"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Üniversite Gençliğimizin Hali

Üniversitelilerin uyuşturucu partisi can aldı
İki üniversite öğrencisi arkadaşı ile birlikte esrar ve uyuşturucu hap içen genç yaşamını yitirdi.

09.04.2007 17:59


İZMİR'de, ikisi üniversiteli üç gencin otel odasındaki uyuşturucu partisi ölümle son buldu. Ayakkabı toptancısı babasının yanında çalışan 19 yaşındaki Şeref Çallıer, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı otel odasında, iddiaya göre, bira ve enerji içeceğinin ardından esrar ve uyuşturucu hap içince yaşamını yitirdi. Ağzından burnundan kan gelen Çallıer'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı açıklandı. Çallıer'le aynı odada bulunan arkadaşları Çağrı Selek ve Çağdaş Kuveydar polis tarafından gözaltına alındı.

Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki, ayakkabı toptancılığı yapan firmanın sahibi Göksel Çallıer'in, iki çocuğundan biri olan lise mezunu 19 yaşındaki Şeref Çallıer, dün akşam saatlerinde, Narlıdere İlçesi'ndeki evlerinden ayrılıp, arkadaşları, Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Makina Bölümü öğrencisi Çağrı Selek (19) ve İstanbul'daki özel bir üniversitenin Mutfak Sanatları Bölümü'nde okuyan Çağdaş Kuveydar'la (20) buluştu. Alsancak Semti'ndeki eğlence mekanlarında gecenin geç saatlerine kadar eğlendikleri belirtilen 3 genç, saat 00.45'de, Konak'taki bir otele gitti. Otelin, 8'inci katındaki 801 numaralı odaya yerleşen gençler, iddiaya göre burada önce bira ve enerji içeceği, ardından da uyuşturucu hap ve esrar içti. Gecenin ilerleyen saatlerinde, midesinin bulandığını söyleyen Şeref Çallıer, duş aldıktan sonra arkadaşlarına yatacağını söyleyip kapının önüne yığılıp uykuya daldı. Daha sonra sızıp kalan arkadaşları, sabah kalktıklarında ağzından burnundan kan geldiğini gördükleri Şeref'i uyandırmak istedi.

ESRAR VE UYUŞTURUCU HAP BULUNDU
Arkadaşlarını uyandıramayınca paniğe kapılan Çağrı Selek ve Çağdaş Kuveydar, hemen otel görevlilerine durumu bildirdi. Görevlilerin haber vermesi üzerine otele giden polis, yaptığı incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmayan Şeref Çallıer'in öldüğünü belirledi. Odadaki masanın üzerinde ise bir miktar esrar, enerji içecekleri, 9 uyuşturucu hap ve boş içki şişeleri bulunurken, Çağrı Selek ve Çağdaş Kuveydar polis tarafından gözaltına alındı. İlk belirlemelere göre, aldığı duşun ardından ani kan basıncı nedeniyle kalp krizi veya mide kanaması geçirmesi sonucu öldüğü öne sürülen Şeref Çallıer'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

AİLESİ YIKILDI
Son derece sakin, çevresinde uyumlu bir kişi olarak tanınan oğullarının öldüğü haberini alan baba Göksel Çallıer ve ev hanımı anne Kamuran Çallıer, otele gelip gözyaşlarına boğuldu. Genç yaştaki oğullarını kaybetmenin acısını yaşayan Çallıer çifti, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. ‘Çiçeğim’ dediği oğlunun ardından sürekli ağlayan ve sakinleştirici iğnelerle kendine getirilmeye çalışılan anne, “Oğlum, çok iyiydi. Hiçbir kötü alışkanlığı yoktu. Ancak onu arkadaş çevresi yıktı. ‘Onlarla görüşme’ dememize rağmen bizi dinlemedi. Biz onsuz ne yaparız'' diye feryat etti.

ÖLENİ SUÇLADILAR
Sabıkaları bulunmayan Çağrı Selek ve Çağdaş Kuveydar ise ifadelerinde, Şeref'le birlikte eğlendiklerini, daha sonra gittikleri otelde içki ve enerji içeçeğinin ardından uyuşturucu hapları ve esrarı içtiklerini kabul etti. Bir kız arkadaşlarını beklediklerini, ancak gelmediğini söyleyen Çağrı Selek, uyuşturucu hapları ve esrarı ölen Şeref'in temin ettiğini iddia etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdüren polis, gençlerin, uyuşturucu hapları ve esrarı nereden, kimden aldıklarını belirlemek için çalışma başlattı.

Milliyet

YORUM.: Bu tür olaylar Üniversite gençliğinde her zaman olmuştur.Kazandığı bölümden memnun olmayan,ailesinden kurtulmak için okula giden,içinde bulunduğu şartları beğenmeyip kendini bu tür kötü alışkanlıklarla uyuşturan gençken yaşam mücadelesi bitmiş insanlar.

Üniversiteler ne yazıkk ki gençlerimizi bir ideale yönlendirecek yapıda değiller.Ya anarşist, ya bölücü akımlara ya da böyle boşluklara düşmekten kurtaramıyorlar, adeta bunlarıniçine genöleri itiyorlar.Bana kalsa bir tane Üniversite hocası ve doktoru bırakmam.Yazık bu gençliğe ve bu ülkeye!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.