"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

KUZEY IRAK'TA FALKLAND YÖNTEMİ

KUZEY IRAK VE FALKLAND SAVAŞLARI

Keykubat

Başlığa bakıp 1982 yılında olmuş bir olayla Kuzey Irak meselesi arasında nasıl bir bağlantı olabileceğini sormak hemen aklınıza gelecektir.
Tabii ki bu konuda haklısınız.Fakat konuyu bilenler hemen bağlantı kurmakta tereddüt etmeyeceklerdir.
Arjantin'in Güney Kutbuna uzanan burnunun dibinde bulunan bu ada İngiltere ile Arjantin arasında savaş konusu olmuştu
İngiltere,kendi çıkarları için hayati değerde bulduğu bu adanın hakimiyetini pekiştirmek ve orada bulunan Arjantin askerlerini kovmak için ilk önce oraya bir operasyon yapmıştı.Ancak Arjantin komandoları onları geri göndermeyi başarmıştı.
Daha sonra 1982 yılında İngiltere tekrar bir donanma göndererek Falkland adasına bir saldırı başlattı.Belki bir gece gibi bir sürede tüm Arjantin komandolarını keklik gibi avlayıp geri dönmüşlerdi.Tabii ki arkasından Arjantin diktatörü değişmiş,parası pul olmuş,ayda bir para değiştirir hale gelmişti.
İngiltere, ne değişmişti de bunu böyle bir gecede bitirivermişti.
İngiltere Amerikadan askeri bir uyduyu sırf bu iş için kiralamış ve "anlık istihbarat" adı ile bu gün çok konuşulan konuyu o bu savaşta kullanmıştı.
Falkland adasının ormanlarında Vietnam komandolarının benzeri şekilde kamufle olmuş Arjantin komandolarının pusuya yattıkları,ağacın dalından,gizlendikleri mağara ve çukurlara kadar yerlerini uydudan görmüşler ve gece görüşlü İngiliz komandoları hazır hedef haline gelmiş Arjantin komandolarını kuş gibi sabaha kadar tek tek avlamıştı.
O zamanlar ABD'de yayımlanan ve Türkiye'de tercüme edilerek dağıtılan "Bilim Dergisi" adlı bir dergi bu savaşın, dünyanın "İlk Uydu Savaşı" olduğunu yazmıştı.
Yeterli abone bulamadığı için bu dergi üç yıl kadar yayınlandıktan sonra yayınını kesmişti.
Son K.Irak operasyonlarının ardından Genel Kurmay Başkanımız Sayın Büyükanıt Paşa'nın "PKK kampları artık bizim için BBG evi gibi olmuştur" derken işte bunu kastetmişti.
Anlık istihbarat artık hiç bir istihbarat memurunu tehkilekeye atmadan anında adımlarına kadar yerlerini belirlemek olarak anlaşıldığında daha kolay kavranabilecektir.
24 yıldır büyük gayretlerle büyütülen PKK artık son sistem uydu bağlantılı,uzaktan kumandalı "elektronık,-dijital "savaşların tatbikatında kullanılmıştır.
Bu tatbikat da oldukça başarı sağlamıştır.Artık bir çok dünya devleti bu yeni savaş sistemlerini ısmarlayacak ve ABD'nin uzay teknolojisini geliştirmesi için gerekli parayı daha kolay sağlayacaklardır.
Son K.Irak operasyonu da benim bilgime göre,2003 Irak İşgali'nin ardından "III.Uydu Savaşı" dır.

Bu operasyon teknoloji kullanılması açısından dünya tarihi açısından da çok önemlidir.
PKK artık hemen yok edilmesi gereken bir unsur değildir.Kısmen Türk Kamuoyunun tatmini için gözden çıkarıldığı kadar elemanını ne yazık ki kurban etmek zorundadır.Ayrıca da tatbikatın başarısı açısından da kurban gereklidir.Yoksa göz boyama olarak algılanması sorun bile olmayacaktır.
Bu harekatın ikinci aşaması kurulacak Kuzey Irak Kürt Devleti olacak ve yakın gelecekte belki aynı savaş taktiklerinin tatbikatında Türk Ordusu da dahil daha nice orduların kullanılması Amerika'nın planları içindedir, kimbilir.
Hatta aynı istihbaratın iki tarafa da verilerek daha heyecenlı bir savaş seyretmenin zevkini çıkarmayacaklarını da kim garanti edebilir ki?
Bilimde yerini alamayan toplumlar gelişen teknoloji karşısında sadece "Tatbikat Ünitesi" haline gelmişlerdir.
Yakın gelecekte bir çok dünya devleti ABD'nin oyuncağı,askeri tatbikat alanı olacaktır.
Barışı,kardeşliği esas almayan liderler büyük devletlerin başına gelmedikçe insanlık da kendini çürüten organizmayı içinde üreten meyve gibi kendini yok etme sürecine artık girmiştir.
İki gün önce ABD CNN TV'sinde bir haber vardı.Filipinli çocukları "köle" olarak kullandığı tespit edilen bir New York'lu aile, mahkemece suçlu bulunmuştur.İfadelerinde de "Kendilerinden başka Batılı bir çok insanın da yaygın olarak kölecilik yaptıklarını söylemişlerdi.
Yavaş yavaş başlayan kölecilik,ABD'nin üstünlüğünü dünyaya kabul ettirmesinden sonra yani böyle bir kaç elektronik savaş tatbikatı sonrası bu fütursuzca uygulanır hale gelecektir.Hiç kimse de bunun önünde duramaz.
ABD'nin mevcut devletleri bölme niyetini ardında bu köleci toplum hevesi yatmaktadır.Buna karşı durmak için dünya toplumlarının yapması gereken ise ABD ve AB koalisyonuna karşı yeni ittifaklar oluşturmalarıdır.
Bu şekilde bir faaliyet en azından bu projeleri geciktirebilecek veya rafa kaldırabilecektir.
Toplumlar kendilerine hoş gelen "Devlet Olma" cazibesine kapılarak kardeş kavgalarına düştükçe köleci batı toplumlarının zaferi ise perçinlenecektir.
Zaman birlik zamanıdır,bölünme,küçülme değil.Anlık menfaatler tarih boyunca pişmanlıklardan başka bir şey getirmemiştir.
Bizim ABD-AB destekli ayrılıkçılarımızın da kendilerini "tatbikat kurbanı" olmaktan çıkarmak için birlik yönünde "Kayıtsız-Şartsız" yer almaları tüm insanlığın ve başta kendileirinin de menfaatleri icabıdır.
Saygılarımla!

Keykubat

2012.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.