"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

8 Mart 2024 Cuma

#FACEBOOK YAHUDİ GECEN HER YAZIYA CEZA VERİYOR


Aşağıdaki alıntı yazıyı ve alltaki yorumumdan oluşan bu yazıya 1,ay ceza veren Facebook şirketini fikir ve düşüncelerini yayma özgürlüğünü kısıtlayan baskıcı tutumu yüzünden kınıyorum.
 
Rıfat Serdaroğlu Neler Yazmış Böyle.


S.Oğan, Ü.Özdağ ve eski Menderes milletvekilinin oğlu Rıfat Serdaroğlu.



Hepsi Amerika'nın şirin çocuklarının çocukları.

Menderes demokrasi kahramanı olmadı, Ermeni dinini resmi İslâm diye verdi, şeriatçı ötekileri aynı kapının dilencileri.

Bu itiraf yazı ne kadar Atatürk ve cumhuriyet savunucusu olsa da, kökleri ülkemizi Amerikan Kolonisi yapan Adnan Menderes gibi Amerikan kolejinde yetişmiş Bagrat Kırım Musevisi bir Tatar kırması sağcının milletvekilinin soyundan gelen birinin kıblesinin bir daha kendi öz vatanı olamayacağını göstermiştir.

Amerika, İngiltere zaten bu devletin kurucuları, sahipleri, koruyucuları ile değil, işbirlikçi, hain tebaları ile çalışır.

Ümit Özdağ Menderes'i indiren Amerikancı istihbaratçının Japonya'ya sürgün edildiğinde doğmuş.

Bu Rıfat beyin Mrnderes milletvekillinin oglu olması kadar suç değil.

Amerikan kuzularının kapışmasını izlemek de ilgi çekici oluyor.

Şimdi Rıfat beyin yazısı.


Sohbet

Rifat Serdaroğlu

@rifatserdaroglu

Darbecinin oğlu, Ümit Özdağ'a yanıtımdır;


Ümit Bey, sizde yürek varsa benim karşıma bir TV'de çıkarsınız. Siz, Demokrat Partiyi "Askeri Darbe" ile deviren, Menderes'i-Zorlu'yu-Polatkan'ı idam eden elleri kanlı bir kişinin Japonya'da doğmuş istihbaratçı (!) oğlusunuz.

Benim rahmetli babam ise "Demokrat Parti İzmir MV'i idi. Darbeciler babamı, Kıbrıs'ta TMT (Türk Mukavemet Teşkilatının kurulmasına devlet emri ile destek verdiği için Ömür Boyu Hapse mahkum etmiş ve 6 yıl hapis yatmış biri idi.

Özdağ, Erbakan-Çiller'in kurduğu "RefahYol" Hükümetini desteklerken, o hükümeti yıkan MV'den biri ben idim.

Biz siyaseti "Yol bulmak-zengin olmak için yapmayız, sadece hizmet için yaparız. DOĞRU Parti ile ittifak yapmak için "Abi" diye yalvardığınızı unutmadık!

Ümit Bey, boş konuşmayın. Dürüst biri iseniz, dedelerimizden bu yana malvarlıklarımızın hesabını verelim!

Sinan Oğan ile yollarımız ayrıldı deyip, bu ihanetinizden kurtulamazsınız!

Sinan Oğan'ı siz Türk Devletinin başına Cumhurbaşkanı adayı yaptınız. Tüm ülkeyi birlikte dolaştınız. CB Adayı yaparken, ne pazarlıklar yaptınız?

S. Oğan, AKP'ye geçtikten sonra "Veryansın TV'de" çalışan kahraman gazetecilerin açıkladığı gibi

120 Milyon TL harcamış ve Villalar arsalar almıştır.

Oğan bu iddialara karşı niçin yanıt veremedi ve neden size "Plana sadık kal" diye talimat verdi?

Bu alınan paraların gerçek tutarı ne kadardı?

Paralar nasıl ve kimlerle paylaşıldı?

Ümit Bey, siz 20 yıllık dostu bulunmayan bir egosunuz.

Sizin gibiler "Türk Milliyetçilerinin sırtından" geçinen tiplersiniz. Sizin Genel Başkanlığınızı yapan, emrinde çalıştığınız Bahçeli ve Akşener'in olduğu gibi!

Sizin gerçek yaşantınızı ve gerçek yüzünüzü Türk Milletine tanıtacağım.

Aldattığınız, Türk Milliyetçileri sizi tanıyınca, neler olacak, neler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.