"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

29 Nisan 2019 Pazartesi

ON ÜÇ ÇOCUĞUNU EVE KAPATIP YILLARCA TECAVÜZ EDEN YAHUDİ TURPİN AİLESİ

TURPİN AİLESİ 13 ÇOCUĞUNA OKUL EĞİTİMİ VERMEMEK, İŞKENCE ETMEKLE SUÇLANDI

California (Kaliforniya) polisi David ve Louise Turpin’in dehşet verici istismarları içeren hayatları hakkında dehşet tanımlayan dağ gibi sorular hazzırladı.
Guardian Memuru 
17 Ocak 2018 Çarşamba. İlk yayınlama 17 Ocak 20181 04;50 GMT. Paylaşım 2.259

Kaliforniya’da Turpin ailesine ait evde karıkocanın 13 çocuğuna okul eğitimi vermemek ve işkence etmekle suçlandı, hükumet memurlarından resmi eğitim gözetmenlerinin de çocuklar hakkında hiçbir takibat yapmadıkları iddia edildi.
David Turpin, doğu Los Angeles Perris’teki Sancastle Gündüz Okulu adlı evinde çocuklarına evde eğitim verdi. 2016...2017 eğitim döneminde 6.; 7;8.;9.;10.; ve 12. sınıflarda birer kayıt yapıldı.
Kaliforniya polisi kötü beslenmiş ve zincirle bağlanmış 13 kardeşi kurtardı
Daha fazla oku

Yetkililer kayıt edilen çocuklardan daha fazlasına ait hiçbir işaret yoktur dediler.
Yetkililer,17 yaşındaki kızın pencereden atlayarak 911’i araması, polise yönlendirilmesi ile öteki yaşları iki ile 29 arasında değişen, kötü beslenmiş, bir mobilyaya zincirlenmiş olarak bulunan 12 kız ve erkek kardeşin istismarlarının örtüsünün açıldığını belirttiler.

Turpin ve eşi Louise Anna Turpin, işkence etmek ve çocukların hayatlarını tehlikeye atmaktan “9” milyon ABD Doları kefaret ödemeye mahkum edildiler.

Riverside eyalet Serif Müdürlüğünden yüzbaşı Greg Fellows, Salı günü, “Bu gün size neler olduğu hakkında bilgi vermeye gelecektik” diyen ailenin motivasyonundan şaşkınlığına düştüğünü söyledi.
Fakat, ikametten kaçarak kendileri için gerekli yardımı alabilmek, yetkililerin dikkatlerini buna çekebilmek için genç kızın yaptıkları hakkında sizi bilgilendirmek isterim

İnceleme heyetindekiler evdeki şartlar dehşet vericiydi dediler. Hatta annenin orada polisin bulunmasına şaşırdığını bile eklediler.
Ek olarak, “düşünebiliyor musunuz, 17 yaşında ve 10 yaşında görünen, yatağa zincirlenmiş, kötü beslenmiş, bundan dolayı yaralanmış. Bunu sadece İŞKENCE olarak tanımlayabiliyorum”.
Olay Turpinlerin nasıl bu çocukları okuldan kaçırdıkları ve yetkili gözlerden sakladıkları hakkında soruları tetiklemiştir.

Çocuk istismarlarını engelleme uzmanı ve Çocuklarla Koalisyon’un kurucusu olan uzmanlardan biri Sherryll Kraizer, çocukların gözetimcilerden saklanmasının ev okuluna kayıt edilmeleri sayesinde çok kolay olduğunu söyledi. Bunlardan en ilginç olanı, Turpin’in kendi ev okulunu kurması ile çocukların kimse tarafından görünmemesini sağlamıştır dedi.
Riverside sosyal hizmetler müdürlüğü müdürü Susan von Zabern “bu araya girebilmek için ilk fırsattı” dedi.
Kaliforniya’da özel okullara devlet eğitim kurumlarınca yetki belgesi verilmemektedir, bunları gözetecek bir yetkili kurum yoktur. Okullar sadece yeminli yetki belgelerini, personellerini ve idarecileri hakkında bilgileri vermekle yükümlüdürler.
Bu kadının kitabının Türkçe sayfasından size bir
sayfa vereceğim
Bu kitap sayfası ve bu haber, bütün 3.300 yıllık Yahudi tarihi boyunca BEBEK ÖZ EVLATLA
VE BAŞKA BEBEKLER, ÇOCUKLARLA EVLİLİK VE ZEVK İÇİN
,CİNSELLİĞİ KANITLIYOR
OKUDUĞUNUZ HABERLER TAMAMEN "BEREKET TANRISI DİNLERİ"
GELENEKLERDİR. DİN TEMELLİDİR.
Kaliforniya Eğitim müdürlüğü sözcüsü Bill Ainsworth; “Bu trajedi ile resmen hasta olduk ve çocukları emniyete alarak yatıştırdık, yetkililer tahkikatlara devam ediyor” dedi.

