"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

14 Eylül 2008 Pazar

AL TAKKE VER KÜLAH AMERİKA

AL TAKKE VER KÜLAH AMERİKA

1946 yılında II.Dünya Savaşı sonrasında,medar-ı iftiharımız (!) İsmet İnönü paşanın bu savaş boyunca ,İngiltere Başbakanı Churchil’in talimatları doğrultusunda izlediği “aman savaşa girme,sizi savaş sonunda kurulacak uluslar arası bir yapılanmaya anca o şartla kabul ederiz” nasihatine uygun siyasetinin sonuçlarını İsmet Paşa o zamanki SSCB’nin Kars, Ardahan ve boğazları geri istemesi şeklinde alınca bir “yusuf yusuf “ siyaseti başlar.


Almanların 24 saat içinde Yunanistan’ı işgal edip sınırlarımıza dayandığında korkudan,birden kurdeşen dökmeye başlayan İsmet paşa,Enver Paşayı,Atatürk’ü,Türkiyat araştırmaları konularını ve Turancılık siyasetini hatırlar ve Alman büyükelçisi Von Papen’in de yardımları ile hemen “Turancılık akımını” oluşturur.Bu akım önce Millet Partisi,CKMP ve günümüzün MHP’sinin temelini oluşturur.

Bayan Clinton çok çalışınca Bill yeni yol bulmuş:))
Savaşı kaybedince de Rusya’yı kızdırma korkusu ile de oluşturduğu bu “faşist yapılanmanın” yöneticilerini toplar ve içeri tıktırır.Türkeş’in de tırnaklarının sökülmesi olayı bu zamana denk gelir.

Stalin’in ciddi tepkileri İsmet Paşayı yeni arayışlara iter.İngiltere’nin verdiği cesaretle Amerika’ya müracaat edilir.Gelişmeler üzerine Rusya tepkisini koyar ve Bulgarlar bir uçağımızı düşürür vs vs olaylar uzar gider,radyolarda millete piyano konçertoları,Mozartın bilmem kaçıncı senfonileri sabah sabah millete “Atatürkçülük” adı altında dinletilir.

Acilen İngiliz’in “Serbest demokratik siyaset” ilkesine sarılır ve Demokrat Parti ve diğerleri kurulmaya başlanır.

İsmet paşa Türkiye’si artık “Atatürk Türkiye’si” değildir.Ülkemiz, İngiltere’nin “Amerika Kıtası Şubesi” olan Amerika Birleşik Devletleri ile İngiltere İmparatorluğu’nun güçlü kollarına teslim olmuş,gevşek yalama bir devlet haline gelmiştir.
Amerika'nın Demokrasi Hediyeleri
Demokrasiye gelmezsen o sana gelir
Sevr Antlaşmasında konulan “İslam ve hilafet yasağı”nı tanımayıp,Kuranı Türkçe’ye çevirten,Hadislerin hurafe olanlarını temizletip,Türkçe olarak Hadis kitabı yazdıran,Musul-Kerkük,Dış Türkler gibi “Misak-ı Milli ve OTİ siyaseti güden Atatürk gitmiş,yerine,İngiliz uşağı,Kürdistan’ın temelinin atan,Kürtleri eğitmek için yurt dışına gönderen,Türk yurtlarını işgal ettiren emperyalist yalaması bir korkak,ürkek İsmet İnönü Paşa gelmiştir.

II.Dünya savaşının yarattığı bunalım halkı canından bezdirmiştir,halk yeni bir arayışla kendini bu sıkıntılardan kurtaracak diye Menderes’e sarılır.

Sarılır da ne olur?

Teslim ettiğimiz Demokrasi
İyi olacak diye askerimiz taaa Kore’lere gönderilir sonuç bir çok asker kaybı vs vs ardından 1952 yıllarına gelindiğinde Churchil’in dediği adı NATO olan bu birliğe Kore şehitlerinin kanları üzerine gireriz ve Amerikan askerlerini Rusya’ya karşı “koruyucu” olarak davet ederiz.

Ama bu adamların halkımıza,devletimize karşı işleyecekleri suçlara karşı tedbir olarak, hakkımız olan “ülkemizde yargılama hakkını “ da anlaşmaya yazmayacaklarını söylemelerine rağmen imza atarız.


Anlı şanlı milletimiz Amerikancı İsmet Paşa’dan kaçıp Adnan Menderes’e sığınmış,iktidarda yine Amerika vardır.(1)

Amerikan askerleri,”bunlar yecüc mecüc” her gördüklerinde genelevlerini bizim için temizletip, bedava taksilerle geneleve bizi taşıyorlar,bu defa biz gidelim de onları zahmetten kurtaralım” diyerek (belki), İncirlik ve Samsun Radar üssü civarındaki kasabalara bir gece vakti ansızın dalıverirler ve halka toplu tecavüzler yaparlar.

İncirlikteki olayda tecavüz edilenler arasında bir bakanın karısı ve üç kızı da olduğu söylenir.Dünya tarihine “bağımsızlık Savaşı” ile nam salan “Türkiye” birden “Tecavüz Mağduru” Türkiye oluverir.

Japonya'ya verilen demokrasi hediyesi A.Bomb.adı İbne
Fatura tabii ki Menderes’e kesilir,Menderes ve iki arkadaşı kelleyi verirler.1961 askeri müdahalesi olur.İhtilali yapanların önayak olanı Cemal Gürsel Paşa Cumhurbaşkanı iken ilaçlanır,hemen Amerika’ya gönderilir ve oradan da ölüsü gelir.Milliyetçi-Atatürkçü kadro İsmet tarafından tasfiye edilir.

