"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Temmuz 2024 Cumartesi

#SAYIN ÖZGÜR ÖZEL ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İN SEVGİSİ NEREDEN GELİYOR?

ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İ ÖVEN ATATÜRK KOLTUĞUNDAN KALKSIN!

Sayın Özgür Özel!

Emperyalizm düşmanı Deniz Gezmiş hayranı olduğunu söyleyen sen, halis Amerikan memurusun veya cahilsin.



Niye mi, okuyun;

48 yıl sosyalist yaşamış Yugoslavya ordusu Sırplar, Karadağlılar elinde. Babası Mustafa Izzetbegoviç'in, 2. Abdulhamit'in bile TERÖR DİNİ ilsn ettiği Vehhabi şeriatını öven yazılarını 1983'de İSLAM MANİFESTOSU adıyla kitap yapan Aliya İzzetbegoviç, AB-D desteğiyle 1992'de devlet başkanı yapıldı. Kurduğu Bosna- Hersek devleti onun şeriatçılığı yüzünden bölündü. Hırvatlar ve Bosna Sırpları ayrıldı. Sırbistan, Bosna Sırplarını silahlandırdı. Müslüman Arnavutlar orduda yoktu. Bir kaç polisi de Dusko Tadic öldürdü.

Tamamen savunmasız Müslüman Arnavutlar soykırımlara direnemedi.

Bosna'ya yerleştirilen 1000 kişilik Barış gücü ve sonra gelen Hollanda ordusu soykırıma göz yumdu.

Avrupa'nın ortasında Terörist Vehhabi dini şeriatı kurmak istemekten 14 yıl hapis yiyen I. Begoviç, AB-D desteğiyle kurtarıldı ve Arnavut soykırımı yapılarak Müslüman nüfusu sınırlandı.

Aliya İzzetbegoviç, halkına soykırım yaptıran bir Haçlı kuklasıdır. Aynı Vehhabiler gibi.

Ve Atatürk koltuğunda oturan SEN, Osmanlı, Atatürk, Cumhuriyet düşmanı Aliya İzzetbegoviç kuklasına methiye düzüyorsun.

Akp'ye kaydol sen.

Haçlı kumpaslarına aldanıp, düşmanını başına devlet başkanı yapan, mal mal ardından gidip, aşağılık işkencelerle öldürülen masum Arnavutlara, bu tezgahı Dünyaya duyurmak için çabalarken Sırp katillerce öldürülen resmi görevliler ve basın kurumu memurlarına saygılarımı sunarım.

Halkını iktidar ugruna soykırıma götürecek projelere iktidar olmak adına kölelik edenlere lanet olsun. 

Alaeddin Yavuz 

Bosna-  Omarska- Srebrenitsa soykırımlarını baştan sona takip edip, yargılatan ABD'li akedemisyenin kitabından kronolijik Yugoslavya tarihi








12 Temmuz 2024 Cuma

#DEVLET ADAYLIĞI CİDDİ SORUMLULUK İSTER

Devlet Adamlığı Ciddiyet ve Sorumluluk Gerektirir.


Çünkü hatanın düzeltilmesinin olanağı yoktur.

Ahmet Davutyan demiş ki;


13 yıllık Suriye krizinin 8 yılında ben yoktum"

Ne büyük mazeret değil mi?

Gözlerim yaşardı, adama milletçe haksızlık mı ediyoruz acaba?

Bir de işin gerçeğine bakalım;

Osmanlı Sadrazamları, vezirleri niye devşirme olurdu?

-Başarısızlık halinde kelle gidince, ülkede kardeş kavgası çıkıyordu.

Bunu önlemek için Saraya köle olarak alınıp eğitilen çocuklar yeteneklerine, bağlılıklarına göre seçilerek yüksek görevlere getirilirlerdi.

Başarısızlık halinde kelle gidince, köle olduğu için, yalnızca padişah kölesini öldürme hakkını kullanmış oluyordu.

Bu kelleler bu nedenlerle gidiyordu;

Devlet idaresi ciddiyet, özveri ister.

Dış işleri, iç işleri, istihbaratın her çeşidi, deneyimli elçiler, siyasiler, bürokratlar, basın, üniversiteler emrinizdedir.

Bu nedenle başarısızlıklar hata, özür, aldatılmak gibi adi mazeretlerle açıklanamaz.

Ya bırak ya kelleyi ver yani, git bir kenara otur, ballı başbakan, milletvekili maaşlarını al, bir bilen Yahudi bilgesi olarak yaşa.


Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.

Bir çekilin de gençlere, ehline şans doğsun.


Bu her siyasî, bürokrat her iş kolunda kişiler için de geçerlidir.

Alaeddin Yavuz 

11 Temmuz 2024 Perşembe

#TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAĞIMSIZ MI?

 Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bağımsız mı?


1- Devletimiz, SSCB korumasında yarı bağımsız bir devlet olarak 29 Ekim 1923'de Mustafa Kemal Atatürk ile yoldaşları tarafından kuruldu.




