"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

19 Ocak 2022 Çarşamba

HİRANT DİNK ERMENİ CEMAATİNİN GARİP KULU

 HİRANT DİNK (1954-2007)


Babası özellikle 1916-17 Rus işgali döneminde en çok Müslüman Türk soykırımının yapıldığı Sivas Gürün'den Malatya'ya göçerek izini kaybettirmiş Hınçak-TAŞNAK çetecilerden, annesi de Sivas Kangallı Ermenidir.


En vahşi Türk katliamları Sıvas Gürün ile Maraş Zeytun, Van Ak Damar Eçmiyazin episkoposluğu bölgelerinde gerçekleştirilmiştir.


1916'nın ikinci yarısından sonra Yıldırım Orduları komutanı Mustafa Kemal Atatürk Rusları bölgeden çıkarınca, bu çeteciler Malatya, Maraş ve yakın çevre illere göç ederek gizlenmişler, kimliklerini değiştirmişlerdir.


Ebeveyni, Hırant 7 yaşındayken (1961) İstanbul'da boşanınca İstanbul- Eminönü - Gedikpaşa Ermeni yetimhanesine terk edilmiş, bu kurumca eğitilmiştir.


Böyle kurumların İslami devşirme modeli olan Bitlis'li Süryani-Yezidi Said-i Kürdi Hristiyanlığının İslam soslu Nur Cemaati önderi olan Fetullah Gülen tarafından, 2008'de ABD emriyle başlatılan AB-D Ortadoğu proje siyasetlerine karşı olan TSK ve bürokratlar ile diğer muhaliflerin tasfiyeleri için kurulan kumpasta Fetö Ermeni cemaatince öldürülerek Ergenekoncuların tasfiyesine zemin hazırlamakta araç olarak kullanılmıştır.


Ermeni Cemaatinin  ona verdiği hayatı, cemaatin hedefleri uğruna öldürülerek ödemiştir.


Ermeni, Süryani, Yahudi Ensar cemaati yurtlarında tecavüz edilen çocuklar için Mehmet Metiner'in yaptığı;

"- Oğlan bizim kız bizim, size ne oluyor" yorumu ile son aylarda cemaat yurtlarında vahşice öldürülen ve intihar eden iki gencin babalarının ağız birliği etmişçesine çocuklarını değil cemaati savunmaları Hirant'ın ölümünü açıklamak için de kullanmak doğru tercih olacaktır.


Hirant Dink de cemaate borcunu canıyla ödemiş bir köledir. Bu yüzden her türlü cemaatler ve tarikatlar kapatılsın istiyoruz.


Hirant'ın Ergenekon kumpasında kullanılmak üzere öldürülen bir köle olduğunu, o zamanki Tsk ve derin devletin böyle bir faaliyet yapma lüksünün olmadığını açıklayan tespiti kapatılan keykubat.blogcu.com blogumda o zaman da yapmıştım.


Bu gün de tekrar ettim.

İlginize, bilginize.

Saygılar.

Alaeddin Yavuz


https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hrant_Dink


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.