"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Haziran 2024 Cumartesi

#MÜSLÜMAN DİĞER DİNLERDEN NASIL AYRILIR?

Müslümanlık ve Müslüman Olmak Nedir?


Kitabı Kur'an, peygamberi Muhammet, tanrısı Allah olan, 611-632 arası Muhammed adlı Sabi-Süryani Hıristiyan olan, Mezopotamya Ay Tanrısı Sin dinine bağlı Manda'cı Sabi, bu din temelinde Ezdi ve Mecusi, Süryani, Nasturi Hıristiyan Mekke Kureyş kabilesinden Abdullah Kebşe oğlu, Emine'den doğma, yetim Muhammed'in 40 yaşından sonra, Roma imparatoru Herakles desteğiyle yaydığı, Katolik, Ortodoks, Dogu Kiliseleri Ortodoks Hıristiyanlıklarını, Babil ve Kudüs Talmud Yahudiliklerini, Zerdüştlük, Budizm dinlerini geniş felsefi açıklamalar ile değil, bu dinlerden alınma ayetler ile birleştirmek için yapılmış bir dindir.



Yukarıdaki dinlerden alınma ibadetler emreder.


Namaz kılıp,

Oruç tutup,

Kurban kesip,

Hacca, umreye gidip,

Müslüman olduğunuzu mu sanıyorsunuz?

Bu ibadetlerin hepsi bu gün Hıristiyan, Yahudi, Sabi, Süryani, Keldani, Hintli, Çinli, Japonlar, Filipin, Malezya, Endonezya Brahman, Şaivist (Şiva dincileri- Jaynistler ve Sabiler) tarafından yapılıyor.



İbadetlerin tüm uygulamaları da Islâm'dan binlerce yıldan beri aynen yapılmaktadır, adları da onların dilinden gelir.

Bu ibadetler sizi Müslüman yapmaz.

Besmele, lailaheillallah da yapmaz.

Onlar da bunları hacda tavafta, telbiyelere kadar aynı söylüyorlar.

Fark nedir peki?







Tevrat Yaratılış İlk Anlaşma kitabında, başka milletlerce kovulduğu için, onlardan öç alacak nesil üretmek için Arami İbrahim'i seçen, onun torunu Yakup soyundan YAHUDİ Toplumu yaratan, Musa'dan, Sabah, aksam, bir kuzu kızartması, zeytinyağlı un helvası, 100cc'lik şaraptan oluşan yemek, ganimetlerin 1/5'ini, Levi soyunu tümüyle hizmetçi ve kurban, diğer soylardan da kendine eş olarak gönüllü erkekler ve kadınlar isteyip harem kuran, Yahya İncil'inde, göklerde BABASINDAN DOĞAN, dünyada BAKİRE MERYEM'DEN doğan, İncil Vahiyler kitabında 144000 üç yaşında erkek bebek fidye isteyen, cennetine erkekleri GELİN kabul eden, Kadın sokmayan, insani ihtiyaçlara sahip, "YAHUDİ OLMAYANI (tavuklarına kadar) YOK EDİN; (Tesniye 7;2)" diye Yahudilere insanlık soykırımı emreden  bir Allah'a ibadet edersiniz.







Babasından doğan Allah kavramı 

Kuran okursanız, bütün insanı ihtiyaçlardan uzak, her şeyden önce var olan, her şey yok olduktan sonra var olacak, evrenin yeniden yaratılması sonrası ölümlüleri yeniden diriltip yargılayacak, rüşvet istemeyen, mutlak adaleti temsil eden EZEL-EBED bir Allah'a ibadet edeceksiniz.





Yukarıdaki Kuran ayetlerindeki Allah tanımı ile diğer dinlerdeki Allah tanımının farkını kavramanız, adalete, insani değerlere sahip çıkmanız ile Müslüman ve insan olursunuz.


Yoksa, Allah bana karım gibi, 18 yaş altı vildan (erkek ibne) gibi geldi becerdim diyen Şemsi Tebrizilere, öğrencisi Mevlanalara, Şatanist Bayezid-i Bestamilere, Yahudilerden kendine iki öğün yemek, şarap, kurban ile erkek ve kadın karılar isteyen bir Şeytana inanıp Şatanist olarak ölür gidersiniz.


Mısır kara kedi ve köpeklerine ibadeti yasaklayan Hıristiyanlık çağında, bu ibadetleri terk ettiklerini göstermek için insanlardan bu hayvanlara hakaret, küfür, işkence etmeleri istenmiş ve bu zalimlikler gelenek olmuştur.



Dinlere inanmayan deist ve ateistler de dinleri irdeleyen, geleneklerle dini emirleri ayırt ederek, düşünen dindarlara ön ayak olan ateistlerden böyle yazılar istemiyorlar.

