"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Eylül 2022 Cuma

KURAN NIYE TÜRKÇE OKUNMAZMIŞ? SAÇMALIĞA BAKIN

KURAN NEDEN TÜRKÇE OKUNMUYOR?

Efsanesi Nasturi Satanist Tomas Incil'ine inanan Süryani efsanesi;

Efsenede geçtiği gibi, “Yılan, Havva yı baştan çıkartmayı arzu etti” ifadesi, yaygın konuşulan üç doğu dilinden biri olan tartışma ve ikna edici özelliğe sahip Arapçadan yapılmıştı. Havva, kibar konuşmayı, aşkı ve cinsel tahriki işaret eden Fars dilinde Adem ile konuşmuştu. 

Melek Cebrail, onları cennetten kovmakla görevlendirildi ve, Arapça, Farsça ve homurdanarak boşuna zaman kaybettiğini gördü ve gök gürültüsünü andıran ve tehdidin dili olan Türkçe yapılan bir uyarıyla kovma işlemi gerçekleşti.Sonunda Cebrail konuşmaya başladı, korku yüreklerini kapladı, aceleyle kaldıkları mutluluk mekanını terk ettiler.” (Kynk- Justin Perkins Eight Years in Persia and Naseroans: https://adilyargicc.blogspot.com/2017/10/iranda-sekiz-yil-kitabindan-ceviriler.html?m=1)

Bu efsane, ayrıca tüm Sami dinlerini inkâr etmektir.
Hint Tanrısı Atman (Insanların Babası- Ata- Man=Insan) evrende kendisinden başka varlık göremeyince "Ben" varım der ve 1. Tekil Şahıs Türkçe Tanrı Gök dilinin doğuşu başlar.

Tevrat Çıkış kitabı 3:14'de, Allah/Yahudi, kendini Musa'ya " -14 Tanrı, “Ben Ben'im” dedi, “İsrailliler'e de ki, ‘Beni size Ben Ben'im diyen gönderdi.’"  ayetini de inkâr ediyorlar,  dinlerin kökenini de tahrip edip, Roma'nın yıkılışının öcünü almak için dinleri, tarihleri değiştiriyorlar bu aşağılık köleler. 

Kuran Arap Alfabesi ile yazılıp, okunacak diye bir ayet yoktur.

İncil Korintliler kitabı 14.Bölüm ayetleri yabancı dilde ibadeti önermiyor, okuyalim 
14:2Bilmediği dilde konuşan, insanlarla değil, Tanrı'yla konuşur. Kimse onu anlamaz. O, ruhuyla sırlar söyler."

6Şimdi kardeşlerim, yanınıza gelip dillerle konuşsam, ama size bir vahiy, bir bilgi, bir peygamberlik sözü ya da bir öğreti getirmesem, size ne yararım olur? 
7Kaval ya da lir gibi ses veren cansız nesneler bile değişik sesler çıkarmasa, kaval mı, lir mi çalındığını kim anlar? 

8Borazan belirgin bir ses çıkarmasa, kim savaşa hazırlanır? 

9Bunun gibi, siz de anlaşılır bir dil konuşmazsanız, söyledikleriniz nasıl anlaşılır? Havaya konuşmuş olursunuz
10Kuşkusuz dünyada çeşit çeşit diller vardır, hiçbiri de anlamsız değildir
11Ne var ki, konuşulan dili anlamazsam, ben konuşana yabancı olurum, konuşan da bana yabancı olur. 

12Bu nedenle, siz de ruhsal armağanlara heveslendiğinize göre, inanlılar topluluğunu geliştiren ruhsal armağanlar bakımından zenginleşmeye bakın.

13Bunun için, bilmediği dili konuşan, kendi söylediklerini çevirebilmek için dua etsin. 
14Bilmediğim dille dua edersem ruhum dua eder, ama zihnimin buna katkısı olmaz
15Öyleyse ne yapmalıyım? Ruhumla da zihnimle de dua edeceğim. Ruhumla da zihnimle de ilahi söyleyeceğim. 
16Tanrı'yı yalnız ruhunla översen, yeni katılanlar senin ne söylediğini bilmediğinden, ettiğin şükran duasına nasıl “Amin!” desin
17Uygun biçimde şükrediyor olabilirsin, ama bu başkasını geliştirmez. 
18Dillerle hepinizden çok konuştuğum için Tanrı'ya şükrediyorum. 
19Ama inanlılar topluluğunda dillerle on bin söz söylemektense, başkalarını eğitmek için zihnimden beş söz söylemeyi yeğlerim.

Kuran önceki kitaplardaki eksiklikleri düzelten bir kitap olarak kabul edildiğine göre, Allah'ın dil konusunda İncil'de yaptığı bu tespitleri yerinde bulmuş demektir.
1973'lerde Kur-an kursuna gittiğimde, annem evde öğrettiği için 45 günde hatim etmiştim. Ama 5 beş yıldır Elif Ba kitabını geçemeyen büyüklerim vardı.

İstanbul Pendik'te 8 yıllık bir komşum 78 yaşında bir hanım var. 8 yıldır her gün camide Kuran Kursuna gidiyor, halâ Elif Sıpırasını geçemedi.
Anlamıyor, zorla değil ya. Ama inatla yine gidiyor.

Kısaca, Gümüşhane'li olan bu komşumun de Arap Alfabesi de dili  de uymuyor uyma şansı da yok.

Adem ve Hava, " Yasak Meyveyi" yiyerek GÜNAH işleyerek cennetten, kibar dille çıkmayı kabul etmeyip de Cebrail'i Türkçe konuşmaya zorladıysalar, bunda,Türklerin ve Türkçe'nin SUÇU NEDİR Gerzekler?

Incil Türkçe, Tevrat Türkçe, Sabi, Zerdüşt, Budist kitapları Türkçe oluyor da Kuran niye Türkçe değil?

Bu Şatanist Süryani, Katolik Vatikan uydurmaları yüzünden mi?

Yoksa, sadece Türkleri soykırıma uğratmak isteyen Vatikan ve Herakles'in, İslâm dinini yazdırmış olmaları yüzünden mi Türk ve Türkçe düşmanlığı yapılıyor?


Türk dilini lanetleyen iftirayı Müslümanlar uydursaydı neyse.
Roma'yı dize getirmek miydi suçumuz?

Başka millet yok ta?


Bakın bu masalı uyduranlar Islam için ne diyor;

"...Kılıçla,propaganda ile gelen sahte peygamberin dini, kılıçları ellerinden alınınca devrilip gidecektir..... Bunlar olduktan sonra İsa nın krallığı yeryüzünde kurulacaktır. Yani Siyon gerçekleşecektir."

Türkçe'ye düşman olan İslâm'ın da düşmanıdır. 
Öyleyse siz de Türk ve Islâm düşmansınız!

Bunlara inanan ve Türkleri Kehf Suresinde (76'dan 96'ya) Zulkarneyn efsanesinde Yecüc Mecüc şeytanları ilan eden Kuran'a, Salman  Farisi Nasturi Hiristiyan Farsi papaz ile " Iranlıları " Arap" sayan, ama adını Muhammed yani Iranlı Med'liden Üstün olan, Mesih koyan, hadislerle Türkleri düşman göstererek  doğrulayan peygambere inanan Müslüman Türk olmayı istemediğim,  kendime yakıştıramadığımdan, 400 kadar din okudum, baktım topu insan elinden, dilinden masal, ateist oldum.

Beni, toplumumu aşağılayan bir dine inanmak akıl işi değildir. 

Ölüm tehdidi ile bile inanılmaz.

Alaeddin Yavuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.