"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

7 Eylül 2008 Pazar

HÜKÜMETİN BECERİKLİ EVLATLARI

HÜKÜMETİN ÜSTÜN ZEKALI YAVRULARI (!)

Ey Türk milleti ve insanlık!

Hepimiz asırlardır “akıllı,güçlü,seçkin” insanların lutufları (!) ile yaşamışız da haberimiz yokmuş.İşte bakın Maliye bakanımızın “akıl ve zeka abidesi” (!) hayırlı evladının icraatını babasından okuyalım;

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, dün TBMM Genel Kurulu’nda 2008 bütçesinin görüşülürken, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın oğlunun şirketiyle ilgili iddiaları gündeme getirmesi üzerine, "O şirket milyon dolarlar vergi veriyor. Sizin burada aldığınız paraların vergilerin bir çoğunu o veriyor" demiş.

Ne kadar haklı değil mi,Allah başımızdan kazara falan eksik etmesin (!).:))sinek bile bunları ısırsa inanın memleket çöker hatta dünya ekonomisi altüst olur yeryüzünde bilumum kıtlıklar ve kuraklıklar,salgın hastalıklar ortaya çıkar.:))

Çıkmıyor mu sanki? (!)

Kuş garibi salgınından parsayı pastörize yumurta şirketi ile gene bu muhterem âli insanın kızı hemen bir şirket kurup tez elden atılacak onca yumurtayı kullanılır hale getirmedi mi? Allah bunları korusun (!) bunlar başımızda olmazsa kim bilir maazallah bir anda kıyamet bilem kopar mı kopar.Ya hemen bir masaya,tahtaya vurun tüh tüh deyiniz geçsin.:))

Nankör olmayalım ey millet,Allah’ın bizim gibi kabiliyetsiz,başarısız kuru kalabalıklara (!) bir lutfu değil mi bunlar?

Padişahım çok yaşaaa!!!

Herkes oturduğu yerden kuru gürültü edip,gece gündüz devleti ve milleti için çalışan, uykularını uyumayan,her gün yavrucuklarına milyon dolarlık gemiler,Amerika’larda villalar bilmem neler alan,dünyanın neresinde avanak memleket var ki oraya AB ve ABD ve hatta Rus pazarına bile sokamadığımız dandik malları kakalayalım,oralar olmazsa bizim yetmiş milyonluk kalabalığa nasıl kakalayalım da çocuklarımıza biraz dünyalık hazırlayalım diyen bu fedakar babaların hakkını “yolsuzluk yapıyorlar diye yemeyin ve kıskançlık etmeyin ey siyasiler.(!)

Ne demişler;

”İşleyen demir ışıldar”;

“Bal tutan parmağını yalar”

.Bunlar boş sözler değildir.Her seçimde milyarla parayı sokaklara kalabalıklara ve poşetle dağıtılan ıvır zıvırlara yatırıp onların adını da “garip gurebayı,fakir fukarayı” doyurmak “ koyan ,masrafları da devletin Fak-fuk fonuna ödeten bu yüce insanlara haksızlık etmeyiniz.(!)

Bakın,taaa Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde çalışan 4 milyon işçimizden “Türkiye’de fakir fukara,garip gureba bırakmayacağız,herkese yardım edeceğiz ” diye topladıkları paralarla televizyon kanalları ,denizcilik,ithalat,ihracat ve 16 yaşında bebelere İnternetten satış şirketleri kurup yavrucuklarına sağlam gelecek hazırlıyorlar.(!)

Böylece şirketlerinde asgari ücretin altında karın tokluğuna cahil çaresiz gençleri sigortasız çalıştırıp böylece daha fazla kâr elde edip dosta düşmana onların doğuştan ne kadar üstün, vatana millete ne kadar faydalı ticari yetenekli insanlar olduklarını ispat etmiyorlar mı? (!)

Siz bu gerçekleri (!) görmez misiniz?

Güneş balçıkla sıvanmaz.

Kimse böyle üstün zekalı,vatana hayırlı evlatlara sadece çekemezlikten dolayı haksızlık edemez.(!)

Bizler kendi derdimize yanalım.Allah’ın sevgili kullarını üzmeye kimin hakkı olabilir ki?

Maazallah tümünüz küllen cehennemde yanarsınız alimallah.(!)

Padişahım çok yaşaaaa!!!!

Onlar olmasa tüm memleket açlıktan ölürüz vallaaa(!)

Bizler,yattığı yerden yiyip,ömür boyu çalışıp bir ev ve araba almayı başaramazken, âli hükümetimizin Allah vergisi üstün zekalı yavruları (!) bakın ne mucizeler gerçekleştirmişler. Padişahım çooook yaşaaaa!!!!

Unutmayın ki bunlar herkesten iyi dua ederler hem de mevlüt’ün bir mısrasını hafifçe değiştirerek.Sizce bu dua tutmaz mı?

