"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

ABD GLADYATÖRLÜĞÜ VEYA BAĞIMSIZLIK

Ya ABD Gladyatörü olacağız ya da Bağımsız! 28.Ekim.2007

2006'da vatikan'da Papa x.İnnocenzio'un heykeli altında AB anlaşmasını imzalayan Syn R.T.Erdoğan ve A.GÜL gladyatörlüğün yazılı kısmını bitirmiş oldular.

İşte Nuh peygamberin oğlu Sam peygamberin soyu olan İbrani -Hint-Avrupa milletine verildiğine inanılan "Bereket Hilali" veya Fertility Crescent" toprakları.Kıyametten önce kurulacak ve Hz.İsa Mesihin gelişini 1000 yıl bekleyecek Hıristiyan barış devletinin kurulacağı bölge demek olan bu harita aşağıdaki B.O.P haritasının aynısıdır.(Hıristiyan sitelerinden alınmıştır.)

Bu da gerçekleştirilmeye çalışılan meşhur B.O.P haritası.Aynı değil mi?

Şu anki durumumuz;
En son 21.Ekim 2007 tarihinde 200 kişilik terör örgütü elemanlarının içeriden ihanet ve işbirliği sayesinde gerçekleştirdiği operasyon sonucu verilen 12.şehit 8 kaçırılma olayı arkasından halkımızın bir operasyon beklentisi içine girmesi ve mitinglerle bunu haykırması halen sürmektedir.
*(Terör örgütünün saldırılarında 12-13 asker kayıpları ve kaçırılan 8 asker bu sayılar ayrıca birer mesajdır.Neden 11 veya 15 değil de 12'de kalınmaktadır.Bunlar tesadüf değildir.Kaynağı da bellidir.)
Peki neden bir operasyon yapılmıyor?
1-02.Kasım 2007 'de yapılacak olan "Irak'a komşu ülkeler" toplantısı var.Burada "İşgalcilikle suçlanarak pozitif durumu negatif'e çevirmemek ve bu toplantıdan güçlü çıkmak için yapılmıyor.
2-Terör örgütünü yıllardır destekleyenlerin ve ordumuzun da aşırı silahlandırılmasının sebeplerinin neler olduğu belli.Bu nedenle en sonuna kadar diplomatik çabaları sürdürerek barışçıl yolları tüketmek arayışından dolayı yapılmıyor.Bunların ardından operasyon yapmak örgütü destekleyen güçlerin ülkemizi dünya kamuoyu önünde "işgalci" durumuna düşürmekten kurtaracaktır.
3-Yaptığı eylemi hesaplı olarak yapan terör örgütü ciddi bir tepki beklentisi olduğundan çoktan denize karışmış su haline gelmiş durumdadır.Dağlarda zaten pek bir şey de bulunmayacaktır.
Türkiye'nin operasyon yapmasına neden karşı çıkılmaktadır?
Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında 27 yıldır ABD, ülkemizi ve terör örgütünü çift tarflı olarak desteklemiştir. Bir çok ülke en ufak bir askeri yapılanmaya bile giremezken yıllardır örgüt bahanesi ile silahlı kuvvetlerimiz silahlandırılmış ve "Gerilla" tipi savaş sisteminde deneyim sahibi edilmiştir.Ancak;
I. ve II. körfez harekatlarında Türkiye Amerika'ya beklediği desteği verememiş olduğundan plandan dönmesi endişesi uyandırmıştır.Bazı güçler Türk Ordusunun bu harekatta başarı elde ederse bölge ülkelerinde saygınlık kazanacağını ve bunu ABD-AB çıkarlarına karşı kullanabileceği endişesi vardır.
Başka bir açı ise,27 yıllık hazırlanma ve çıraklık dönemi artık bir sonuca bağlanılmak istenmektedir. Başbakanımızın akşamki açıklamasında dikkat çektiği bir konu da "Türkiye'nin verilecek her göreve talip olduğu ve yerine getirebilecek kudrette olduğu" sözü deşilmelidir.
Buna dayanarak,Türk Ordusu bölgedeki ve dünyadaki en güçlü terör örgütü ile maça çıkarılmaktadır.Maçı alan profesyonel lige geçecektir.
Bu şu demektir ki;
ABD ve AB yıllardır destekleyip tahrik ettikleri Kürtleri "Bağımsız devlet" hayalleri ile avuttuklarından, "Terkedilmiş" mesajı vermemek için karşı çıkar görünmektedirler.Bu yola halkın da onlara karşı tepkisini düşürmüş olmaktadırlar.
Dün ülkemize gelen malum Hollywood yıldızı Kevin Costner da bu antpatiyi yumuşatmak için zamanında gönderilmiştir.Bu yıldızın ülkemizde sevildiğine dair önceden anketler de yapılmıştır.
Gladyatör Dövüşü;
Şimdi Sezar'ın önünde dövüşen "Gladyatörler" adil bir dövüş sergileyeceklerdir.Dövüşü kaybeden için "başparmak" aşağıyı gösterecektir.
Türkiye başarısız olursa,Büyük Kürdistan,Ermenistan ve Gürcistan birliği devreye sokulacaktır.Yani "Genişletilmiş II.İsrail Projesi".
Ülkemiz bir anda patlayan bombalar ve süikastlerle şaşkına uğratılıp bölünecektir.Korkunç ölümler,kan dereleri her yeri kaplayacaktır.
