"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ekim 2008 Cuma

BATIDA KÜRT İŞGALİ SÜRÜYOR

Türk Yurdunda Kürt İşgali Sürüyor.........


İsmet İnönü’nün 1948 yılında çıkardığı Askerlik yasasından bu yana çok günler geçti.İsmet Paşa’da da bu dünyadan göçtü gitti.Ancak o zamandan beri mevcut askerlik yasasında herhangi bir değişiklik hiç yapılmadı.

Doğuda ağaların,pirlerin,şeyhlerin kölesi olarak yaşayan Kürtler,doğal liderlerinin önayak olmaları ile de askerlik yaptıkları Türk Yurdu olan İzmir’e kadar her yere belirli bir plan dahilinde yerleştirildiler.

Yerleştikleri bölgelerdeki Türklerin mallarına el koymak,kendilerine engel olanları öldürmek, gerektiğinde memleketlerinden yardım isteyerek doğudan adam getirterek yerli halka saldırma gibi yıldırma siyasetlerine Jandarma,Polis gibi güvenlik güçlerinin de “doğu kökenli” olmalarının verdiği avantajla da susturulan Türk halkı,köyünü,kasabasını savunmakla suçlu ilan edilip cezaevlerine atılarak susturuldu.

Bu şartları hazırlayan diğer bir Kanun Maddesi de “İç Hizmet Kanunuydu”.Bu Kanuna göre güvenlik güçleri memleketleri ve komşu illerde görev yapamıyorlardı.Batılı memurların çoğunluğu doğu illeri ile Karadeniz bölgelerinde istihdam edilmekteydi.

Böylece,Türklerin kendilerini haksızlık karşısında savunma olanakları da kalmıyordu.

Yani devlet,Türkleri,çıkan Kürt İsyanlarına karşı sürüyor,kıydırıyor yetmezmiş gibi isyancıları da bir de Türk Yurdunda zorunlu ikamete tabii tutuyordu.

Ama ,köyünü kasabasını,kendi toprağını çeteler halinde işgal eden Kürtlere karşı savunduğunda,Kürtler gibi sürgüne değil doğrudan cezaevine kapatılıyor veya,yasal bir kılıf uydurulup vuruluyordu.

Ermeni İsmet İnönü paşanın bu gayretleri onun diktatörlüğü ile desteklenince de Türk’ün toprağını savunması bir hayal oluyordu.

60 yıldır uygulanan bu politika sayesinde Türk yurdunda,içinde Kürt bulunmayan bir köy dahi kalmadı.


Ne zaman bir Türk,o da Memur olarak doğuya gitse “Burası Kürdistan’dır,burada durmayın, defolun gidin “ denilerek tehdit edilmekte,her türlü baskı ve tehdit ile yıldırılmakta,oralarda mal mülk edinmesi engellenmektedir.

Hala,Cumhuriyet dönemi boyunca Doğu Anadolu Bölgesinde maden arayan,oralara,baraj, köprü,yol yapmak için giden görevli devlet memurlarının akıbetleri on yıllar sonra bile aydınlanamamıştır.

Cumhuriyetin ilanından sonra Türk Toprak ağaları ve doğal kitle önderleri planlı bir şekilde tasfiye edilmiş ve Türk Halkının Ermeni İsmet’in yarattığı siyasete karşı koyma olanağı ortadan böylece kaldırılmıştır.

Oysa bu gün bile doğuda hala,adi bir suçluyu bile yakalamayı aşiret reisinin,ağanın,şeyhin izni olmadan ne ordu ne de polis gerçekleştirmemektedir.

Sınır kaçakçıları,eşkıyalar, Kürdistan kurmak isteyen isyancılar,Anadolu’yu nüfus artışı ile Kürtleştirme ve işgal siyaseti güdenler devletin başına geçmiş her şeye İnönü’den bu yana hakimdirler.

Bu direnişe örnek son olay yeri olan Balıkesir-Ayvalık ilçesi Altınova beldesi’ne DTP parti heyeti gitmiş.Bu açıkça yaptıkları işgale ABD-AB desteği sağlamakla tehdit etme amaçlı değilse nedir?

Yıllardır iç isyanlarla kıyılan Türk Milletinin elinden Türk yurdunun son kalan yerleri de ”devlet eliyle “işgal ettirilmektedir.

Türkler hak aradıklarında "Gerginlik yaratmak,olay çıkarmak,ülkenin bütünlüğü" gibi uytumacalar öne çıkarılıp,haklı direnişleri en sert şekilde bastırılırken,Kürtler yaptıklarında ise onlar hep "mazlum,yardıma muhtaç,zavallı" halk olarak korundular.Bu olayda da olan başka bir şey değildir.

Türk Milletinin kendinden başka desteği ne yazık ki yoktur.

Türk Milleti kime oy verdiğine dikkat etmezse,birlik olmazsa yakında kıyılarak ve asimile edilerek tarihten silinme tehlikesi altındadır.

Yazıma konu olan son olay aşağıdadır.
Keykubat

Ortalık savaş alanına döndü 01.Ekim.2008

DHA

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Beldesi'nde M.A., aralarında daha önceden husumet bulunan 23 yaşındaki Oğuz Dörtkardeş'in de aralarında bulunduğu grubun üzerine kamyonetini sürdü.

