"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

30 Eylül 2023 Cumartesi

ALAEDDİN YAVUZ NEYİN SAVAŞINI VERİYOR?

Yeni Katılanlar!

1980 öncesi ülkücü, solculuktan hapis almış, askerde çavuşluk eğitimi yok sayılıp er yapılmış, emekli polis olmuş, 21 yıldır da devleti uyarmak, halkı bilgi sahibi yapmak icin çalıştım.

Neydi bu konular;


1-Osmanli, 1680'de Rize Hemşin, 1745'de Vehhabi, 1760'da başlayan Osmanlı ülkesindeki Süryani, Yezidi gayrimüslimlerin isyanları ve bunların Rus Çarlığı, İngiltere, Almanya, Fransa, en son ABD destekleri ile yıkılmıştır.

2- 1774'ten beri askerlik vergiden muaf olan bu kesim, 200 yıl da devletin siyasal, ekonomik egemenliğini tümüyle eline almış, Türkler onların köle askerleri, padişahlar da kuklaları olmuştur.

3- 1815'de, 900 yıllık, Viyana Konseyinde Kutsal Haçlı İttifak Birliğini tanımadığını, Dünyanın Egemeni olduğunu ilan eden İngilteredir.
 
4-Rus Çarı 2.Aleksandre =İskender'in Londra parlemento önünde kurduğu genelev fahişeleri ile (O.Kologlu Avrupa'nın Kıskacında 2. Abdulhamit) Osmanlı imparatorluğunu yıkmaya Ingilizleri ikna etmiştir.

5-1914-18 I.Dunya savaşı Osmanlı ve Kutsal Ittifak'ın 900 yıllık egemeni Almanya'yı yıkmak için çıkarılmıştır. Hedefe ulaşılmıştır.

6- ABD başkanı Wilson'un 12 maddelik ilkeleri yüzünden savaş sonrası galip devletler çelişki yaşamışlar, savaşın getirdiği yıkımların sonuçlarını iyi değerlendiren Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurmayı başarmıştır.

7- Atatürk'ün kurduğu cumhuriyeti Pontus Rum, Ege Yunan, Islâm Kürdistan'ı, Büyük Ermenistan projeleri ile bölmek veya federasyon isteyen Süryani ve Yezidiler, Müslüman kimliği ve galip devletlerin destekleri ile güçlenip, askerlik, vergiyi kabul etmeyiz, sarık, cubbeden vazgeçmeyiz bahaneleri ile 26 isyan yaptılar. 

1925 Süryani Yahudi, Gregoryen Ermeni Şeyh Sait, 1936-38 Dersim Gregoryen Ermeni Seyit Rıza isyanları bastırıldı. İki önder halkını" DEVLETI YIKMAK İÇİN ELAZIĞ ŞEHİR MEYDANINDA YEMİN ETTİRDİ.
İsyancıların torunları 


İsmet İnönü bu isyanlarla iliskili olduğu icin görevden alındı Büyük Ada'ya sürgün edildi.
Bu olaylar yüzünden demokratik rejim kurulamadı, Misak-i milli haritası hayal oldu.

8- Atatürk'ten haberli-habersiz yüksek maaş ödeyerek ordu ve bürokrasiyi yanına çeken İsmet Inönü, ABD, İngiltere destekli 10 Kasım 1938 darbesini yaptı.

9- 12 Mayıs 1939 Ingiltere-Türkiye Kredi anlaşması ile İNGİLİZ mandası olduk. Bundan sonra Atatürk devletin hafızasından silinmeye başlandı.

10-Müslüman kimlikli gayrimüslimler devlet idaresini ele geçirdiler.

11-1950 Amerikan Mandacı sömürge hükümeti yani Bagratuni Hıristiyan Adnan Menderes hükümeti döneminde, 2.Abdülhamit'in 3 kere yaptığı Ermeni Sürgünleri, 1915 Ittihat ve Terakki Ermeni tehciri, 1925 sonrası Atatürk'ün sürgün ettiği vatan haini, Türk ve Müslüman soykırımcıları gayrimüslimler geri getirildi, malları iade edildi.



12-Türk ve Müslüman adları verilerek iş adamı , bürokrat, milletvekili, bakan, büyükelçi yapıldı.

13-Başsız kalan ve bunların İslâm diye anlattığı dinlere giren Türk milleti bunlara köle oldu.

14-179 yıl Türk ve Müslüman Soykırımı yapan, Türk askerinin karnında Mecidiye altını arayan Yemame'li Beni Temim Sabi-Suryani Yahudileri de bu Süryani ve Yezidiler ile ortaktı.



15-Akp ve RTE devleti bunlara satmak, 40 milyon Türk ve Osmanlı Müslümanlarına soy kırım ile görevlidir. Tbmm muhalefeti de iktidarı korumak için tayin edilmiştir.


15- Uyarılarım bunlardı ve belgelemek için de yüzlerce sayfa yazı yazdım.

2013'de kızımın ölümü sonrası yavaş, ağır tempo devam ediyorum.
Çünkü tüm bilgileri devlete, topluma ulaştırdım.

Ben, para, şöhret,siyasal dernek ve parti kurmak, vekil olmak için değil, Devlet Kurumlarını uyarmak için yazdım.
Uyardım.
 
Görevini yapan kurum çıkmadı. Herkes paşa paşa Silivri koloni hapishanesine gidip yattı.

Iktidar, muhalefette ümit yoktur, ortaktır.
Görev halktadır.
Halk da kendisi bilir.

Tacı haine giydiren milletin kanı dinmez dedik, anlayın bari.

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.