İktidarda gene Amerika vardır.(2)

1971’e kadar sol hareket güçlenir,İsmet paşa bizzat solun güçlenmesinde ön ayak olur.Ama ,plan Rusya’nın değil Amerika’nın planıdır.Muhtıra verilir,solcu birkaç üniversiteli,tahrik edilmiş,ABD ajanlarınca bu işlerde yetiştirilmiş vatansever gençler idam edilir.Ardından iktidarda yine Amerika vardır.(3)

Tekrar sol güçlendirilir,önü alınamayacak diye korkudan İslamcı ve Ülkücü gruplar devlet eliyle desteklenir,komando eğitimleri verilir ve solcuların üzerine salınır.Baş edilemez,sol iyice güçlenir ve Amerikan güdümlü generaller yine 12.Eylül 1980 yönetime el koyarlar.

Sonuç, iktidarda gene Amerika vardır.(4)

Hindi ne arıyor?
“Orduyu Modernizasyon” adı altında PKK terör örgütü yaratılır,örgütün ileri gelenleri ve devletin bazı seçilen bürokratları Amerika’ya gönderilir.Kim bilir,bir odada Öcalan ve arkadaşları “terör nasıl çıkarılır” eğitimi alırken,ileride siyasi parti başkanı bile olacak birileri de “anti terör” eğitimi alırlar.Belki tenefüste birlikte çay kahve bile içmişlerdir.

1991-94 arasında ordu içinde bu hareketin “orduyu modernize etmek” değil de “devleti bölme” siyaseti” olduğunu kavrayan bazı askerler bir direniş başlattıysa o zamanın Kürt kökenli baş komutanı tarafından pasifize edilirler.Şöhretli olan bir kaçı esrarlı cinayetlere kurban giderler.Hatta bir Cumhurbaşkanının da şaibeli ölümü olur.

Ardından gelen gene Amerika’dır.(5)

Biz değil ABD halkı da siyasilerini beğenmiyor
Yani Amerika’nın siyasetini güden iktidarlar gelir.O da yıpranır ve koalisyon gelir adı da Refah-Yol’dur.Bunlara karşı da “laiklik elden gidiyor” diye bir yaygara başlar ve birisi çıkar “Amerika da Avrupa da bizi istiyor “ der ve Alman dünürü ile görüşüp Amerika’da derin devletten birilerini ikna eder,Ankara’da tanklar yürür ve ardından Alman dünürü olan adam Başbakan olur ve iktidarda yine Amerika vardır.(6)

03 Kasım 2002’ye kadar geçen zamanda Amerika ve Avrupa’nın çok sevdiği bu hükümet de yıpranır,yaptıkları dolandırıcılık ve hırsızlıktan sokağa çıkamazlar,arabalarını tamire götürdükleri sanayi sitelerinden ,esnaflarca kovulurlar.

Gelen iktidar AKP’dir iktidarda gene Amerika vardır.(7)

Üstüme basma!!!
Şimdi AKP’de yıpranmış ve aleyhine kampanyalar ABD’nin değişmez işbirlikçisi olan sermaye kurumlarınca desteklenerek yapılmaktadır.AKP’ye alternatif olarak zaten içlerinden ayrılan biri “sigorta parti” olarak kurulmuştur.


Ardından gelecek yine Amerika’dır.(8)

Bence boşuna uğraşıyoruz.Başında dört tel saçı olan kelin düzelttireyim derken üçünü berbere yoldurmasından sonra “bırak dağınık kalsın” demesi gibi mi desem,”Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir üzer, sonra buldurup sevindirirmiş” mi desem yoksa,keloğlan filmlerinin değişmez tekerlemesi olan;

Al takke ver külah “İktidar = Amerika” mı desem nasıl isterseniz öyle yorumlayın ama hep Amerika çıkıyor be vatandaşlarım.

Ben sadece tarihimizden sekiz tane ciddi olayı aldım,aslında her kavgadan galip Amerika çıkıyor vesselam.

Amerika İslam korkusu 
içinde mi?
Koca dayağından baba evine sığınan kadının kocasının kapısına gerisin geriye atılması gibi bizi durmadan Amerikan kapısı önüne atıyor bu iktidarlar ve bürokratlar sayın vatandaşlarım.

Dünyanın her yerinde sihirbazlar var.Televizyonlarda,sirklerde seyrediyoruz.Şapkalarından tavşan,güvercin,kurdele gibi farklı şeyler çıkartıyorlar.Hatta adam çıkartanları da var.
Bizim siyasi ve askeri sihirbazların şapkasından da “daima Amerika” çıkıyor.

İktidiar Amerikancı,
Muhalefet Amerikancı,
Ordu ve iş adamları Amerikancı,
İşçi-memur sendikaları Amerikancı,
Halk A.B.+Amerikancı,
Bölücü terör örgütü Amerikancı.

Öyleyse, iktidar değişirse ne değişir?
Amerika sabit kalır, devleti soyanlar değişir.

Değiştiremeyecek miyiz bu sihirbazları?

Aymayacak mıyız hala?
Boş işler cumhuriyeti diye boşuna mı yazıyorum ben?

Sağ,sol,alevi-sünni,Türk-Kürt,sivil-cunta derkeeeeeeen.........
Al takke ver külah, aaaaaaaaaaaaa Amerika!!!!!!!

Keykubat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.