"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

24 Temmuz 2024 Çarşamba

HOŞ GELDİNIZ SAYIN ESMER KRALİÇE

SAYIN BAYAN ESMER KRALİÇE KAMALA HARRİS;

HOŞ GELDİNİZ.

Şimdiden Başkanlığınızı kutlarım. 

Umarım yanılmam, yanılmayacağım çünkü demokrasi ekmek, su kadar insanlığın temel ihtiyacıdır.



Amerika Birleşik Devletlerinin ilk siyahi, Demokrat Köle Kralı Sayın Barack Obama' dan sonra, ilk esmer, göçmen siyahi Kraliçesi olma yolunda daha resmen adaylığınız  onaylanmadan öne geçmiş durumdasınız.

Sayın Barrack Obama için de henüz seçilmeden "HOŞ GELDİN KÖLE KRAL" başlıklı yazı yazmıştım.

Benden başka yazan olmamış ki, o zaman Fransa gezisindeydi. Çok memun olmuş ve başkan seçilirse ilk ziyaretini ülkemize yapacağını söylemiş ve sözünü tutmuştu.

Başkanlığı olaylı olmuş, ırkçı G.W.Bush Jr bütün kiliselere emir vermiş, Başkan olabilmesi için kutsanmasına engel olmuştu.

Sonunda bir Gay kilisesi cesaretini gösterdi ve Sayın Obama kutsanmıştı. Sevilen bir başkan oldu. Eşi hanımefendi Michel Obama da hâlâ öyle.


Ben sayın Kamala Harris'in Amerika Birleşik Devletlerini bir İncil Şeriat Devleti gibi gösteren bu geleneği yıkacağını umuyorum.

Ayrıca, Sayın Joe Biden'ın yürüttüğü bütün demokratik açılımlarda, hukukçu olması nedeniyle parmağı olduğuna inanıyorum.

Amerikan halkına gösterdiği bu Demokrasi Özenini, dünyanın diğer ülkelerindeki baskıcı, dini siyasal rejimlerin kaldırılmasında ve Ukrayna-Rusya; Hamas- İsrail savaşlarının, masum insanların ölümlerine son verilmesinde de gösterebileceğini ümit ediyorum.

İki günde el koydu
26.7.2024 de. Milyonlara
ümit verdi

Demokrat insanlar, adaleti, çağdaş hukuku, insan haklarını, küçüklerin evlilik gibi saçma gelenekler yüzünden eğitimden koparılarak "Çocuk Anneler" yapılmalarına engel olabilecek siyasal güce ve bilgi birikimine sahip olduğuna inanıyorum.


Elbette bu işler kolay değildir. Ama böyle demokrasi ve insan haklarını önde tutan siyaset izleyen bir ABD, 19. yüzyıldaki sevilirliğini kazanabilir.

İki dünya savaşı çıkararak yeryüzünü kana boğan Amerika görmeyi insanlık istemiyor.

Demokratlara oy veren ABD vatandaşlarının benim isteklerime karşı olabileceklerini düşünmüyorum.

2001 yılına kadar Istanbul Polis Teşkilatınca tercüman polis memuru olarak, Amerikan vatandaşlarının benden memnu kalıp Başkonsolosluğu bildirmeleri ile, Amerikan Başkonsolosluğu bana iş önermişti.

Eski başkan Bill Clinton'un ön heyetinin tercümanlığını yapmıştım.

Het 4 Temmuz'da beni davet ederlerdi.

Artık emekliyim.

Türkiye Cumhuriyetinin üzerinde büyük etkisi olan Amerika Birleşik Devletlerinin Demokrat hanım başkanından, ilkel dini rejimlerin değil, demokratik, hukuk devletlerinin ülkemizde ve dünyada desteklemesini, gericilikle mücadeleye ömrünü adamış biri olarak ve benim gibi milyonlar adına istiyorum.

Sayın başkan B. Obama G.W.Bush'un zalim işgal siyasetini en azından yumuşamıştı.

Bu bile hala saygı görmesini sağlıyor.

Sayın Barack Obama hakkındaki yazımın resmi 
https://keykubat.blogspot.com/2009/01/hos-geldin-sayin-obama.html

Diktatör, İncil Şeriat heveslisi, diktatör olmayı seven bir Cumhuriyetçi adayı ABD'de görmek istemedigim gibi ülkemdekilerle de 1978'lerden beri her ortamda mücadele verdim. Yalnız blog yazılarım yüzünden 8 yıl yargılandım.

