"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

BÖLÜCÜLERE AÇIK ÇAĞRI-23.03.2007

Bölücülere Davet

Bu düşmanlıkların sonu olmayacak mı? (Blogcu.com/Dersim38'e yaptığım yorum ve kardeşlik çağrısı.23.03.2007)


Sitenizi arada bir girip okuyorum.Ben Dersimli veya alevi değilim.Sünni aileden gelmeme rağmen sol görüş içinden gelen biriyim ve insanların kardeşliğine inanıyorum.1990-1993 yıllarında da Tunceli'de Polis memuru olarak çalıştım.Halkla iletişim kurabilen birkaç memurdan biriydim,karakola yardım için gelen halka "sen kızılbaşsın ne sorunun olacak defol git" diyen zihniyetle de uğraştım.Çünkü bize böyle bir emir verilmemiş olduğu gibi çok iyi davranmamız için de sürekli tembihler yapılmasına, bu tür davranışın suç olmasına rağmen tarikatçı kökenli kürt polislerin yaptığı bir davranıştı bunlar.

Anlattığınız tarihi geçmişinizde göz önüne almadığınız önemli bir olay var.O da özellikle Roma İmparatorluğu döneminde Hristiyanlığın resmi din olmasından sonra ve Bizansla devam eden Ortodoks Hristiyanlık inancının yerleştirilmeleri olaylarında da size yapılan olaylar yaşanmıştır.Hristiyanların Neron tarafından domuz yağı sürülerek hamam sütunlarında yakılarak aydınlatmada ve suçlu konuşturmada kullanıldığı dönemlerde Mitraistler Hristiyanları korumuş ama Hristiyanlar idareyi ele geçirdiklerinde Mitraistleri (Mecusileri)tapınaklarına doldurarak toplu halde yakmışlardır.Joseph Campbell Tanrının maskeleri isimli 4.ciltlik eserinde bunlardan bahsetmektedir.

O dönemlerde de bir kral kendi inancını halkına yayamazsa ayıplanır,basiretsizlikle suçlanırmış.Tüm İslam Dünyasını idare etmeye kalkışan Osmanlı da farklı bir şey yapmamıştır.Sadece size mi,Balkan Türklerine de diğer Anadolu Türklerine de benzer muameleler aynen reva görülmüştür.

Ben Alevi'lik.Ali'lik veya hangi kelime ile ifade edilirse edilsin bu inanç gruplarının Arap Kültür Emperyalizmine bir direniş olarak görmekteyim.Eski peygamber veya Tanrılarını Hz.Ali,Allah isimleri ile değiştirerek kendilerini korumaya aldıklarını düşünüyorum.Kur'an-ı Kerim'in "Müslüman oldum diyene zulmetmeyin" ayetine istinaden kendilerini bu şekilde emniyete almışlardır.Doğu Anadolu ve Mezopotamya halklarının,Cengiz,Hülagü,Timur işgallerinden önce de Pers-Yunan,Roma-Bizans İran savaşlarında uzun yıllar arada kalmaları da bu yöre halkını dağlara itmiş olduğu açıktır.

Fransız İhtilaline kadar geçen zaman içinde bu günkü anlamı ile "MİLLİYETÇİLİK" kavramı,halklar arasında hiç bu kadar yer etmemiştir ve bu anlamı ile anlaşılmamıştır.Bu günkü kafatası milliyetçiliği "Nazizm" ile ifade edilebilir.Ancak Türkiye'de MHP ve BBP bile kafatası milliyetçiliğini red etmektedirler.Atalarımız her nerden gelmişse gelsinler bu topraklarda siz de biz de yaşıyor ve yaşayacağız.Eski düşmanlıkları ortadan kaldırıp ortak vatan ortak ülke halkı olarak Irak ve Afganistan'da Emperyalistlerin yaptıklarından ibretler alarak kader birliği etmemizin daha insani olacağına inanıyorum.

"Tencere dibin kara,seninki benden kara " türü anlaşmazlık ve düşmanlık üreten ilkel davcranışlardan kurtulmalıyız.Sizi destekleyen Avrupa devletleri bu devleti yıkmayı başarır başarmaz sizi hristiyan etmeye arkasından da Afrika halklarının ve Filipinler halklarının durumuna düşürecektir.(500USD Dolarına satın aldıkları kız ve erkek çocuklarını,yaşlı bakımlarından temizlik,bahçe bakımı ve cinsel kölelik canlı web cam türü internet geliri sağlamak dahil bir çok konuda kullanmaktadırlar ve aileleri ile tüm bağlarını koparmaktadırlar.Allah korusun çünkü bu zalim soykırımcı Avrupa sizi sadece Türkiye'Devletini bölmeye veya zayıflatmaya araç olarak kullanıyor.Sonunda nesillerimizi bekliyen tehlikelerden biri de budur) Kendi başınıza da kendinizi savunamayacağınız gibi boşuna bu topraklarda kan dökülmesine sebep olacaksınız.

Son Papa 16.Benedictus adını alan bu Alman Papa diyor ki "Türkler ayrı bir kavim olmaların rağmen "Müslüman"lığı kabul ederek yok oldular.İslamiyet İbrani Arap kavmine gelen bir kitaptır demek istiyor.Kur'an da da bu doğrulanır ve HZ.Muhammed'e "Mekke ve çevresinden sorumlu olduğu belirtilir."

Bir başka surede de "Her kavim kendine gelen kitaptan sorumlu tutulup kendi peygamberinin bayrağı altında toplanacak" diyerek İslamın bir kavim dini olduğu açıkça belirtilir.Bir başka ayetinde de "İsteyen kavimlerin Kur'andan ibret alabilecekleri anlatılır."

