"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2008 Cuma

GÜNGÖREN,HİNDİSTAN - IRAK PATLAMALARI


27.Temmuz 2008 günü saat 21.55 sıralarında 17 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarda şu ana kadar 154 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 12 yaşındaki Şeyma Özkan da 4'üncü kattaki evinin balkonunda ağır yaralanarak hayatını kaybetti.

Hepimizi derin üzüntülere boğan bu olayda ölenlere Tanrı'dan rahmet,yakınlarına sabır ve baş sağlığı ve tüm milletimize de sabırlar diliyorum.Ayrıca aşağıda adı geçen bizimle aynı hesaplar uğruna öldürülmüş dindaşlarımızın ve kardeşlerimiz içinde dileklerimi aynen tekrar ediyorum.

26 Temmuz 2008 yani Güngörenden bir gün önce Hindistan Guajarat eyaletinde Başkent Ahmedabat şehrinde 16 ayrı yerde patalayan bombalarla 49 kişi yaşamını yitirdi,160 cıvarı yaralı var.Önce üstlenen olmadıysa da sonradan adı pek duyulmamış "Hintli Mücahidler" adlı islami bir grup olayı üstlendi.

Dün,28.Temmuz 2088 günü Irak Kerkük'te meydana gelen iki intihar saldırısında 50 ölü,250 yaralı.Ayrıca Irak Türkmen Cephesi binasına ve Türkmeneli TV'ye de saldırılar yapıldı.

Olayların büyüklüğü ve ard arda gelmeleri Güngören patlamasının da dış kaynaklı olduğuna dair şüpheleri arttırmaktadır.

Hem hükümete hem de Anayasa Mahkemesine ve AKP'nin kapatılması yandaşlarına bir tehdit olarak yorumlamak mümkündür.Günah keçisi olarak hep PKK veya Ergenekoncuları suçlamak son günlerde kafamızı deve kuşu gibi kuma gömmek alışkanlığından da çıkmalıyız.

Bu son derece ciddi bir dış tehdit görüntüsü vermektedir.Böyle tuzaklı bir patlama ile ülkemiz ilk kez karşılaşmaktadır.PKK terör örgütü olabilir ama bu derece bir eylem gerçekleştirdiğine bu güne kadar rastlamadık.Son zamanlarda yoğun olarak bir bombardıman saldırısı altında kalsa da geçmişte de benzer duruma düşmesine rağmen böyle bir saldırısı olmamıştı.İhtimal dışına çıkarılmasını öneremem ama doğru kararı devletimizin güvenlik güçleri elbette vereceklerdir.Terör ötgütünün halka bu kadar zulüm uygulayacağı inancında değilim.

Çünkü,AKP Kapatma davası "Kapatma Kararı" ile sonuçlanırsa Türkiye'nin Avrasya birliği yönünde bir siyaset izleyeceği korkusu Amerika ve Müttefiklerince beklenen bir korkudur.

Hindistan zaten Avrasya Birliği içinde bir siyaset izlemektedir.Pakistan'ın da bu yönde istekli olduğu bilindiğinden Benazir BUTTO'nun ölümüne neden olan süikast olayının ardından sayısız patlama,suikast ve terör eylemleri ile sarsılmaktadır.Son olarak da Hindistan'da meydana gelen patlamanın olduğu gün Hindistan ve Pakistan askerleri arasında Keşmiş özerk bölgesinde silahlı çatışma çıkarılmış,dün bu çatışma,Pakistan başbakanı Yusuf Rıza Cilani ile G.W.Bush arasında yapılan görüşme sonrasında kesilmiştir.

Türkiye'nin "Ilımlı İslam İdaresine" ortadoğuya yakışır bir şekilde uygun bir süreçle geçmesi gerektiğini yazan İnternatıonal Herald Tribune yazarı Robert Cohen'in "Türkiye için Savaşın" başlıklı tercüme yazısını blogumun arşivinden bulabilirsiniz.

Bu açıkça,bölgeyi büyük bir iç karışıklığa sürüklemek amacı ile yapılmış dış kaynaklı bir saldırı olarak da değerlendirilmelidir.Bir kaç gün içinde Hindistan benzeri adı duyulmamış bir örgüt veya adını yazdığım günah keçilerine de atılabilir.

Hindistan,Irak ve Türkiye zincirinde ard arda benzer sayıda ölü ve yaralı istatistiği çıkaran patlamaların tesadüf olmadığını öncelikle değerlendirmeye almak daha akıllıca olarak görülmelidir.

Bu olaylar tam bir "Haçlı Saldırısı" görüntüsündedir.Halkımızı uyanık olmaya çağırıyorum.

