"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

9 Mayıs 2024 Perşembe

#İSLAM ve DÖRT KITABIN MİTOLİJİSİ

İSLAM'A KADAR KISA DİNLER TARİHİ

İnsanlık tarihi boyunca oluşan farklı ırki topluluklar, kendilerini diğerlerinden ayırmak için kendi yaratılış efsanelerini yazmışlardır. Tengrizm, Türk Karahan Destanı, Oğuz Kağan Destanı, Manas Destanı, Brahmanizm, Sabilik, Zerdüştlük, Japon Şinto Dini gibi milli dinler, diğer dinlerden bağımsız özerk dinlerdir.

Sabilerin kutsal din kitabı. CinZ d Rabba
Dinlerin ana kitabi. Adem'e meleklerin secde etmesini Allah'ın emrettigi kitap budur.

Bir de büyük, çok uluslu devletler ortaya çıktığında, çok uluslu toplumları ortak bir din içinde toplayarak, hepsine birden hükmetme gereği ortaya çıkmıştır.

Örnek olarak, Pers İmparatorluğu resmi dini Zerdüştlük dinine YALNIZ Pers soylular inanabiliyordu. İdarelerindeki milletleri de, Pers tanrısı Ahura Mazda'ya düşman olan cüce tanrılara ibadete zorlayan Zervanilik (Zurvanism), Mitracılık/Mihrilik, Yahudilik gibi Pers İmparatorluğu döneminde M.Ö 500'lerde yeniden yazılmış din ortaya çıktı.

Bu din, daha eski geçmişi olan, M.Ö. 597'de Asur Kralı Nebukadnezar'ın Mısır'ı fethi, Mısırlılar ile Yahudileri sürgün etmesi ile unutuldu ve hafızalarda kalan dinleri Mezopotamya Sabi dini Ay Tanrısı Sin ibadeti ile karıştı.

Tarihe ilk önce bu günkü Irak ve İran sınırında kurulmuş Medya devleti olarak çıkan Persler de Sabi toplumunun bir parçasıydı.

Onların da dinlerinin temeli, Harappa medeniyetinin doğal felaketlerle yok olmasıyla kurtulanların göç ederek (MÖ 2000ler) getirdikleri Brahmanizm dininin kolu olan Şiva diniydi.



Çok gelişmiş bir medeniyete sahip Harappa halkı, SELLER ile yok edilen ülkelerinden geldiklerini anlatan Aramice ARİM=SEL adını aldılar. Bu ad sonra Arami'ye dönüştü.

Çok ırkçı ve aile içi ensest (endogamy) geleneğine göre üreyen bu toplum, Asur kralı 1.Tiglat Plaser tarafından M.Ö.1100'de mallarına el konularak, soykırım yapıldı, sağ bırakılanlar da Güney Doğu Anadolu dağlarına sürgün edildi. Bu dağlara TUR ABDİN= Köle Dağları dediler. Bu dağlar üzerinden Anadolu, Avrupa, Kafkasya, İran, Hindistan, Afganistan bölgelerine yayıldılar. Gittikleri yerlerde yerleşmelerine izin verilmediği için dağlarda göçer yaşadılar ve eşkıyalık yapmaya başladılar ve ARAMİ olan adları HARAMİ oldu.

Ancak bir çok toplumun kültürlerine etki ederek dinlerini değiştirdiler. Böylece ortak inanılan yaygın dinler ortaya çıktı. Perslerin dinleri de bu sayede kolaylıkla kabul edilebildi.

Babil sürgününden dönen ve Suriye Nasıra şehrine yerleşen Yahudilerden İsa adlı bir dini önder çıktı ve M.S.20'lerde vaaz vermeye başladı. Kimilerine göre, Yahudi peygamberi kimilerine göre insan şeklinde gelmiş tanrı olarak dinini insanlara 12 öğrencisi ile bildirdi.



Bunu bir İran Terör Hareketi olarak yorumlayan Roma imparatorları bu dini yasakladılar, inananları Afrika kıtasının her tarafına sürdüler.

Sasani imparatoru 1.Şapur, başkenti Medayin/Tizpon'da Yahudi Elkesay kabilesinden ortaya çıkan peygamber Mani (M.S.210... 276 )yorumuyla 7 kitaplı, her dilde, her milletin geleneğine göre, Zerdüştlük, Mitracılık, Budizm, Sabilik, Süryani Hristiyanlığı, Yahudilik ortak inançlarına göre yazdılar, Dini öğrettikleri peygamberler aracılığı ile her millete 7 kitap olarak yaydılar.





