Sayfalar

7 Temmuz 2024 Pazar

KURT İBADETİ GELENEKLERİ BOZKURT SEMBOLÜ ve MÜSLÜMAN OLUNCA TÜRK SAYILAN DÖNMELER

KURT İBADETİ GELENEKLERİ BOZKURT SEMBOLÜ

Türk adı, dağlardan, resmi kurumlardan silinirken, Türklük yemini Andımız yasaklanmışken Türklük yok, ama "Türk Müslümandır: Müslüman olmayan Türk değildir" diyenler, Şatanist işaretinden alınma Kurt Kafası işareti ile Türklük taslıyorlar.



TÜRK'e ve ARAP olmayan Müslümanlara KÖPEK diyen Suud Uleması 


TÜRKLER İSLÂMI TEMSİL EDEMEZ diyen Suudi Arabistan Vehhabileri 


Altı kıtada Kurt ibadeti, Kurtlara hürmet, Şeytan Kurt Tanrı, Kurt Adam gelenekleri var,
Öyleyse bunlar kim oluyor, İslâm öncesi tarihimizi yok sayıp, unutturup, bizi kendilerine asimile edilmiş köleler mi yapmak istiyorlar?

Büyük ölçüde de bunu başardıklarını kabul ediyorum.

Kölenin bile insanî ihtiyaçlarına yetmeyen ücretlere,  maaşlara mahkûm ettiler bizi.

Kurt el işaretini Ermeni Alpaslan Türkeş, Ermeni idaresindeki Azerbaycan'dan Kurt El İşaretini  getirmiş.

Çok gerekliymiş demek ki(!).

Türk adını, tarihini kaldıran, yasaklayanların başını çeken, SEKİZ yıl Amerikan Harp Akademisi okuyup dönünce 1960 27 Mayıs Amerikan darbesini yapmış, sonra tankları Amerikan büyükelçiliğine dayayıp, Darbe Parası istemiş, Amerika emriyle 1967'de MHP'yi kurmuş TÜRK ISLÂMDIR diyen, Sultan Abdülaziz tarafından 1864'de Kıbrıs'a sürülmüş, Pınarbaşı'lı (Abdülaziz Aziziye yaptı) Gregoryen Ermeni aileden gelen, Kıbrıs İngiliz büyükelçisinin ricasıyla Askeri liseye Fevzi Çakmak onayıyla kayıt edilmiş  bir ajan.

Onun 57 yıl önce başlattığı, köklerini Gregoryen Süryani Ermeni papazı Said-i Ķurdi'nin başlattığı "TÜRK İSLAMDIR, MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK DEĞILDİR" şeklindeki İngiliz- CIA Türkçülüğü dayatılmaya başlandı.



Deliüzzaman mı Bediüzzaman yazımdan, onu takip eden aşağıda linkini verdiğim yazılardan sonra bu tespitler ortaya çıktı. 


Amaç, bütün Türk dünyasını buna ikna edip, 635'den sonra Türkleri Müslüman edip, birliğini bozup, yeryüzünden Türk egemenliğini kaldırmış, Roma Kölesi yapmışlarsa, bu gün de bu köleliği sonsuza dek uzatacak proje tuzaklardan biri olarak uyguluyorlar.

Dinler siyasal rejimlerdir. Tarih içinde bu gün olduğu gibi Türkler de başka milletlerin idaresine girmiş, onların dayattığı aşağılayıcı tebaa dinlerine göre yaşamışlardır. Şamanlık, Tengri dinleri dışındaki girdikleri bütün dinler Türkleri köle yapan dinlerdir.

Arapların, Yahudi ve Batılı Hıristiyanların Türkleri Yecüc Mecüc ilan etmeleri Tevrat Hezekyel, Kuran Kehf 76'dan 96'ya bu kavmin dağların içine gömülüp üstüne erimiş demir dökülerek mühürlendiği efsanesi ile Türklerin, demir dağları eriterek çıktıkları Ergenekon sığınağından çıkış destanı olan Asena (Yunan bilgelik tanrıçası) adlı Bozkurt efsanesinden İslam'a böyle yeniden türeyiş efsaneleri, başka milletlerin idaresine girmemizi anlatır.(https://adilyargic.blogspot.com/2019/12/devler-cuceler-ve-yecuc-mecuc.html)

Bu tespitler ışığında geçmişimizde tespit edebildiğimiz her inancın, geleneğin de savunucusu olmamız gerekmez.