2- 1924'de SSCB lideri Viladimir İlyanovic Lenin'in ölümüyle yerine geçen Gürcü papazı Josef Stalin bizi Ingiliz idaresine terk etti.
 
3- Atatürk ölünceye kadar Misak-i Milli hedeflerini gerçekleştirmeye çabaladı. 10 Kasım 1938'de zehirlenerek öldürüldü.



4- 12 Mayıs 1939'da İngiltere- Türkiye Kredi Anlaşması imzalandı ve ABD, FRANSA, ITALYA ile tekrar edildi. Ingiliz- ABD mandası olduk.

5- 1942'de Stalin Almanları kovmaya başlayınca 1943 Kahire toplantısı yapıldı.
6- Bu toplantıda Çhurchill ve H.Truman İsmet Inönü'ye ŞERİAT DEVLETİ kur talimatı verdi.

7- 1946'da Dörtlü Takrir tezgâhıyla Celal Bayar, A. Menderes ile iki kişi istifa edip D.P'yi kurdu.

8- Japonyaya atılan iki atom bombasıyla savaş bitti.

9- ABD, savaştan Dünyanın Egemen devleti olarak çıktı. Wilson ilkelerini uyguladı, yıkılan imparatorluklardan boşalan topraklarda yeni bağımsız devletler kurdu. Hiç bir ülkeye bayrak dikmedim, her ülke iç ve dış ilişkilerinde özgürdür, dedi. Veya bize böyle öğretildi.

10- 1947'de NATO başvurusu yaptık.
 
11-15 Mayıs 1950'de Müslüman kılıklı Bagratuni Hıristiyan hükümeti Adnan Menderes iktidara getirildi.

12- 1952'de Hiç adını bilmediğimiz G. Kore'yi Çin- Sscb- Kuzey Kore işgaline karşı korumak için haka sayısı açıklanmayan asker gönderdik. ABD bunlara sömürge askeri muamelesi yaptı ve bu savaşın gazileri sadaka gibi NATO maaşıyla dilenci olarak yaşadı.

13- ABD, vaad ettiği nakit kredileri vermedi, askeri yardıma çevirdi.

14- Aldatıldığını anlayan Menderes 1958'de SSCB ile kredi anlaşması için tarih aldı.

15- Bunu ihanet sayan ABD 1960 askeri darbesiyle Mendres'i idam ettirdi.

16- SSCB ile anlaşan ABD, Türkiye'yi " 1. Derece Savunma Bölgesi " olmaktan çıkardı. 1961'de Almanya özellikle Doğulu İsyancılardan seçtiği işçi alımını başlattı.

17- SSCB işgalinden korkan İnönü 1963'lerde ABD üslerini kapatma faaliyetine geçti, üniversitelerde Ukusalcı Sosyalist gençler yetiştirdi, TİP'i meclise soktu.

18- ABD başkanı Johnson mektubuyla şartlar değişti, İnönü koalisyon hükümeti kurdu. 1965'de yerini Amerikancı Adalet Partisine bıraktı.

19- ABD/CIA Saidi Kürdi yerine Fetullah Gülen'i tayin etti. 1960 darbesini yaptırdığı Hüseyin Feyzullah ( A. TÜRKEŞ)'e MHP'yi kurdurup ortak yaptı.

20- Mhp, Amerikan karşıtı Ulusalcı Solculara üniversitelerde savaş açtı. Sağ-Sol terörü başladı.

21- Sscb ile çalışan Yunanistan ve Kıbrıs'taki İngiliz ve Amerikan askeri üslerini korusun diye Kıbrıs'a girmemiz için Türk soykırımını 1950'den beri sürdüren ABD'ye inatla HAYIR diyen İnönü 1971 muhtırası ile Chp'den koparıldı. Amerikancı Bülent Ecevit yerine atandı.

22- 1974 Kıbrıs CHP-MSP işbirlikçi hükümetleri tarafından işgal edildi. 2. Abdülhamit'in borç karşılığı 80 yıl kiraya verdiği, Lozan ile de kiracı İngiltere'ye bıraktığımız Kıbrıs sorunumuz oldu.

Yunan faşist cunta ordusu Enosis'e yaptırılan Türk Soykırımı, bu gün AB-D desteğiyle iktidar edilen Zelensky'nin Ukrayna'yı Rusya ile savaşa sokması ve Zelensky Faşist örgütlerinin cinayetleriyle  İsrail-Hamas tezgahı ile Filistinlilere Soykırım yaptırılması gibi aynı tezgâhtı. 

"50" yıldır Turkiyenin sırtında yük olarak kaldı. Devlet okarak tanınmasına izin verseler bize bile yardım edebilecek ülke.

1974-1980, SSCB Türkiye'yi hedef almasın, işgali biz önermedik tiyatrosu gereği, Kıbrıs'ı işgal suçlamasıyla ekonomik ambargolara bir de SAĞ-SOL anarşisi eklendi. İşçi olarak alınanların çocukları Ülkücü- Şeriatçı teröristler olarak gönderilerek bir çeşit iç savaş/Anarşi dönemi yaşandı.