Bu din öyle tutuldu ki, şımaran peygamberi Mani, Sasani imparatoru Zerkses'e, orduyu tasfiye ederek ilkel komünal bir Komunizm önerince, Irkçı Zerdüşt rahipleri bunu Pers milletine düşmanlık sayarak, 276'da recm ettirerek ölümüne sebep oldular.

İran dini yasakladı. Ama çok ırkçı ve yağmacı olan Zerdüştlük yüzünden milletler direniş yaptılar ve devlet zayıfladı.

Bunu gören Roma 324'de Hıristiyanlık dinini resmi dinler arasına aldı. Dinin Roma geleneklerine, devlet siyasetine göre yazılması 6.yy'a kadar sürdü. Katoliklik=Evrensellik adlı mezhep ile tebaa milletlere kabul ettirildi.

Ortodoks =Doğru İman mezhebi inananları da Katolik mezhebini kafirlik saydı.

Güçlü olan Roma, Süryani Hristiyanları olan Aramileri soykırıma uğrattı, kaçanlar Köle Dağlarına ve İran coğrafyasına sürüldü.

Bu günkü Kuveyt, Bahreyn, BEA, Umman, Yemen, Necd, Hicaz Arapları olan Yahudiler ve İsmailiyeliler arasında asimile oldular. Ama dinlerini de korudular.

Roma idaresine giren Arabistan yarımadası halkları ve Suriyeliler Katolik mezhebini benimsemedilerse de kılıç kuvvetli kestiği için "İsa insandan doğdu ve sonradan tanrı oldu" tespiti ile Roma Vatikan kilisesini okşayan Nasturilik mezhebi içinde saklandılar. Libya'lı Aziz Agustin bu dinin felsefesini yazdı. 

Kendinden önce yazılmış, Etiyopya, Habeşistan Sabilerinin benimsediği Tevhid İncili olan Aziz Klementin İncili temelinde, bazıları Tomas, Barnaba İncillleri ile bu inanç içinde yaşadılar.

İşte, İslam da bu bölünmüşlüğü ortadan kaldırarak, Sasani ülkesi halklarını da Roma Tebaası yapmak isteyen Roma imparatoru Herakles'in kararlı tutumu ile ortaya çıktı.


Yeryüzünde yaygın inanılan hiç bir din, kendi başına bağımsız değildir.

Yahudilik, Hıristiyanlık ve İslam gibi çağdaş kabul edilen dinlerin de kökenleri Sümer, Hint, Fars dinleridir.





Bu videoyu hazırlayan Hintli vatandaş damar tespitler yapmış.

Bir Müslümanın, Hıristiyan ve Yahudi'nin bundan arlanması sadece cahilliktir.

Namaz=Namas te; Ramazan =Ramadan Hintçe'dir, Süryani, adı Hint güneş tanrısı Suryo'dan gelir. Arami ve İbrani dilleri Hintçe'nin Harappa Sabilerinin dilleri Hintçe kökenlidir.

Dinler tarihinin gerçeğinde bütün dinler kardeştir. Ama, Persler, Romalılar gibi büyük yağmacı ve köleci imparatorluklar, kendi devlet ve siyaset hedeflerine uygun olarak yazdıkları bu dinleri kılıçla kabul ettirmişler, kendinden olmayanları da Tevrat Tesniye=Yasanın Tekrarı Kitabı Bap/Bölüm 7, ayet 2'de olduğu gibi "YAHUDİ OLMAYANI ÖLDÜRÜN" veya Kuran'daki benzeri Tevbe 23'de "Müslüman olmayan, anne, baba, evlat, hısım akraba, aşiret kardeşi kim varsa öldürün, ahrette onları görmeyeceksiniz" veya "Fitne kalmayıp, yalnız Allah'ın dini kalana kadar onlarla savaşın" diyen Enfal Suresi 39. ayeti ile Bakara 193 ayetleri, ırk temelinde değil, Roma Tebaalarını Din Birliğinde birleştiren yapay siyasal, köleci dinler oldular.

Ne Roma ne de İslam, tüm yeryüzündeki kendinden olmayan milletleri yok etmeyi başaramadılar hala.

Takdir aklı, bilgisi, beyni olanındır.

Alaeddin Yavuz

Islamın Hindu kökenleri videomu izleyiniz.
Google video paylaşmama izin vermiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.