"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

19 Eylül 2019 Perşembe

TURKIYE SIYASETININ KISA OZETI

TURKIYE SIYASETININ KISA OZETI

Bize, Islâm maskeli, Yahudi, Hristiyan şeriatı getirip, mezhep savaşları ıle boğmak isteyen Abd, Ingiltere,A.B'dir.

Bunun müşterileri de Müslüman takiyesi yapan Yahudi, Hristiyan tarikatlarıdır.
Bunların sözcüsü Akcaabat'in fesli Ermenisi Kadir Mısırlıoğlu ne dedi;
Amerika bize şeriatı versin, gerekirse devlet yıkılsın." Olay budur.

Demokrasi adına muhalefet de Amerikancılık, AB yandaşlığı yapıyor.
Bu güçler gercekten bizde demokrasi görmek istiyorlar ise Erdoğana talimat versinler, sabahında Erdoğan Leninist Komünist olmaz ise hiç bir şey bilmiyorum.
Biz bu dayatmaya karşı olduğumuz için, onların emir eri olan Erdoğan kişiliğini merkez alarak muhalefet ediyoruz.
Olay budur.

Alaeddin Yavuz

Geniş araştırma yazıları blog arşivinde vardır ya biraz da belge ve özet verelim;
Tayyip Erdoğan hakkında serhoş kafa ile Facebookta yazdığım bu tespitten dolayı hakkımda dava açılmış. Oysa serhoş kafa ile bile yıllarca yaptığım çalışmaları doğru olarak yazabildiğim, yazdıklarımın hakaret değil aksine tarihi gerçekler olduğu açıktır. Şimdi o facebook paylaşımım;

Sayın Cumhurbaşkanı, Dedeniz Osmanlıya İsyan Eden Bir Eşkiyaydı.


Adanalı Cezmi Yurtsever de "Bagata,asi,eşkiya demektir" şeklinde açıklamış, nüfus kayıtlarını vererek böyle yazmıştı. Sonra Cezmi Akpli oldu, Bahçeli'yi Ermeni, dedeyi şehit yazdı.








Hristiyan Pontus devleti kurmak için İngiltere desteği ile Osmanlı ve Cumhuriyete isyan etmiş HAÇLI SEFERİ İŞBİRLİKÇİLERİ şimdi TÜRK VE MÜSLÜMAN kimliği ile devleti haçlılarla birlikte yağmalayarak tasfiye etmektedirler.


Bu gün gene reis dedesini Sarıkamışta şehit etti.
Bu ikinci kez tekrar eden üçüncü yer.

Reisin yeni başbakanken ilk söylediği ifadeye göre dedesi ilk önce 1917'de Adana'da Klikya Ermenistan'i kursunlar diye Ingilizlerin geri yolladığı 178000 ,1915 sürgünü Ermeniye katılmak için Rize'den gönderilip,çatışmada yiğit bir vatan evladının kurşunuyla öldürülmüş bir vatan hainiydi.
"Dedem haksızlığa dayanamazdı, Adana'da bir zalim vali varmış ona karşı savaşırken öldü" masalı anlatırdı.
2010 referandumundan once 2003 Gürcistan Azınlık raporunda Süryaniler ve YEZIDI Kürtler(adilyargicblogspotcom) çeviri yazımdan sonra bu sözünü de benim blogu da google'un sahibini çağırıp 600 blog ıle birlikte sildirmişti. Sonra bu dede Çanakkalede öldü tutmadı, Sarıkamışta öldürdü, diploma gibi belge gene yok. Unutturdu iki sene sonra şimdi gene Sarıkamış'ta öldürdü dedesini. Doğrusu Adana olmalı çünkü onunla başladı. Akif Bekinin "dedeleri Siirtli imamlara dayanir" şeklinde yazdığı gibi asli Gürcistan'a sığınan "soyu hz Musa'ya uzanır " ifadesindeki gibi Nasturi Hristiyan Yahudi isyancilardandir. Adana'ya destek olarak gönderilmiştir.


Bunlarin yazılmasını istemeyen kimseler, dini ve etnik siyaseti terk etsinler yeter.
Müslümanım dersin, kendin Yahudi Nasturi, eşin Süryani çıkar, Milletim dersin milletinin adı yok, Türk'um der,kendini başbuğ edersin, hâlâ partililerin Atatürk ve cumhuriyete küfür eder,Andımızı okunsun diyen mahkeme kararını tanımazsın.
Her sorunun temeli kendinsin.
Bu millet seni oraya soyuna bakarak getirmedi, belediye hizmetlerini iyi pazarlamam,halkın sana güveni seni oraya getirdi. Din ve etnik temelli siyaseti terk et herkes de sen de rahat et.

İnsanlar amaçları gerçekten devlete, millete hizmet ise neden gerçek kimliklerini gizleyerek siyaset yaparlar?
Demek ki art niyetliler

TÜRKÇESİ; Gururlu bir Yunan kökenli Müslüman Türk olan @RT Erdoğan'ın Siyonizme ve İsrail'e karşı olmaması gerekir.
Bunun geleceğimiz olan Ege Yunan...Türk Konfederasyonunun ile ilgisi yoktur.
R.T.Erdoğan ve partisi AKP'nin Osmanlı Projesi dediği şeyin aslında Müslüman maskeli Anadolu Rumları ile Yunanistan Rumlarının idaresinde, Müslüman değerleri kullanan YENİ BİZANS olduğunu görün artık.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.