“Allah adın zikredelim evvela;

“Vacip olsun zenginlik önce bu kula.”

Siz hiç hayatınızda böyle dua ettiniz mi?

Siz “Subhaneke” nasıl okunur onu bile bilmezsiniz.Hem bilseniz de “siyasi dindar” olamadığınız için Allah’ın bu kalabalıkta sizleri görmesi kolay olmadığından sizler sürünmeye,Allah’ın bu üstün kullarının ellerine bakmaya muhtaçsınız.(!)

Hep birlikte muhtaç değil miyiz?(!)

Aşağıdaki olayla iftiracı(!) CHP’li vekil bakın nasıl bu mübarek adamları üzmüş,yazık değil mi?

Adalet mi bu?

Allah insanı kuru hatta yaş iftiradan bile saklasın (!) değil mi arkadaşlar?

ANKA “Meclis Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri sırasında, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in, “Allah aşkına şu Tayyip Erdoğan nasıl zengin oldu. Ben çok iyi tanırım. Beraber il başkanlığı yaptık. O Refah Partisi il başkanıydı, ben DSP’nin il başkanıydım. Kendisi muhasebecilik yapardı. Peki nasıl zengin oldu?” diye sorması, AKP’lilerin protestolarına ve TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu’nun ara vermesinden sonra AKP ve CHP milletvekilleri arasında karşılıklı itiş-kakışa yol açtı.”


Sonra bir başka istatistik çalışması,basından;

Keykubat


İktidara geldikten sonra zenginleştiler,

3 Kasım 2002 seçimlerinde yoksulluğu ve yolsuzluğu bitirme vaadiyle tek başına iktidar olan AKP, 7 yıllık iktidarında partililerin ve çocuklarının hızlı zenginleşmeleriyle adından çokça söz ettirdi.Araştırmalara göre bu çocukların 2002 öncesi ne bir işleri ne üzerine kayıtlı malları var.Her şey “Devletin başına geçtikten” sonra başlıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları Ahmet Burak Erdoğan ile Necmettin Bilal Erdoğan, İstanbul’da 1 milyon YTL’ye villa sahibi oldular.
Ahmet Burak Erdoğan
Ahmet Burak Erdoğan’ın yüzde 50 hissesine sahip olduğu MB Denizcilik Taşımacılık Limitet Şirketi kurulduktan 18 gün sonra 2 milyon 350 bin dolara kuru yük gemisi satın almıştı.
Bilal Erdoğan
Bilal Erdoğan da ABD’nin Maryland eyaleti College Park’a 261 bin 500 dolara ev almıştı.
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın çocukları da ticarette hızla yükselenlerde başı çekti.


Onların çocukları askere gitmez,şehit olmaz.

Gitseler de "vurulmadan" gelirler.

Çünkü üstündürler.(!)

Abdullah Unakıtan
Bakanın oğlu Abdullah Unakıtan, kızları Fatma Unakıtan, Zeynep Basutçu ile bakanın eşi Ahsen Unakıtan 2001’de AB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’yi 10 bin 500 YTL sermayeyle kurdular.
Ahsen Unakıtan
Bugün şirketin ödenmiş sermayesi 16 milyon 816 bin YTL’yi aştı. Unakıtan’ın çocukları, Telemobil Bilgi İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret AŞ’yi de şirketlerine eklediler. Özelleştirilen Mersin limanının 2 milyon dolarlık işletim sistemi ihalesini, limanı özelleştiren Unakıtan’ın çocuklarının şirketi aldı.
Fatma Unakıtan
Kuş gribinin yayılmasıyla şirket pastörize sıvı yumurta işine girdi ve Unakıtan markasıyla satışa sundu. Pastörize yumurtanın KDV’si yüzde 18’den 8’e düşürüldü. AB Gıda AŞ binlerce tonluk mısır ithalatından dört gün sonra vergi oranının artırılması sayesinde yüzde 50 kazanç sağladı.
Abdullah Gül
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 16 yaşındaki oğlu Mehmet Emre Gül de ticarete atılmış ve internet ortamında elektronik eşyalardan, mobilya ve kitaba kadar farklı ürünler tanıtan 15 bin YTL sermayeli bir şirket kurmuştu.
Mehmet Emre Gül
Oğul Gül’ün Ankara’daki iki alışveriş merkezinde stantta mısır satılması işine girdiği de ortaya çıkmıştı.

20/08/2008 23:21:21

Yalnız bu çocukların üstün zekalarının açılması için babalarının “Cumhurbaşkanı,Başbakan,

Bakan vb olması gerekiyormuş.

Neyse bizler öyle âli mevkilere yakışmayan düşük avam tabakası olduğumuz için (!) onları eleştirmek haddimize mi düşmüş canım?(!)

Derdimize yanalım ey millet! Allah bize ne böyle mevkiler verdi ne de böyle zeki evlatlar.Yaaaa:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.