"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

16 Ocak 2018 Salı

TERÖRÜ BİTİRMEK Mİ KIŞ UYKUSUNDA AYILARI UYANDIRMAK MI?

KIŞ UYKUSUNA YATMIŞ AYILARI UYANDIRMAYA DEVAM...

Kırk yıla yakın zamandır terör can alıyor.
1984'lerde başlayan "akan kanların hesabı sorulacak, vurduk vuracağız, yok yarın, yok öbür gün vuracağız..."Teröristler inlerine çekilir, uçaklar gider dağlara bombalar atar, bir kaç kare filim çekilir, haberlere konulurdu.
Şimdi de aynı. AKP cumhurreisi," bir hafta içinde vuracağız, yok zaten operasyonlar sürüyor..." diyor.
Ha kimsenin haberi olmadan da ege adalarımız da YUNANİSTAN'A devredilivermiş.

O da yetmedi terörle mücadelede en tecrübeli yapı Polis Özel Harekat dairesi de kapatıldı. Bu kurum, ilk darbeyi Akp'ye iktidar yollarının kaldırım taşlarını döşeyen, 28 Şubatçılardan yemiş, tasfiye edilip karakollara dağıtılmışlar ve terör örgütünce tek tek avlanmaları sağlanmıştı.
Yakında orduyu da kapatırsa şaşırmayın.

Zaten, derin Pontusçu Şevki Yılmaz üstü biraz örtülü olarak, yani şifreli dedi:
"2019'da Edirneden Hakkariye her yer Arakan gibi yanacak(Tıkla)" Bu isteğin gerçekleşmesine ordu da engel görülebilir. 15 yıldır kendi partisinden atadıkları polislerine güvenmeyip PÖH'ü kapatan orduyu da kapatır.

Sonra ABD ile kayıkçı kavgası, Ypg, Sdg'leri yutmayız çığlıkları...

Masal aynı, şimdi de top atarak kış uykusu bozulan ayıcıkları mağdur ediyorlar.

BOP eş başkanlığı sonucu 1100 km'lik yeni gayri resmi devlet sınırımız oldu.


Amerika ordusunu da yerleştirdi. Gidip vursan ABD ve NATO'ya savaş açmış olacaksın.
Yapamayacağına göre, böyle hamasi nutuklarla yeni devletçikleri tanımaya Halkı alıştıracaksın.
Bunca ihanetin üstüne de "milli ittifak" teraneleriyle kahraman olacaksın.

15 yıldır ben de yazdım, yazmayan kalmadı.
"BOP projesi, yeni İsrail projesidir. Sistemli olarak Kürt ve Yahudi olmayan halk kesimleri göçlere zorlandı, bölge boşaltıldı. Şimdi oraya özel imalat Yahudi nesli gelecek. Yeni üslerle ABD ve NATO anında müdahale şansı kazanacak ve coğrafyayı köleleştirecek.

Tek çıkar ortağımız Rusya'yı küstüren, ABD çıkarlarına hizmet eden terör örgütleri ile Esad rejimine karşı İdlib operasyonlarını yapacaksın.
Yediler mi?
Yok, Rusya başta turizm yasağı ile cezaları vermeye başladı bile.
Olan, ölenler ile kış uykusuna yatmış ayılara oluyor. :))


AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.