavüzlerden doğan cocukları Moğollar ve Türkler, o zaman deniz, şimdi çöl olan Taklamakan çölü ile Pasifik Okyanusu arası topraklara, kendilerine bakacak kadar büyüyünce terk ederler.

Bu çocuklardan KATAY ÇİN halkı doğar.

Josef Campbell'in yazdığına göre bu gün bile Moğolistan Türklerin sayısını 1000 olarak belirlemiştir.

1001.nci çocuğu öldürürler.

Türkler, Moğollar ve Çinlilerden doğan tecavüz çocukları da TATARLAR'dır.

Bunlar da Türk, Moğol, Çinlilere düşmandır.

20.yy başlarında Ingiliz ajanı Ermeni Tevhid İncili inananı, Müslüman taklidi yapan Said-i Ķurdi'nin risalelerinde de Tatarlar ve Moğollar Türk olmadıklarını açıklamışlardır.

Şimdiki Pakistan'da 19.yy da İngiltere destekli ortaya çıkan Ahmedi Kadiyani tarikatını kuran Ahmed Kadıyani de, eski Osmanlı halifesi Abdulhakim Arvasi'ye ve Said-i Ķurdi'ye göre Moğol'dur.

Nogay Tatarları olan Kara Tatarlar, I.Selim ile Safevi savaşında son anda Safevileri destekleyerek savaşı tehlikeye sokarlar.

Alttaki yorumu okuyun.
Türk demek Tatara hakaretten diyor 



1516'da u savaşı kazanan I. Selim(Yavuz) savaş sonrası Kara Tatarlara soykırım yapar. Sağ kalanlarını İran'a sürer.

Bu gün Pkk'da Tatarlar vardır.

Evliya Çelebi, Osmanlı padişahlarının nesli kesilirse, tahta Kırım Tatar Han-ı Giray soyunu vasiyet ettiği halde, Kırım Tatarlarının Osmanlı askerine güçlük çıkardığını yazar.


Amerikalı tarihçi Andrew Robarts, aşağıda linkini verdiğim yazımda olağan-üstü bir tespit yapar;


Her iki Viyana kuşatmasında, Tuna nehrinin kapısı olan köprüyü koruma görevi Kırım Tatarlarına verilir. İki defa da Haçlı ordularının köprüden geçerek Osmanlıyı sırtından vuran Haçlı ordularına kölelik etmişlerdir.

Ödül olarak, Kırım, Eflak-boğdan, Polonya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan'tan sürülen, soykırıma uğratılan Türklerin malları Kırım Tatarlarına verilmiştir.

Kurtuluş savaşında da Anadoluya gönderilen Tatarlar Yunan ordusu ile çalışmıştır.

Bunu niye yazdım?;

Nogay Tatarlarına TÜRK DEMEK HAKARETTİR diyen bir Tatarı arkadaş ekledim.

Ona cevap olsun diye.

Türkçeye çeviri yazımın linki;

https://keykubat.blogspot.com/2017/02/blog-post.html

Biz Müslüman olunca, Araplar İran ve Orta Asya coğrafyasında bize hem soykırım yapmış hem de Türk, Fars ve 60'tan fazla milletin tarihi belgelerini yakmış, yok etmiştir. 
Bunca düşmanlığa ragmen hala ",Türk Islâm'dır,  Türk,Müslümansa Türk'tür " diyen, Arap, Ingiliz, Amerikan köpekliği edenlerin peşinden giden bu millet de TÜRK değildir.
Türk=Müslüman da değildir.

Takdir aklı olanındır. 
Alaeddin Yavuz 

Herkesi Türk ve Müslüman yapan bir kafa var. Haydi cevap verin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.