Günde 20 kadar genç ölüyordu.
 
23- ABD tezgâhıyla Amerikancı Kenan Evren Genel Kurmay başkanı Başkanı yapıldı ve 12 Eylül 1980'de " Şartlar olgunlaşınca" askeri darbe yapıldı.
 
24- 1983'de Amerikancı Turgut Özal hükümeti kuruldu. Devlet kurumları Nurculara açıldı.

25- Ordunun eğitilmesi, olası SSCB işgaline karşı orduyu eğitmek için 1984'de PKK kuruldu.

26- Pkk devletin kontrolundan çıkarıldı, AB-D-SSCB ortak idaresine bırakıldı

27- 1992'de SSCB çöktü, ABD Dünyanin Tek Egemen Devleti oldu.

28- Aynı yıl T.Özal öldü.
 
29- 1996, Afganistana mücahit gönderme işinde ABD Istanbul başkonsolosluğu ile çalışan MSP Beyoğlu Gençlik kolları başkanı RTE İstanbul Büyükşehir belediye başkanı yapıldı.

30- 2002'ye kadar çeşitli koalisyon hükümetleri ile geçti.

31- Önceden hazırlanan Orta Doğu'yu işgal ve yağma projesinde ülkemizi Askeri Üs olarak kullandıracak, Atatürk Cumhuriyetini Şeriat rejimi ile tasfiye edecek, AB-D ülkelerinin her türlü operasyonlarına hizmet edecek RTE- AKP hükümeti 03 Kasım 2002 genel seçimleri ile iktidar edildi.

Ortada ne devlet, ne din, ne tarih, ne ırz ne namus kaldı.
Ne de küçükleri koruyan yasalar.

Sonrasını biliyorsunuz.

-Bu kronolijik tarihi bilgiler ışığında Türkiye Cumhuriyeti devleti Bağımsız bir devlet midir?
- ABD, 2. Dünya Savaşına girmediğimiz halde bizim BAGIMSIZLIĞIMIZI TANIMIŞ MIDIR?
Nasıl tanısın, Lozan Anlaşmasını bile tanımamıştır.
- Türkiye Cumhuriyeti devleti Bağımsızdır diyen siyasî iktidarlardan birisi Ingiliz- Amerikan izni olmadan bir karar alabildiler mi, alabilirler mi?
Hayır.
-Oy vererek seçtiğinizi sandığınız iktidar ve muhalefet partilerini seçmediğinizi anlayınız.
- Dünya lideri, patates önderi siyasilere iman edip tapınmayın artık.
- Yalnızca Sandığa oy atarak DEMORASİ, karnını yok tutacak, ekmek- su buldum diye kendinizi TOK sanmayın. Zenginlerin yaşamının 1/4'i kadar lüks yaşamak insan olarak hakkımızdır, hükümetler bunu sağlamak zorundadır.
- Zenginlerin, gayrimüslimlerin ASKERLİK +VERGİDEN MUAF olduğu ülkemizde bunca sefaletin üstüne askerlik ve vergi yükü de halkımıza yüklenmiştir.
- Bunların hesabını iktidar ve muhalefet partilerinden sormak halkımızın görevidir.
- Hükümet ve Tbmm ortaklarının bizleri köle ücretine mahkûm etmelerine karşı TBMM dışı örgütlenmek zorunludur.

Ben üşenmedim, 180 dakikada bunları yazdım.
Takdiri size kalmış.

Alaeddin Yavuz

ÖZGÜR ÖZEL ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İN MEZARINDA NE İŞİN VAR?

ÖZGÜR ÖZEL ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İN MEZARINDA NE İŞİN VAR?


Atatürk, Deniz Gezmiş yoldaşı olduğunu söyleyen Atatürk'ün makamını işgal eden, Amerikan 6. Filosunu denize döken Deniz Gezmiş gibi Antiempetyalist vatanseverlerin kemiklerini sızlatan Ychp'nin Amerikan kuklası Özgür Özel, git Akp'ye kayıt ol.

19.yy'da Suud Vehhabi dinini kabul ederek Osmanlı'dan ayrılmak için isyan başlatan Arnavutlar emellerine ulaştılar.

1992 sonrası da Arnavutluk ve Bosna Hersek olarak bölündüler.






O zihniyetin devamı olarak AB-D destekleriyle Öne çıkartılan Rabıta'cı, Radikal islamcı, AB-D memuru Bosna Hersek kukla devleti başkanı Aliya İzzetbegoviç, faaliyetleri yüzünden Batı'nın " Avrupa'da Radikal İslâm devleti istemiyoruz" tepkileriyle hedef yapılmıştı.
Babası da bu yüzden daha önceki yıllarda tutuklanmıştı.



Sonunda AB-D korumasında Sırplara göz yumularak Vehhabi soykırımı yapılmıştı.


Ardından çakma koruma siyasetleri, Balkan Justice gibi kitaplar yazılarak Sırp vahşeti kınandı.