Bu bilgiler ışığında tesirinde bulunduğumuz İslam ve İsevilik size de bize de hitap etmiyor.Ancak devlet idarecileri dini inançları asker toplamak,uysal vatandaş yaratma aracı olarak kullandıklarından bunlardan bahsedenleri anında devredışı bırakmışlar ve gericiliğin sonu yok, Batı'nın kendilerini batırmasına da engel olamamış ve bu gün uydusu olmuş durumundayız.

Bu güzel berrak zekanızın "Halkların kardeşiliği" üzerine yorulmasını dilemekten başka bir şey yapamam.

Irkçılık ve milliyetçilikten uzak yaşayarak birbirleriyle geçmişte kaynaşan dedelerimiz kadar olmasa da biraz yaklaşma sağlamanın yolları yokmudur.Köprüler atılmışmıdır?

Yaşadığınız bölge halkları yüzlerce yıl savaşların zararlarından kendilerini korumak için dağlarda yaşamayı tercih etmiş ve şehirlerdeki kültürel değişimlerin dışında kaldığından uyumsuzluk çekmiş ve dışlanmışlardır.

Ancak dünyanın düzenini ve insanların ihtiraslarını değiştirmeye sizlerin de gücü yetmeyecektir.Çünkü siz de insansınız ve aynı virüs sizin de içinizde mevcuttur.Bunu bir benim istemem hiç bir şeyi değiştirmez.Ancak bütün peygamberler,fikir önderleri hep tek başlarına başladılar ve hepsine deli sapık vs dendi ama bu gün yaşıyorlar.Kral olacak çocuk bir gün çıplak dervişi kovaladı ve bu gün "BUDA "olarak 2600 yıldır yaşıyor.Kral olsaydı belki öldürülüp veya ölüp unutulacaktı diğerleri gibi.

Siz de çalışmalarınızla net bir sonuç elde edememişsiniz olmaz da.Taşıma suyla değirmen dönmez.Biz bu toprakların menfaatlerinin mücadelesini yapalım.

Çünkü,ABD-AB sizi desteklese ÇİN-Rusya Türkiye olgusunu ve gerçeğini önlemek için destekleyecektir.Bu yer değiştirse de sizin yaptığınız çalışmalar bu topraklarda boşa kan akmasını arttırmaktan başka işe yaramayacak, olan gariplere olacaktır.

Tuncelililer bu gün devletin her kademesinde görev almışlardır. Asker, Yargı mensubu,Avukat,İş adamı,Sanayici, Siyasetçi ve Turgut Özal ile Cumhurbaşkanlığına da geldiniz.

Ben Tunceli'de iken kadınlı erkekli üç çift katalon gelmişlerdi ve o zamanki adı Tepebaşı Oteli olan yerde kaldılar.Ben de orada kalıyordum.Sizin Belediyeden,adliyeden ve esnaftan arkadaşlarla birlikte oturduk ve ben tercümanlıklarını yaptım.Bu konuşmada Turgut Özal'ın Çemişkezekli yani memleketinizden olduğunu öğrendiklerinde inanmadılar.Ben de "Where is Turgut ÖZAL from" sorusunu ingilizce ve karşılığını Türkçe olarak altına yazıp onlara sordurdum.Onlar da hem okuyarak hem de kağıdı uzatarak verdiler.Aldıkları cevap "Tuncelili" evet hatta "yes" bile dediler.O zaman o Katalonlar izin isteyip aralarında biraz konuştular ve şunu söylediler.:

"Biz katalonlar olarak İspanyada serbest ticaret yapabiliyoruz ve çok da zenginiz.Ancak bir katalon senin çalıştığın polis karakolu gibi bir ispanyol karakolunda temizlikçi olarak bile çalışamaz.

Biz Tuncelililer yerine olsak, Türk milliyetçisi oluruz.İspanya bize bu hakları verse biz İspanyollardan daha İspanyol milliyetçisi oluruz.

Dil ve etnik farklılıklara göre devlet kurulmaya dünyada izin verilse her şey birbirine girer.Dünyada (5000)cıvarında farklı dil ve etnik farklılık var bu da beş bin devlet yani 3.dünya savaşı demektir dediler.

Bir hafta kalacaklarını söyledikleri halde sabah 07.30'da ayrıldılar.Ben de bitşikteki polis lokalinde nöbetçiydim.Niye gittiklerini sorduğumda ise "Bunların etnik sorunları yok bunlar devleti soyuyorlar,bunlar eşkiya" Biz böyle şeye destek veremeyiz dediler ve ayrıldılar.

Size Nijerya'dan bir örnek vereyim Bu ülkede 495 çeşit dil konuşulduğundan resmi dillerini İngilizce yapmışlar.Ya bizim ülkemiz ve sizin diliniz? Biraz düşünün!

Ben yorumu sizlere bırakıyorum.Ulusal davalar için ciddi ve sürekli cefalar ve eziyetler olmalıdır ki gerekli olsun.Yoksa herkes devlet kurmaya kalksa kendi aç kalır,bir çok insan telef olur,onulmaz düşmanlıklar alır başını gider insanlık bir yere varamaz..İstemeden,ana-babasını toprağını seçemeden doğmuş bu zavallı insanlığa kısacık yaşantılarında biraz huzur sizce çok mu? Doğulu halkımızın gençlerinin zekaları emperyalizmin oyuncağı olamktan kurtulup birlikte yaşadığımız ülkenin ve insanlığın refahına hizmet etse ne olur? Kötü mü olur?

Uzun oldu ama umarım yararlı olur.Bilgi birikiminizi insanlık için kullanmanız dileğiyle.


Keykubat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.