"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

21 Haziran 2024 Cuma

#DİAMOND TEMA HEDEF GÖSTERILDİ

 #DİAMOND TEMA, IŞID MEDYASINCA HEDEF GÖSTERILDİ.



Işid terör örgütünün yayın organı Azaim Medya Diamond'u hedef gösterdi.



Bu genç dine, peygambere iftira atmadı, olan ve hâlâ yaşayan geleneği söyledi.

Geçmişte onlara yaptığım, "yalnız Kuran ve Hadis kaynaklarını kullanarak İslâm dinini hedef almakla suçlanırsınız, benim gibi bunların öteki dinlerde de var olan gelenekler olduğunu vurgulayın" önerimi dinlemediler. 

Hatta bazıları beni İslamcı ve Akpli olmakla suçladılar.

Beş-on  yıl önce bunlarla ben bu yüzden ayrıldım. 

Ama, "Biz bunları Peygamber Sünneti kabul ediyoruz, uyguluyoruz, sizin laik zihniyetiniz bizi bağlamaz" diyerek tartışmayı bitirmek yerine, gerçeği inkar ederek işi peygambere hakarete vardıran iftiralar ile insanları öldürmeyi , linç ettirmeyi yanlış bulduğum için yazıyorum.

Bu ilkellik terk edilmelidir.

Türkiye gibi asla Arap geleneklerini uygulamamış ülkede tepki çeker, deşifre olurlar endişeleri ile inkâr etme siyaseti güdüyorlar.

Arap ülkelerinde Gada Cemşir gibi kadınlar arada bir gündeme taşıyor.

Isid Yahudi terör örgütü de "sünnet" diyerek 0-6 yaş arası çocuklarla zevk evliliği, köle ticareti yapıyor.

Bu evlilikler bütün Arap ve Müslüman ülkelerinde yaşanıyor.

Bu evliliklerin eleştirilmesini dine hakaret sayıyorlar.

Olay budur.

Osmanlı'da kızlarda evlilik yaşı devlet sınırları içinde 8'di. Her toplum geleneğine göre yaşardı.

Türklerde Balkanlarda gelenek 16'ydı. Şafiler gibi 13 yaş, Süryaniler, Yahudilerde 1,5 ile 3 yaş gibi farklı uygulayanlar da vardı.


Osmanlı pek karışmazdı.

Atatürk cumhuriyetinde bile ilk önce 14 sonra 16, 1961'de 18 yaş olarak uygulandı.

Cumhuriyet aile içi baba-kız gibi üremeleri yasakladı. Nüfus kağıdı vermedi. 26 Kürt isyanı çıktı.

Avrupa da farklı değildi. Avrupa kralları bile baba-kız ilişkisinden üreyen endogamy ensest çocuklarıydı.

Devrimci burjuvalar bunları yasakladı. Gizli açık gelenekler hala yaşıyor.

Arap, Sabi, Yahudiler, Yunanlı Sabilerde köle ve özgür bebeklerle zevk evlilikleri yaygındı. Aşiret beylerinden padişahlara kız ve erkek çocukları köle olarak hediye vermek yaygındı.

Bu gün Türkiye de içlerinde olmak üzere 57 Müslüman ülkede böyle bebek-cocuk evlilikleri her dinden insanlarca uygulanan bir gelenek.

Avrupalılar bunu " yalniz Müslümanlar bebek evlilikleri ve biseksüel aile yaşamına sahipler" diye veriyorlar.

Vatikan İncili Levililer 18. Bap ayetlerini delil göstererek kendilerinde olmadığını iddia ederek Müslüman Düşmanlığı yapıyorlar.

Aynı yasaklar Kur'an'da da vardır(Eşcinsellik Yasakları; İsrâ, 17/32; bk. Furkân 25/68; Mümtehine 60/12)

Nisa 23 Anneleriniz, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeşin kızları, kız kardeşin kızları, sizi emziren anneleriniz, sütbacılarınız, eşlerinizin anneleri, kendileriyle birleştiğiniz eşlerinizden olup evlerinizde bulunan üvey kızlarınız size haram kılındı. Eğer onlarla birleşmiş değilseniz (nikâh ortadan kalktığında) kızlarını almanızda size bir sakınca yoktur. Kendi sulbünüzden olan oğullarınızın eşleri ve iki kız kardeşi birden almak da size haram kılındı; ancak geçen geçmiştir," diyerek bunları yasaklar, ayet tebliğinden önce yapılmış ensest evlilikleri de "ancak geçen geçmiştir," diyerek bağışlar.

