"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Haziran 2024 Salı

#02 HAZİRAN 2024 YEREL SEÇİMLERİ SONUCU

 02 Haziran 2024 Tekrar Edilen Belediye Seçimleri 7 Merkezde Yapıldı.


Akp, Sivas, Aksaray ve Tunceli'den 3 belediye aldı.

Chp, Pınarbaşı ve Büyükkarıştıran, iki belediye aldı.

Dem ve Mhp 1'er belediye aldılar.

En ilgi çekici olanı ise AKP'nin Tunceli Mazgirt'te (Kızıl Kilise) belediye almasıydı.


Kayseri Pınarbaşı Alpaslan Türkeş'in memleketi olarak biliniyorsa da, Ermeni isyancılardan olan ve Müslüman Türk soykırımı yapmaktan Türkeş'in dedeleri ve akrabalarını Sultan Abdülaziz 1864'te Kıbrıs'a sürmüş, şehrin adını da AZİZİYE yapmıştı.

İngiliz destekleriyle Mecusi Yahudi olan Çerkezler, 1739'da Osmanlı'dan Hilafeti almak bahanesiyle isyan eden, Yemame ve Necd Yahudilerinin kurduğu Vehhabi dinini benimsemişlerdi.

İngiliz parasıyla Ruslara isyan eden Vehhabi Çerkezlerini 1864'de Ruslar Karadeniz'in ortasına atmıştı. Osmanlıya da;

"Bunları kabul edersen seni işgal ederim" diyerek tehdit etmişti.

Fransız annesinin destekleriyle Fransa'dan aldığı askeri ve siyasî destekle, Anadolu'ya giren Abdülaziz bütün Ortodoks Hıristiyan ve Yahudi- Yezidi isyanlarını bastırmıştı.

Devlete asker, vergi vermeyen, Türk ve Müslüman soykırımı yapan, Pınarbaşı'nda da 1864 sürgünüyle, henüz doğmamış olan Ermeni çeteci torunu Hüseyin Feyzullah- Türkeş'e ait soy bakımından pek bir şey kalmamıştı.

Aynı Çerkezlerden olan orgeneral Hulusi Akar da, Manyas'a yerleştirilen Çerkezlerin Hanefilik mezhebine geçmeleri ve Atatürk Cumhuriyetini benimsemelerini hazmedemeyeyip, Kayseri'ye göç etmesinin nedeni de, İngiliz kışkırtmasıyla Türkiye Cumhuriyetini Çerkez Cunhuriyeti yapmak isteyen Çerkez Ethem'in  Yahudi Ingiliz dini Vahhabilik ve Osmanlı- Türk Düşmanlığında direnmesinden baska nedir ki?

İngiltere Rusları, Çerkezlerin Osmanlı ülkesine sürülmeye ikna etmiş, Abdülaziz de kabul etmek zorunda kalmıştı. Abdülaziz Mısır, Suriye dahil tüm Osmanlı coğrafyasına Çerkezleri dağıtmıştı.

Pınarbaşı'ndan sürdüğü Ermenilerin yerine de Çerkezleri yerleştirmişti.

Ortodoks Hıristiyan hareketi olan Suud Vehhabiliği ile ortak hareket eden Osmanlı Ortodoks Süryanileri olan Ermeniler ile Vehhabi Çerkezler İngiliz, ABD destekleriyle Ruslara isyan ederken, Ermeniler de Rus, Ingiliz, ABD destekleri ile Osmanlıya isyan ediyorlardı.

Aynı merkezden yönetilen bu gayrimüslimler, Abdülaziz öldürüldukten sonra Pınarbaşı'nda da Ermeniler ile kader birliği yaptılar ve CIA- İngiliz kurumları olan Mhp-Fetö Nurculuk merkezlerinde ortak oldular.

