"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

24 Eylül 2021 Cuma

SOYKIRIMI KİM YAPTI?

 SOYKIRIMI KİM YAPTI?

Dün, 23.Eylül.2021'de, Ychp Mv. Engin Özkoç'un TBMM gizli oturumunda HDP'nin ülkemizi 25 eyalet, Türk ve Kürt KURUCU iki millet (Kürtler yıkıcı millet olarak 1658 Bitlis YEZİDİ Abdal Han isyanıyla ortaya çıktılar, hâlâ sürüyor) olarak yeni yapılanma istemiş, Engin bey de vicdanı el vermemiş, Tbmm gizli oturumlarında konuşulanların halka duyurulmasının suç olduğunu,bunu halkın bilmesi gereğine inandığı için SUÇ İŞLİYORUM başlığını vurguladığı itirafname yayınlamış.


Kurnazın biri de videonun yalnız Hdp isteklerini saydığı bölümü kırpıp, karalama amaçlı vermiş.

Facebook da bunu keşfetmiş kim yayınlasa kaldırıyor, bana da geldi,  izledim paylaştım. Gönderen o videonun kaldırıldığını söyleyince baktım, benim ki de kaldırılmış, araştırdım, aslına ulaşıp yayınladım. Arkadaşlar da dolmuşa bindikleri için üzüldü,  üzüldük.

Olayın gece yarısı instagramda baktım aynı Engin Özkoç, bu defa genel başkanına destek olarak KÜRT SORUNUN YERİ TBMM demiş.

Ben bağdaştıramadım. Cumhuriyet tarihinde ve dünya tarihinde egemen hiç bir devletin hiç bir azınlığına tanımadığı hakları 12 yıl boyunca vermiş ama uzlaşma olmamış,  R.T.Erdoğan, " Bunlar tümüyle devleti yönetmek istiyor" deyip görüşmeyi kesmişti.


Şimdi, Amerika'ya 19.yy da yerleşmiş nasyonal Sosyalist Hınçak-Taşnakçıların kalıntılarından beslenen JOE BİDEN'ın Wilson'un 1914 Batı Ermenistan planı ve yeni eklenen BOP+ Büyük İsrail haritaları hedefini gerçekleştirmek için tekrar düğmeye bastığını Hdp istekleri ve Kürt Sorununun Yeri başlıklarında görüyoruz.

Öyle bir açmaza soktular ki bizi;

İKTİDAR ne olduğu belirsiz bir kökten dinci şeriat diyerek devleti tasfiye ediyor, demokrasi, eşitlik, adalet vaat eden muhalefet de ATATÜRK ve Sol diyerek Hınçak-Tasnak-Pontus-Mavri Mira-Megalo Idea gibi 120 yıllık terör örgütlerinin devamı Hdpkk+Ychp+Seyit Riza-Şeyh Sait Süryani+Yezidi eşkiya örgütleri ile devleti bölüyor.

İşte, bu nedenlerle biraz Ermenistan azınlıkları araştırması yaptım.

2008-2011 ERMENİSTAN AZINLIK RAPORLARINDA, ÜLKEDE 1 BİR TANE  TÜRK YOK.

OYSA, 1906'DA BAŞKENTİ ERİVAN'DA 60 BİN TÜRK VARDI.

ERMENİSTAN'DA "ÖZERK TÜRK DEVLETİ İSTEYEN YOK.  

ÇÜNKÜ TÜRK YOK.


AMA TÜRKİYE'DE BATI ERMENİSTAN,  BÜYÜK ERMENİSTAN ISTEYEN ÇOOOK VAR.

HATTA TÜRKİYE DEVLET İDARESİNDE BİLE BİR TANE TÜRK YOK AMA ERMENİ VAR.

TÜRKİYE'DE FAKİR ERMENİ YOK.

AMA FAKİR TÜRK ÇOK VAR.

1768'DEN BERİ OSMANLIYA İSYAN EDİP RUS İDARESİNDEKİ ŞİMDİKİ ERMENİSTAN VE GÜRCİSTAN'A SIĞINAN SÜRYANİLER, YEZİDİLER, ŞAFİİ KÜRTLER VAR.

HATTA ALLAHVERDİ ŞEHRİNDE PONTUSLU YEZİDİ RUMLAR BİLE VAR.

YETMEDİ UKRAYNALI, BEYAZ RUSYALI DA VAR.

