"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

21 Ekim 2010 Perşembe

OBAMA’NIN BAŞKANLIGI HACLI SEFERINE DONDU



OBAMA'NIN BAŞKANLIĞI HAÇLI SEFERİ KAMPANYASINA DÖNDÜ



28 Temmuz 2009’da gazetelerde pek fazla yer etmeyen bir haber vardı.
Obama Nerede Doğdu?
Ozamanlar başlamıştı bu kampanya ama bu konuyu o zamanlar es geçmiştim.Olgunlaşşsın diye bekledim.
Şimdi acayip olgunlaşmış.

Maryland eyaletinde yaptığı bir konuşma sırasında kalabalık arasında bir kadının “Nüfus kağıdını göster Obama,sen nerede doğdun” demesi ile başlayan tartışmanın ABD senatosunda senatörlerin saldırıları ile sürdüğünü anlatıyordu.
Birkaç gün önce rastladığım bir İnternet sitesi,bu konuyu öyle ciddiye almış ki,bizim, Ergenekoncu medya ile  Tayyip Erdoğan-Fethullah Gülen yapılanmasının birbirlerine açtığı savaşı andırıyor ve inanın resmen “CRUSADE-HAÇLI SEFERİ” kokuyor.
Başta Obama’nın olduğu parlamento üyelerinin resimlerini koyup üstüne “dolandırıcı,sahtekar,oy verenler olarak enayi yerine konulduk,anayasa ile cehenneme gibi ifadeler yazmışlar.
Blog başlığına hareketli harflerle  “Obama’yı sınır dışı edin”,Sahte Başkan,sahte başkomutan,
İfadeleri,annesinin evlilik ve boşanma belgelerinin dışında bir çok diğer belge eksikliği ,Taliban militanlarının arabalara OBAMA adını yazdıkları resimler,CIA ajanı,yasadışı göçmen,gaspçı hakaretlerine bir de camii gezisinde çekilmiş resimlerini koymuşlar,altına da “Arap tanrısı Allah’a burnunu sürtmeye gidiyor açıklaması koymuşlar.Oysa İstanbul’a gelip de camii ziyareti yapmayan ABD görevlisi,başkanı var mı bilmiyorum.
Daha sayısız,asıllı-asılsız  iddialar,hakaretler,suçlamalar devam ediyor.

İKİZ KULELER’in yerine cami yapmakla Müslüman kökeni irdelenerek,aşağılanarak “Haçlı İttifakı” oluşturulmaya çalışılıyor.
Sayın Obama başkan olduğunda,G.W.Bush’un savaşçı,kanlı siyasetlerinden bıkan dünya ve Amerikan kamuoyu,onun ülkesine ve dünyaya barış getireceği umuduyla ciddi bir beklenti içine girmişti.Ayrıca Amerikan halkının hoşgörüsü de apayrı bir değer olarak dünya milletlerine takdim edilmişti.
Oysa,şimdi görüyoruz ki,Barack Obama,ABD başkanlığına sade ve sadece “Haçlı Kampanyasına” alet edilmek için getirilmiş.
ABD’yi elinde oynatan küresel sermaye bu adamı “Müslüman ajan” olarak işlemekte,Haçlı Kampanyalarını coşturmaktadır.
Kasım seçimlerinde büyük yara vermeyi başarabilmeleri halinde erken bir seçimle gene “neocon’cu” Bush grubunu iktidarda görebiliriz.
Bush'un Haçlı Saldırısı -Yecüc-Mecüc Avrupa Gok ,Dev-Rusya Magok-Cüce Saldırısı Türkiye Bush yanında
Görüldüğü gibi "Armageddon Savaşı" diye sadece ben yazmıyorum.Yukarıdaki harita da bu şüpheler üzerinde yazıyor.gordspoetryfactory.blogspot.com/2009/05/bush-...
Üç yıldır savuna geldiğim iddialar ne yazık ki tek tek gerçekleşmektedir.Bizde AKP başkanlığındaki Türkiye-Suudi Arabistan ikizlerinin başlattığı küresel sermaye destekli “Hilal Blogu” çalışmaları, ABD’de, Müslüman düşmanlığı kampanyalarına ek olarak Obama’nın hedef haline getirilmesi ile sürmektedir.
Müslüman ve Hıristiyan dünyası işgalci,Siyonist,Semitik  küresel sermaye tarafından resmen azdırılmakta,çıldırtılmaktadır.

Bunlar dünya barışının artık bittiği anlamına gelmektedir.
Sayın Obama’nın neden başkan seçildiği de ortaya çıktı.”Amerikan Hoşgörüsü” diye başlayan olay,”Haçlı Seferi” kampanyası ile sonuçlanmaktadır.


Amerikanın verdiği gizli,asılsız vaatlerle,Avrupa'yı yönetme hayaline düşen geç emperyalist Almanya,iki dünya savaşına girmiş,60.000.000'dan fazla insanın hayatına mal olan bu iki savaştan da,kafasına yediği  Amerikan yumruğu ile  nakavt olduktan sonra şöyle bir söz etmişti;
-"Amerika sahte liberal,Avrupayı kendisi yönetmek istiyor".
Bu günün Amerika'sı da kendisini dünya köyünün muhtarı ve tek yöneticisi görüyor.
Ve ,
Amerika gerçekten hem faşist hem de sahte liberal olduğunu kanıtlamıştır.