Bu günkü Ychp'nin de aynı kökenden gelmesi dikkate alınırsa, Osmanlıyı yıkan gayrimüslim Doğu Kiliseleri Hıristiyanları koalisyonunun, Osmanlının yerini alan en ünlü Cihat subayı Atatürk ve yoldaşlarının kurduğu Cumhuriyeti tasfiyede ortak olduklarını göstermektedir.

31 Mart'ta tepki oyları alan Ychp'nin, "yumuşama" siyasetinin sonucu olarak, geçen iki ayda hızını kaybettiğini de bu seçimler göstermiştir.

Bu tarihi bilgileri yazma nedenim, iktidar ve muhalefetin Atatürk'ün öldürülmesinden sonra devlet idaresine Türk ve Müslüman soyluları almamaları, bizi İslamcılık, Türkçülük, Atatürkçülük ile aldatmaya devam etmeleri yüzündendir.

Osmanlı ülkesinde ve ondan kalan Türkiye Cumhuriyeti devletinde MİLLİ KİMLİK KAZANMASI ENGELLENEN TEK MİLLET TÜRKLERDİR.

Alaeddin Yavuz

2 Haziran 2024 Pazar

#YAHWEH/ALLAH'IN ÖZELLİKLERİ

 #5 MİLYAR İNSAN BU TANRIYA TAPIYOR


#YAHUDİ TANRISININ ÖZELLİKLERİ

1-Yeryüzünde bütün milletler tarafından kovulmuş tanrıdır. Pers kralı 20 gün onu hapsetmiş, melek Mikail kurtarmıştır.(Danyal kitabı- Görümler)

2- Diğer milletlerden öç almak için kendine bağlı yeni bir nesil yaratmak ister. Karısı kısır, Şiva'nın lingam dışında tasviri olan heykel ve putlarına ibadeti yasaklayan Sabi dinine bağlı Arami İbrahimi "dünyayı yönetecek soy vermek" vaadiyle kendine bağlar.

3- Kendi putunun yapılmasına, tapılmasına değil başka milletlerin tanrılarına HER TÜRLÜ ibadeti yasaklar. Cezası ölümdür.

4- Mısır'dan çıkardığı Yahudiciklerini, Sion-Zion-Siyon-Sina dağında toplar. Musa'yı özel görüşmek için çağırır.

5- Görüşme uzayınca bir tanrı koruması sağlamak için alışık oldukları Ba'al adlı tanrının heykelini, Ba'al rahibi olan Musa'nın kardeşi Harun'a yaptırırlar. Rahibe ve kadın Aşera/İsis tapınak rahibesi olan olan Musa'nın ablası Miriam/Meryem de ilahiler ve tefle ibadeti yürütürler.

6- Musa ile görüşürken bu olayları da gören tanrı Yahveh kıskançlık krizine girer ve 10 emrin yazıldığı tabletlerle Musa'yı gönderir. Putlara tapanları öldürmesini emreder.

7- Hiç bir Yahudi kabilesi bunu yapmak istemez. Yalnız Levi soyu razı olur ve kardeş katliamı yaparlar.

8- Ba'al putuna tapan Yahudileri, birlikte taptıkları Levi soyunca öldürülürken, putu yapan, rahiplik eden Harun ve tef çalarak ilahilerle ayini yöneten Aşera kadın peygamberi Musa'yı sepet içinde Nil nehrine bırakan, tapınak fahişesi ablası Miriam da Harun ile peygamberlik ederler.

9- Tanrı Yahweh, muhtaç olduğu kişilere dokunamayan MUHTAÇ, ACİZ bir tanrıdır.

10- Günah işleteni değil, günah işleyeni cezalandıran ADALETSİZ bir tanrıdır.

















2,5 milyar Hıristiyan, 1,8 milyar Müslüman, yüz milyonlarca Sibirya Yahudi toplumları "Yahudi olmayanı öldürün Tesniye 7;2" diyen bu tanrıya ibadet ediyor.

Takdir, bilgisi, aklı, fikri, vicdanı olanlarıdır.

Alaeddin Yavuz