Ensest toplum olan Araplar, Hintliler, Mısırlılar ve diğerleri gizli açık bu geleneklerini " biz peygamber soyuyuz, Peygamber bizimle akraba evliliği yaparak bizi sorumsuz- muaf kıldı" diyerek uyguladılar.

Bu yüzden sayısız Ermeni, Yezidi, Süryani, Keldanilerden Müslüman olanlar parayla SEYİT BELGELERİ alarak ensest uremeye devsm ettiler.

Şeyh Sait, Seyit Rıza gibi Ermeni ve Yahudi devşirmelerin hepsi kendini SEYİT ilan etmiştir.

Seyit Rıza avanesi aileden gelen Kemal Kılıçdaroğlu ailesi de Kureyşan adıyla meşhurdu.

Bu konuda geniş bir soy kütüğünü de hem açıkladı hem de kitap yaptı.




Coğrafyamızda her millet, dinde bu gelenekleri Peygamber Sünneti göstererek uygulayan IŞİD de bunlara en çok malzeme veren, sadece kendi halkından kendinden olmayanlara cihat ilan eden Ingiliz dini Vehhabi gelenekleri uygulayan Yahudi Ortodoks terör örgütü.

"Peygamberine dil uzatana sessiz kalırsan cennet hayalini kurma" içi boş, inananı tahrik eden tehditlerle kendi gibi inanmayan ama Müslüman ülke vatandaşlarını 178 yıl Vehhabilerin yaptığı gibi soykırım, malını yağmalama, çocukları köle yapmakla Müslüman ülkelerin halkları arasında bölücülük yapıyorlar.

Böylece buraları batının işgali kolay oluyor.

Çünkü hem terör örgütü hem de muhaliflerden kurtuluş için Batılılara sığınıyor.

Sonuç olarak, hiç bir dini inanca tam olarak ait olmayan, eski dinlerden kalmış gelenekleri, Peygamber Sünneti diyerek uygulayan hileci kriptolar, bunu sürdürmelerine engel olanlara savaş açıyorlar ataları gibi.


Çocukları okuldan, eğitimden kopararak cahil toplum yaratmanın en kolay yolu olan bebek ve çocuk evlilikleri, Müslüman ülkelerin sonsuza kadar Batılı Hıristiyanların köleleri olmasını sürdürecek ihanetlerdir.

Ali İmran Suresi 55.Ayete kaynak olan Tevrat ayetleri 
Bu olay/Hadise nedeniyle Yahudiler "Dünyayı yöneten krallara KÖLELİK EDEREK düşmanlarına Soykırım yapmayı öğrenmiştir. İnanç böyledir. 
İşin aslı 15 yıl önce arkeolojik kazılarda bulunan Büyük Krus'un Insan hakları beyannamesinde " tüm Babil köle halkları özgür bırakılmış, kölelik Krus'un ömrü boyunca yasaklamıştır.


M.Ö 539 Babil zaferiyle bütün köle milletleri özgür bırakan ve köleliği yasaklayan Büyük Krus/Cyrus'un torunu Artskzerkses/Ahoşveroş'a ibadet eden Yahudiler, 400 yil sonra  Roma ımparatoru Sezar'a ibadete geçtiler.
Bu fırıldaklık Kuran'a Herakles Tanrı kralına ibadet olarak Ali İmran Suresi 55.ayet olarak yansıdı. Takdir aklı olanındır.
 

Ali İmran Suresi 55. Ayete uyarak Hıristiyan Avrupa'yı sonsuza dek yeryüzüne EGEMEN kılmak mı istiyorsunuz?

Diyanet Sayfası Ali imran 55.ayet:
"Allah buyurmuştu ki: “Ey Îsâ! Ben seni vefat ettireceğim, seni katıma yükselteceğim, seni o inkârcılardan arındıracağım ve sana tâbi olanları kıyamet gününe kadar inkâr edenlerden üstün kılacağım."
Amacınız bu mu?
Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.