Dünya milletleri acilen,Amerika'yı idaresinde bulunduran bu küresel sermaye ile bağlarını koparmalıdır.
Nasıl olacaksa olmalı ama bu yapılmalıdır.Devlet ve büyük zenginlikleri yönetmek her zaman kaymak yemek değil bazen de kafa ütülemektir.

Bunca yıldır yediniz,şimdi de ütüleyin bakalım şu kafaları da bir barış ortamı kurun ey siyasiler,düşünürler,çok bilenler ve çok zenginler.Şimdi halkınıza olan borcunuzu ödeme vaktiniz geldi.
Yoksa vatandaşlarınızı kıydıracak,zenginliklerinizi elinizden alabilecek,topraklarınızı işgal ettirecek projelere tepkisiz mi kalacaksınız?

Siz de mi işbirlikçisiniz?
Haydi herkes göreve!

Yahu bir şey olur da ben bu defa halkı çıkmam umarım.Çünkü hiç haklı çıkmayı istemediğim konu bu konudur.

İşte, Afganistan-Irak’ta çalışmış bir yarbayın kendisini kahraman ilan ettiren,Obama’ya verdiği dilekçesinde, resmen ABD başkanına “kimliğiniz gösterin” çağrısı yapılmaktadır.

Adilyargıç/keykubat


İşte o dilekçenin Türkçe çevirisi;

Sayın BAŞKAN,

Amerikan silahlı Kuvvetlerinin seçkin bir üyesi olarak 17 yıldır ülkeme deniz aşırı görevlerde
Bosna-Hersek’te ölümcül komando harekatlarından sona Afganistan oradan ‘Irak’ta görevlendirildim.Daha geçenlerde,tekrar Afganistan’da ikinci kez savaş düzenine katılmam için emir aldım.Aldığım emirde,doğum belgem,ikamet adresim  ve diğer kimlik belgelerimi de yanımda götürmem istendi.
2008’den beri gerçek doğum yeriniz ile ilgili sıkıntı yaratan raporlarda  gerçek doğum belgenizin olmadığı halktan gizlendiği yazılı.Havai Nüfus Bakanlığı,göstermiş olduğunuz doğum belgenizin gerçek olmadığını söylüyor.Bir çok insan doğum belgenizin lazer pirinterle 2007’de üretildiğini iddia ediyor.
Basının aşırı baskısı üzerine senatör 2008’de  Mc Cain’in Panama Kanal bölgesine ait bir nüfus kağıdı ürettiği,Senato Adalet Komisyonunun da bunu gerçek doğum belgesi olarak onayladığı bu doğum belgesi ile yasal olarak başkanlık etme yeterliliğiniz olduğunu onaylamışlardır.Oysa her Amerikalı ülkenin bir ucundan öbür ucuna seyahatlerinde, hastanelere başvurduklarında gerçek kimliklerini göstermek,kanıtlamak zorundadır.

Senato,kimliğinizin yasallığı ve sizin Kenya’nın başkenti Mombasa’da doğduğunuz,babaannenizin Kenya-ABD büyükelçiliğinin kayıtlarına istinaden iddia edilen  Kenya vatandaşlığınız konusunda yapılan bir radyo programı konuşmasındaki iddialara karşı suskun kalmaktadır.
 Sizin başkanlığınızın yasallığı konusunda sıralı amirlerimin görüşlerini aldım.Senatoya yaptığım başvuruda yanıt almakta başarısız oldum.Benim “başkomutanım” olarak görev yapıyorsunuz.

Havai Nufus  Bakanlığından ve doğmuş olduğunuz hastaneden geçerli doğum belgenizi almanız ve bunu herkese ispat etmeniz üzerinize düşen bir yüktür.
Anayasaya  uygun olarak bir “başkomutan” sıfatıyla hizmetinizi yürütmenizi Amerikan halkına  daha fazla zarara neden olmadan ispat etmelisiniz.
Afganistan’daki görevime gitmeden önce,anayasaya uyulduğunu gösteren delillerin temin edilmesi benim daha huzurlu olarak yeni görevime başlamamı ve askerlerime hükmetmemi sağlayacaktır.
Ülkesine en üst düzeyde hayatından vazgeçebilecek şekilde hizmet etmek için hayatlarını ris altına sokanların,anayasa bağlılık yeminine sadık kalındığını bilmeyi hak etmektedirler.
Anayasaya uygun olarak ülkeye hizmet edebileceğinizi,başkomutanımız olabileceğinizi belgeleyemediğiniz takdirde,ben ve diğer bütün subaylar yasal olmayan emirleri uygulamaya başlayacaklardır.
Efendim,bu yüzden,göreve uygunluğunuzu kanıtlayan gerçek doğum belgenizi ortaya koyuncaya kadar,göreve uygunluğunuzun ispatlanmamış iddiaların çevresinde oluşan şüpheler yüzünden görevime,verilen askeri emirlere uymakta iyi olamayacağımı belirtirim.

Türkçe'ye Çeviren ;Adilyargıç/keykubat 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.