Ainsworth, tam gün eğitim veren okullar, devlet okullarındaki gibi korumacı gözetim muafiyetinden çıkarılmalı, devlet kayıtlarına geçmelidir, fakat eğitim müdürlüğünün özel okulların denetlenmesi ve gözlenmesinde eksikliği vardır” dedi.

Fakat, devlet itfaiye müdürlüğü tarafından yapılması gereken yıllık yangın tedbirleri denetiminde bu olaya dahil edilmelidir. Devlet ormanlarını ve Yangın koruma müdürlüğüne bağlı Perris’teki yerel yetkilileri Turpin’lerin evlerinin daha önce denetlenip denetlenmediğini hala söylememişlerdir.
Kaliforniya Özel Okullar Derneğinden icra müdürü Ron Reynolds, Özel okulların standartlara uygun olup olmadıklarına dair belgelerin ve sözleşmelerin, okullara kayıt yapılmadan önce ebeveynlerce imzalanarak düzenlenir dedi. Özel okul eğitmenleri, şüpheli durumları olan çocukları, çocuk istismarlarını bildirmek zorundadırlar dedi.
Bunları Kaliforniya’daki 1,500 okulu kapsayıp kapsamadığı sorusuna Reynolds, denetimlerin yeterli olduğuna inanıyorum, “Bizim ilk önceliğimiz çocuklarımızın kendi emniyetlerini arzu etmektir. Yasanın amaçladığı öğrencileri koruma gereğine de karşı değiliz” dedi.
Associated Press bu haberi bahşetmiştir.

Dilimize çeviren
Alaeddin Yavuz

TAHRİR EL V ESİLE C II. BÖLÜM EVLİLİK SAYFA 229


Turpin parents accused of torturing 13 children had no 'home school' oversight California police describe horrific abuse as questions mount about David and Louise Turpin’s live

Guardian staff
Wed 17 Jan 2018 07.40 GMTFirst published on Wed 17 Jan 2018 04.50 GMT
Shares 2,259
Play Video 00:50

'I would call that torture': police chief on California captivity case – video

The home in California where two parents allegedly tortured their 13 children had doubled as a private school for the siblings – but the premises received no government oversight and was never inspected by education officials.
David Turpin had been home-schooling his children at the house in Perris, east of Los Angeles, which he called the Sandcastle Day School. In the 2016-17 school year, it had an enrollment of six, with one student each in the fifth, sixth, eighth, ninth, 10th and 12th grades.

California police rescue 13 chained and malnourished siblings

Read more
There was no indication anyone other than his children were enrolled, authorities said.
Authorities said they uncovered the abuse when a 17-year-old girl jumped out of a window, called 911 and led police to 12 of her brothers and sisters aged from two to 29 years old, all malnourished and some chained to furniture.
Turpin and his wife, Louise Anna Turpin, were being held on $9m bail and could face torture and child endangerment charges.
FacebookTwitterPinterest
Media outside the Turpin home in Perris, California. Photograph: Mike Blake/Reuters
Police remain baffled by the parents’ motives. “I wish I could come to you today with information that would explain why this happened,” said Captain Greg Fellows of the Riverside county sheriff’s department on Tuesday.

“But we do need to acknowledge the courage of the young girl who escaped from that residence to bring attention so they could get the help they so needed.”
Advertisement
Fellows said conditions at the house were “horrific.” Even so, he said, the mother appeared perplexed about why the police were there.

He added: “If you can imagine being 17 years old and appearing to be a 10-year-old, being chained to a bed, being malnourished, and injuries associated with that. I would call that torture.”

The case has raised questions about how the Turpins were able to hide the alleged abuse and how the “school” escaped any oversight
FacebookTwitterPinterest
David and Louise Turpin at ceremony to restate their marriage vows in Las Vegas. Photograph: UPI / Barcroft Images
One experts said it may have been easier for the parents to shield their children from scrutiny because they were home-schooled. “One of the things that was interesting was, [Turpin] set up his own home school so the kids were accounted for and not really seen by anybody,” said Sherryll Kraizer, a child-abuse prevention expert and the founder of the Coalition for Children.
Susan von Zabern, director of Riverside county’s social service department, said it was “the first opportunity to intervene”.
Private schools in California are not licensed by the state education department and no agency regulates or oversees them. The schools are only required to file an affidavit with the state each year that lists the number of students, staff members and information about administrators.