Azerbaycan, 7.yy'da Yahudi dinini benimsemiş Hazar=Azer Hanlığının parçasıydı. 


Bu yüzden, adını İran tanrısı Ahura Mazda/Armazd'ın düşmanı olan, 2,5 karış boyunda Azer şeytanına ibadet eden kavimlerce etrafı çevrili olan göle de Hazar/Azer gölü denilir.

Azeriler gibi Gürcüler, Ermeniler Kafkasyalılar, Pers/Fars soylu olmayanlar da Pers ve Sasani imparatorlukları çağlarında, Armazd'da yalnız Persler ibadet edebildikleri için, bu cüce şeytanlara ibadet etmek zorundaydılar.
Boyu 5,5m ile sinek
boyutu arası tanrılar
CÜCE'dir.
HuBel 50cm'dir.


Bir de 1991'de, MHP genel başkanı Alpaslan Türkeş'in mitingde gördüğü Kurt el işaretini orada görüp Türkiye'ye getirdiği söylenir.
Sosyal medyada bir kripto Azeri Ermenisi bir kadın anırarak buna şahitlik ediyor


Hatta bazı ikonografik resimlerde Öne  çıkarılan El İşaretlerinin de Bozkurt işareti olduğu iddia ediliyor.

Oysa, Türklerin, 4000 yıllık Harappa medeniyeti kazılarında son dönemde çıkan Purana denilen Şiva dini Sabi metinlerinde "Mlecchasslar=Meleklere ibadet eden, işgalci kavimler" arasında Yakut Türklerinin adına rastladım. Dilimize çevirip bloguma koydum.

Harappa'lıların diğer Türk boylarına verdikleri adlar bu metinlerin çözülmesi bitince ortaya çıkacaktır.

Türklerin Sabi dinine girdikleri çağlar bu yıllara uzanıyor.
Öyleyse Sabilerin Cinze d Rabba kitabından alan ve " Gökyüzünde ulu bir dağ" anlamına gelen Bakü, Bayan adlı şehirler, Erivan, ve Van adlarının Hint bilgelik tanrıçası Saraysvati'nin adları olduğuna, ateş ibadetinin Sabilik dinine ait olduğuna ve Sabilerin kolu olan Med'lerin yani İranlıların da Sabi olduklarına göre el işaretlerinin de Hintlilerin , mutluluk, hoşluk verdiğine inanarak yaptıkları, Sanskiritçe MUDRA dedikleri el işaretleri ile aynı olması kimseyi şaşırtmasın.

Azeriler ve eski Türkler MUDRA yapmışlar.
1996'da Alpaslan Türkeş, Ahmet Özal'ın Kanal6 Tv'sinde bu Kurt işaretinin,  satanizm işareti olmadığını, parmak uçlarının kurt şekli vermek için birleştirildiğini eliyle gösterek açıklamıştı.
Aynen resimdeki gibi.

Bu durumda Eski Türklerin Bozkurt İşareti YAPMADIKLARI KESİNDİR.

19.yy'da İngilizler, Azer Şeytanı'nın Mısır uyarlaması BAHA (Nur- Dictionary of Deities and Demons in the Bible) şeytan ibadeti dini BAHAİLİK'i (Nurculuk) kurdular. 
Bahaullah'ı da Allah yaptılar. Bu din Azerilerin yoğun olduğu Hazar kıyı şehri Mazenderan ayeletinde ortaya çıkarılıp yayıldı. (https://keykubat.blogspot.com/2011/02/yezitler-suryaniler-ve-nurcularin.html)



Kendilerini hâlâ Alevi olarak gösteren Azeriler, İran Azerileri, Ermeniler Bagratuni Musevi, Nasturi, Süryani Hıristiyanlardır.

Fetö, Menzil v.b cemaatler, İran Şiiliği de farklı değildir.