Türkiye başarılı olursa ki asıl plan kanatimce bunun üzerinedir.Özellikle ABD'nin planı bu yöndedir.Birdenbire Birleşmiş Milletler ve Nato bu Kuzey Irak bölgesine yerleşmemizi onaylayacaktır.Yavaş yavaş koalisyon güçleri bölgeyi terk edecek ve Ordumuzun buraya yerleştirilmesi sağlanacaktır.
Terör örgütünün parçaları da İran içinde faaliyet gösteren PEJAK ile birleştirilerek ağırlık İran'a verilecektir. Artık gerisini yazmaya gerek yok.Irak gibi karıştırıp orayı vurduktan sonra bu genişleme bu yönde sürecektir.
Her şartta akan kan asla durmayacak yeni savaşlar,yeni şehitler devam edecektir.Halkımız da yeniden "Fetih" heyecanına kavuşturulacaktır.
Dünyanın "Tanrıları" rolünü oynayan güçlere "sadık hizmetkar" olma gayretleri ile gittiği yere kadar bu gidecektir. Plan budur.
Aksi için ne yapılmalıdır?
Bunun durdurulmasının en gerçekçi ve akılcı yolu ise ülkemizin "İran ve Suriye ile ortak bir harekatla, karşısısna koalisyon güçleri de çıksa terör sorununu çözmek için işbirliğine girmesidir.Bu gün bu destek İran'dan da gelmiştir.
Bu faaliyet bir anda yapılmalıdır.Aynı anda da Rusya ve Çin'in de siyasi desteğini sağlamak da koalisyon güçlerinin caydırılmasına neden olacaktır.
Görüldüğü gibi Kuzey Irak'a yapılacak bir harekat öyle basit bir şey değildir.Yıllardır hazırlanan büyük projelerin ürünüdür.
Sonuç olarak "Ya ABD-AB'nin yıllardır verdiği desteği hak etmek için evlatlarımızı onların "dünya hakimiyeti" planları uğruna harcayacağız,bin yıllık Türk-Kürt kardeşliğine de çok ciddi bir yara aldıracağız ya da onurlu olanı seçerek İran-Suriye ve Avrasya Birliği" ile birlikte hareket ederek bu pis planı bozacağız.
*(Hükümetin "laik" genelkurmay'dan kurtulmak için ABD+Kürt güçleri karşısında "orduyu bozguna uğratma" ve orduyu ABD yanlısı generallerle yeniden yapılandırma iddiaları ise bence boştur.Tercih edilmeyecek kadar da çirkindir.Böyle bir iddia varsa ordu bunu önlemek için çok geç kalmıştır.)
Yani,ya ABD gladyatörü olacağız ya da "Bağımsız ve Onurlu" olacağız.
Bu olasılıkların her ikisinden de hükümet büyük bir güçle çıkacaktır.Elbette Kuzey Irak güçlerine galip çıkmak şartıyla.
Ya da PKK ve diğer Kürt Liderleri eşkiyalığı bırakıp kendilerini devreden çıkarabilirlerse en azından kardeş kıyımı ve düşmanlığı da önlenmiş olacaktır.Bu da beklenen dövüşü iptal etmek olacaktır.Adamları hayal kırıklığna uğratacağız anlamına gelir.Şu an bu olasılık sıfırdır.
Ne olacağına ise başımızdaki idareciler karar verecektir.Seçimi yapmaya yetkili olan onlardır.Hamasi "gaz alma" çığlıklarına aldanmayalım.Bunlar planın parçalarıdır.Seçim de zaten başından yapılmıştır.Turgut Özal ve Kenan Evren'in sekiz eyaletli Türkiye haritası planını arşivimden bulabilirsiniz.Plan şu an tıkır tıkır işlemektedir.
Şimdi 21.yüzyılın ilk "Gladyatör" dövüşünü seyretmeye iştahla hazırlanan ABD-AB'ye iyi bir maç seyrettirmekten başka da bir çıkar yol görünmemektedir.
Bakalım "başparmak" kimin için aşağı inecek?
*(Bu yazıyı kaleme aldığım sıralarda İzmit'e terörü lanet mitinginde bomba patlattılar.Bu ülkede Türkler iktidarı ve zenginliği almadıkça huzur olmayacaktır.)
Kürtler,sizler Müslüman veya Alevi-Kızılbaş adı altında bazılarınız da Mecusidir.İncil'e göre "İsa Mesih'e inanmama " suçunu asırlardırişlemektesiniz.Hizmetinizin karşılığı o da ülkeyi ve bölgeyi böldürmeyi başarabilirseniz, "yakılarak öldürülmek olacaktır.Önceki yazılarımda geniş olarak bulabilirsiniz.
Hizmetiniz, yukarıdaki ilk haritayı yani "Bereket Hilali"ni, siyonistlerin bölge halkını temizledikten sonra yerleşecekleri hayali gerçekleştirmek olacaktır.Ödülünüz ise herkese olduğu gibi size de "soykırım" olacaktır.

Keykubat.
İşte bir ezgimiz:

Eledim eledim,höllük(*) eledim;

Aynalı beşikte canan bebek beledim;

Büyüttüm besledim,asker eyledim;
Tabut içinde bir avuç et,döndü ne çare.
(*)Höllük-Bebeklerin altı pişmesin diye elenmiş toprak pişirilerek çocuk bezine konulur.Bu eski bir Anadolu geleneğidir.
Son mısrasını günümüze uyarladım.Eskiden,şehitler olduğu yere gömülürdü.Ailesine ise tenekeden bir madalya gönderilirdi.O da Osmanlının yıkılış döneminde başlamış bir gelenektir.
Şimdi böyle geliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.