“We are sickened by this tragedy and relieved the children are now safe and authorities are investigating,” Bill Ainsworth, a spokesman for the California department of education, said in a statement.

Full-time private schools must register with the state to record their students’ exemption from mandatory attendance at public schools, but the education department lacks the authority to monitor, inspect or oversee private schools, Ainsworth said.

They are, however, subject to an annual inspection by the state or local fire marshal. Representatives for the state’s forestry and fire protection department, the local county fire chiefs and the Perris fire department did not immediately say whether the Turpins’ home was ever inspected.

Private schools are generally regulated by parents, who often sign contracts and review standards before enrolling their children, said Ron Reynolds, executive director of the California Association of Private School Organizations. Private school employees are required to report suspected child abuse to authorities, he said.
Asked whether the organization, comprised of 1,500 private schools in California, believes oversight is sufficient, Reynolds said, “We always desire as our first priority safeguarding our children. We never resist or oppose legislation aimed at protecting students.”
Associated Press and Reuters contributed to this report.
https://www.theguardian.com/us-news/2018/jan/17/parents-tortured-13-children-no-oversight-california-home-school
Yahudi çocuklarının ebeveynlerinin tecavüzlerine katlanmalarının temelinde bu Tevrat ayetinin olduğu iddia ediliyor;
Ebeveynini dinlemeyen oğula Recm
Söz Dinlemeyen Oğul
Tevrat Yasanın Tekrarı 21


Yas.21: 18 "Eğer bir adamın dikbaşlı, başkaldıran, annesinin ve babasının sözünü dinlemeyen, onların tedibine aldırmayan bir oğlu varsa,
Yas.21: 19 Annesiyle babası onu tutup kent kapısında görev yapan kent ileri gelenlerine götürecekler.
Yas.21: 20 Onlara şöyle diyecekler: 'Oğlumuz dikbaşlı, başkaldıran bir çocuktur. Sözümüzü dinlemiyor. Savurgan ve içkicidir.
Yas.21: 21 Bunun üzerine kentin bütün erkekleri onu taşlayarak öldürecekler. Aranızdaki kötülüğü ortadan saldıracaksınız. Bütün İsrailliler bunu duyup korkacaklar."

Sizce çocuklar korkmakta haksız mıdır?
İşte çok kutsanan Yahudi Arapların gerçek kişilikleri tarih boyunca böyleydi.

“Bütün peygamberler neden Yahudilerden çıkar?” sorusunun cevabının “vazgeçemedikleri ensest, biseksüel sapıklıkları olduğuna” tanık oldunuz.

Tevrat, İncili, Kur’an peygamberleri Yahudilerin kralları ve din büyükleridir. Ahlaki yapılarını her yönüyle gördük. Bu gün bile bu sapkın geleneklerinden vaz geçmemişlerse, peygamber diye bu günkü ahlaka göre savunulmalarına gerek olmadığı gibi, saldırılmalarına da gerek yoktur. Muhammet pedofilik gibi saldırılar aslında tanrı sayılan İsa/Christ/Jesus’un da aynı sapkınlığa batmış toplum ürünü olduğunu kabul etmiş olduğunuz anlamına gelir.

Yahudilerin babaları İbrahim, İshak, İsmail,Yakup, Musa, Davut, Süleyman,Hristiyanların Allah’ı İsa, Müslümanların peygamberi Muhammet hepsi bu geleneklerin yarattığı cehennemde yetiştiler.Kur’an üç ayetin birinde Arapları boşuna sapıklıkla itham etmiyormuş.

Müslümanların Kur’an bile okumadıklarını bildiklerinden, peygamberiniz pedofilik sapık diye alay ediyorlar. Bir Müslüman bu yazdıklarımı bilse cevaplarını verir de buna sabredecek kadar olgun olanlar bu işi yapabilir.Artık, tebliğci peygamberden kusursuz tanrı yaratmak, toz kondurmamak bahanesiyle her eleştiriye saldırmaktan vazgeçilmeli, olaylar çağlarının gerçeklerine göre değerlendirilmelidir.
Böylece insan putlar yok olacak, akıl hakim olacaktır. Artık aydın Müslümanlar da, deistler, agnostikler, ateistler de artmış haldeler, hem de tarihte olmadığı kadar.

Takdir sizindir.

AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc


GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ CATHY O'BRİEN'IN ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.