"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

23 Nisan 2024 Salı

#23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI HANGİ YÜZLE KUTLUYORUZ

HANGİ YÜZLE 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLUYORUZ.

Cumhuriyet rejimimiz 23 yıl da tasfiye edilmiştir.
Bu yıl Cumhurbaşkanı kutlama mesajı bile yayınlamadı.
Çünkü bunu soracak ne hukuki kurum, kuruluş, ana muhalefet partisi bile yok.

O bile, Atatürk'ün partisinin genel başkanı olmasının verdiği zorunluluk gereği, kerhen, eksiklikten bir kutlama yaptı.

SİYASİLERİN 23 NİSAN MESAJLARI

Rte'nin hiç bir kutlama sözü yok.


Ayrıca telefonuma mesajları gelen belediye başkanlarının mesajlarını da verdim.

Çocuk evlilikleri ve cocuk işçiliği ile eğitimden koparılan, çocuk tecavüzleri, çocuk ticaretinin zirve yaptığı ülkemizde, çocuklar için hiç bir şeyin yapılmadığı 23 yılda, Atatürk'ün makamını işgal edenlerin, bu iğrençliklere olanak sağlamayı veya olanlara göz yummayı sürdürmeleri kötüye, uçuruma gidişin üstünü örtmektedir.

Buna rağmen 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlayan siyasileri iki yüzlü olmakla suçluyorum.







BU ŞARTLARDA 23 NISAN BAYRAMI KUTLAMAK HARAMDIR.

Çocukları seks tatmin aracı gören, ticaretini yapan, Eğitimden koparıp evlendiren, tesettür uygulayan bir AKP hükümeti oldukça bu ülkede;






















ÇOCUK BAYRAMI KUTLANAMAZ.

Derhal bu kurumlar kapatılmalı, hükümet kapatmıyorsa HALK KAPATMALIDIR.

Herkes Fransız işgalinde cuma namazı kıldırmayan bir Sütçü İmam olmalıdır.

Atatürk'ün iktidar ve muhalefetteki makamları işgal altındadır.

Chp göz yumar, Akp yapar.

Lâik, demokratik, küçükleri eğitimden koparan evlilik, çocuk istihdamı, çocuk fuhuşu, köle olarak hediye edilmekten, alınıp sarılmaktan koruyan laik, demokratik cumhuriyet 23 yılda Muhalefet partilerinin ortaklığı ile son bulmuştur.



Yeni saltanat ve kölecilik rejimi hissedilmesin diye, ortada cumhuriyet varmış gibi yapılan söylemler ve kutlamalar halkı aldatmaktır.

Ya halk Tbmm partileri dışında örgütlenir buna direnir ya da oturur karanlık çağ rejimini onaylar.

Karar sizin.

Alaeddin Yavuz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.