"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

1 Temmuz 2024 Pazartesi

#MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK DEĞİL Mİ?

 GERÇEK TÜRK VE MÜSLÜMAN TÜRK NE DEMEKTİR?


Türkiye'de Türk tanımına uyan iki millet kavramı var;

1- Soy olarak Türk olanlar,

2- Saraya hadım köle olarak satın alınıp, Müslüman edilerek sadrazam, vezir, kadı, subay olanlardır.

Avrupalılar İslamiyeti Osmanlı ile gördüklerinden bu devşirme bürokratlara TÜRK derlerdi. Bu gün de Türk dedikleri bunlardır.



"Türk Islâm'dır." ; "Müslüman olmayan Türk değildir" derken bunu kast ederler.

Gerçek Türklerin en büyük düşmanı da bunlardır.




Alpaslan Türkeş (Hüseyin Feyzullah Ermeni'si) CIA ajanı olarak 1967'de MHP'yi bu ideoloji üstüne kurdu.








1961'de ölen Bitlis Süryani Ermeni'si Said-i Ķurdi'nin başsız kalan Nur cemaati de, Atatürk dönemi milletvekilliği yapmış, Işık Cemaatinin kurucusu eski şeyhülislam emeklisi Abdülhakim Arvasi'nin ölümüyle cemaat önderi olmuş Gregoryen Ermeni Fetullah Gülen de Nur cemaatinin önderi yapıldı.

Bu gün iktidar ve muhalefet, 11 Kasım 1938'den beri bu Müslüman olarak Türk olan devşirme ve devşirilmemiş devşirmeler elindedir.

Haclılar ile bir olup Osmanlıyı, şimdi de Türkiye Cumhuriyetini yıkıp yağmalıyorlar.

İslam diye kendi dinlerini öğretiyorlar.

Fetullah Gülen bir yazıma tv'den şöyle cevap vermişti;

-Geçmişte bize " Böyle inanacaksınız" dediler, şimdi de biz " Böyle inanacaksınız" diyoruz.

Devşirmelerin TÜRKLÜĞÜ, Müslüman olmakla, Türklerin TÜRKLÜĞÜ ise Adem ve Havva'dan On Binlerce yıl önce başlar.


Sabilik, Budizm, Zerdüştlük, Mitra dinleri bizi etkilemedi ama, Yahudi, Hırıstiyan ve İslâm dinleri bizi böldü, birliğimizi bozdu ve köleci değildik, ama bize her şeylerini vererek, hizmet ederek kölelik eden kölelerimizin kölesi olduk.


Bu yüzden köle gibi yaşıyoruz.


Takdir aklı olanındır.


Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.