"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

VECDİ GÖNÜL'ÜN EYALET PLANI

İkinci eyalet bombası!

Kenan Evren’den sonra, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de eyalet sistemine övgüler yağdırdı

Haber: Yüksel MUTLU

AKP’li Vecdi Gönül: ABD, süper gücünü eyalet sisteminden alıyor
TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti’nin Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Tekirdağ’da katıldığı bir açılış töreninde federalizme ve Amerika’ya övgüler dizdi. AKP’li Bakan, ABD’nin eyalet sistemi uygulamasında Osmanlı Devleti’nden esinlendiğini söyledi.
DÜnyada süper güç olarak görülen ABD’nin bu gücünü eyalet sistemini iyi derecede uygulamasından aldığını iddia eden Gönül şöyle dedi: “AKP’nin çıkardığı Özel İdare Kanunu ile yerel yönetimler şahsiyet kazandı. Yeni yasalar çıkarmaya devam edeceğiz.”
Büyük Hukukçular Birliği Başkanı Avukat Kemal Kerinçsiz, AKP’nin hükümet olmadan önce Türkiye’yi eyaletlere böleceği konusunda ABD’ye söz verdiğini iddia etmişti.
Bakan Gönül’ün açıklamaları dünkü sayımızın “İşte eyaletin ilk temeli” başlıklı manşetini haklı çıkardı
7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in çok tartışılan “Türkiye 8 eyalete bölünebilir” sözlerinin yankıları devam ederken, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’den de eyalet sistemini öven sözler geldi. Tekirdağ’da Özel İdare binasının açılış töreninde konuşan Bakan Gönül, dünyada süper güç olarak görülen ABD’nin bu gücünü eyalet sistemini iyi derecede uygulamasından aldığını iddia etti. Türkiye ekonomisinin, AKP Hükümeti öncesinde dünya sıralamalarında 22. olduğunu belirten Gönül, gayretleriyle bu sıranın 19’a yükseldiğini ifade etti. Ekonomide bu yükselmenin yeterli olmadığını bildiren Vecdi Gönül, şunları kaydetti:

Yeni yasalar geliyor“Türkiye ekonomisi büyüyor, ancak yeterli değil. ABD’nin California eyaletine baktığımızda ekonomisi bizden kat kat güçlü. Bunun altında yatan sebep, eyalet sistemini iyi uygulamalarıdır. ABD eyalet sistemi uygulamasında Osmanlı Devleti’nden esinlenmiştir.” AKP Hükümetinin verdiği önem sayesinde yerel yönetimlerin rahatladığını savunan Gönül, çıkan yasalar aracılığıyla, karar mekanizmasının artık İl Genel Meclislerine geçtiğini vurguladı. AKP Hükümetinin yerel yönetimlere önem vermeyi prensip haline getirdiğini bildiren Gönül, “Çıkarılan Özel İdare Kanunu ile vilayetler ve yerel yönetimler şahsiyet kazanmıştır. Yeni yasalar çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

Hiç fikri yokmuş!Vecdi Gönül, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bir soruyu ise “Hiçbir fikrim yok” diye yanıtladı. Vali Aydın Nezih Doğan da İl Genel Meclislerinin Türkiye’nin kalkınmasında önemli yere sahip olduğunu belirterek, “Türkiye’nin kilit kalkınmasında anahtar rolü, İl Genel Meclisleri oynuyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. AKP Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut ise AKP iktidarı ile Türkiye’nin makus talihini yendiğini belirtti. Konuşmaların ardından Özel İdare binasının açılışını yapan Bakan Gönül, daha sonra Vali Aydın Nezih Doğan ve Belediye Başkanı Ahmet Aygün’ü makamlarında ziyaret etti.

Vecdi Gönül de İsmet'in dönmelerinden değil mi?
Haber Tarihi : 31.03.2007

Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc

YORUM:Ne bombası.Kenan Paşa'nın C.başkanı olduğu zamanki T.ÖZAL hükümetinde bu bakanımız ile içişleri bakanımız aynı işleri yaptı.O günlerin gazetelerinde Hakkari'de bulabildikleri 4 tane PKK'lı ile halay çektiler.Bu proje olmasa Amerika manyak mı ki bizim orduya bu kadar silah ve eğitim versin. Bu günkü rahatın faturası bölünmek.Gerdeğe girmiş bakirenin kurtulma şansı nedir? Türkiye'nin de bölünmekten kurtulma şansı o.İnşallah millet iyi bir seçim yaparsa belki ama ABD-AB' ye memleketi şikayet etmemiş,onlardan icazet,ödül almamış hangi parti var ki.Ben bulamadım da .

2 yorum:

  1. Haaaa,
    Alaeddin bey sisin blog'un altına AKP reklamı koymuşlar...

    YanıtlaSil
  2. Bazen oluyor öyle reklamlar. Google hazretlerinin ileri işte.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.