"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

11 Aralık 2008 Perşembe

AYDINLAR VE ÜNİVERSİTELER NE YAPAR

AYDINLARIMIZ,ÜNİVERSİTELERİMİZ ve DİĞERLERİ


Sayın Soner Yalçın Türk solu’nun kendi değerlerini bilmediği kanaatine varmış ve bir yazı yazmış.

Yok, Hallac-ı Mansur ve Şeyh Bedrettin gibi ilkel komünistlerden tutun da belsoğukluğu gibi cinsel hastalıkları tedavi etmesi ile meşhur,türbesi bile halen bu amaçla ziyaret edilen Kastamonu’lu Ömer Sikkini ye kadar bir liste sıralamış.

Ben de bir şeyler yazmadan duramadım.

65 yıldır solun ve aydın geçinen herkesin “biz din konusunda konuşmayı tercih etmiyoruz” diye diye günümüzdün manzarasını yarattılar.Bunu da kasıtlı yaptılar.Çünkü hepsinin de kökü Amerika’ydı.

Toplumlar,aydınlarının ağzına inek gibi bakacaklarına kendileri aydınlanmayı seçmelidirler. Bu gün 21.yüzyılı yaşıyoruz ama 85 yıllık Cumhuriyet deneyimi ne halkımıza ne aydınımıza bir şey vermemiş.

Üniversite profesörlerimiz ve rektörlerimiz,yargıçlarımız,Alevi dedesi yani Pir,Şıh, veya toprak ağası.

Adama bakıyorsun komünist,sosyalist söylemlerde bulunuyor bakıyorsun cem evinde ya ayin düzenliyor,el öptürüyor ya da el öpüyor,köy ağasının önünde diz çökmüş,talimat alıyor.

İşte bu günkü ayrılıkçı Kürt hareketi de tamamen bir feoadal ve ruhban hareketidir,hiçbir Kürt ağasından pirinden,şıhından ayrılmak istemiyor.

Ama sorarsan devrimcidir.Teröristler de devrim şehididir.

Nasıl solculuk,nasıl devrimcilik,malum partinin en kafa adamları bile toprak ağası,şıh,pir vs.vs.

Devletin sağlık memuru doğum kontrol eğitimi verir,kimse gelmez bir memuru tehdit edip sürdürürler.Sonra da sağlık memuru gelmiyor diye şikayet ederler.

Bunları yapan bu dedeler il şıhlar değil mi?

Tek istekleri Türkiye’yi bölüp bir Kürdistan kurmak ama İstanbul,İzmir ve Akdenizden de hiç biri çıkıp gitmiyor.

Neden?

Kendileri de ne mal olduklarını bildikleri için elbette.O devlet 24 saat bile yaşamaz.Ne Almanya’dan döner bunlar ne de Türkiye’den.

Amaçları eşkiyalık,hırsızlık,devleti milleti,soyabildikleri herkesi soymak.

İstanbul sahilleri serseri Kürt it kopuk dolu.

Piknik yapıyoruz akşam bir Kürt it geldi.Bundan bundan ver çabuk işim var gideceğim.Hadi hadi.

Masamızdaki yemekleri doldurmamızı emrediyor it.

Vurunca götüne tekmeyi köpek gibi boyun büküp yalvarıyor şerefsizler.

Karakola giden,yolda bir şey soran vatandaşa, kötü muamele yapan polise sor nereli olduğunu kesin Kürt’tür ve terör örgütü yandaşıdır.

Halkın devlete bağlılığını bozmak için sistemli yapıyorlar.

Bunları buralara dolduran Amerika ve Avrupa’nın başımıza tayin ettiği o aydınlar, siyasetçiler, profesörler, değil mi?

Her gün düzenledikleri yardım kampanyalarını kendi hesaplarına ya da köy ağalarının hesaplarına aktarıp,bunları da Türk yurduna doldurup insanımızın huzurunu bozuyorlar.

Bu şartları bu aydınlar yaratmadı mı?

Onlar sadece işlerine gelen şeyi bilirler.Milleti birbirine düşürüp herkesi soymayı.

Adnan Menderes Üniversitesinde felsefe bölümünde Kürt öğrencilere sınavlarda özel test usulü sınav yapılıyormuş.

Daha neler duyacağız.

Yarın öbür gün test usulü filozoflardan felsefe öğreneceğiz ve diplomalarını gözlerimize sokup bilgiçlik taslayacaklar.

Türkiye’de ne sol ne aydın var.Herkes feodal,ruhban ve her şey torpil,açıkça her dümeni çeviriyorlar.

Avrupa Parlamentosu heyetlerine kafa tutan bir Başkent Üniversitesi çıktı bir de İstanbul Üniversitesinde bir hocamın İsrail elçisini kovmuş.

Hani başka Türk,vatansever üniversite yok mu?

Tepki koymayan diğer üniversiteler Kürt Üniversiteleri mi?

İktidar muhalefet halen Amerika Avrupa birliği.

Avrupa birliği ve Amerika kadar başlarınıza taş düşsün.


Keykubat