Keykubat

Hürriyet'in haberini de aşağıya koydum İlgilenenler yararlanabilir;

İşte patlama anının saniye saniye fotoğrafları

Hain saldırıdan ilk görüntüler

Hastane önünden görüntüler

Yabancı ajanslar patlamayı bu fotoğraflarla dünyaya geçt

Hayatlarını kaybedenler
Aleyna Çelik (3), Taha Yıldız (5), Murat Ağca (13), Şeyma Özkan (12), Macide Aydın (52), Yavuz Öztürk (26), Abdullah Güler (63), Servet Aşan (49), Halit Öge (51), Halil Makaracı (51), Fadime Başkan, Dursun Ali Aydemir, Hayrettin Güler, Perihan Durmuşoğlu, Filiz İkiz, Sabahat Kuş, Furkan Şentürk
Saldırıda yaralananların isimleri şöyle:
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi:
Tahir Yıldırım, Uğur Kılıçarslan, Dilek Karahan, Neriman Güner, Hikmet Ali Erin, Remzi Tanrıkulu, Buse Hazarlı, Selma Koska, Nurten Süpürgeci, Bekir Demir, Erdi Kılıçsoy, Süleyman Çamur, Erdal Çelebi, Rahime Güneşgil, Sebiha Karınca, Ahmet Karınca, Sabriye Karınca, Vedat Karınca, Hayriye Yardım, Mehmet Turan, Başaran Üstünel, Yılmaz Erinç, Gülsüm Irazlı.
JFK Hospital İstanbul: Furkan Kuru, Enver Menekşeoğlu, Fikriye Çamlıbel.
Güngören Özel İlgi Hastanesi: Muhtar Gelve, Yasin İnceyılmaz, İbrahim Aykut, Gülşah Keçeci, Samet Algül, İrfan Fırat.
International Hospital: Bedir Onur Dağdeviren.
Özel Kolan Hastanesi: Ramazan Kırıktaş, Selçuk Satil, Özcan Güneş.
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Semih Maden, Tuğba Gök, Sümeyye Bilgi, Abdullah Dinleyici, Himmet Ali Erinç, Mehmet Durak, Kamuran Altıkardeş, Emine Gök, Elmas Ercan, Fatma Kaboğlu.
İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi: Süleyman Özdemir, İrfan Özyalçın, Ali Osman Yiğit.
İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi: Şaban Sakarya, Asım Balkan, Bekir Uslu, Saffet Kaya, Onur Bozkurt, Ali Osman Aydemir, Bekir Dağdeviren, Perihan Özkul, Umut Aydın, Onur Aydın, Songül Demirpolat, Yunus Emre Azizoğlu, Nilgün Yücel, Abdullah Dinleyici, Yakup Geridönmez, Mehmet Demirpolat, Feyat Yasak, Sadık Kılıç, Remzi Tanrıkulu
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Mehmet Koç, Ahmet Yıldız, Oya Kuş, Aslıhan Korkmaz.
Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Yeşim Azali, Zeynep Atakol, Sanem Gelve, Hanife Kağızmanlı, Tahsin Kalkanoğlu, Şengül Yıldızlı, Gülsüm Gazi."

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Güngören’de meydana gelen saldırıyla ilgili Meclis’e bilgi veriyor.
İşte Bakan Atalay’ın konuşmasından satırbaşları:
Beton çöp bidonuna 21.45 sıralarında vatandaşlar akşam dinlenmesi için çıkmışlar. Araç trafiğine kapalı insanların olduğu bir cadde. Birinci patlamada fazla hasar olmuyor. Birinci patlamadan 10-12 dakika sonra beton bir çöp bidonunda benzer bir patlama oluyor.
10 erkek 7 kadın hayatını kaybetti. Vefat edenlerden biri hamileydi. Önce çocuk vefat etti. Anne de kurtarılamadı.
Güvenlik güçlerinin gecikmesi diye bir şey söz konusu değil. İkinci patlama öncesi ambulanslar olay yerine ulaştı. Ancak ulaşılması zor olduğu da ortadadır.
İstanbul ve Ankara’dan ekipler delil olabilecek her şeyle ilgilendi. Sabah caddeyi tekrar trafiğe açmak için yüzlerce kişi çalışma yaptı. Değerlendirme ve analizler sürüyor.

Olayda kullanılan cep telefonunun parçaları bulundu. Kullanılan patlayıcının TNT olduğu kesinleşti. Miktarı ile ilgili detaylar da var. Ama ben şu aşamada fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Elde edilen bilgiler ve tecrübeler ile elimizdeki verilerle olayı aydınlatacağımızı tahmin ediyoruz.
Bu gerçekleştiği gün en çok ben ve emniyet güçleri sevinecek. Bize güvenin bunu aydınlatmak için elimizden geleni yapacağız.
SALDIRIDA ÖLENLERİN YAKINLARINA TAZMİNAT Başbakanlık Fonu’ndan İstanbul Valiliği’ne ödenek çıkarıldı. Saldırıda hayatını kaybedenlerin birinci dereceden yakınlarına 20’şer bin YTL ödeme yapılacak. 32 konut ve 13 araç ciddi hasar gördü. Bu zararlar da tamamen ödenecek.

29.7.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.