"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

18 Mayıs 2024 Cumartesi

#SİYASAL PARTİ MEZARLIĞI TÜRKIYENİN AÇMAZLARI

 Siyasal Parti Mezarlığı Türkiye'nin Açmazları.



2024 yılı itibarıyla 138 siyasal parti var.

Nihat Genç,

Yusuf Halaçoğlu,

Yavuz Ağıralioglu parti kuruyor.

Toplam 141 partimiz olacak.

Bu üç parti, 138 partinin söylemediği neyi söyleyecek?

Kurulacak üç parti de MHP artığı görüş partileri olacak.

Milliyetçilik akımları 19.yy sonunda Almanya- Avusturya Macaristan imparatorlukları ile Polonya'dan çıkan akademisyenlerce yazıldı.

Bunları inceleyip, NASYONALİZM MİLLİYETÇİLİK başlıklı çeviri yazımda bu akademisyenlerin yazılarımdan çeviriler derledim.

Bu yazıların aklımda kalan özeti şudur;

1- Avrupa toplumları için " Demokratik Milliyetçilik

2- Edirne'nin doğusunda kalan toplumlar için Dinci Milliyetçilik.

Bizde 1945, 1967'lerden beri egemen kılınan TÜRK İSLÂM SENTEZİ milliyetçilik ve Doğu Türkistan, Güney Azerbaycan, Kürt Milliyetçiliği.

Bunlar ABD ve CIA malı köleci milliyetçiliklerdir.

Avrupa,'ya biçilen Demokratik Milliyetçilik kavramını Hınçak ve Taşnak partilerinin devamı olan Hdpkk yapılanması savunuyor.

Yani Türklere bir nane yok.

Türkiye Cumhuriyeti, 12 Mayıs 1939 İngiltere- Türkiye Kredi Anlaşması ile Ingiliz sömürgesi, 1947 Nato müracatı ile Amerikan sömürgesi oldu.

1947'de İsrail terör devleti kuruldu. AB-D'nin sürekli el altında bulundurmak istediği Filistin- Mezopotamya arası coğrafyada kurulacak bir İsrail terör devletinde üslenecek AB-D askeri ve siyasî güçleri buradan Ortadoğu ve Asya ülkelerine her an ASKERİ OPERASYONLARA hazır ordularını bulunduracaktır.

1947'den beri bütün çabalarını bu amaçlarına hizmet edecek hükümetleri Türkiye başta bütün Ortadoğu ülkelerinde iktidar ettiler.

Buna engel olacak tek güç Sscb'ydi. Ona 1992'de son verdiler.

2011 Suriye işgalinde Rusya devlet başkanı Viladimir Putin ülkesini tekrar 2.Kutup olarak dünya siyasetine koydu.

Buna Avrasya Blogu, Şangay Beşlisi ve Brics oluşumları destek verdi.

Bunu çökertmek için Joe Biden Ukrayna-Rusya ve Israil- Hamas tiyatrolarını devreye soktu.

Filistinlilerden boşalan Gazze'ye bir Amerikan askeri limanı inşa ederek Suriye Lazkiye'deki Rusya askeri üssünü ve İran'ı tehdit etti.

1947'den beri 77 yıldır, Osmanlıyı yıkan, Atatürk Cumhuriyetine isyan eden Süryani ve Yezidi Hıristiyanların dincilerini iktidar, solcularını muhalefet eden ABD'nin ONAYINI ALMAYAN hiç bir parti iktidar olmadı.

Dinci Süryani ve Yezidi Hıristiyanları bu gün temsil eden AKP ve ortakları, onları iktidarda tutmak için destek olanların oyları %60'tır.

Bu 138 partiye ek olarak kurulacak veya kurulmuş olma ihtimali olan bu 3 üç parti ile Tbmm dışı kalan 120 parti bu denklemi neyle çözecek?

22 yıldır tüm genel ve yerel seçimlerde oyları dağıtan RTE'yi hangi güç engelleyecektir?

Diyelim, başardınız.

Halkımız içinizden bir partiyi kurtarıcı olarak gördü, %100 oy aldınız, iktidar oldunuz.

Sözünüzün eri oldunuz, AB-D VE NATO ÇETESIni ülkemizden attınız.

Leninist Komunizm, Sosyalizm gibi bir hedefiniz de yok.

Bu hedeflerin dışındaki bütün MİLLİYETÇİLİK AKIMLARI zaten Amerikancı'dır.

O zaman, siz ülkeyi daha da batıracaksınız.

Bu da olmadı, Tam Bağımsız Türkiye'de inat ettiniz.

Olacaklar;

-Asla ekonomik ambargoya gerek görmeyecekler,

- Doğrudan Nato'nun 5. maddesi geregince "SAKINCALI ÜLKE" ilan edip işgal edecekler.

Veya;

1947'de Yunanistan devrimcilerine yaptıkları gibi Abd- Ingiltere, 12 Mayıs 1939 Kredi Anlaşmasından bu güne imzalanan GİZLİ İKİLİ ANLAŞMALARA dayanarak veya hiç bir yere dayanmadan İŞGAL edecekler.

Bu durumda ülkeyi neyle savunacaksınız?


%60 AB-D onayı olmayan partiye oy vermiyor bu ülkede.

Bu halkla ülkeyi nasıl savunacaksınız?


1. Dünya Savaşına girmeden önce ABD Başkanı Woodrow Wilson'un 13 maddelik şartlarından birisinde "Toprak İşgali Olmayacak" maddesinde, Wilson diretmeseydi, aralarında anlaşmazlık çıkmayacaktı ve Atatürk Türkiye Cumhuriyetini KURAMAYACAKTI.

Meşhur 14. Madde;
14-Tüm devletlerin siyasi bağımsızlık ve toprak bütünlüğünü karşılıklı bir şekilde garanti altına almak amacıyla, Uluslararası Milletler Teşkilatı kurulacak."

Bu maddeyi, savaş sonucu degistirebileceklerini uman Batı'lı devletler, savaş sonrası Woodrow Wilson'un bu maddede diretmesi üzerine dağıldılar.
Atatürk de Sevr Haritasındaki Türklere verilen topraklara razı olmayınca, ABD ve Ingiltere Yunan ordusunu takviye ederek Anadolu işgali başlattılar.


Özet olarak;
Başta SSCB önderi Lenin'in askeri, siyasî destekleri ile kurtuluş savaşı başladı. Fransa, İtalya bize destek verdi, Yunan orduları topraklarımızdan atıldı.
İngiltere ve ABD onayladı.

Ama ABD kırıldı, üzüldü ve Lozan Anlaşmasını TANIMADI.
1924'de Lenin zehirlenerek öldürüldü. Türk ve Müslüman düşmanı Gürcü Stalin Çar yapıldı ve Turkiye'yi aynı yıl İngiliz idaresine bırakarak SSCB korumasına son verdi.
Atatürk'ün 1938'de Lenin'e benzer yöntemlerle zehirlenerek öldürülmesi ve sonrası İngiliz ve Amerikan sömürge cağı başladı. 
Bu gün de bu devleti tasfiye edecek TBMM hükümetleri ve muhalefetleri iktidar edildi.

Bu günün dünyasında BAĞIMSIZ TÜRKIYE CUMHURİYETİ siyasetini yaşatmak için Avrasya Blogu, Şangay Beşlisi, Brics oluşumlarında yer almamız gerekir.
Deriz ya; 
Ya herro ya Metro!
Ya varsın ya da yoksun.
Ya sizce nedir?

Haydi çıkın bu işin içinden çıkabilirseniz.

Takdir aklı, bilgisi, beyni olanındır.


Alaeddin Yavuz