"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Yusuf Hallaçoğlunu Tebrik Ederim.

Sayın YUSUF Hallaçoğlu’nu Tebrik Ederim.

İlk açıklamasını okuduğumda önce beklemeyi tercih ettim.Bana net gelmedi.Sonunda bir makaleydi.Ancak ,ardından Yeniçağ ,KanalB gibi kanallarda canlı yayından basın açıklamasını seyrettim ve can kulağımla dinledim.Bana bir bilim adamının doğal konuşmasından ve çıkardığı sonuçları açıklamasından başka bir çağrışım yapmadı.

Fransa Cumhurbaşkanı Madamme Mitterand’ın arkasına saklanan bölücü örgüt mensuplarının mecliste yaptıkları terbiyesizlikler bu gün onları meclise taşıdı.Bu işbirlikçi hükümet sayesinde elbette.

Bu “Alevi Bektaşi Federasyonu” nedir bilmem .Alevilerle bir sorunum yok ve dostluğum da çoktur.Ancak bu geçenlerde AB’den “Özerklik” isteyen bir Alevi topluluğu vardı.Yabancı kaynaklarda gözüme çarpmıştı.Acaba bu onlardan mı yoksa Yusuf Hoca’nın dediği “Dönme Ermeniler” cemaati federasyonu mudur bilmem.

Toplantı sırasında ihanet kokan iki soru dikkatimi çekti;

1- 1- Siz bu araştırmayı “Güvenlik birimlerinin isteği doğrultusunda mı yaptınız?”

2- 2- Bütün Aleviler Ermenidir mi diyorsunuz?

Adam açık ve net olarak diyor ki “Tehcir sırasında,bazı Ermeniler kendilerine “Alevi Kürt” kimliği vermiştir. Ve Tehcirden kurtulmuştur.”Yani bunlar bu gün bir cemaat olmuşlardır.

Bunda yanlış ne var.İsmi lazım değil benim tanıdığım bir Ermeni iş Adamı da aynı bahane ile kurtulmuş olduğunu,Erzurumlu Türk ailelerin dostluğu sayesinde tehcirden kurtulduklarını anlatmıştı bana.

Ermeni bazı şaşkınlar Rus İşgalinden faydalanarak masum müslüman halkı evlerinde ve camilere doldurup yaktıkları sırada bazı Ermenilerde çok sevdikleri müslüman komşularını aynı yolla kurtarmışlardır.Buna dair hikaye dinledim ama kaynak okumadığımı da belirteyim.

Rus İşgali sonunda da bazı müslüman aileler sevdikleri Ermeni komşularını aynı şekilde “Kürtlerin katliamlarından” kurtarmışlardır.

(Çünkü bu bölgede özellikle Türkler ve müslüman kürtler Ermeni çetelerce camilere doldurularak diri diri yakılarak öldürülmüşlerdir.Türk sayısı da bu bölge Rus işgalinden (1876-1918) dolayı ya kıyılmışlar ya da göçe zorlanmışlardır.Erzurum’a kadar olan bölgeye de “Göçmen dahi” yerleştirilememiştir.Bu nedenle bölgede Türk yoktur.Ne Ermeni katliamı için ne de iftiralara uğramak için.)

Bu gün bir cemaat oluşturacak kadar kalabalık Ermeni grubu ,bu topluluğun kalıntısı ise bu gurur vericidir.Bununla gurur duyulacağı yerde,kurtarılan bu Ermenilerin yine düşmanla işbirliği yapmış torunları olan bu “Adı Alevi “ olan hainler (Gerçek Aleviler lütfen alınmasınlar.Onlar için hiçbir sözüm yoktur.Kastım ortalığı bulandıran maskeli dönmelerdir.Şamanı da ,ateisti de animisti de bu dünya vatandaşı olan herkese saygım vardır.Hainler hariç). bu kadar tepki gösterme cesaretini herhalde kanlarındaki “AB-ABD” ekmeğinden bulmaktadırlar.

Bu Alevi Bektaşi Federasyonu temsilcileri her kimseler ve her kime hizmet ediyorlar bilmiyorum.Bazılarının terör örgütü ile aynı çanaktan yedikleri zaten belli.Kardeş kanını dindirmek için tarihi gerçekleri göz önüne koyan bu adam düşman ilan edildiğine göre ,Sayın Yusuf Hallaçoğlu Büyük bir iş yapmış diyebiliriz.Bu zamanda Hepimiz Ermeniyiz” diyenler revaçta. Ne de olsa. Bu büyük insan bir cesaret gösterip kazara yaptığı bilimsel açıklama sonucunu söylemiştir ve kendisini “Avşar boyundan bir Türk” olarak tanıtma “GAFLETİNDEJ)” bulunmuştur.Bu gafletinden dolayı kendisine “Hayran KALDIM” Bu zamanda büyük APTALLIK.J)

Bu hükümet zamanında hain potansiyelindeki artış AB yasalarının verdiği serbestlikten gelmektedir.

Kendisine “Türküm” diyemeyen,kendisini eleştiren basın mensubuna “ Vatandaşlıktan çıksın” diyebilen halkın “başörtüsü “ gibi masum yaşam tarzını,siyaset ve halkın iyi niyetini suistimaline alet eden bir Başbakan idaresindeki hükümet tarafından yönetilen bu devletin geçmiş siyasetçilerin pisliklerinden şaşırmış ve bu hükümete güvenmiş olan halkı bir gün uyanacaktır.Kendini ekonomik krizlere sokan geçmiş hükümetlerin bu hükümetin verdiği tavizleri vermedikleri için krizlerin olduğunu anladıkları zaman altlarındaki toprak başkasının altına kaymış olacak ve birileri gelip “Haydi Orta Asya’yadedikleri an uyanacaktır.Bu hainler de o zaman kaçacak delik dahi bulamayacaktır.J)

Kahrolsun hainler ve işbirlikçiler.

Bu ihanetlerin hesabı bir gün sorulur.Akan kardeş kanına iştahla bakan düşmanların işbirlikçileri bir gün pişman olur ya o gün geç değildir.

“O da olmazsa “Allah ahirette bunun hesabını sorar” yani.Ölüm de var,Allah da var.Ya Olmasaydı?J)

Ortalıkta Türk Görünmüyor da...!!!!

Gürcü Başbakan bizi de kovarsa ne yaparız::)) Yapar mı yapar.!!!

Keykubat

23.8.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.