"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

KÜRESEL KRİZE DE TÜRBAN


KÜRESEL KRİZE TÜRBAN ÖRTTÜLER


Bu gün Sky Türk kanalında programını sevdiğim genç bir arakadaşın CHP Milletvekili Syn İlhan KESİCİ ile yaptığı iki saatten fazla süren programını zevkle dinledim.
Aslında pasif sayılan bir izleyiciyimdir.Üç kuruş maaş ile mesajlar bile fazla geliyor insana.Ama yürekten dinliyorum işte.Bir de çok gerekli görürsem her şeye rağmen oylamalara katıldığım,soru yönelttiğimde olmuyor değil.

İlhan Kesici.

Sayın İlhan kesici'nin programa ciddi bir hazırlanma sonrası katıldığı dinledikçe ortaya çıktı. Amerikan Wolfganag Economy (ben böyle anladım),İngiliz P Economy isimli kuruluşların "Türk parasının değeri" konusunda dergilerindeki yayınladıkları görüşleri ile en son devletimizin yarım asırdır kurtulamadığı göbek bağı I.M.F (İnternatıonal Money Fund)'un 16.Kasım 2007'de hükümete yaptığı uyarıyı da bu Tv mülakatından çok önce TBMM'de hükümete uyarı olarak yaptığını anlattı.
Bunlardan W.Economy kuruluşuna göre Türk parası %68,P.Economy'ye göre ise %64,Merkez Bankamıza göre de %58 fazla değerli olduğu için ABD kaynaklı gelen tsunami veya kasırga etkisi yapması beklenen 2008 krizinde paramızın "BATMAYA MAHKUM" olduğu açıklanmış.Hatta bu dergiler,bağlı Amerikan kuruluşlarını da ülkemizde yaptıkları "Menkul Yatırımlar"ını %6'dan %4'e düşürmeyi önermiş.Bu para da bizdeki sıcak paranın da %30'na denk geliyormuş.
Yazdığım gibi 16.Kasım 2007'de yani 4.5 ay önce de İMF bu uyarıyı oldukça siyasi bir üslupla hükümeti uyarmış;
Bir de hükümet bu güne kadar 80 yıllık tüm Cumhuriyet dönemi hükümetlerinin yaptığı toplam borcun üstüne ""90 milyar ABD Doları" daha fazla borç yapmış.
Bu borçlara ödenen "5" yıllık faiz tutarı ise 184 milyar ABD Doları'ymış.
Ekonominiz cari açık,yüksek faiz nedeni ile kırılgan bir yapıda tedbirinizi alınız" gibisinden.
2007 rakamları da hükümetin kendi ağzından,100 milyar ABD Doları ihracat,160 milyar ABD Doları ithalat olduğu yolundaydı.
Eksiğim varsa sayın Kesici kusuruma bakmasın.Ben ekonomiden anlamam da.
Son Irak tatbikatına da ne kadar gitti bilmiyorum.Ancak şehitler belli.Devlet onlara zaten para ödemiyor.
İlginç olan ne var bunda hep bildik şeyler demeyiniz.
Bu IMF uyarısından 53 gün sonra İspanya'da yapılan ""Dinlerarası diyalog" toplantısına katılan sayın başbakanımız orada aldığı son tiyodan sonra olsa gerek birden "TÜRBAN"ı bir fırlattı ki,mübarek örtü,Harpoon füzesi olsa bu kadar çabuk gelemezdi.
"Pembe Düşlerin Hükümeti" ne yazıkki "Kabuslar Hükümetine" dönme sinyallerini almıştı.Son iki yazımda da yazdığım gibi hükümetin görevden kaçmasından daha ehven bir yol yoktu.Tek çıkar yol kaçmaktı ama nasıl?
Bu kriz 1998 ve 2001 krizlerine meydan okuyacak bir kriz olacaktı.Çünkü,50 milyar USD doları biçilen Irak işgal projesi 475 milyar USD-ABD dolarına çıkmış,3500.Amerikan Soldier'i yani askeri ölmüş,halk BUSH'u kara listeye almış ve bu liste dünyanın her ülkesine kadar uzamış.
Kimse Amerika'dan emin durumda olmadığından ticaret ilişkileri de bizim gibi piyon ülkeler dışında bitmiş.
Irak-Afgan işgalindeki koalisyon ortakları bile ticareti düşürdüğünden bizim de Almanya,İngiltere ve diğer AB ülkelerine ticaretimiz de düşüvermiş.
Amerika Bereket Hilali'nde İsa Mesihi beklemek üzere kıyametten önce Bin yıl yaşayacak kutsal "Bereket Hilali Devleti"ni kurmaya geldiği ortadoğuda istediğini alamamış ve perişan olmuştur.
Tabii ki ortadoğu da öyle, daha beter olmuştur.
Tek çıkar yolu "Askeri Gücü" ile kendini kurtaracak manyaklıklar yapmak olan ABD artık hükümetimize "Pembe Tablolar" hazırlayamayacak haldedir.
Geçerli bir çözüm olmazsa III.Dünya savaşı da lay lay lom diyerek bir anda geliverir.Çünkü zengin fakirliğe dayanamaz,ne olsa yapar.
ABD Doları ilk kez 100 Japon Yeni altına düşmüştür.Petrolün varili 100 USD-ABD dolarından 108-113 Dolar arasında değişmeye başlamıştır.
Ülkemizde "Borsa Düşecek" diye Irak Operasyonuna karşı çıkanlar ,ABD kaynaklı kriz yüzünden,15 günde 59.000'lerden 39-40.000 işlem hacmine gerilemiştir.
Amerika şimdi diyet borcunu isteyecektir.Diğer isteklerini de "Kapatma Kararının Dış Nedenleri" başlıklı yazımda yazmıştım zaten.
KAPATMA SEBEPLERİNİ BİLİNÇLİ TAHRİKLE YARATTILAR.
ASLINDA GÖREVDEN KAÇIYORLAR.