M.Ö 323'lerde Pers imparatorluğunu yıkan Makedonya'lı Büyük İskender bölgeye Yunan Sabilik dini Teke Şeytan dinini getirdi.

Allah olarak kabul edilen Büyük Iskender ile, Türklere yanında kurtlar ile gezen bilgelik tanrıçası Asena ve Kurt ibadeti dini girmiş olabilir.







Belki Ergenekon'a sığınma da Büyük İskender'in soykırımından kurtulma olayı olabilir.

Kur'an'da Yecüc Mecüc kavminin dağların içine hapsedebilip üstlerine demir, bakır eriyiği döküldüğü Kehf Suresi 76'dan 96 ayetlere kadar anlatılıyor.

Belki Yunanlılar bunu başka efsaneden almış olsalar da Yahudi, Roma, Yunan hayranı olan Kuran Greklere mal etmiştir.(Ali imran 55,Rum 2,3,4)






Avrupa Hıristiyan olunca Mısır kökenli Kedi, Köpek ve türevlerine ibadet dinini yasakladı.

Bu hayvanlara da ibadetçilerine de soykırım yaptılar.

Evliya çelebi Mardin anılarında, Yezidilerin SİYAH KÖPEĞE ibadet ettiklerini yazar.

Zerdüşt kitabı Avesta Köpek düşmanıdır. Sayfalarca köpek aşağılaması yapar. Kurtlara övgü de yapar. 

Persler, Sasaniler, tebaalarına, kendi tanrılarının düşmanları olan cinlere ve şeytanlara tapmayı emrederdi.

Kurt, köpek, kedi, pars, aslan, leopar gibi kedi türevlerine ibadet tarihte başka milletlerin idaresine girmek zorunda kalmış atalarımıza dayatılmış dinlerin bıraktığı geleneklerdir.


Kurt Tanrıça ibadeti dünya genelinde, Greklerden de ayrı olarak vardır.

Büyük İskender'den 300 yıl önce Yunanistan'a da hükmeden İskitlerin varlığını düşündüğünüz zaman, Grek/Yunan kültürünün kaynagi olarak


İskitleri görmek gerekir.

Ama Türk düşmanı olan Hint-Aryan Batı, Grekleri ve Persleri ataları sayar.








Dedelerimiz, her zaman egemen olamadılar ve Hint, İran gibi Sami toplumlarının idarelerine de girdiler. 

Yüzlerce, binlerce yıl süren birlikte yasamın dayattığı zoraki veya gönüllü bu dinlere girdi diye biz de tekrar etmek zorunda mıyız?

Osmanlı'yı Yahudi göçlerine kadar, sonrası ortak, Atatürk öldüğünden beri Türkiye'yi, 1830'lardan beri de Azerbaycan'ı kripto Ermeniler yönetiyor.











İsmet İnönü, Alpaslan Türkeş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi Türkçülerin hepsi Ermeni, Rte'nin annesi Tenzile hanım, babaannesi Farfuri hanım, analığı Havuli hanım Gürcü'dür, eşi Emine hanım Siirt Tillo'u Süryani'dir.(https://keykubat.blogspot.com/2019/06/r-t-erdogan-dosyasi.html)


İran Azerileri ve Azerbaycan da Nasturi Hıristiyan'dır, yani Süryanilik mezhebinin koludur. 

I.Selim Hanefi mezhebini resmi din yapıncaya kadar hepimiz  aynı dine inanırdık. 

Bozkurt işareti öyle bir hale geldi ki, 1924'de SSCB kurucu lideri Viladimir İlyanovic Lenin'in ölümüyle yerine geçen Gürcü papazı, Türk düşmanı Josef Stalin'in Türkiye'yi İngiliz idare bölgesine terk etmesinden sonra (Şevket süreyya aydemir Tek Adam 3.cilt), Osmanlı ve diğer imparatorlukları bölmek, dini ve etnik isyanlarla parçalamak için, etnik kökenlere dayalı demokrasi bağımsızlık siyasetine   Amerikan Solculuğu adını verdiğim, Irkçı-Demokratik rejim ABD dayatmalı Türk Irkçılığı da Atatürk'e dayatılmıştı.

