"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Haziran 2024 Perşembe

DİAMOND TEMA OLAYI

DİAMOND TEMA OLAYI

Proje tezgah mı tesadüfen olan bir gelişme mi?


Ben dahil muhalif yazan herkes bir şekilde saldırı, tehdit, hakaret ve adlî davalarla, ertelenmiş, kesilmiş hapis cezalarından mahkûm edilmiş üstüne sosyal medya kısıtlamalarıyla sindirilmişlerle dolu ülkemiz.

Bu davalardan yıllardır tutuklu, mahkumiyetler almış on binlerce insan varken 30 yaşında bir youtuber gencin, 1918'lerden 2024'e kadar en çok tartışılan Hz Ayse'nin 6 yaşında nikâh ve 9 yaşında evlilik gibi karara bağlanmış, laçkalaşmıs, kökeni Batılıların suçluluk, eziklik yaratmak için bastırdığı, diyanet, siyaset kurumlarının da başindakilerin sessiz kalarak, topu halka atmasıyla büyütülmüş, bir konu üzerinden, Akp tahrikçi trol medyasınca tahrikler, tehditler, çocuğun ülke dışına kaçmaya zorlanması ve bakanlıkça Tck 216/3'ten dava açılarak ülke gündemine sokulmasını şüpheli buldum.

Ondan daha can alıcı öyle hadisler var ki, bu konu gözyaşları içinde kalır.

Diğer şüphe nedenim de, 1774'den beri,"13" yıl Atatürk'ün kendisi hariç tüm padişah, sadrazam(Basbakan) Vezir(Bakan), cumhurbaşkanı, başbakanları, bakanları Avrupa, Amerika, Rusya, Fransa, Almanya tayin etmiştir.

#Diamond Tema adlı gencin normal balkan göçleriyle gelen ailelerden olmayıp, Erkan Baş gibi Arnavutluk'tan Almanya'ya göç eden aile çocuğu olarak doğması, ve Türkiye'de eğitime, askerliğe tâbi tutulması.

Youtuber olarak öne çıkartılması, sıradan bir konu üzerinden mağdur edilmesi bende proje endişesi yarattı.

1990'larda böyle eğitilip yetiştirilip, evlendirilip maaş da verilerek Tunceli'ye gönderilmiş, takma mideyle yaşayan Doğan adlı aslen de Tuncelili olan, Pkk'nın Kültür Gerillalığını yapan bu genci ikna edip terörü bıraktırmıştım.

Diamond Tema da aynı ona benziyor. Çok iyi eğitimli, zeki, sakin, muhteşem ikna ve tartışma yeteneği kazanmış bir genç.

1970'lerde bizim nesilden olsa, derim tamam. Çünkü her kahvehane, her iş yeri, laflayacak bir köşe siyasal tartışma mekanıydı.

1980 sonrasi bu ortam kalktı. Demek ki isteyince oluyormuş mu demeli, yabancı istihbarat ürünü mü demeli.

Arnavutluk vatandaşı olarak Almanya'ya göç edip yerleşmiş aileden, Almanya'da doğup, dogumla vatandaşlık kazanmış olan bu gencimiz, Almanya'ya, Arnavutluk'a dönüp yaşama, çalışma olanağı varken her gün kötüye giden, şeriat ülkesi olma yolunda, halkın kölelik ücretine mahkûm edildiği Türkiye'ye niye geliyor, burada niye sıkıntıya giriyor?

Mazoşist mi bunlar?

Vatansever desem, aileleri Türkiye vatandaşı bile değil kendileri de Türk değil.

Müslüman da değil, agnostik. En rahat yaşayacağı yer de kendi ülkesi ve Almanya.

Bilmediğimiz gerçekler olsa da bu sorulara pek ikna edici cevap verebilirler mı bilmiyorum.

Ülkemizde Arnavut vatandaşın çok olması ile bağı yok bunun.