Aliya İzzetbegoviç kuklası Bilge Kral ilan edildi.


1994'de İstanbul Turizm polisindeyken bir Amerika'lı turist, beni coşkuya getirmek için Michael P. Scharf'ın Balkan Justice (Balkan Adaleti) adlı kitabını hediye etmişti.
Şu 340 sayfalık kitap
sadece suç, suçlu, mağdur, 
Mahkeme dosyaları ıçerir.
Bir tek AB-D ülkesini
suçlamaz 

Kitabı okumadan misafire; " Bu soykırım savaşını siz organize ettiniz, bizi yemeyin. Ayrıca onlar Türk düşmanı Vehhabilerdir, bizi temsil etmiyor" demiş, kitabı geri vermiştim.

Adam önce bozuldu, sonra bana geri verdi ve;

"Sen çok zekisin, Türkiye'de senin gibi kaç kişi olabilir ki? Tebrik ederim" demişti.

Hatta mesai sonrası bana içkili yemek de ısmarlamış, "Sen burada kal, halkını temsil et. Sizi bütün dünya cahil ve geri zekalı sanıyor" demişti.

Ychp'nin AB-D kuklası, Ormanlı ve Atatürk Cumhuriyetini yıkmak için isyan eden, Selanik bölgesine sürgün edilen gayrimüslim asi dedelerinin Özgür çocuğu, şimdi gitmiş bu kuklanın mezarını ziyaret etmiş.

Her yer kukla.

Bıktım vallahi.

Muhalefete muhalefet etmeyin diyorlar. Emperyalizme sadakatte AKP'den önde giderseniz niye eleştirmeyelim;


Alaeddin Yavuz

Bu linkten yazımı doğrulayan bilgiler edinebilirsiniz;

#SURİYE LİBYADAKİ TERÖR ÖRGÜTLERİ İPTAL EDİLİRSE NE OLUR?

Hükümetin beslediği Suriye ve Libya ve diğer ülkelerdeki terör örgütleri iptal edilirse ne olur?


Bunlara dünyanın parası gizli ödenekten veriliyor.



2008'de Gurcistan-Rusya savaşı öncesi, ne olursa olsun savasa girmememizi, ileride komşu ülkelerdeki operasyonlar için terör örgütü kurarak onları göndermemizi önermiştim.

Bunu askerler de destekledi ve bu örgütler kuruldular.

Emeklilere ve asgari ücretliye zam verilmeyince bazı gazeteciler bu örgütlere ödenen maaşlara dikkat çektiler.

2003'den beri en az 5 kere savaşa girmememizi bunlara borçluyuz.

Getirilen göçmenler bundan sonraki AB-D VE NATO ÇETESİ projelerinde kullanılacaktır diye düşünüyorum.

RTE şimdi ABD'de NATO toplantısında, 05 Kasım 2024 seçimlerinden Joe Biden'ın seçilmesi veya seçilmemesi halinde Avrasya Blogu- AB-D VE NATO ÇETESİ arasındaki çatışmalar tartışılıyor.



Türkiye toplantıya sadece emir almak için davet edildi.

Prestijimiz bu kadar.

Başka hükümet, dünya şansımız yok.

Emir kulu devletiz, koloniyiz.

Böyle ekonomik krizlerle savaş, işgal görmeden atlatırsak öpüp başımıza koyalım.

Görüşüm budur.

Şu anda, 2026 NATO ZİRVESİ Türkiye'de yapılacak haberi geçiyor.



Bu da, Avrasya Blogunun SINIR BOYUNDAN UYARILMASI demektir.

Aynı geçmişte Pkk konusunda Hatay'dan Suriye'ye uyarı yapmamız gibi.

Alaeddin Yavuz 

10 Temmuz 2024 Çarşamba

#MUHAMMED EL ARİFİ ARAP OLMAYAN MÜSLÜMANLARA ARAPLARIN KÖPEKLERI DEDİ Mİ?

SUUDİ İSLÂM ULEMASI MUHAMMED EL ARİFİ, ARAP OLMAYAN MÜSLÜMANLARI, ARAPLARIN AŞAĞILIK KÖPEKLERI OLARAK TANIMLADI MI?

İlk önce Pakistan internet sitesinde Muhammed El Arifi'ye ait şu tweet mesajı yayınlandı.

Tesadüfen internette bana da denk geldi. KBir yıldan fazladır paylaşıyorum.

Sonra bu tweete inkar ettiği yazıldı, çizildi. Hatta, bizdeki ŞİRİN İSLAMCILAR gibi olmadığı için beğenenler de çıktı.

1739'dan 30 Ekim 1918'e kadar " Türkler hilafet edemez. Hilafet onlardan alınmalıdır" sloganı ile Vehhabi isyanını başlatan Necran'lı  Mehmet Abdulvehhab ve Yemame Beni Temim Yahudilerinin kabile reisi olan Abdullah Bin Suud, İngiltere desteğiyle Arabistan'da Necd ve Deriye Emirlikleri adıyla iki devlet kurdular. Kendilerinden olmayan Arap Müslümanlara soykırım yaptılar. Kısa tarihi okuyun;




1980 cuntası ile kurulan ANAP hükümeti dönemine kadar Türkiye' den giden hacıların valizlerini yerlere atan, "Kafirler" diye hakaret eden Suudi Arabistan gümrük memurları haberleri okurduk.

