Sayfalar

11 Ocak 2022 Salı

AKP'NİN HDP'Lİ TERÖRİST VEKİL TEZGAHINA KANAN SALAKTIR.

ŞU PAYLAŞIMA, YAZILANLARA ŞAŞIP KALDIM.


Neymiş HDP'li milletvekili teröristle evli teröristmiş.

Hdp kapatılmalı, milletvekili tutuklanmalıymış...

Günaydın...

Tüm HDP'nin ve bir çok iktidar- muhalif partinin benzer milletvekilleri var.


Atatürk sonrası devlet, 1760-1938 arası 178 sene Osmanlı ve cumhuriyete Haçlılarla bir olup ikisinin de yıkımına neden olmuş Süryani, Yezidi, Rum, Arap, Yahudi, Yunan, Musevi Ermeni, Gürcü, Kırım Tatarı... kripto siyasetçi ve diyanetçilerce ortak yönetiliyor. Hiç mi okumadınız?

Belki de onlardansınız.

Bizi işletmeyin.


Yav Akp'ye iyi çalışıyorsunuz. Bunun Millet vekili tahkikatını AKP emrindeki polis, jandarma, Adalet bakanlığı, yapıp AKP'Lİ TBMM başkanı onaylamışsa suçlu kimdir? AKP.

Hiç mi işe girmediniz, hiç mi okul, ehliyet, pasaport müracaatı yapmadınız, adliyeden temiz kağıdı çıkartmadınız, hiç mi polis, jandarma GBT raporu istemediniz? Bunlardan birini yapan biri şunu bilir.

Devlet dairesine çaycı olmaya kalksan lise mezunu ve yukarıdaki adlı idari kayıtların temiz olması gerekir. Milletvekili olmak için ilki okul bazen ilk okul tasdiknamesi yeterliydi eskiden ve adli sicil kaydı da kimsenin şeyinde değil. 


20 yıldır hepsi devre dışı. Saraylı izin verdi mi her şey olur. Bir daireye, 500.bin $a vatandaşlığı, satan, Yunana 18 ada ve

Ege kıtasahanlığını bedava veren adam bunların tahkikatını nasıl vermiştir sizce? Üstelik bu resim AKPKK Açılım sürecinde çekilmiş. S.Demirtaşın da tüm Hdp'nin, Doğu Perinçek de var. Buna şaşanlara şaşıyorum.

20 yıldır Akppkk hdp ortak çalışıyor. Şimdi seçin geliyor. Bunları öne çıkartıp gene oy isteyecek. Siz de vereceksiniz, terör ebedi sürecek.

Bunları göremiyorsanız bu ülke hatta dünya dışında olmanız gerekirdi.

Siz bu arada neredeydiniz?

Marsa mı gittiniz?.

Yuttunuz algıyı, üfleyin bakalım çalgıyı...

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.