Bu ideolojiye destek olsun diye de Atatürk'ü öven Grey Wolf=Bozkurt kitabı bile yazdılar.

İşgal İstanbul'unda İngiliz İstihbarat Yüzbaşısı olan H. C. Armstrong tarafından 1932'de yazıldı.

Yarı Sömürge olarak SSCB korumasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti devletinin  SSCB idaresinde kalması, Azerbaycan petrolleri, Rusların 200 yıllık sıcak denizlere inmesi demekti ve Küresel imparatorluklar buna izin veremezdiler,vermediler de.  Türkiye tamamen dayatma olan Irkçılık siyasetini kabul ederek, Osmanlıyı yıkan isyanlara kapı açtığını biliyordu.

Bunu da Ulusalcılık ideolojisi ile düzeltmeye çalıştıysa da, Musul- Kerkük, Hatay gibi Misak-ı Millî sınırlarının tespiti anlaşmalarından önce Şeyh Sait, Seyit Rıza gibi büyük isyanlar, küçüklü büyüklü 26 isyan, 41 suikast, 15 yıllık Atatürk Cumhurbaşkanlığı dönemine sığdırıldı.

Sonunda da isyancılar kazandı ve devlet onların idaresine geçti.

Müslüman, Türk görünen, işbirlikçi Gayrimüslimler, işverenleri ve dindaşları olan Haçlı Batılı devletlerle kapalı kapılar ardında hazırladıkları sinsi projelerin başında Türk- İslâm Turancılığı, Vehhabi Yahudi Satanist dinini İslâm diye veriyorlar
Herkes de 1400 yıllık Islâm'ı onlarla keşfetmiş havasıyla bunlara bayıldılar.

Daha bayıltacak ne projeleri var bilmiyoruz.

Okullardan andımızı, dağlardan ve resmi kurumlardan TÜRK adını kaldıran bu kripto hükümet,  bir futbol maçında, bir kripto sporcunun yaptığı Kurt İşareti taaa Ergenekon masallarına dayandırılarak Şatanist- Irkçı- Müslüman imajı yaratılıyor.

Bu Şatanist Kurt işaretini yapınca, Müslüman olunca Batılıların TÜRK OLDULAR dedikleri devşirmeler de KURT İBADETİ GELENEKLERİNE sahipler.

"Müslüman olmayan TÜRK değildir" diyen bu devşirme kriptoların Türk kimliğini kendilerini gizlemek, Türk milletine tarihini unutturmak için maske yaptıkları açıktır.
 
Ne yapalım şimdi?

Türk milletini bölen, Haçlılara, İranlılara, Hintlilere köle eden Hint, Fars, Arap, Roma dinlerine devam mı edelim?

İslâm öncesi tarihimizi yok mu sayalım?

Haçlı köpeklerine köpeklik yaparak, onlara zarar vermeyen, Müslüman toplumları birbirine düşüren mezhep savaşlarında birbirimizi mi yiyelim?

Hayır, Roma tezgahı olan Hıristiyanlık ve İslâm dinleri, İran tezgahı olan Yahudilik, Ortodoks Hıristiyanlık acilen terk edilsin. 
(Tezgahı itiraf eden Kuran Aliimran 55-56; Rum 2,3,4.ayetler 
Her millet kendi dinine dönsün veya dinsiz olsun.
Başka türlü sonsuza birbirimizi yer gideriz. Ben değil Kur'an, Hıristiyanlar dünyaya sonsuza dek hükmedecek diyor.



Moğollar bu gün bile Tengri dini geleneklerinden yaptıkları KARA DİNİ dedikleri dinlerine sahip çıkıyor.
(Joseph Campbell Tanrıların Maskeleri Doğu Mitolojisi)
Onlar kadar olamıyoruz.

Takdir aklı olanındır.


Alaeddin Yavuz


Ayrıca bu çalışmayı Google çeviri ile okuyunuz

https://spells8.com/9-wolf-goddesses-unleash-power-she-wolves/

https://adilyargic.blogspot.com/2012/10/dunyayi-yoneten-dini-ve-cinsi-sapiklar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.