Erkan Baş bey de Diamond gibi doğumla Alman vatandaşlığı kazanmış, orayı bırakıp burada çile çekmeye gelmiş, Ortodoks Hıristiyan çilekeş manastır rahibi karakterli, Kürdistan siyasetini desteklemeye gelmiş, Türk Solunun partisi olan Tip'i de Amerikancı Pkk etnik Solcuları ile, Hdp ve bilmem nelilerle doldurmuş, ithal Arnavut vatanseverimiz mi?

Osmanlı ya isyan eden bütün gayrimüslim tebalar, devlet kuracağız Ermeniler, Rumlar, Süryani Yahudiler,Sırplar, Kafkaslılar, Ukrayna, Kırımlılar, Solcu veya dinci çetelere katıldılar. Müslümanlar da İngiliz korumasında isyan eden Suudi VEHHABİ çetelerine katıldılar.

1774 Küçük Kaynarca Anlaşması gereği Rusya ve Kutsal İttifak devletleri korumasına geçtiler.

Çünkü askerlik yapmıyor, vergi vermiyorlardı, karada ölüm yoktu. Köyleri, kamu kurumlarını basıp yağmalıyor, esir aldıklarını köle olarak kullanıyor veya satıyorlar, mallarına da ganimet olarak çöküyorlardı.

Eee ganimet, yağma, talan, yalan, kölecilik Yahudilik ve Hıristiyanlık şeriatlarında da var.

Yalnız Hanefi Müslüman Türkler vergi veriyor askerlik yapıyordu.

Batının yarattığı dini ve etnik bölücülük ve her tür koruyuculuk sayesinde okul çocukları bile isyan edebilirdi.

Bunlara karşı savaşacak asker ve kolluk kuvvetleri de Hanefi Müslüman Türklerdi.

Kim ister ki asker olup, devşirme sadrazamların savaş planlarını düşmana sattığı, bir savaşta veya çete savaşında %100 öleceği kesinken askerlik yapmayı?

İste emperyalistlerin köpekligini yapan bu gayrimüslimler, emperyalizme ve köpekleri gayrimüslimlere karşı vatan savunan Osmanlı Türk askerini EMPERYALİST=SÖMÜRGECİ ilan etmişlerdi ve cahil bırakılmış Türkler kendilerini bunlara karşı fiilen ve de fikren savunamıyordu da.

Hatta onların askerlik yaptığı, vergi verdiği devlet de savunmuyordu. Çünkü devşirmeler yönetiyordu.

Bu gün Osmanlı isteyenler de bunların soylarıdır.

Bu gün gene askerlik, vergi aynı halka yüklendi.

Türkiye'de Türk vatandaşı doğmamış, Almanya tarafından eğitilip gönderilmiş, yakında bölünme anayasaları bekleyen ülkemize, bunu hazmettirecek İDEOLOG ithalatı olmadığını kim ispat edebilir?

Umarım öyle değildir.

Ama ben önce demokrasi, sosyalizm, Atatürk deyip sonra AKP, Hdp ile çalışan Erkan Baş ve M. Ali Çelebi beyleri örnek vereceğim.

-Diamond Tema Bir M.Ali Çelebi veya

Erkan Baş projesi mi?

Veya hepsi proje mi?

Değillerse niye, Düvel-i Muazzama Yenilemeyen Devletler olan İngiltere, Amerika ve o zamanın Avrupa Birliği olan Kutsal İttifak devletlerine karşı kendi ülkesini savunan, Karl Marks'ın bile "Emperyalist" demediği, "vatan savunması yapan ülke" dediği Osmanlıyı Emperyalist ilan eden gayrimüslimlerin siyasetini bu gün de, "Emperyalist Türkiye, Emperyalist Türkler" diyerek sürdürüyorlar?


Emperyalist Türk devletinin başında 600 yıldır Türk yok, azınlıkları köle eden köleci Türk olmadığı gibi bütün Türkler gayrimüslimlerin kurum ve kuruluşlarında kölelik ücreti altında maaşlarla kölelik yapıyor, askere gidiyor, vergi veriyor.


Yarın da Diamond Tema beyin aynı sözleri söylemeyeceğine kim güvence verebilir?