84.000 AZERİ RAKAMI KOYMUŞ AMA HİÇ BİR BİLGİ YOK. YANİ YALAN.

ERMENİSTAN 2008 AZINLIK RAPORUNDA, ERMENİLER ŞEHİRLERDE, AZINLIKLAR KIRSALDA YAŞIYOR.

AZINLIKLAR ERMENİ OKULLARINDA ERMENİCE ÖĞRENİYOR, KENDİ DİLLERİNDE SÖZLEŞME YAPAMIYOR, ERMENİ DEVLET MEMURUYLA ERMENİCE KONUŞMAK ZORUNDA.

SOYKIRIM YAPMAKLA SUÇLANAN TÜRKİYE'DE DEVLET İDARESİNDE BİR TANE TÜRK YOK, İKTİDAR MUHALEFET TÜRK IRKÇILARI, İSLAMCILARIYLA DEVLETİ YÖNETİYORLAR, ŞEHİRLERDE YAŞIYORLAR. TÜRKLER İSE KIRSALDA. SADECE ASKERLİK VE VERGİ MÜKELLEFİ. 

AMA DEVLETİN ADI TÜRK DEVLETİ, DEVLET ADAMLARI TÜRK DEVLET ADAMI, BUNLARIIN SUÇLARI TÜRKLERİN SUÇU.



KÜTÇÜLÜK YAPAN ERMENİ IRKÇISI YAZAR MUSA ANTER'İ ÖLDÜRTEN HÜKÜMETTE TEK TÜRK YOK AMA VİKİPEDİYA SAYFASINA "TÜRKLER ÖLDÜRDÜ" YAZMIŞLAR. 

TAŞNAK PKK TERÖRİSTİ  ÖLDÜRÜLÜR,  TÜRK DEVLETİ ÖLDÜRDÜ DERLER.

SOYKIRIM İDDİALARI DA BÖYLE BİR TİYATRO İŞTE.

SOYKIRIMI KİM YAPMIŞ?













Isteyen bunu da araştırsın Ermenistan'da Türk ve Müslüman var mı?
. › ...PDF
THE ETHNIC MINORITIES OF ARMENIA

SEZGİN TANRIKULU VE GARO PAYLAN CIA AJANLARI VE TIP ERKAN BAS 24 NISAN'I BOŞ GEÇİRMEDİLER.

ERMENİ SOYKIRIMI IFTIRASINI, DOĞRUDAN VEYA KIVIRTARAK KABUL ETMİŞ, ONAYLAMIŞ HERKES, HAÇLI EMPERYALIZMININ MEMURU, TÜRK MILLETININ BIRLIKTE YAŞAMA IRADESININ DÜŞMANIDIR.

"- ERMENİSTAN'DA KAÇ TÜRK YAŞIYOR, ERMENI PARLAMENTOSUNDA "ERMENI SOYKIRIMI YALANDIR, RUSYA VE HAÇLI BATILI DEVLETLERİN KORUMASINDA ERMENİLER, YEZIDILER, RUMLAR 178 YIL TÜRK SOYKIRIMI  YAPMISTIR." DİYECEK BIR TÜRK PARLAMENTER VAR MI?

Yok...


Bu gün bize pasaportsuz gelip çalışan Ermeniler var,

 Türkiye veya başka ülkeden Ermenistan'a giden birine gayrimenkul satışı yapılıyor mu?

Bırak Ermenistanı, Kürt maskeli Ermenilerin yoğun olduğu doğu Anadolu'da bile yok.

Ermenistan' a seyahat vizesi alan Türk soylu  Türk var mı?
Ermenistan'da kaç TÜRK  çalışıyor?
Ermenistan'da Türk azınlık nüfusu kaçtır?

Yok.

1910'da 3.200.000 Ortodoks Hıristiyan 2010'da nereye gitti?

Atatürk öldükten sonra başlanan Valilikler ve Kaymakamlıklarda bulunan NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ yakıldı.

Bütün Ortodoks Ermeni, Rum, Arap, Gürcü ve çok sayıdaki Osmanlı Etnik temaslarından olan Gayrimüslimler Türk ve Muslumanların kimliklere gore kimlik düzenlediler ve devletin idaresini İngiltere, Amerika onlara verdi.



Öyleyse İTLİK YAPMAYIN...
Ülkede 1 tek Türk bırakmamışsınız çekirdek aile ensesti pedofil, Kulampara ırkçılar...
SOYKIRIMCININ ALLAHI SİZSINIZ.

Takdir beyni olanındır.

Alaeddin Yavuz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.