Amerika Birleşik Devletlerinin, kan dökücü, işgalci, dünya ülkelerinde şeriat devletleri kuran siyasetini, iyi bir anne ve hala olan sizinle terk etmesini diliyorum.

Ülkenizin vatandaşı veya ikamet edeni olmadığım, ve yardım formunuzun 1.maddesinin "USA citizen or inhabitant- ABD vatandaşı veya ikamet edeni" olmadığım ve de züğürt olduğum için bağış yapamadım.

Ülkesine gelen göçmenleri, zorla getirdikleri kölelerin torunlarını Başkan seçen bir ABD/USA, yeryüzüne demokrasi, adalet, barış dağıtmaktan aciz değildir.

Saygılarımla Esmer Amerikan Kraliçesi.

Alaeddin Yavuz 

#Hain iktidar ve muhalefet, sizin Atatürk cumhuriyetine ihanetleriniz yüzünden, anti-emperyalist olan bizleri bile "size muhtaç  olmaktansa git Amerika'dan demokrasi iste" seçeneğine muhtaç ettiniz. Utanın.! 

  • 57 Müslüman ülkesi Amerikancı,
  • İktidar ve muhalefet Amerikancı,
  • Tarikatlar, cemaatler Amerikancı,
  • Sol muhalif partiler de Amerikancı,
  • Pkk ve Isid gibi örgütler de Amerikancı 

Neyin kavgasını veriyoruz ki?

Sayın Esmer Kraliçe haklı olarak bağış istiyor.

Oysa,yasalarına aykırı. Sayfayı idare eden memur beni anlamadı belki.

Belki ve beni Putin,  RTE,zannetti fakir 😊


600 $ emekli maaşım var, 10, 100$ dolar yapsam, vergisi, havale ücretine yetmez. 1000 $ üstü bağış yapsam bana ağır gelir.

Sonra, ülkemizdeki memurları hükümeti istedikleri gibi soyan ABD başkanları benim kıytırık emekli maaşım uğruna böyle bir gelir kaynağını kurutur mu?

Hayır.

"Soyan" derken abartmadım, Donald Trump Suudi Arabistan ve Turkiye'ye ihtiyaç olmadığı halde kafadan 10 yolcu uçağı satmıştı. Bizim F35 projesinden atıldığımız halde harcadığımız milyarlarca ABD Doları proje paraları üstüne soğuk su içirdiler.

Ayrıca hükümetimizin iki Amerikan partisine yaptığı bağışlar var mı, varsa ne kadar bilmiyoruz.

Bu durumda benim yapacağım gülünç bağışın bir anlamı olmadığı ortaya çıkıyor.

Bize değer verip bağış istemeleri bile bir olgunluk göstergesi diyorum.








Bana gönderilen Bağış linkinde de açıkça "American citizen ör inhabitant" şartı 1. Maddeyken, Bayan Kamala hesabını yürüten görevli uyarıma rağmen niye ısrar etti anlamadım.



Bayan Kamala Harris dün, 26.7 2024'de Netenyahu ile görüşmesinde Filistin olayının son bulmasını istediğini açıkladı.
Her gün ölen Filistinlileri, milyonlarca  protestocuyu duymuş oldu. İyi başlangıç 

Dün, Sayın Joe Biden yazımı okumuş gibi " Amerika Krallık değildir dedi.

Bence bir İncil Şeriat Devleti  ve krallığı.
Niye mi?
Demokratik ve Laik devlet hukuk, anayasa devletidir. 
Seçilmiş devlet başkanı, herhangi bir dine göre vaftiz edilmez, her hangi bir din kitabına el basıp yemin etmez.




Devlet adamının sözü yemin sayılır.

Oysa George Walker Bush İsa'dan vahiy aldığını bile söylemişti.

Bütün komplo teorini Amerikan filimlerinde Amerikan başkanlarına Yeryüzü Tanrısı gibi davranılıyor.
Her Amerikan filminde mutlaka kilise gösteriliyor.

Böyle olunca 1815 yılına kadar süren Kutsal İttifak Devletlerinin başı Alman Kralı rolü oynamış oluyor. Demek ki Amerika hala Demokrasiyi yaşamıyor.


Hala sokaklarinda Zenci avı var ve Yskup'un kızı Dina'ya tecavüz eden Şekem'lı Aramilerin geleneği sürüyor, kadınlara, cocuklara tecavüz ediliyor.Georgian Christian Recep Tayyip Erdoğan ile bizi de kendinize çevirdiniz.
Saygılarımla.

Alaeddin Yavuz 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.