Ben ilk kez Suudi Medine'li bir televizyon sahibini 1989'da Büyük adaya rehber olarak götürdüğümde, lokantada çocuğu benimle MEVALİ=Azadlı KÖLE diye alay ettiğinde Mevali nedir öğrenmiştim.

Bize bu gözle bakan Suudi ulemaları aşağıdaki resim yazıdaki tweet metnindeki su sözleri söylemiş olduğu iddia ediliyor;

Google çevirisi aynen şöyle;

"ARAPLAR gerçek Müslümanlardır ve Hz. Muhammed'in (s.a.v.) gerçek soyundan gelenlerdir.

"Kendilerine utanmadan Müslüman diyen Arap olmayanlar, sadece alçak, korkak, onursuz ruhlu, Allah'ın kılıçları karşısında kolayca ezilen ve bu yüzden bizim köpeklerimiz olarak anılmayı hak eden din değiştirmiş kişilerdir."

Uzun zamandır yaptığım iki paylaşım, böyle aşağılama, küfür, hakaret ettiklerine delil olarak verdiğim basından derlediğim tespitlerdi.




Bu gün bu konuda biraz daha araştırma yaptım ve yurt dışında da ciddi olarak tartışıldığını tespit ettim;




Yukarıdaki hadislerin google çevirisi olan tümünü eklemeden önce, Arapların ÜSTÜN IRK sayılması konusunda Cübbeli Ahmet Ünlü beyin açıklaması üzerine Kuran ayetlerinde Allah'ın Araplara bakışını içeren resim yazı paylaşımımı vereyim;








Suudi Arabistan ulemalarının Iranlıları Müslüman saymayan, İranlıların da karşılık verdiği fetvalarına da bakalım;



Şimdi de yukarıda Kuran'ın SAPIK dediği ama Arapların uydurma hadislerine göre "üstün seçilmiş kavim" olduklarını söyleyen hadislerin google çevirilerini veriyorum;










Buraya kadar uydurma veya sahih oldukları iman edenin inancına göre değişen hadisler ışığında Dünya İslâm Ülkeleri ve Dünya İslâm Ulemaları Birliği üyesi olan, ilahiyatçı ve Dai olarak bilinen Muhammet El Arifi aşağıdaki sözleri söylemiş midir, söylememiş midir? (Yazının linki; https://islamicvirtues.com/2013/12/12/superiority-of-the-race-of-arabs-over-non-arabs/ )

Karar verebilmek için tekrar okuyunuz;


Şimdi de Muhammed beyin yukarıdaki tweetinin tartışıldığı sayfa linkini vereyim;

Takdir beyni, bilgisi, kıyaslayacak zekası,muhalif olan,mantıklı belgelere önem verecek birikimi olanındır.

Alaeddin Yavuz 

7 Temmuz 2024 Pazar

Benden Bu Kadar

  Artık RTE VE ortakları muhalefet ile ve emperyalizm ile  uğraşmayacağım. 

Uğruna ölünecek bir millet yok.

Arap kültür emperyalizminde boğulmuş bir millet var.

Bu yuzden;


Buna son verdim.

Yaşım 65'e dayandı ve Tek başınayım.

1976'dan beri 48 yılımı verdim.

Gücüm bu kadar. Gerisi milletin sorunu, görevimi fazlasıyla yaptım. Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz 

KURT İBADETİ GELENEKLERİ BOZKURT SEMBOLÜ ve MÜSLÜMAN OLUNCA TÜRK SAYILAN DÖNMELER

KURT İBADETİ GELENEKLERİ BOZKURT SEMBOLÜ

Türk adı, dağlardan, resmi kurumlardan silinirken, Türklük yemini Andımız yasaklanmışken Türklük yok, ama "Türk Müslümandır: Müslüman olmayan Türk değildir" diyenler, Şatanist işaretinden alınma Kurt Kafası işareti ile Türklük taslıyorlar.



TÜRK'e ve ARAP olmayan Müslümanlara KÖPEK diyen Suud Uleması 


TÜRKLER İSLÂMI TEMSİL EDEMEZ diyen Suudi Arabistan Vehhabileri 


Altı kıtada Kurt ibadeti, Kurtlara hürmet, Şeytan Kurt Tanrı, Kurt Adam gelenekleri var,
Öyleyse bunlar kim oluyor, İslâm öncesi tarihimizi yok sayıp, unutturup, bizi kendilerine asimile edilmiş köleler mi yapmak istiyorlar?

Büyük ölçüde de bunu başardıklarını kabul ediyorum.

Kölenin bile insanî ihtiyaçlarına yetmeyen ücretlere,  maaşlara mahkûm ettiler bizi.