ORTALIK BÖYLE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kamyonet altında sürüklenen Dörtkardeş olay yerinde hayatını kaybederken grup içinde bulunan 7 kişi yaralandı. Olayın beldede duyulması üzerine yerli halk, bazı vatandaşların ev ve iş yerlerinin camlarını kırdı. Beldede jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 23 yaşındaki Oğuz Dörtkardeş, Ahmet Erkul'a ait bakkalın önünde otomobilinde yüksek sesle müzik dinledi. Erkul ve apartmanda oturan bazı apartman sakinleri, Dörtkardeş'i uyardı. Kendisini uyaranlarla tartışan Dörtkardeş daha sonra buradan ayrılıp aynı cadde üzerindeki evinin önüne gitti. Apartmanda oturan bazı vatandaşlar durumu, Dörtkardeş ile aralarında husumet bulunan M.A.'ya haber verdi.

KAMYONU ÜZERLERİNE SÜRDÜ

Tartışmayı duyan M.A., iddiaya göre 10 YU 130 plakalı kamyonetini, evleri önünde sohbet eden, aralarında Dörtkardeş'in de bulunduğu grubun üzerine sürdü. Kamyonet altında sürüklenen Dörtkardeş, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda, Tariş’te bekçi olarak çalışan Ezer Kırcalı (31), Ercan Taşkıran (31), Hamit Timsa (40), Adil Sarıhanlı (27), Mustafa Kaçar (25), Murat Kılınçoğlu(39) ve Enver Ceren (40) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken durumu ağır olan Kırcalı, ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın ardından M.A., güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Yaşanan olayın belde sakinleri arasında yayılmasının ardından tepki gösteren yerli halk, işlettikleri iş yerlerinin ve bu kişilere ait evlerin camlarını kırıp tahrip etti. Öfkeli kalabalık bir vatandaşa ait olan evi de ateşe vermek istedi, olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Bir vatandaşa ait minibüs de yan yatırılıp tahrip edildi.

Güvenlik güçlerinin olaylar karşısında yetersiz kalması üzerine ilçeye Balıkesir ve Ayvalık jandarma komutanlıklarından yaklaşık 200 jandarma (robokop) ve Emniyet Müdürlüklerinden polis takviyesi yapıldı. Yerli halkın sakinleştirilmesinin ardından güvenlik güçleri bölgede önlemler aldı.

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, İl Jandarma Komutanı ile birlikte bölgeye gelip gelişmeler hakkında bilgi aldı ve öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı.

İKİNCİ KEZ HAYATA DÖNDÜRÜLEMEDİ

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Beldesi'nde M.A.'nın üzerlerine kamyonet sürdüğü ve Oğuz Dörtkardeş'in ölümüne neden olduğu olayda ölü sayısı 2'ye yükseldi. Ayvalık Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak sevk edilen 31 yaşındaki Ezer Kırcalı, hastanede hayatını kaybettikten sonra yapılan kalp masajı ile hayata döndürüldü. Daha sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı fakat talihsiz adamın durumunun kötüye giderek kalbinin ikinci kez durduğu ve yapılan kalp masajına rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Böylece olayda 2 kişinin öldüğü, hayati tehlikeleri bulunmadığı bildirilen 6 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

İLÇEDE GERGİNLİK

Bu arada ilçede gece yarısı gerginlik arttı. Toplanan bir grup ilçe halkı 'Kahrolsun PKK' diyerek slogan attı. Güvenlik güçlerinin dağıtmak için müdahale ettiği gruptakilerden bazılarının gözaltına alındığı belirtildi. Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu'nun geceyi beldede geçireceği ve olayla ilgili bugün (çarşamba) açıklama yapacağı bildirildi.

15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Beldesi'nde M.A.'nın üzerlerine kamyonet sürüp, Oğuz Dörtkardeş ve Ezer Kırcalı'nın ölümüne 6 kişinin de yaralanmasına neden olan olayın ardından, gece ilerleyen saatlerde toplanıp sloganlar atarak yürüyen 15 kişi güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Böylece olaylarla ilgili komyoneti kullanan M.A. ile birlikte gözaltına alınanların sayısı 16'ya ulaştı.

Gece yarısı yaşanan gerginliğin ardından beldedeki sokakların boşaldığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin aldığı önlemler devam ediyor.

2 yorum:

  1. sallamaya bak ben şırnakta askerlik yaptım jandarma kim suçluysa alırdı kimseyde sormazdı

    YanıtlaSil
  2. Karahanlı, gerçek sallayan palavracısın sen. Sen okuduğunu bile anlamaktan aciz olduğunu göstermişsin. Şırnak'ta askerlikle yazının ne alakası var. Sen Şırnak'ta karakoldan dışarı çıkabildin mi ki?
    Memleketin hali ortada.
    Şırnakta sokağa çıkma yasakları Jandarmanın her suçluyu almasından dolayı mı ilan ediliyor? Bu yüzden mi özerklik ilan ediyorlar? Mal.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.