AKP hükümeti bu krizle gelecek istekleri yaptığı takdirde,kendinden önce sokağa çıkamayan milletvekillerinden beter duruma düşecekti.
İçerden ve dışardan bu kadar uyarıya rağmen bir yol bulunmalıydı.O da Madrit'ten fırlatılan "Türban Füzesi" ve kapatma davası açılıncaya kadar yaptıkları tahriklerle sonunda kendi haklarında dava açtırmayı başardılar.
Neye dayanarak söylediğimi hala soruyorsanız,söyleyeyim.
"Bu ülkenin "Millet vekili Yeminini "ederken "Devleti idare edecek"lerini söylüyorlardı.Yaklaşık altı yıldır idare de ediyorlar.
Devletin tüm sorunlarını çözdünüz de "Türban ile Keldani Sarığı" mı kaldı da siz bu krizi yarattınız? diye ben de sorarım.

Bilinçli bir taktikle, hem görevden kaçmamış oldular hem de mağdur oldular.Süleyman Demirel taktiği yapacaklar."Yedi kez gittim sekiz kez geldim."
Ne diyelim bu dava bence 15 gün erken açılmış bir dava oldu ya hayırlı olsun.
Sayın savcım,bir cuma daha bekleseydin de davayı açsaydın da bunların "Mağduriyet " gerekçelerini ellerinden alsaydın olmaz mıydı?
AKP bilinçli bir kaçış içindedir.Bunu da güzel başarmıştır.En azından ben yemedim.
Yalnız," Küresel Krizi Türbanla Örttüler" helal olsun.
İşte Türbanlı peçeli bir hanım.

Yalnız türban değil çarşaf da var.

Millet de hala krizi göremedi.Hala cambaza bak örneği "Türbana ve kapatma davasına" bakıyorlar. Bütün olacakları da "Sayın Savcı beye yükleyecekler ve bu insan da günah keçisi olacak.
Biz savaş meydanındaki başarımızı masada kaybedecek siyasetler üretmekle kalmayız.
İşte böyle geçmiş krizlere rahmet okutacak krizlere de "Türban örterek" milletin gözünü boyarız.
Padişah olacak adamı tek başına yıllarca "Demir Kafeslerde " tutup,paronayaklaştıktan sonra çıkarıp padişah yapan bizler için böyle oyunlar basit şeylerdir değil mi?
Boşuna mı battık!!!!
Keykubat

Okuyucularımdan ricam."Lütfen ABD Doları almayınız.Devletin tüm borcu bu parayla ödeniyor.Kazancınızın bereketini görmezsiniz.Tüm dünyada yerlerde sürünen bu parayı sizler yüceltmeyin.Ölen askerlerin daha çok artmasını önlersiniz belki,her şey para değildir.
Bunca borç yükselen dolarla ödenmez hale gelir.Arjantin gibi Amerika ve Küresel sermaye banka hesabınızdan evinize,arabanıza da haciz koyabilir.
Kendiniz ve çocuklarınız için bari döviz almayınız.
Saygılarımla
Keykubat:


18.3.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.