Putperestlerin putlarını kırıp, kedi, köpek katliamları yaptıkları gibi TANRI KATLİAMI yapmamız bekleniyor.

Bu beklenti de böyle bakış ta yanlıştır. 20 yıldır kimseye " Ateist ol" demeden, her dinden aynı gelenekleri öğreten yazılarım, tarihte olmadık oranda, okuyanların kendi kararlarıyla dinsizliği seçmesine ve dinsiz artışına neden olarak, sayısız benim tarzımda yazan, konuşanlar üreterek bunu kanıtladı.

Takdir aklı, bilgisi, onları işleyecek zekası vicdanı, merhameti olanındır.

Alaeddin Yavuz

13 Haziran 2024 Perşembe

#SPOR VE KÜÇÜK TEKNOLOJİ BAŞARILARI İLE ŞERİAT REJİMİ HAZIM ETTİRİLİYOR

 SPOR VE BAZI TEKNOLOJİ HABERLERİNE ALDANMAYIN.


Böyle başarıları geçmişte yaşayamazdık.

Ama orta çağa mahkûm eden şeriat rejimi derdimiz de yoktu.



Ama, Atatürk cumhuriyetinin kazanımları, çağdaş eğitim, kendine yeten tarım, hayvancılık ülkesi, üreten bir sanayi, bölücü dini-etnik teröre (Pkk ve cemaatler) kapalı bir devlettik.

Dini ve etnik teröristlere fırsat vermediğimiz için AB-D bizi "Demokrasi ve özgürlük düşmanı", 1740-60'tan beri Ingiltere, Rusya, 1830'dan beri ABD askeri, siyasî, ekonomik destekleriyle ve açtıkları dini okullarda eğiterek, Türk ve Müslümanlara düşman yetiştirdikleri gayrimüslim kendi insanımıza, Türk ve Müslüman soykırım yaptırdılar. Sonra da Türkleri gayrimüslim azınlığa soykırım yapmakla suçlar, kendi mahkemelerinde mahkûm ederdi.


Şimdi, Avrupa ve ABD kapısından kovulduk, Avrasya-Afrika bloglarına dahil olduk.

Ülkemiz de eğitim, adalet, bilim, tarım, hayvancılık, sanayi, bu gayrimüslim isyancılardan seçip eğittikleri Türk ve Müslüman gösterilen iki yüzlü siyaset, asker, din ve devlet idarecilerince çökertildi.





Ortodoks Hıristiyan ve Yahudi şeriatına İslâm şeriatı adıyla gömüldük ya, rahat ettiler.






Bir de İran'a, Pakistan'a da verdikleri, onlar için tehdit olmayacak düzeyde silah ve SIHA teknolojisi ile iktidar ettikleri kölelerini VATANSEVER, DÜNYA LİDERİ gösteriyorlar.
Humeyni ve 1980'lerde Islâm dünyasının lideriydi ve İranlılar hala öyle diyor. 



Oysa Şii mezhebi İslâm bile sayılmıyor, 4 mezhep arasında (Hanefi, Şafi, Maliki, Hanbeli) yer almıyor.

Şimdi bunca tezgahla köle olduktan sonra, futbol hariç neredeyse her spor dalında şampiyonluk veriyorlar ki kukla hükümetleri başarılı görünsün, Müslüman dünyası cehalete, sefalete razı olsun.

Ama, başımızdaki kukla hükümetlerine, ülkelerine gidebilmeye yetecek kadar maaş verdirmiyorlar, gidebilecek olana da vize bile vermiyorlar.

Yetmedi, başımıza iktidar ettikleri kukla iktidar ve muhalefet partilerini de davet etmiyorlar artık.

- Size orada iktidar gücü verdik, oturun orada, bizden uzak durun' diyorlar.

Ama, kaçak göçleri destekliyorlar, ucuz iş gücüne ihtiyaçları var.

İşlerine yarayacak olanları seçip artanını Ruanda, Nijerya, Türkiye'ye gönderiyorlar.

Tarım, sanayi üretimi olmayan bu ülkeler de göçmenler için verilen 3-5 milyar€'luk desteği havada kapıyorlar.

Kara para, uyuşturucu, silah, insan, benek, çocuk ticaretinin en aşağılık olanı artık olağan şeyler oldu.

14-17 milyon göçmen dolmuş ülkemize, iktidar muhalefet pek mutlu.

Çalışan emekli maaşları köle ücretinin altına düştü. Çalışıp SGK pirimi ödeyen yerli olmadığı için emeklilik sistemi çökmüş ama herkes emekli olma peşinde.
Muhammet ile Samir arkadaşlığı, Müslümanların Batı ile ilişkisinin resmidir.