Kurt el işaretini Ermeni Alpaslan Türkeş, Ermeni idaresindeki Azerbaycan'dan Kurt El İşaretini  getirmiş.

Çok gerekliymiş demek ki(!).

Türk adını, tarihini kaldıran, yasaklayanların başını çeken, SEKİZ yıl Amerikan Harp Akademisi okuyup dönünce 1960 27 Mayıs Amerikan darbesini yapmış, sonra tankları Amerikan büyükelçiliğine dayayıp, Darbe Parası istemiş, Amerika emriyle 1967'de MHP'yi kurmuş TÜRK ISLÂMDIR diyen, Sultan Abdülaziz tarafından 1864'de Kıbrıs'a sürülmüş, Pınarbaşı'lı (Abdülaziz Aziziye yaptı) Gregoryen Ermeni aileden gelen, Kıbrıs İngiliz büyükelçisinin ricasıyla Askeri liseye Fevzi Çakmak onayıyla kayıt edilmiş  bir ajan.

Onun 57 yıl önce başlattığı, köklerini Gregoryen Süryani Ermeni papazı Said-i Ķurdi'nin başlattığı "TÜRK İSLAMDIR, MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK DEĞILDİR" şeklindeki İngiliz- CIA Türkçülüğü dayatılmaya başlandı.



Deliüzzaman mı Bediüzzaman yazımdan, onu takip eden aşağıda linkini verdiğim yazılardan sonra bu tespitler ortaya çıktı. 


Amaç, bütün Türk dünyasını buna ikna edip, 635'den sonra Türkleri Müslüman edip, birliğini bozup, yeryüzünden Türk egemenliğini kaldırmış, Roma Kölesi yapmışlarsa, bu gün de bu köleliği sonsuza dek uzatacak proje tuzaklardan biri olarak uyguluyorlar.

Dinler siyasal rejimlerdir. Tarih içinde bu gün olduğu gibi Türkler de başka milletlerin idaresine girmiş, onların dayattığı aşağılayıcı tebaa dinlerine göre yaşamışlardır. Şamanlık, Tengri dinleri dışındaki girdikleri bütün dinler Türkleri köle yapan dinlerdir.

Arapların, Yahudi ve Batılı Hıristiyanların Türkleri Yecüc Mecüc ilan etmeleri Tevrat Hezekyel, Kuran Kehf 76'dan 96'ya bu kavmin dağların içine gömülüp üstüne erimiş demir dökülerek mühürlendiği efsanesi ile Türklerin, demir dağları eriterek çıktıkları Ergenekon sığınağından çıkış destanı olan Asena (Yunan bilgelik tanrıçası) adlı Bozkurt efsanesinden İslam'a böyle yeniden türeyiş efsaneleri, başka milletlerin idaresine girmemizi anlatır.(https://adilyargic.blogspot.com/2019/12/devler-cuceler-ve-yecuc-mecuc.html)

Bu tespitler ışığında geçmişimizde tespit edebildiğimiz her inancın, geleneğin de savunucusu olmamız gerekmez.

Azerbaycan, 7.yy'da Yahudi dinini benimsemiş Hazar=Azer Hanlığının parçasıydı. 


Bu yüzden, adını İran tanrısı Ahura Mazda/Armazd'ın düşmanı olan, 2,5 karış boyunda Azer şeytanına ibadet eden kavimlerce etrafı çevrili olan göle de Hazar/Azer gölü denilir.

Azeriler gibi Gürcüler, Ermeniler Kafkasyalılar, Pers/Fars soylu olmayanlar da Pers ve Sasani imparatorlukları çağlarında, Armazd'da yalnız Persler ibadet edebildikleri için, bu cüce şeytanlara ibadet etmek zorundaydılar.
Boyu 5,5m ile sinek
boyutu arası tanrılar
CÜCE'dir.
HuBel 50cm'dir.


Bir de 1991'de, MHP genel başkanı Alpaslan Türkeş'in mitingde gördüğü Kurt el işaretini orada görüp Türkiye'ye getirdiği söylenir.
Sosyal medyada bir kripto Azeri Ermenisi bir kadın anırarak buna şahitlik ediyor


Hatta bazı ikonografik resimlerde Öne  çıkarılan El İşaretlerinin de Bozkurt işareti olduğu iddia ediliyor.

Oysa, Türklerin, 4000 yıllık Harappa medeniyeti kazılarında son dönemde çıkan Purana denilen Şiva dini Sabi metinlerinde "Mlecchasslar=Meleklere ibadet eden, işgalci kavimler" arasında Yakut Türklerinin adına rastladım. Dilimize çevirip bloguma koydum.

Harappa'lıların diğer Türk boylarına verdikleri adlar bu metinlerin çözülmesi bitince ortaya çıkacaktır.

