"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2008 Cuma

MEHTERAN VE DANSÖZLER

MEHTERAN VE DANSÖZLER

Mehteran Estonya'da olay öncesi
19.Temmuz 2008 günü hatırladığım kadarı ile NTV’ kanalında yayınlanan bir programda , Estonya’da yapılan milli bir kutlama için meşhur medar-ı iftiharımız Mehteran takımımızın tanıtım amaçlı gönderildiği yapımı seyrettim.

Mehteran dünyada kurulmuş ilk askeri bando takımı olması nedeniyle her Türk gibi benim de gurur kaynağımdır.
Topkapı Sarayında Salı günleri Mehteran konserleri başladığında yüreğim titreyerek bazen duygulanır gözlerim yaşararak sayısız kez seyretmişimdir.

Hah şimdi bir "Estergon Kal’ası bre dilber aman” diye başlar “ umuduyla tanıtımı dinlerken birden mehteranın şehir turu ekrana geldi.

Ben;
Mehteran azamettir;
Mehteran bağımsızlıktır;
Mehteran bir and,bir dua,bir niyaz,bir alkıştır,
Mehter Türk ulusunun kıtalara yayılmış sesidir;
diye aklımdan hep geçiriyorken,mehteran hem çalıyor hem de iki adımda bir yaptığı sağa ve sola dönüşlerle selamlama şeklindeki yürüyüşleri de sürüyor.
Her şey çok güzel.

Birden, o ne ?
Mehteran’ın bando başı kamerayı görünce sırıtıyor.Hiç olan bir şey değil.
Ya sabır!!!
Bu nasıl şey?
Hükümet mehteranı olsa gerek diyorum.
Ama yine de fazla.

Mehteran cıvık adamlarla mı doldu? Diye aklımdan geçerken kamera arka tarafa doğru yavaşça kayıyor.
Aman Allah’ım bu ne saçmalık!!!

Mehteranın arkasında dizili bir alay tombul “et balık kurumunca” tercih edilecek hatunlar.

Hem de sutyen kilot şeffaf ipek şallar içinde mehteran müziğinin ritmi ile kıvıra kıvıra mehteranın ardından dizilmiş geliyorlar.
Sonra tarihi bir kale önüne geliyorlar,az bir kalabalık seyrediyor,bir de yılışık “al beni götür” türünden tavırlar içinde olgun bir bayan sunucu hanımla konuşmalar yapıyor.

Oysa, bu yılışık hanımın da Büyükelçimiz olduğunu öğreniyorum.
Yahu bu ne biçim “Milli Görüş” hükümeti?

Bilumum düzen kanallarının açık saçık programları yüzünden halkı dolmuşa bindirip “Şeriat Devleti” ilan etmeye kalkan bunlar değil mi?

Yoksa ben okumayalı şeriat ilkeleri mi değişti?
Ulan biz “pezevenk” millet miyiz?

Mehteran gibi bir bandonun yanında dansözün ne işi var?
Yoksa bunlar sefere çıkan padişahın cariye ve eşlerini mi canlandırıyorlardı?

Ben böyle bir şey bilmiyorum ama bunu düzenleyenler okumuş ve yapmışlar.

Ne de olsa “Biz Müslüman’ız ama Avrupalıyız” diyen ülkeyi Avrupa’ya teslim eden devşirmelerin son kalıntıları olduklarını burada da göstermişler.

“İngiliz-Amerikan Muhipleri” derneğinden “Hürriyet ve İtilaf Partisi’ne,oradan Menderes’in Demokrat Partisi ve günümüz AKP’sine uzanan tarih yelpazesi hakkında yaptığım yorumları kendileri de doğrulamış oldular.

“”Bu dönmeler “Türk’ü” pezevenk göstermeye çalışanlardır.”” Dersem hata mı olur?

Değilse bu işin açıklamasını yapsınlar ve sorumlusunu bulsunlar.
Ben oturduğum yerden utandım da!!!

Keykubat

Not:
Yazıyı yazdıktan sonra internette arama gereği duydum ve uzun aramalardan sonra bulduğum bulduğum sonuç;
Meğer,Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Bandosu, Estonya’nın en büyük adası olan Saaremaa’nın başkenti Kuressaare’de düzenlenen 13. Kuressaare Şatosu Festivaline davetli olarak katılmış.

Milliyet Serfinaz Ergun bunların yöre halkından olduklarını şöyle belirtmiş;
"Kızları köşeye sıkıştırıp, “siz de nereden çıktınız?” demekten alıkoyamadım kendimi. Meğer bunlar lise öğrencisiymiş, içlerinden biri, Gerda Ader, göbek atmayı internetten öğrenmiş, arkadaşlarına da öğretmiş ve şimdi saati 100 euro’ya doğum günlerine, düğünlere katılıyorlarmış. Ne müteşebbis ruh ama!!" diyor.
Ben de kıyamet koptu sandım.Ama oradaki büyük elçi Şule Soysal hanımefendi bu konuda faaliyete geçseydi bir de sunumu yapan kanal da bunu açıklasaydı ben bu yazıyı böyle yazmazdım.Bu haberin bu görüntülerle yayınlandığında görenler benim düşündüğümden farklı bir şey düşünmeyeceklerdir.

Bu nedenle ülkemizi temsil edenlerin,bir gazeteci hanımın bile tepki göstermekten çekinmediği ince, beklenmedik konularda da ciddi çalışmaları gerekiyor.
Bu yüzden de yazımı kaldırmadım.

Keykubat.
21.7.2008





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.