Halk isyan etsede onlara sıkıntı yok.

Aş, iş, emeklilik, sağlık güvenceleri erimekte, ama sporda gökten altın yağıyor da kime yetiyor?

Avunun insanlar avunun, sporda altın madalyalara, şampiyonluklara doyamıyoruz.

Şeriat rejimine geçen Müslüman ülkeler ile AB-D VE NATO ÇETESI'nin Avrasya Bloguna karşı kullandığı İsrail, Ukrayna, Tayvan, Güney Kore gibi kukla devletlere bakın başarıya doyamıyorlar.

İki dünya savaşı çıkararak ABD'ye hizmet eden Almanya+Fransa ile Japonya da öyle.

Alaeddin Yavuz

10 Haziran 2024 Pazartesi

#AVRUPADA FAŞİST İKTİDARLAR DÜNYA BARIŞINI TEHDİT EDİYOR

AVRUPA'DA FAŞİST İKTİDARLAR DÜNYA BARIŞINI TEHDİT EDİYOR.

A.B'de aşırı sağın iktidarının kaldırım taşları döşeniyor.
Fransa cumhurbaşkanı Macron erken seçim ilan etti.
Aşırı sağ öne çıkartılıyor.


Hollanda'da Geertz Wilders ile başlayan AŞIRI SAĞ hareket göçmen ve siyasal islam düşmanlığı üzerinden körükleniyor.
 
Oysa göçmenleri barındıran Türkiye, Nijerya gibi ülkeler iken yapılıyor bunlar.

O5 Kasım 2024 ABD başkanlık seçimlerinden Joe Biden 'ın çıkacağı öngörüsüyle Avrupa Birliğinde faşist partilerin iktidara taşınması, 11 Eylül 2001 İkiz Kule operasyonu ile ilan edilen Haçlı Seferinin ikincisi olacak gibi görünüyor.

BBPartisi Meltemtv Hasan Çabas bey, bu hareketleri ABD karşıtı olarak öne çıkardı.

ABD  başkanı Joe Biden neredeyse Komünizm sayılabilecek demokratik hakları halkına verirken, Türkiye gibi ülkelere şeriat, göçmen, kölelik biçen G.W.Bush Jr. siyasetini değiştirmiyor.
Aksine körüklüyor ve 05 Kasım 2024 ABD başkanlık seçimlerini kazandığı halde DİKTATÖR,  TİRAN olarak niteledikleri Putin Rusya'sına 3.Dünya Savaşı sayılacak bir güçle saldırma projeleri yaptığı Ukrayna-Rusya: Israil- Hamas savaşlarını çıkarmalarından belli.

Avrupa ve Abd, adaleti, demokrasiyi kendine, şeriat, sefalet, kan, kılıç ile yok olmayı başkalarına biçer.

İncil'e el basarak yemin eden bu devletlerin idarecileri, "Yahudi olmayanı YOK EDİN" diyen kitaplarına göre hareket ettiler ve ediyorlar. 
Oysa, Hitler,  Mussolini tam birer Nasyonal Sosyalist iken, ABD adına ikinci dünya savaşını çıkardılar.

Onlar da demokrasiyi kendi halkına, başkasına kan, ölüm biçen İncil ayetlerine bağlı nasyonal sosyalist yani Faşist siyasilerdi.

Bu günün Roma İmparatorluğu ABD, başkenti Washington, din merkezi Ortodoks Amerikan Protestan Şatanist Hıristiyan şeriatına geçmiş ama 324 sonrası yazılan Katolik Vatikan Inciline bağlı görünen Vatikan Papalık kurumudur.

Rusların, Şatanist Etiyopya Tevhid-i Kidan Incil'ini Ermeni diline çeviren Aziz Gregor'un Gürcülere de yaptığı alfabe ile taçlandırdığı TEVHİD INCILI'ni Ruslar Deli Petro ile terk ettiyseler de Batı buna asla inanmadı.




Çünkü,  Ermeniler, Gürcüler Turani kavimlerdir. Ruslar da Çarlarını soylarını Gürcülerden seçerler.
Bu da onları Türkler ile aynı kefeye koyar.

Batı nasyonal sosyalist =Faşist hareketi ABD'yi eleştirir ama her emrine itaat eder.

Faşist partilerin Avrupa'da  ve hatta bizde İyi Partinin öne çıkarılması beklenebilir.
Dünyada ve bizde Aşırı Sağ her zaman Haçlı Batılılara köpeklik eden, onların KRIPTOLARIdır.

Alaeddin Yavuz