Türklerin Sabi dinine girdikleri çağlar bu yıllara uzanıyor.
Öyleyse Sabilerin Cinze d Rabba kitabından alan ve " Gökyüzünde ulu bir dağ" anlamına gelen Bakü, Bayan adlı şehirler, Erivan, ve Van adlarının Hint bilgelik tanrıçası Saraysvati'nin adları olduğuna, ateş ibadetinin Sabilik dinine ait olduğuna ve Sabilerin kolu olan Med'lerin yani İranlıların da Sabi olduklarına göre el işaretlerinin de Hintlilerin , mutluluk, hoşluk verdiğine inanarak yaptıkları, Sanskiritçe MUDRA dedikleri el işaretleri ile aynı olması kimseyi şaşırtmasın.

Azeriler ve eski Türkler MUDRA yapmışlar.
1996'da Alpaslan Türkeş, Ahmet Özal'ın Kanal6 Tv'sinde bu Kurt işaretinin,  satanizm işareti olmadığını, parmak uçlarının kurt şekli vermek için birleştirildiğini eliyle gösterek açıklamıştı.
Aynen resimdeki gibi.

Bu durumda Eski Türklerin Bozkurt İşareti YAPMADIKLARI KESİNDİR.

19.yy'da İngilizler, Azer Şeytanı'nın Mısır uyarlaması BAHA (Nur- Dictionary of Deities and Demons in the Bible) şeytan ibadeti dini BAHAİLİK'i (Nurculuk) kurdular. 
Bahaullah'ı da Allah yaptılar. Bu din Azerilerin yoğun olduğu Hazar kıyı şehri Mazenderan ayeletinde ortaya çıkarılıp yayıldı. (https://keykubat.blogspot.com/2011/02/yezitler-suryaniler-ve-nurcularin.html)



Kendilerini hâlâ Alevi olarak gösteren Azeriler, İran Azerileri, Ermeniler Bagratuni Musevi, Nasturi, Süryani Hıristiyanlardır.

Fetö, Menzil v.b cemaatler, İran Şiiliği de farklı değildir.

M.Ö 323'lerde Pers imparatorluğunu yıkan Makedonya'lı Büyük İskender bölgeye Yunan Sabilik dini Teke Şeytan dinini getirdi.

Allah olarak kabul edilen Büyük Iskender ile, Türklere yanında kurtlar ile gezen bilgelik tanrıçası Asena ve Kurt ibadeti dini girmiş olabilir.







Belki Ergenekon'a sığınma da Büyük İskender'in soykırımından kurtulma olayı olabilir.

Kur'an'da Yecüc Mecüc kavminin dağların içine hapsedebilip üstlerine demir, bakır eriyiği döküldüğü Kehf Suresi 76'dan 96 ayetlere kadar anlatılıyor.

Belki Yunanlılar bunu başka efsaneden almış olsalar da Yahudi, Roma, Yunan hayranı olan Kuran Greklere mal etmiştir.(Ali imran 55,Rum 2,3,4)






Avrupa Hıristiyan olunca Mısır kökenli Kedi, Köpek ve türevlerine ibadet dinini yasakladı.

Bu hayvanlara da ibadetçilerine de soykırım yaptılar.

Evliya çelebi Mardin anılarında, Yezidilerin SİYAH KÖPEĞE ibadet ettiklerini yazar.

Zerdüşt kitabı Avesta Köpek düşmanıdır. Sayfalarca köpek aşağılaması yapar. Kurtlara övgü de yapar. 

Persler, Sasaniler, tebaalarına, kendi tanrılarının düşmanları olan cinlere ve şeytanlara tapmayı emrederdi.

Kurt, köpek, kedi, pars, aslan, leopar gibi kedi türevlerine ibadet tarihte başka milletlerin idaresine girmek zorunda kalmış atalarımıza dayatılmış dinlerin bıraktığı geleneklerdir.


Kurt Tanrıça ibadeti dünya genelinde, Greklerden de ayrı olarak vardır.

Büyük İskender'den 300 yıl önce Yunanistan'a da hükmeden İskitlerin varlığını düşündüğünüz zaman, Grek/Yunan kültürünün kaynagi olarak


İskitleri görmek gerekir.

Ama Türk düşmanı olan Hint-Aryan Batı, Grekleri ve Persleri ataları sayar.








Dedelerimiz, her zaman egemen olamadılar ve Hint, İran gibi Sami toplumlarının idarelerine de girdiler. 

Yüzlerce, binlerce yıl süren birlikte yasamın dayattığı zoraki veya gönüllü bu dinlere girdi diye biz de tekrar etmek zorunda mıyız?

Osmanlı'yı Yahudi göçlerine kadar, sonrası ortak, Atatürk öldüğünden beri Türkiye'yi, 1830'lardan beri de Azerbaycan'ı kripto Ermeniler yönetiyor.











İsmet İnönü, Alpaslan Türkeş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi Türkçülerin hepsi Ermeni, Rte'nin annesi Tenzile hanım, babaannesi Farfuri hanım, analığı Havuli hanım Gürcü'dür, eşi Emine hanım Siirt Tillo'u Süryani'dir.(https://keykubat.blogspot.com/2019/06/r-t-erdogan-dosyasi.html)


İran Azerileri ve Azerbaycan da Nasturi Hıristiyan'dır, yani Süryanilik mezhebinin koludur. 