Google'da kimliği böyle;




#Diamond Tema;


Kimlik;

1-Adı soyadı yok, Rumuz kullanıyor. Ama kimliği bilenlerce biliniyor.

2- Kendi tweeter sayfasinda 30. yaş günümde bunlar oluyor diye Donkisot-Yeldegirmeni karikatürü paylaşmış.

3- Arnavutluk'tan Almanya'ya giden oradan Türkiye'ye gelip eğitimini, askerliğini burada yapan bir genç.

İnanç=Agnostik, Bilinmezci

Bana Mehmet Ali Çelebi'yi hatırlatıyor.



Erkan Baş.ŤİP Başkanı


1-45 yaşında,

2- Arnavutluk'tan Almanya'ya göç etmiş işci ailesi çocuğu.

3- Hep kadrosundan seçilip Tip başkanı oldu.




M.Ali Çelebi ;


40 yasinda, Teğmen-Ergenekon davasında tutuklandı-

2018'de Chp'den M.v oldu, istifa edip AKP'li oldu.

Hâlâ Akp M.v.

Bütün Sol, muhalif basın destekledi. Yalniz ben çekimser kaldım haklı çıktım. En çok destek veren Enver Aysever'i üzdü .


Sömürge ülkede asla iyi şey olmaz.

İlginize, bilginize.


Alaeddin Yavuz

İlk facebook paylaşımım 
1-
Bu delikanlı yaşından olgun, meydan okumadan belgeyle anlatan bir genç. 

Yapilan saldırılara muhalefetten yardım bekliyor. O asla gelmeyecek. Ben 8,5 yıl yargılandım. Kimsenin ruhu bile duymadı.
Muhalefetin hedefindeyim.

Elmas-Diamond kardeşim şunu öğren ki, 1950 yılından beri, Chp iktidar olmamak üzere yazılı belge imzalamış partidir. Iktidara destek olmakla görevlidir.

Öteki tüm partiler de dini ve etnik Amerikancı Sol faşist partilerdir. 
Onları da iktidar süs bitkisi olarak Tbmm-ye koydu ki demokrasi var zannetsin herkes diye.
Bir dava için yola çıkınca tek olduğunu ve hep yalnız olacağını bileceksin. Dinsel, cinsel iftiralar ve önceden seni mahkûm etmiş yargılamalar ile ezileceksin.


Devlet erkini kullanan yobazlar, sana öyle üstünlük taslayacaklar.

2. Paylaşımım
Diamond Tema rumuzlu gence desteğimi çektim.
Ama ona yapılanları onaylamıyorum, yanlıştır.
Zaten Arnavut olduğu için Arnavutluk'a kaçmış. Kendi tweeter sayfasında paylaşmış.
Türkiye İşçi Partisi başkanı Erkan Baş da Arnavutluk'tan Almanya'ya giden orada eğitilip ülkemize yollanan bir kripto gibi.


Bundan 5 yıl önce; -Yalnız İslam'ı hedef almayalım. Araplarda ve cemaatlerde olan dini ve cinsi sapıklıklar "Sami köleci toplum gelenekleridir. Kuran'da önerisi yoktur. Benim gibi her din kitabından verin" önerisi yaptım.

Çoğu benim yazılarımı videoya dökerek ün yapan bu kardeşler bana;
- Tek tehlike İslam'dır, savaşmalıyız, sen Islâm'ı savunuyorsun" diyerek benden ayrıldılar.
Ben de:
- Siz, " İslâm kötü" diyerek daha eski dinlerden gelen bu cinsi sapkınlıkları sadece Müslümanlara yüklüyorsunuz. Yarın diyecekler ki; " İslâm kötü, gelin Hıristiyan, Yahudi olun!"

Oysa bu sapıklıklar İslâm öncesi dinlere aittir.

Araplar Kur'an emirlerini terk edip geleneklerini korumuştur. Yanlış yapıyorsunuz dedim.
Benden ayrıldılar.
O zaman hesabını versinler.
Ne diyeyim.
Ben 8,5 yıl yargılandım biri geçmiş olsun demedi.
Beni bağlamıyorlar.

Alaeddin Yavuz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.