"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

16 Kasım 2015 Pazartesi

FRANSA RAKKA'DA 20 KERTENKELE ÖLDÜRDÜ



Fransa cumhurbaşkanı
Fransuva Hollande
14 Kasım 2015 günü Fransa Paris’te meydana gelen bombalı ve Kaleşnikoflu saldırılar sonucu yaşamını yitiren 129 kişinin manevi hatırlarına ilan edilen yaslar içinde Fransızlar dünyanın her yerinde ağıtlar yakarken, açıklama yapan, küresel sermayenin işbirlikçi sahte solcu cumhurbaşkanı Fransuva Hollande, IŞİD’e saldırı sözü vaat etmişti.

Dün gece 15.Kasım 2015 saat 23:50’de baktığım France24 Tv adlı haber kanalı, olay esnasında Fransızların örnek yardımlaşmalarını öven bir programı sunarken alt yazıda, “20 savaş uçağının Rakka’daki IŞİD komuta karargahı, askere alma merkezi ile eğitim kamplarına 20 bomba bıraktığı” haberini geçiyordu.

Aynı anda Facebook’ta bu durumu paylaşınca Suriye’nin sığ istihbaratının derin memuresi Candan Handan hanım bu haberin yalan olduğunu söyledi.
-“Açıkla da anlayalım!” demem üzerinde şu bilgileri geçti;
Rakka’daki IŞİD üsleri dediği yer zaten Ekim ayında Ruslar tahrip edip, Amerika, Fransa, İngiltere’nin yüreklerine indirdiği yerlerdir. Rakka bölgesinin önemli kısımları hala Suriye Esad rejimi kontrolündedir.
Fransa''nın vurduğunu iddia ettiği Rakka bölgesi (Raqqa)
Fransa Suriye topraklarını şu durumda bombalayamaz. Hem, o bahsedilen tesisler sizin Kaçaksaray gibi değildir, Kum tepeleri içine inşa edilemiş kamufle tesislerdir. Zaten tahrip edildiklerinden tekrar bombalamalarının gereği yok. Olsa da dediğim gibi Suriye toprağına Fransa’nın bomba bırakacağını düşünemiyorum. Esad Kontrol bölgesi dışındaki çöllere belki bırakmış olabilir.

Eeee, o zaman Fransa Rakka’ya hiç bomba atmadı mı, yalan mı söylüyor. Bu kanal Fransa’nın İngilizce ve Fransızca uluslararası yayın yapan haber kanalıdır. Yalan mı yani, hem Fransız uçakları hava alanından geceleyin güzel kalkışlar yaparken gösteriliyor, sen gene sabah olunca git bir çöle bak bakalım dedim.


Öğlen gibi beni aradığında, “Rakka’nın Suriye kısmındaki çöle geldim, Fransız savaş uçaklarının attığı bombalar, çölün doğal şeklini fena halde bozmuş, o güzelim kum tepeleri darmadağın edilmiş, etrafta 20 tane kertenkele cesedine bir de kuyruğundan yaralı çıngıraklı yılana rastladım.”
Ben masum hayvancıkları yok yere öldüren Fransa’ya lanetler edip gözyaşlarıma boğulurken, hemen müdahale edip beni susturdu ve;

“Ağlamana gerek yok, buralarda çatırpat dahi patlamamış, kum tepeleri, rüzgârın verdiği doğal halleriyle gayet güzel duruyor, haber toptan yalan., ben şaka yaptım” deyince içim rahatlamış ve bir oh çekmiştim.

Böcek avlayan  bir
çöl kertenkelesi

 Oda, kum sıcağında kaynattığı mırnasından bir yudumu höpürdetirken şöyle dedi;
“-Buralarda hava gayet iyi maaşallah, her yer güneşlik pırıl pırıl elhamdülillah!”

Küresel sermayenin, işgalci, kan dökücü çetesi, kendi eliyle besleyip büyüttüğü IŞİD’i vurmaya cesaret edebilir mi hiç?
Edemez elbette.
Bunların yaptığı, en son Viyana’da alınan kararları alakasız da olsa şimdi Antalya G-20 zirvesinde biraz daha kabul edilebilir hale getirip, bölgenin Birleşmiş Milletlerin “Beş” daimi üyesinin ortak kararlarıyla paylaşmanın yollarını aramaktır.

Kendi izinleriyle, emirleriyle gerçekleşen Ankara, Paris ve diğer yerlerdeki katliamlar da kamu oylarını böyle bir işgal savaşına karşı ikna etmeyi amaçlamaktadır.
Türk kamuoyu bu oyunlara alışık olduğundan, böyle kanlı canlı tiyatroları yemiyor artık ama Fransızlar henüz toy olduklarından devekuşu gibi hemen yutmuştur.

Evet, Fransa, bizim TSK’nın Cudi, Gabar dağlarında kış uykusundaki ayıları ürkütmesi gibi, Rakka çöllerinde ancak kertenkele avlayabilir, çıngıraklı yılanları ürkütebilir.

13 yılda, Afganistan’dan Fas’a, Libya’dan Somali’ye kadar harap ettikleri yerlerden birkaç harap bina ve ceset resmi de koyduk mu operasyon tamamdır.
Bütün insanlığa barış dileklerimle.


Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.