"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Şubat 2022 Pazar

DAVUT PEYGAMBER VE SAUL OĞLU YONATAN AŞKI

DAVUT PEYGAMBER VE KRAL SAUL OĞLU YONATAN AŞKI.

Yahudi tanrısı Yahve tarafından seçilip afaroz edilen Yahudi kabile reislerine peygamber diyoruz. 

Yahudiler asla bağımsız devlet olamadıkları için kralları da hiç olmadı.

İbrahim, Irak Ur şehrinden göç edip Urfa Harran Sabi Ay Tanrısı Sin tapınağına bağlı, Nebati Aramilerinin babasıydı. Yahudiler onu çaldılar. Ötekileri tarihi olayları, bölgedeki egemenlerin değişmeleri ile kıyasladıkça bir çok gerçek ortaya çıkacaktır.

Musa'ya indiğine inanılan ilk 5 kitaptan Erkek Eşcinselliğini yasaklayan ayet;

Levililer 20;
13-"Bir erkek başka bir erkekle cinsel ilişki kurarsa, ikisi de iğrençlik etmiş olur. Kesinlikle öldürülecekler. Ölümü hak etmişlerdir."

1.Samuel 18


1-Saul'la Davut'un konuşması sona erdiğinde, Saul oğlu Yonatan'ın yüreği Davut'a bağlandı. Yonatan onu canı gibi sevdi.

2 O günden sonra Saul Davut'u yanında tuttu ve babasının evine dönmesine izin vermedi.

1. Samuel 20;

30-Saul Yonatan'a öfkelenerek, “Seni sapık ve dikbaşlı kadının oğlu!” diye bağırdı, “İşay'ın oğlunu desteklediğini bilmiyor muyum? Bu kendin için de, seni doğuran annen için de utanç verici."
YAHUDİ VE
Hıristiyan dünyasının 
en çok tartışılan ayetidir
Çünkü Musa'ya veril-
diğine inanılan ilk
5 kitapta erkek eşcinselliği
Yasaktır.
Diğer yandan, Saul, kabile
Tanrıları Yahve/Allah'ın
Davut'u kral yapacağını
biliyor, Davut yaşadıkça 
Yonatan kral olamayacak-
tır. Yonatan ise buna önem
vermeyerek babasını
delirtmektedir. Yaptığının
annesini bile utanca boğacak 
SAPIKLIK olduğunu söylüyor.
Buna kral olamaması dahil.



32 Yonatan babası Saul'a, “Neden ölmeli? Ne yaptı ki?” diye karşılık verdi.


33 Ama Saul Yonatan'ı öldürmek amacıyla mızrağını ona fırlattı."

34 Büyük bir öfkeyle sofradan kalktı ve oruç ayının ikinci günü hiç yemek yemedi. Babasının Davut'u böyle aşağılamasına üzüldü."


Babası, oğlu kral olamayacak diye üzüntüden oğlunu öldürecek hale gelmiş, oğlu ise aşkına babasının yaptığı kötülüğün derdinde. DAVUT yaşarsa Yonatan kral olamıyor. Bunu göremeyen sadece aşık YONATAN.

Davut'un Kral olması demek, YAHUDİ Krallığının Yakup peygamber soyundan alınması demek olduğuna bakarak, olayın öneminin büyüklüğü daha iyi anlaşılabilir.

Bir g.t uğruna 1000 yıllık Yahudi Krallık geleneği yıkılıyor.
Davut Yonatan'ı seviyor mu?
Bu soruya Davut'un ağıtına bakarak değil, en az iki kez kendi güvenliği için Davut'un Yonatan'la anlaşma yaptığını hatırlarsak, Davut "çıkar ummayan, samimi aşık" tipi olmadığına kolayca karar veririz.
1.Samuel 20;
8-Sana gelince, bana yardım et; çünkü RAB'bin önünde benimle antlaşma yaptın. Suçluysam, beni sen öldür! Neden beni babana teslim edesin?”
16-Yonatan Davut soyuyla bir antlaşma yaptı ve, “RAB Davut'un düşmanlarını cezalandırsın” dedi."

Böylece, babası Saul ile kendisinin ölümüne dua etmiş oldu.

Davut'un Kral Saul ve oğlu Yonatan'a yaktığı ağıt'tan;

2. Samuel 1 Kitabı

26 Senin için üzgünüm, kardeşim Yonatan.

Benim için çok değerliydin.

Sevgin KADIN sevgisinden daha üstündü."

41 Uşak gider gitmez, Davut taşın güney yanından ayağa kalktı ve yüzüstü yere kapanarak üç kez eğildi. İki arkadaş birbirlerini öpüp ağladılar; ancak Davut daha çok ağladı."

Tevrat, gerçekte asla bağımsız olmamış İsrail hayali devletinin kabile reislerini bazen de Davut adıyla Pers kralı Daryus'u, Süleyman egemenliği ile de Babil ve Asur'u feth edince kendi tanrısı Ahura Mazda'yı kızdırmaktan çekinmeyip, bu milletlerin tanrılarına da secde eden, köleliği kaldıran oğlu Büyük Krus'u yazar. Ardından Grek İskender egemenliğine girince Davut'u kaplumbağa bağırsağından yaptığı lir ile tanrılar meclisini uyutup peygamber olan, çaldığı ezgiler ile hastaları tedavi eden hileci tanrı Hermes karakterine de sokar. 

Tevrat ve diğer din kitapları nice hileler, kelime oyunları, cinsel sapkınlıklar üstüne kurulmuştur, inceleyen anlayabilir.
Yeryüzünde dünya çapında yayılmış köle toplum dini yoktur. Çünkü, yaygın her din kitabı bir imparatorluk devlet düzenidir. 

Takdir beyni olanındır.

Alaeddin Yavuz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.