"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

23 Eylül 2012 Pazar

VAN DA BİR POLİS SIRTINDAN VURULDU

VAN'DA BİR POLİS SIRTINDAN VURULARAK ŞEHİT EDİLDİ!

Polislere AKP'nin veya geçmiş siyasilerin uşakları gözüyle bakıp, kestirmeden yargılamak kolaydır. Ancak yeryüzünde siyasetçilerin takdirleriyle yönetildiklerini, atandıklarını unutmamak gerekir. 

Van'da sırtından vurulan Polis Memuru Tuncay Akyüz'ün haberi için tıkla


Polisin en yüksek amiri Emniyet Genel müdürüdeğil, İçişleri bakanı ve başbakandır. Polis genel müdürleri, İl Emniyet müdürleri, Şube müdürleri, İlçe Müdürleri daima hükümet olan siyasi kadro tarafından tespit edilir. 

Sonunda Polis mevcut yasal hükumetin uygulamalarını yerine getirmekle mükelleftir. Polis beğenenlim veya beğenmeyelim devletin iç güvenlik kurumudur. İç güvenlik tehlikelerine karşı önelem alır. 

Bu iç güvenlik tehlikelerini de siyasi iktidar belirler. Ancak Van'da, Bingöl'de doğu Anadolu'dan İstanbul, İzmir, Edirne'ye kadar öldürülen, şehir edilen polisler sırtlarında taşıdıkları "Türkiye Cumhuriyeti" devletinin üniformasını taşırlar. 

1984'te PKK örgütünün Kenan Evren cuntasınca kurulmasından bu yana polis ve asker "taşıdıkları üniforma" yüzünden öldürülmektedirler. AKP'nin 10 yıllık açılım sıçılım siyasetleri sonucu her gün artan oranda sayılarını hesaplayamadığımız boyutlara ulaşan şehit asker-polis oranı AKP'nin 600 yıllık Yezid Kürt, Arap, Hıristiyan-Sabi-Yahudi Süryani ve Ermeni isyanlarının sonucunda başımıza getirilmiş "hıyanet örgütü" siyasetleridir. 

Doğuda ve terör örgütlerince şehit edilen asker ve polislerimiz "devleti temsil ettikleri, üniformasını taşıdıkları" için öldürülmektedirler. Van'daki polisimiz de haince sırtından bu nedenle vurulmuştur. 

Toprağı bol olsun, ailesine, polis teşkilatına ve milletimiz baş sağlığı dilerim! 

Artan şehitler ve Hatay olayları için TBMM'yi toplantıya çağıran CHP'yi duyamayan ama Amerika'lı bir Hollywood fahişesi için toplanan AKP hükümeti ve Cumbaba makamı sizce ne kadar VATANSEVERDİRLER?


Yine bu gün saat 10.00 sıralarında, "İslam Kürdistan'ı kurdurmak için 1916 yılı başlarında Gürcistan Tiflis'te Rus istihbarat polisine verdiği bilgilerle Van, Bitlis ve doğu Anadolu'nun işgalini sağlayan, düzmece bir operasyonla Ruslara sözde esir düşerek Türk ve Müslümanları Rus devrimcilerine karşı kışkırtan, bu arada onun ihanetinden altı ay sonra Yıldırım Orduları komutanlığına getirilen büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından bölgenin kurtarılarak "Kürdistan " kurulmasını engelllediği için Atatürk'ü öldürme teşebbüsünde bulunan ama başaramayan ardından ona ve devrimlerine karşı 26 Kürt isyanı çıkarılmasında "fikri ödnerlik" eden, Vatikan'dan İngiliz- Amerikan, Rus mason localarına kadar her türlü düşmanla işbirliği içinde bulunan, 1952'de Vatikan'dan" sadakat ödülü" alan (Kaynak; Deliüzzaman'ın "Tarihçe-i Hayatım" ve risaleleri, şuaları lemalarıdır.) İslâm Kürdistancısı Deliüzzaman'ı Said-i Kürdi'nin  memleketi Bitlis- Güroymak (Nors/Norşin/Nurs) yakınlarında bir askeri konvoya tuzak kuran Yezidi Kürt- Ermeni, Zerdüşt, Sabi-Hıristiyan-Yahudi Süryanilerden oluşan teröristler tek suçları "zorunlu vatan hizmetini yerine getirmek" olan askerlik görevlerini yaptıkları için uzaktan kumandalı mayınlarla tuzağa düşürülmüşlerse de bildirildiğine göre can kaybı bu defa olmamıştır.

Şehit çocuklarınız için ağlamak, yırtınmak yetmez. O kadar biz de üzülüyoruz. Gelmiş geçmiş hükumetleri, genelkurmay heyetlerini Kenan Evren'den başlayarak tazminat davası bombardımanına tutunuz!

 Nemrut ateşlerinden daha sıcak, Allah'ın cehenneminde bile olan eziyetlerde bahsi geçmeyen sıcaklıklardan daha sıcak ateşlerde rokaetatar ateşleri ile yakılarak külü bile kalmayan, olay yerinde bulunan insan kalıntılarından alınan parçalarından elde edilen DNA hücrelerinden ancak bir haftada kimlikleri tespit edilmeye çalışılan şehitl evlatlarımız Haçlı Avrupa ve Amerika işbirlikçisi terör örgütü ve hükümetlerin ve 12 Eylül 1980 darbecilerinin yürütttükleri Türk ve Müslüman dünyasını satan, "Haçlı Askeri" eden siyasetlerinin şehitleridirler.

Şehit çocuklarınız için ağlamak, yırtınmak yetmez. O kadar biz de üzülüyoruz. Gelmiş geçmiş hükumetleri, genelkurmay heyetlerini Kenan Evren'den başlayarak tazminat davası bombardımanına tutunuz!

Bitmeyen, arkası gelmeyen şehit cenazelerinin tek sebebi bu "hıyanet" yapılanmasıdır. 

Uyanın, hesap sorun artık ey millet!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.