I.Selim Hanefi mezhebini resmi din yapıncaya kadar hepimiz  aynı dine inanırdık. 

Bozkurt işareti öyle bir hale geldi ki, 1924'de SSCB kurucu lideri Viladimir İlyanovic Lenin'in ölümüyle yerine geçen Gürcü papazı, Türk düşmanı Josef Stalin'in Türkiye'yi İngiliz idare bölgesine terk etmesinden sonra (Şevket süreyya aydemir Tek Adam 3.cilt), Osmanlı ve diğer imparatorlukları bölmek, dini ve etnik isyanlarla parçalamak için, etnik kökenlere dayalı demokrasi bağımsızlık siyasetine   Amerikan Solculuğu adını verdiğim, Irkçı-Demokratik rejim ABD dayatmalı Türk Irkçılığı da Atatürk'e dayatılmıştı.

Bu ideolojiye destek olsun diye de Atatürk'ü öven Grey Wolf=Bozkurt kitabı bile yazdılar.

İşgal İstanbul'unda İngiliz İstihbarat Yüzbaşısı olan H. C. Armstrong tarafından 1932'de yazıldı.

Yarı Sömürge olarak SSCB korumasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti devletinin  SSCB idaresinde kalması, Azerbaycan petrolleri, Rusların 200 yıllık sıcak denizlere inmesi demekti ve Küresel imparatorluklar buna izin veremezdiler,vermediler de.  Türkiye tamamen dayatma olan Irkçılık siyasetini kabul ederek, Osmanlıyı yıkan isyanlara kapı açtığını biliyordu.

Bunu da Ulusalcılık ideolojisi ile düzeltmeye çalıştıysa da, Musul- Kerkük, Hatay gibi Misak-ı Millî sınırlarının tespiti anlaşmalarından önce Şeyh Sait, Seyit Rıza gibi büyük isyanlar, küçüklü büyüklü 26 isyan, 41 suikast, 15 yıllık Atatürk Cumhurbaşkanlığı dönemine sığdırıldı.

Sonunda da isyancılar kazandı ve devlet onların idaresine geçti.

Müslüman, Türk görünen, işbirlikçi Gayrimüslimler, işverenleri ve dindaşları olan Haçlı Batılı devletlerle kapalı kapılar ardında hazırladıkları sinsi projelerin başında Türk- İslâm Turancılığı, Vehhabi Yahudi Satanist dinini İslâm diye veriyorlar
Herkes de 1400 yıllık Islâm'ı onlarla keşfetmiş havasıyla bunlara bayıldılar.

Daha bayıltacak ne projeleri var bilmiyoruz.

Okullardan andımızı, dağlardan ve resmi kurumlardan TÜRK adını kaldıran bu kripto hükümet,  bir futbol maçında, bir kripto sporcunun yaptığı Kurt İşareti taaa Ergenekon masallarına dayandırılarak Şatanist- Irkçı- Müslüman imajı yaratılıyor.

Bu Şatanist Kurt işaretini yapınca, Müslüman olunca Batılıların TÜRK OLDULAR dedikleri devşirmeler de KURT İBADETİ GELENEKLERİNE sahipler.

"Müslüman olmayan TÜRK değildir" diyen bu devşirme kriptoların Türk kimliğini kendilerini gizlemek, Türk milletine tarihini unutturmak için maske yaptıkları açıktır.
 
Ne yapalım şimdi?

Türk milletini bölen, Haçlılara, İranlılara, Hintlilere köle eden Hint, Fars, Arap, Roma dinlerine devam mı edelim?

İslâm öncesi tarihimizi yok mu sayalım?

Haçlı köpeklerine köpeklik yaparak, onlara zarar vermeyen, Müslüman toplumları birbirine düşüren mezhep savaşlarında birbirimizi mi yiyelim?

Hayır, Roma tezgahı olan Hıristiyanlık ve İslâm dinleri, İran tezgahı olan Yahudilik, Ortodoks Hıristiyanlık acilen terk edilsin. 
(Tezgahı itiraf eden Kuran Aliimran 55-56; Rum 2,3,4.ayetler 
Her millet kendi dinine dönsün veya dinsiz olsun.
Başka türlü sonsuza birbirimizi yer gideriz. Ben değil Kur'an, Hıristiyanlar dünyaya sonsuza dek hükmedecek diyor.



Moğollar bu gün bile Tengri dini geleneklerinden yaptıkları KARA DİNİ dedikleri dinlerine sahip çıkıyor.
(Joseph Campbell Tanrıların Maskeleri Doğu Mitolojisi)
Onlar kadar olamıyoruz.

Takdir aklı olanındır.


Alaeddin Yavuz


Ayrıca bu çalışmayı Google çeviri ile okuyunuz

https://spells8.com/9-wolf-goddesses-unleash-power-she-wolves/

https://adilyargic.blogspot.com/2012/10/dunyayi-yoneten-dini-ve-cinsi-sapiklar.html